Follow Us
Facebooktwitteryoutube
Promo
banner
YouTube
Promo
banner

Πώς να ανταλλάξετε Crypto σαν μια φάλαινα;

Το Cryptocurrency είναι χρήμα σε ψηφιακή μορφή. Ψηφιακό νόμισμα που βασίζεται στην τεχνολογία Blockchain, η τεχνολογία Blockchain προστατεύεται περαιτέρω από προηγμένες τεχνικές κρυπτογράφησης, οι οποίες συμβάλλουν στη διατήρηση της ασφάλειας του ψηφιακού σας περιουσιακού στοιχείου από τους αντιπάλους. Στον σημερινό κόσμο της κρυπτογράφησης, υπάρχουν διάφοροι τύποι κρυπτονομισμάτων που διατίθενται στην αγορά όπως Bitcoin (BTC), Ethereum (ETH), Litecoin (LTC), Dash (DASH), Zcash (ZEC), κ.λπ. Μεταξύ όλων, τα πιο δημοφιλές είναι το Bitcoin λόγω της ισχυρής ισχυρής τεχνολογίας Blockchain.

Crypto Trading ή Cryptocurrency Trading έχει ξαφνικά αποκτήσει δημοτικότητα παγκοσμίως τα τελευταία χρόνια λόγω της φανταστικής χρήσης και των απίστευτων πλεονεκτημάτων που προσφέρει. Οπως:

  • Διαδικτυακή διαφάνεια για επιχειρηματικές πρακτικές δεοντολογίας.
  • Γρήγορη και ομαλή forex.
  • Μεταφορά χρημάτων χαμηλού κόστους και υψηλής ταχύτητας.
  • Προστασία πλούτου.
  • Διαφανές διεθνές εμπόριο.
  • Μόνη ιδιοκτησία και πολλά άλλα

Δεν ακούγεται όλα Hunky-Dory?

Ωστόσο, υπάρχει πάντα μια πιο σκοτεινή πλευρά σε κάθε καλό πράγμα. Ισχυροί και ισχυροί άνθρωποι κυριαρχούν στην αγορά κρυπτογράφησης και χρησιμοποιούν τα προνόμιά τους για να την ελέγχουν με τον τρόπο που θέλουν και να την λυγίζουν σύμφωνα με την επιθυμία τους. Μπορούν να αλλάξουν την αξία ενός μικρού πράγμα από το να είναι «τίποτα» σε κάτι τόσο πολύτιμο όσο το Midas και από ανεκτίμητο σε σκόνη όπως Θάνος.

Στον κόσμο του Cryptocurrency, αυτοί οι ισχυροί και ισχυροί άνθρωποι είναι γνωστοί ως Crypto Whales. Οι φάλαινες Crypto κατέχουν συλλογικά Bitcoins αξίας περίπου 38 δισεκατομμυρίων δολαρίων, συνολικά 1.600 πορτοφόλια που κατέχουν έως 1000+ Bitcoin και σχεδόν 100+ πορτοφόλια που περιέχουν πάνω από 10.000 bitcoin.

Όταν διαπραγματεύεστε ή επενδύετε στην αγορά κρυπτογράφησης, το μέλλον σας βρίσκεται στα χέρια αυτών των γιγάντων. Όταν βλέπετε μια ξαφνική αύξηση ή διακύμανση στην αγορά κρυπτονομισμάτων, αυτό σημαίνει ότι μερικές από αυτές τις φάλαινες είχαν ενώσει και αποφάσισαν να αυξήσουν τον πλούτο τους αλματωδώς ή ίσως προσπαθούν να παίξουν μαζί σας.

Η ερώτηση είναι: Μπορείτε να σώσετε τον εαυτό σας από τις φάλαινες Crypto?

Η απλή απάντηση στην παραπάνω ερώτηση είναι κάτι περισσότερο από ένα απλό «Ναι». Ενώ δεν μπορείτε μόνο να προστατευτείτε από τις φάλαινες, μπορείτε κυριολεκτικά να τις χρησιμοποιήσετε για να τις πάρετε υψηλότερα κέρδη στην αγορά κρυπτογράφησης. Υπάρχει κάποιος εδώ για να το κάνει αυτό μαγεία για σενα.

Μπορείτε να ρωτήσετε, ποιος είναι αυτός Crypto Messiah? “Η απάντηση είναι, Το WhalesClub

Τι είναι?

WhalesClub είναι μια ομάδα παθιασμένων εμπόρων κρυπτογράφησης, σχεδιαστών, προγραμματιστών και δημιουργών περιεχομένου. Προσπαθούν να διαδώσουν τη γνώση και προσπαθούν να επιφέρουν μαζική υιοθέτηση συναλλαγών κρυπτογράφησης για πολίτες. Όχι μόνο για τους μεγάλους επενδυτές, αλλά είναι εξίσου επωφελείς για τους μικρότερους επενδυτές. Αυτοί οι μικροί επενδυτές μπορούν να χρησιμοποιήσουν την πλατφόρμα για να κερδίσουν σημαντικό κέρδος χρησιμοποιώντας στρατηγικές ομάδων φαλαινών crypto.

Τι είναι Υπερδυνάμεις?

  • Άμεση πρόσβαση στις φάλαινες Crypto

Το Whales Club έχει άμεση πρόσβαση σε μερικές από τις μεγαλύτερες ομάδες φαλαινών και γνωρίζουν την επόμενη κίνηση αυτών των γιγάντων. Το Whales Club γνωρίζει τις στρατηγικές που ακολουθούν οι φάλαινες, όπως πώς και πότε οι φάλαινες ενεργοποιούν μια κίνηση τιμών ή πώς και πότε οι φάλαινες θα μπλοφάρουν την αγορά και πώληση Bitcoin.

  • Εμπειρία συναλλαγών

Χρησιμοποιώντας τις εμπιστευτικές πληροφορίες, θα έκαναν παραγγελίες σε μερικά από τα πιο ρευστά χρηματιστήρια για την ανταλλαγή των κρυπτογράφων και θα κέρδιζαν το μέγιστο κέρδος εντός της συντομότερης περιόδου.

  • Προσιτότητα

Το Whale Club έχει το όραμα να έχει έναν καλύτερο κόσμο διαδίδοντας τις γνώσεις σχετικά με το Cryptocurrency και να επιφέρει μαζική υιοθέτηση των συναλλαγών κρυπτογράφησης. Το Whales Club δεν είναι μόνο για μεγάλους επενδυτές αλλά και για μικρούς επενδυτές. Δεν είναι μόνο για έμπειρους επενδυτές αλλά και για νεοεισερχόμενους.

Ως εκ τούτου, ο ιστότοπος απλοποίησε τη διεπαφή χρήστη, ώστε ακόμη και οι αρχάριοι να καταλάβουν πώς να ανοίξουν λογαριασμό και να τον χρησιμοποιήσουν για χρήσιμο σκοπό.

  • Σχέδια κερδών

Όλη η μεγάλη συζήτηση φαίνεται μάταιη αν δεν υπάρχει αποτέλεσμα. Λοιπόν, εδώ σας παρουσιάζουμε τη δύναμη υπογραφής των Crypto Messiahs. Αυτοί είναι οι τρεις τύποι προγραμμάτων που διατίθενται σήμερα στο Whales Club. Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να αποφασίσετε τι σας ταιριάζει καλύτερα και να ξεκινήσετε το ταξίδι σας:

i) Κατ ‘αποκοπή τιμή: ΕΝΑ κατ ‘αποκοπή 5% επί της επένδυσης θα καταβάλλεται καθημερινά κατά τη διάρκεια 33 εργάσιμων ημερών. Επομένως, μια συνολική απόδοση επένδυσης 165% θα είναι στην τσέπη σας. Τα κέρδη σας προστίθενται πέντε ημέρες την εβδομάδα, δηλαδή από Δευτέρα έως Παρασκευή.

ii) Ισορροπημένο χαρτοφυλάκιο: Μια συνολική απόδοση επένδυσης 125% θα είναι στην τσέπη σας συνολικά μετά από 20 ημερολογιακές ημέρες.

iii) Ακραία μεταβλητότητα: Αυτό το πρόγραμμα έχει κυμαινόμενο ημερήσιο επιτόκιο (από 2% έως 5% ανά εργάσιμη ημέρα) και το καθαρό ποσό με απόδοση επένδυσης περίπου 200% έως 500% καταβάλλεται μία φορά σε 100 εργάσιμες ημέρες.

Όπως λένε, η υπερβολική ανάλυση είναι παράλυση και δεν θα σας αφήσει ποτέ να προχωρήσετε. Έτσι, για να χτίσετε ένα επίπεδο εμπιστοσύνης, ξεκινήστε με μια μικρή επένδυση και εμπιστευτείτε το Whales Club. Εάν δεν βλέπετε κανένα κέρδος, έχετε πάντα την επιλογή να επιστρέψετε. Να είστε σίγουροι ότι δεν θα έρθει εκείνη η μέρα.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το WhalesClub, παρακαλώ, επισκεφθείτε τον ιστότοπο – https://whalesclub.io

Αυτή είναι μια πληρωμένη θέση. Κάνετε τη δική σας έρευνα σχετικά με την προωθούμενη εταιρεία ή οποιαδήποτε από τις θυγατρικές ή τις υπηρεσίες της που αναφέρονται στην ανάρτηση. Το Coingape.com δεν φέρει καμία ευθύνη για τη ζημιά ή την απώλεια σας.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me