Follow Us
Facebooktwitteryoutube
Promo
banner
YouTube
Promo
banner

Αυτο-κατασκευασμένοι εκατομμυριούχοι αποκαλύπτουν τις τεχνικές συναλλαγών τους

Οι κερδοφόρες διαδικτυακές στρατηγικές συναλλαγών μπορούν να φέρουν εκατομμύρια δολάρια και να μην έχουν ανοδικά όρια. Είτε πρόκειται για μετοχές, συμβόλαια μελλοντικής εκπλήρωσης ή κρυπτονομίσματα, υπάρχουν χιλιάδες επιτυχημένοι έμποροι στον κόσμο που ζουν πέρα ​​από τα πιο άγρια ​​όνειρά τους εκτελώντας τακτικά κερδοφόρες στρατηγικές, πραγματοποιώντας συναλλαγές από το φορητό υπολογιστή τους, από οπουδήποτε στον κόσμο.

Η ομορφιά του διαδικτυακού εμπορίου είναι ότι Οποιοσδήποτε μπορεί να γίνει εκατομμυριούχος ανεξάρτητα από την εκπαίδευση, την εργασιακή εμπειρία, την εθνικότητα κ.λπ..

Μόλις βρείτε μια στρατηγική που λειτουργεί πραγματικά, αρχίζετε να δημιουργείτε τη δυναμική και να την κλιμακώνετε ανοίγοντας μεγαλύτερες θέσεις κάθε φορά που κάνετε κράτηση – αυξάνοντας τελικά τα καθημερινά κέρδη σας σε δεκάδες χιλιάδες δολάρια. Αυτή είναι η φυσική εξέλιξη και εξέλιξη κάθε επιτυχημένου εμπόρου.

Αλλά ποια είναι η συνταγή για τέτοιες κερδοφόρες συναλλαγές; Ποια μέθοδος συναλλαγής ή στρατηγική μπορεί να σας κάνει πλούσιους; Αυτό ακριβώς πρόκειται να καταλάβουμε σε αυτό το άρθρο.

Αφού πραγματοποιήσαμε προσεκτική έρευνα, μιλώντας σε πολλούς επιτυχημένους εμπόρους, ανακαλύψαμε δύο τρόπους δημιουργίας διαδικτυακών συναλλαγών πλούτου που πραγματικά λειτουργούν – ο σκληρός τρόπος και ο ΕΥΚΟΛΟΣ (γρήγορος) τρόπος.

Ο δύσκολος τρόπος

TIMOTHY Sykes είναι ένα «εθιστικό» για ταξίδια και ένα high-roller με πολλά μετρητά για να αναβοσβήνει, αλλά δεν ήταν πάντα έτσι. Ο έμπορος μετοχών και ο δάσκαλος, που εδρεύει στο Μαϊάμι Μπιτς, έχτισε μια αυτοκρατορία από μερικές χιλιάδες δολάρια και τώρα είναι αφιερωμένη στο να δείξει σε άλλους πώς να ζήσουν έναν παρόμοιο τρόπο ζωής. Του πήρε άνω των 6 ετών για να μάθετε μια στρατηγική συναλλαγών που λειτουργεί πραγματικά.

«Δεν γεννήθηκα με χρήματα, ξεκίνησα με μερικές χιλιάδες δολάρια… Προκάλεσα τον εαυτό μου να βγάλω ένα εκατομμύριο δολάρια και το έκανα», είπε ο κ. Συκς στη σελίδα του Instagram.

Είναι παθιασμένος και δεν έχει χρόνο για τους τεμπέληδες ή εκείνους που προσπαθούν να αμφισβητήσουν την επιτυχία του. Ο λογαριασμός του στο Instagram είναι συναρπαστικός και περιλαμβάνει δηλώσεις όπως: «Μερικές φορές δημοσιεύω ενοχλητικές φωτογραφίες μετρητών για να σας εμπνεύσω να μελετήσετε σκληρά».

κρυπτο

«Εμπορεύομαι μετοχές σχεδόν κάθε μέρα και κερδίζω περίπου 5.000 $ (6500 $) την εβδομάδα σε αυτό, διαπραγματεύομαι από οπουδήποτε και αν βρίσκομαι στον κόσμο και μετά βγάζω επίσης περισσότερα χρήματα από τη διδασκαλία της διαδικασίας μου σε άλλους», εξήγησε ο κ. Συκς.

κρυπτο

Ωστόσο, χρειάστηκε χρόνια και χρόνια για να κυριαρχήσει στο χρηματιστήριο και να χτίσει αρκετά κεφάλαια για να αξιοποιήσει τις μικρές κινήσεις των τιμών.

Το πρόβλημα με αυτήν τη στρατηγική διαπραγμάτευσης είναι ότι οι τιμές των μετοχών δεν κινούνται πολύ κατά τη διάρκεια της ημέρας. Το πολύ, οι μετοχές κυμαίνονται 1-3%, πράγμα που σημαίνει ότι χρειάζεστε σημαντικό κεφάλαιο για να κερδίσετε χρήματα από τόσο μικρές αλλαγές τιμών. Σημαίνει επίσης ότι είναι σχεδόν αδύνατο να επιτευχθεί αυτός ο στόχος για αρχάριους ή άτομα με λίγα κεφάλαια εκκίνησης.

«Είναι σίγουρα η δουλειά των ονείρων, αλλά το κάνω επίσης εδώ και σχεδόν 20 χρόνια και πρέπει να πω ότι χρειάζεται πολύς χρόνος και προσπάθεια για να μελετήσει πριν φτάσω σε ένα επίπεδο εισοδήματος έτσι», σχολίασε ο Tim.

Αλλά ευτυχώς, υπάρχει μια συντόμευση και πολύ πιο γρήγορος τρόπος για να κάνετε κέρδη online συναλλαγές.

Ο ΕΥΚΟΛΟΣ (Γρήγορος) τρόπος

Η απάντηση στο πιο σημαντικό ερώτημα “πώς να γίνετε πλούσιοι γρήγορα;” δεν είναι πολύ απλό, απαιτεί πολύ έρευνα και μελέτη, αλλά σίγουρα αξίζει τον κόπο. Η σύντομη έκδοση μιας απάντησης είναι: διαπραγμάτευση Bitcoin με μόχλευση, σε πλατφόρμες όπως PrimeXBT. Η λέξη-κλειδί είναι «μόχλευση», αλλά η πλατφόρμα και η επιλογή περιουσιακών στοιχείων είναι επίσης υψίστης σημασίας.

Μόχλευση (ή διαπραγμάτευση περιθωρίου), σύμφωνα με το Investopedia «είναι μια επενδυτική στρατηγική που χρησιμοποιείται για την αύξηση της πιθανής απόδοσης μιας επένδυσης». Η μόχλευση μπορεί να είναι ένα ισχυρό εργαλείο για έναν έμπορο. Μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε για να επωφεληθείτε από τις συγκριτικά μικρές κινήσεις τιμών, να «προωθήσετε» το χαρτοφυλάκιό σας για μεγαλύτερο μέγεθος θέσης και να αυξήσετε το κεφάλαιο σας πιο γρήγορα. Η μόχλευση είναι ένα βασικό χαρακτηριστικό των καινοτόμων πλατφορμών συναλλαγών όπως το PrimeXBT.

Αυτό σημαίνει ότι η πλατφόρμα συναλλαγών PrimeXBT σας επιτρέπει να κάνετε συναλλαγές με πολύ μεγαλύτερο κεφάλαιο από το αρχικό σας υπόλοιπο και να έχετε τη δυνατότητα για μεγαλύτερο κέρδος. Για παράδειγμα, όταν προσφέρεται μόχλευση 100x – η κατάθεσή σας 100 $ μετατρέπεται αυτόματα σε 10.000 $ κεφάλαιο συναλλαγών. Το ποσοστό των κερδών διαπραγμάτευσης θα υπολογιστεί από το νέο, μεγαλύτερο κεφάλαιο διαπραγμάτευσης και τώρα ακόμη και οι μικρότερες κινήσεις τιμών θα προσφέρουν εκπληκτικές ευκαιρίες κέρδους για όσους χρησιμοποιούν μόχλευση.

Ίσως έχετε ακούσει ιστορίες για εκατομμυριούχους που αγόρασαν το Bitcoin νωρίς και ήταν επιτυχημένοι PrimeXBT έμποροι που μετέτρεψαν λογαριασμούς 100 $ -300 $ σε εκατομμύρια μέσω συναλλαγών με μόχλευση.

κρυπτο

Erik Finman δεν έχει ακολουθήσει την παραδοσιακή πορεία των φοιτητών που συνδέονται με το κολέγιο που μεγαλώνουν στις Ηνωμένες Πολιτείες. Τον Μάιο του 2011, σε ηλικία 12 ετών, ο Finman συμφώνησε με τους γονείς του για να μπορέσει να παραλείψει το κολέγιο για να επιδιώξει μια ανορθόδοξη εκπαίδευση, υπό την προϋπόθεση ότι θα μπορούσε να επενδύσει με επιτυχία. Η συμφωνία? Έπρεπε να μετατρέψει 1.000 $ σε μετρητά που η γιαγιά του του έδωσε ένα εντυπωσιακό 1 εκατομμύριο $.

Ένα άλλο εξαιρετικό παράδειγμα ενός επιτυχημένου εμπόρου Bitcoin που μετέτρεψε ένα μικρό ποσό αρχικού κεφαλαίου σε περιουσία αξίας εκατομμυρίων, είναι ο Rob Graham. Ο Rob Graham είναι ένας σειριακός επιχειρηματίας και ένας αυτοκατασκευασμένος έμπορος κρυπτογράφησης-εκατομμυριούχος που κερδίζει με συνέπεια οπουδήποτε μεταξύ 10 $ – 30.000 $ κάθε μέρα με την ανταλλαγή Bitcoin Πλατφόρμα PrimeXBT.

κρυπτοΑποτελέσματα εβδομάδας συναλλαγών Robs

Χρησιμοποιεί μια απλή στρατηγική συναλλαγών Bitcoin RSI στην οποία εξηγεί λεπτομερώς τον προσωπικό του ιστότοπο το οποίο παρέχει δωρεάν σε όλους όσους ενδιαφέρονται να μάθουν να κάνουν εμπόριο.

Εδώ είναι ένα μικρό μέρος του οδηγού βήμα προς βήμα:

«Το Bitcoin, καθώς και τα περισσότερα άλλα κρυπτονομίσματα, είναι πολύ ασταθή και στατιστικά κυμαίνεται τουλάχιστον 0,3% την ημέρα. 80% του χρόνου. Σημαίνει ότι θα κάνει καθημερινές μεταβολές τουλάχιστον 0,3% σε κάθε κατεύθυνση κάθε μέρα, γεγονός που κάνει έναν τεχνικό δείκτη που ονομάζεται RSI να λειτουργεί σαν ένα ελβετικό ρολόι! (αν δεν έχετε ακούσει ποτέ για το RSI πριν το ελέγξετε: https://en.wikipedia.org/wiki/Relative_strength_index

Δεν μπορείτε να πείτε το ίδιο για τις αγορές συναλλάγματος ή εμπορευμάτων – γι ‘αυτό αυτή η στρατηγική διαπραγμάτευσης λειτουργεί ΜΟΝΟ στις συναλλαγές Bitcoin! Το 0,3% δεν είναι πολύ, αλλά όταν χρησιμοποιείτε μόχλευση 100x, μπορείτε να μετατρέψετε την τιμή 0,3% σε 30% κέρδη!”

Η Rob διαπραγματεύεται αποκλειστικά στην πλατφόρμα συναλλαγών PrimeXBT, καθώς είναι η μόνη αξιόπιστη πλατφόρμα που επιτρέπει 100x μόχλευση στο BTC και προσφέρει όλα τα απαραίτητα χαρακτηριστικά για επιτυχή εκτέλεση στρατηγικής σύμφωνα με την εμπειρία του.

Δεν πειράζει να μοιραστεί τη στρατηγική δωρεάν, καθώς πιστεύει ότι «υπάρχει χώρος για κέρδη για όλους».

Οι οπαδοί του Rob που έχουν εγγραφεί στο PrimeXBT και δοκίμασαν τη στρατηγική του μοιράζονται συχνά τις ευχαριστίες τους στο twitter και το facebook του και μίλησαν για το πόσο γρήγορα μπορούσαν να αλλάξουν τη ζωή τους και με τόσο λίγα κεφάλαια. Το ιστορικό της στρατηγικής του Rob που μετατρέπει τους νέους εμπόρους σε αυτοκατασκευασμένους εκατομμυριούχους μιλά από μόνο του.

Το πιο σημαντικό βήμα είναι να ξεκινήσετε, και δεδομένου ότι απαιτείται τόσο μικρό κεφάλαιο, υπάρχει ελάχιστος κίνδυνος – αλλά η πιθανότητα ανταμοιβής και κέρδους και η πιθανότητα να ζήσετε πέρα ​​από τα πιο τρελά όνειρά σας είναι τόσο υψηλή – αυτή είναι μια ευκαιρία που πρέπει μην χάσετε.

Είτε επιλέγετε τον μακροχρόνιο τρόπο εκμάθησης συναλλαγών μετοχών είτε την ταχύτερη επιλογή συναλλαγών μόχλευσης Bitcoin, θυμηθείτε ότι και οι δύο απαιτούν χρόνο, αφοσίωση, έρευνα και συνέπεια, για να επιτύχετε.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me