Γιατί οι έμποροι χρησιμοποιούν το Bitsgap σε σχέση με άλλα crypto bots;

Από σήμερα, η διαπραγμάτευση κρυπτονομισμάτων έχει γίνει εξαιρετικά δημοφιλής λόγω του χαμηλού κατωφλίου επένδυσης και ενός σύνθετου ετήσιου ρυθμού ανάπτυξης 209% 9 ετών με ουσιαστικά μηδενική μακροπρόθεσμη συσχέτιση με τα παραδοσιακά στοιχεία ενεργητικού. Η διαπραγμάτευση 24/7 είναι στην πραγματικότητα κουραστική και αρκετά αγχωτική λόγω της αστάθειας της αγοράς κρυπτονομισμάτων. Σε αυτήν την αγορά, η αλγοριθμική συναλλαγή είναι η λύση για την επίτευξη συναλλαγών υψηλής συχνότητας και μεγιστοποίησης των κερδών. Η αυτόματη εκτέλεση συναλλαγών είναι προγραμματισμένη ώστε να ακολουθεί ένα σύνολο προκαθορισμένων κανόνων συναλλαγών, οι οποίοι σας επιτρέπουν να μείνετε μακριά από έναν υπολογιστή καθώς δεν απαιτείται πλέον να ορίζετε παραγγελίες με μη αυτόματο τρόπο. Σε αυτό το άρθρο, θα συγκρίνουμε τα κορυφαία αυτόματα ρομπότ κρυπτογράφησης όσον αφορά τη διαφάνεια απόδοσης, τη χρηστικότητα, την απλότητα διαμόρφωσης και την ποιότητα.

Διαφάνεια απόδοσης

Στις συναλλαγές, η διαφάνεια σημαίνει μια έγκυρη και ανιχνεύσιμη απόδοση. Είναι απαραίτητη προϋπόθεση για την παρακολούθηση δυναμικών συναλλαγών και διαχείρισης χαρτοφυλακίου. Αυτός είναι ο μόνος δυνατός τρόπος για να βελτιστοποιήσετε τις στρατηγικές σας για να επιτύχετε καλύτερα αποτελέσματα.

Για παράδειγμα, Bitsgap επιτρέπει στους χρήστες του να παρακολουθούν όχι μόνο όλες τις εκτελέσεις συναλλαγών σε ένα γράφημα και σε μια ενότητα “Ολοκληρωμένες παραγγελίες” των ενεργών bots, αλλά και να ελέγχουν τα ιστορικά αποτελέσματα όλων των κλειστών bots. Αυτή η διαφάνεια επιτρέπει στους εμπόρους να εντοπίζουν συγκεκριμένα λάθη για να αποφύγουν στο μέλλον και να αποκαλύψουν τις στρατηγικές με τις καλύτερες επιδόσεις για να συνεχίσουν να εργάζονται.

Για παράδειγμα, το παρακάτω διάγραμμα είναι ένα ζεύγος BNB / USDT με ρύθμιση μόνο 28 επιπέδων πλέγματος. Όπως μπορείτε να δείτε, πολλές παραγγελίες ορίου αγοράς μένουν πίσω από την ανοδική δυναμική. Εάν υπήρχαν 50+ επίπεδα πλέγματος, τότε σε αυτήν την περίπτωση οι οριακές παραγγελίες θα κατανέμονταν στενά έχοντας περισσότερες πιθανότητες να ενεργοποιηθούν από την αλλαγή τιμής.

Τα bitsgap bots συνεργάζονται με μια λογική διανομής επενδύσεων πλέγματος, η οποία είναι μια αναλογική κατανομή κεφαλαίου από πολλές οριακές παραγγελίες. Αυτή η τεχνική προσέγγιση μεγιστοποιεί την απόδοση σε ανοδική τάση, πλαϊνή τάση και ελαχιστοποιεί τις απώλειες σε πτωτική τάση. Το πιο σημαντικό, το Bitsgap έχει εφαρμόσει βασικές μετρήσεις όπως το “Investment Change” για να εκτιμήσει πόσα έχετε επενδύσει στο bot και πόσο αξίζει η επένδυσή σας συν ένα κέρδος bot τώρα, με τη μορφή του νομίσματος.

Η μέτρηση “Bot Profit” υπολογίζει το κέρδος σε ένα νόμισμα αναφοράς που δημιουργείται από το bot. Όλες οι μετρήσεις στο Bitsgap είναι καθαρές από όλες τις χρεώσεις συναλλάγματος και στο παρακάτω στιγμιότυπο οθόνης μπορείτε να δείτε τον συμψηφισμό κερδών στην ενότητα “Ολοκληρωμένες παραγγελίες”:

Άλλες πλατφόρμες όπως το 3Commas και το Bituniverse δεν λαμβάνουν υπόψη τα τέλη κατά τον υπολογισμό του κέρδους. Αυτό σημαίνει ότι δεν παρέχουν καθαρό κέρδος, και ως εκ τούτου η πραγματική σας απόδοση είναι πολύ μικρότερη από την τιμή που εμφανίζεται.

(Εξαιρούνται τα τέλη για τα κόμματα)


Βελτιστοποίηση και δοκιμές

 1. ΕπανεξέτασηΤο Backtesting είναι ένα από τα βασικά στοιχεία κάθε αυτοματοποιημένης διαπραγμάτευσης. Η ιδέα είναι να προσομοιώσετε έναν αλγόριθμο συναλλαγών χρησιμοποιώντας ιστορικά δεδομένα για να αναλύσετε τον κίνδυνο και την κερδοφορία πριν διακινδυνεύσετε οποιοδήποτε πραγματικό κεφάλαιο. Με άλλα λόγια, το backtesting ανακαλύπτει πώς θα παίξει το bot χρησιμοποιώντας ιστορικά δεδομένα. Στις συναλλαγές κρυπτονομισμάτων, η μεταβλητότητα μπορεί να είναι επικίνδυνη και επικερδή καθώς η αγορά κινείται προς τα πλάγια. Με το backtesting, μπορείτε να επιλέξετε μια λίστα βέλτιστων ζευγών κρυπτογράφησης που συμμορφώνονται με τις προτιμήσεις κινδύνου και επιστροφής.

  Ας χρησιμοποιήσουμε το εργαλείο δοκιμής Bitsgap για να συγκρίνουμε δύο ζεύγη κρυπτονομισμάτων για περίοδο 1 μήνα από τις 11 Απριλίου έως τις 11 Μαΐου: ENJ / BTC και BNB / BUSD. Σύμφωνα με το αποτέλεσμα της δοκιμής, το ENJ / BTC έχει επιτύχει κέρδος bot 34,46% με ανοδική μεταβλητότητα 66,76% και 34,35% μεταβλητότητα. Ενώ η BNB / BUSD πέτυχε 3 φορές χαμηλότερη απόδοση, κέρδος bot 13,37%, έχοντας διπλάσια ανοδική μεταβλητότητα 35,51% και πολύ χαμηλότερη μεταβλητότητα 23,4%.

  Διάγραμμα BNB / BUSD

Κρυπτονόμισμα

Κέρδος Bot

Πτωτικός κίνδυνος

Ανώτερη ορμή

ENJ / BTC

34,46%

34,35%

66,76%

BNB / BUSD

13,37%

23,4%

35,51%

Διαφορά:

21,09%

10,95%

31,25%

Εδώ είναι ένας πίνακας για να εντοπίσετε τη διαφορά. Το ENJ / BTC έχει κέρδη κατά 21,09%, αλλά η τιμή είναι αυξημένος κίνδυνος πτώσης, ο οποίος είναι υψηλότερος κατά 10,95% σε σύγκριση με το BNB / BUSD. Ας υπολογίσουμε την αναλογία κινδύνου προς απόδοση για να συγκρίνουμε τα κρυπτονομίσματα. Πρέπει να διαιρέσουμε το κέρδος Bot με τον κίνδυνο Downside. Το ENJ / BTC έχει λόγο 1%, ενώ το BNB / BUSD έχει 0,57%. Είναι σαφές ότι το ENJ / BTC προσφέρει καλύτερη απόδοση για έναν δεδομένο κίνδυνο από το BNB / BUSD.

Οι ορθολογικοί έμποροι και οι επενδυτές αναζητούν επενδύσεις, οι οποίες προσφέρουν λόγο κινδύνου απόδοσης υψηλότερο από 1%.

Οι πλατφόρμες όπως το 3Commas και το Bituniverse δεν έχουν δοκιμές. Οι χρήστες δεν έχουν την ευκαιρία να δοκιμάσουν άγχος κρυπτονομίσματα προτού εισέλθουν σε μια συναλλαγή Αυτή είναι μια εκπληκτική παράλειψη.

Το Cryptohopper έχει περιορισμένη ανάπτυξη δοκιμών. Ωστόσο, μόνο λίγα νομίσματα είναι διαθέσιμα και οι ρυθμίσεις είναι αρκετά περίπλοκες για χρήση από αρχάριους.

 1. Δοκιμαστική περίοδος και συναλλαγές επίδειξης

Ορισμένες εταιρείες εξακολουθούν να υποτιμούν τη σημασία των δοκιμαστικών περιόδων. Η ύπαρξη μιας πολύ περιορισμένης περιόδου για τη δοκιμή ενός προϊόντος δεν μπορεί να αρκεί για τους χρήστες να μάθουν για τις κύριες δυνατότητες και ως εκ τούτου υπάρχει μικρή πιθανότητα να μετατραπούν σε χρήστες επί πληρωμή. Δεν έχει καθόλου δοκιμαστική περίοδο, ειδικά όταν πρόκειται για ένα τόσο στενό τμήμα της αγοράς, καθώς το αυτοματοποιημένο εμπόριο είναι το μεγαλύτερο λάθος. Η λύση είναι να παρέχουμε στους χρήστες μια βέλτιστη δοκιμαστική περίοδο με μια λειτουργία επίδειξης, έτσι ώστε να μπορούν να κάνουν τη βήμα-βήμα δέουσα επιμέλεια χωρίς βιασύνη. Η επίδειξη συναλλαγών σάς επιτρέπει να κάνετε συναλλαγές χωρίς να διακινδυνεύετε πραγματικά χρήματα. Ως αποτέλεσμα, καταλήγετε να ανακαλύπτετε το δικό σας στυλ συναλλαγών και, στη συνέχεια, μπορείτε να ξεκινήσετε τις συναλλαγές με πραγματικά χρήματα!

Στην αγορά κρυπτογράφησης, υπάρχει ένας πολύ σύντομος κατάλογος εταιρειών που παρέχουν δοκιμαστικές περιόδους και ακόμη και μια μικρότερη λίστα που προσφέρει επαρκείς δοκιμαστικές περιόδους:

Η 3Commas προσφέρει μόνο μια δοκιμαστική περίοδο 3 ημερών για να δοκιμάσει όλα τα κύρια και ξεχωριστά προϊόντα της: bot GRID, Futures trading, Composite bots, Simple bots, Short and Long algorithms, TradingView σήματα, Trading terminal, άλλα bots. Αυτή είναι μια γελοία περιορισμένη χρονική περίοδος για να δοκιμάσετε πολλά σύνθετα προϊόντα. Το μόνο καλό είναι ότι το demo trading είναι η επιλογή όλων των προγραμμάτων συνδρομής.  

Το Cryptohopper προσφέρει μια δοκιμαστική περίοδο 7 ημερών για να δοκιμάσει και τα 5 κύρια χαρακτηριστικά του. Αυτό μοιάζει με περισσότερο ή λιγότερο επαρκή δοκιμαστική περίοδο σε σύγκριση με το 3Commas. Επιπλέον, παρέχεται μια λειτουργία επίδειξης (εμπόριο χαρτιού) αλλά για περιορισμένο χρονικό διάστημα.

Το Bitsgap ξεχωρίζει σίγουρα καθώς προσφέρει μια δοκιμαστική περίοδο 14 ημερών για όλα τα προγράμματα συνδρομής της. Σημειώστε ότι παρέχεται επίσης δωρεάν πρόγραμμα 0 $ ανά μήνα, το οποίο περιορίζεται μόνο σε μηνιαίο όγκο 1000 $. Η επίδειξη συναλλαγών περιλαμβάνεται σε οποιοδήποτε πρόγραμμα, όπως στο Cryptohopper και στο 3Commas.

Όπως αναφέραμε τη λειτουργία επίδειξης, ας συγκρίνουμε τώρα  

Ευχρηστία και απλότητα διαμόρφωσης

Οι φιλικές προς το χρήστη ρυθμίσεις διαμόρφωσης και οι απλές οδηγίες είναι απαραίτητες για την εισαγωγή του προϊόντος. Σε περίπτωση που η διαμόρφωση του προϊόντος είναι υπερβολικά περίπλοκη και φαίνεται χαοτικά διαταραγμένη, ποιος θα μείνει; Ο κανόνας είναι «Η απλότητα είναι η απόλυτη πολυπλοκότητα» (Leonardo Da Vinci).

Η χρηστικότητα σημαίνει την ευκολία με την οποία οι χρήστες μπορούν να ολοκληρώσουν εργασίες στη διεπαφή και την ταχύτητα με την οποία οι χρήστες μπορούν να ολοκληρώσουν τις εργασίες την πρώτη φορά που το αντιμετωπίζουν.

Η πλατφόρμα Bitsgap έχει μία από τις απλούστερες διεπαφές, η οποία είναι κατανοητή για τους αρχάριους που δεν έχουν κάνει ποτέ ανταλλαγή. Στην κορυφή της οθόνης, υπάρχει ένα πλαίσιο με όλα τα προϊόντα που παρέχονται αυτήν τη στιγμή. Είναι ενσωματωμένες τόσο οι “Απλές” όσο και οι “Προχωρημένες” αυτόματες διαμορφώσεις bot. Μάθετε πώς μπορείτε να βελτιστοποιήσετε και να δημιουργήσετε bots με μια απλή και αυτόματα καθορισμένη ρύθμιση συναλλαγών πριν μεταβείτε στην ενότητα “Για προχωρημένους”, η οποία διαθέτει ορισμένες από τις προηγμένες δυνατότητες διαπραγμάτευσης όπως “Trailing up”, “Stop Loss”, “Backtesting”. Όλες αυτές οι δυνατότητες είναι διαθέσιμες ξεκινώντας από τη βασική συνδρομή και σε μια δωρεάν δοκιμαστική περίοδο 14 ημερών.

Συγκριτικά, στο BitUniverse για πλήρη πρόσβαση στην πλατφόρμα ή τουλάχιστον για μια σύντομη ματιά στη διεπαφή της, είστε κυριολεκτικά υποχρεωμένοι να επισυνάψετε το API οποιασδήποτε από τις ανταλλαγές σας στην αρχή της εγγραφής. Δεν μπορείτε να παραλείψετε αυτό το στάδιο. Διαφορετικά, μια πολύ ευγενική κυρία θα επιμείνει να παρακολουθήσει το εκπαιδευτικό βίντεο για το πώς να δημιουργήσετε ένα μυστικό κλειδί API και API για να συνδεθείτε με μια ανταλλαγή.

Για χάρη του πειράματος για να δούμε τη διαφορά, ας προσπαθήσουμε να ξεκινήσουμε ένα αυτοματοποιημένο bot συναλλαγών, το οποίο είναι βασισμένο σε έναν μηχανισμό συναλλαγών πλέγματος, χρησιμοποιώντας τις ίδιες ρυθμίσεις συναλλαγών σε ένα ζεύγος BTC / USDT σε πλατφόρμες Bitsgap και 3Commas:

Άνω τιμή: 9945,45 $

Χαμηλότερη τιμή: 8217,12 $

Ποσότητα πλέγματος (ποσό οριακών παραγγελιών): 60

Επένδυση ανά πλέγμα: 0,001373 BTC

Επένδυση: 700 USDT

Stop-Loss: σε αυτό το παράδειγμα διατίθεται μόνο στο Bitsgap

Trailing Up: σε αυτό το παράδειγμα διατίθεται μόνο στο Bitsgap

Όπως μπορείτε να δείτε, το 3Commas έχει μια αρκετά περίπλοκη «ανοιχτή παραγγελία» και μια απεικόνιση προδιαγραφών συναλλαγών, τα οποία μπορεί να είναι παραπλανητικά για τους αρχάριους. Επιπλέον, ούτε τα μέσα Stop-Loss ούτε Trailing παρέχονται για τη βελτιστοποίηση των συναλλαγών. Η ρύθμιση επιπέδων πλέγματος είναι διαθέσιμη μόνο σε χειροκίνητη λειτουργία. Δεν μπορείτε να προσαρμόσετε τα επίπεδα πλέγματος σε ένα γράφημα, κάτι που θα ήταν πολύ πιο απλό και πιο γρήγορο.

Στο Bitsgap όλα φαίνονται απλά και εύκολα κατανοητά ακόμη και για έναν αρχάριο έμπορο. Κάνοντας κλικ στο κουμπί “Προβολή”, μόλις εμφανιστεί η συναλλαγή στην ενότητα “Ενεργά bots”, μπορείτε να πάρετε ένα πλήρες φάσμα των ανοιχτών συναλλαγών (τιμή, ποσό, πλευρά, ημερομηνία). Το πιο σημαντικό είναι ότι τόσο τα όργανα Stop-Loss όσο και τα Trailing παρέχονται για τους εμπόρους να έχουν υπό έλεγχο τη μεγιστοποίηση των κινδύνων και των κερδών. Σε περίπτωση που ξεχάσατε να ενεργοποιήσετε το Stop-Loss, μπορείτε πάντα να το κάνετε αργότερα. Τα επίπεδα πλέγματος που εμφανίζονται στο γράφημα μπορούν να ρυθμιστούν χειροκίνητα απλά σύροντας τα ανώτατα και τα κάτω όρια τιμών προς οποιαδήποτε κατεύθυνση θέλετε.

Μπορούμε επίσης να συγκρίνουμε το Bitsgap με το BitUniverse για να εντοπίσουμε τη διαφορά:

Το Bitsgap έχει 3 επιλογές προσαρμογής bot:

 • Μη αυτόματη προσαρμογή γραφήματος (μπορείτε να σύρετε ένα ανώτερο και κάτω όριο τιμών)
 • Μη αυτόματη προσαρμογή (μπορείτε να πληκτρολογήσετε ανάλογα τα επίπεδα τιμών)
 • Αυτόματη προσαρμογή (εάν το υπόλοιπο δεν επαρκεί για την εκκίνηση του bot, το σύστημα μπορεί να προσαρμόσει τα επίπεδα πλέγματος για να παρέχει μια βέλτιστη στρατηγική για μια δεδομένη επενδυτική αξία)

Σε σύγκριση με το Bitsgap, το Bituniverse διαθέτει μια αρκετά πρωτόγονη χειροκίνητη ρύθμιση στην οποία πρέπει να πληκτρολογήσετε τους αριθμούς χωρίς ενσωματωμένα κουμπιά υποστήριξης όπως “+”, “-” ή προεπιλεγμένους αριθμούς. Αυτό μπορεί να είναι αρκετά χρονοβόρο και από τη στιγμή που θα ολοκληρώσετε την τελευταία είσοδο, η τιμή της αγοράς μπορεί να αλλάξει και πιθανώς θα επανεξετάσετε την πληκτρολόγηση για άλλη μια φορά με νέους αριθμούς εισόδου.

Αυτό που κάνει το Bitsgap και το Cryptohopper να ξεχωρίζουν είναι ότι και οι δύο έχουν προτείνει αυτοματοποιημένες στρατηγικές συναλλαγών. Για παράδειγμα, στο Bitsgap οι προτεινόμενες στρατηγικές μπορούν να βρεθούν αμέσως στην ενότητα “στρατηγικές”. Αυτές είναι οι στρατηγικές που προσφέρουν μεγάλη απόδοση για ένα δεδομένο επίπεδο κινδύνου. Οι χρήστες μπορούν να δοκιμάσουν οποιαδήποτε από τις στρατηγικές που παρέχονται για την επικύρωση της απόδοσης.

Το Cryptohopper ακολουθεί μια εντελώς διαφορετική προσέγγιση. Έχει δημιουργήσει μια αγορά αυτοματοποιημένων στρατηγικών συναλλαγών, έτσι ώστε οι χρήστες να έχουν μια ποικιλία επιλογών για να διαλέξετε. Ωστόσο, το μεγαλύτερο μειονέκτημα είναι ότι δεν παρέχονται στατιστικά στοιχεία απόδοσης συναλλαγών. Η δυναμική της στρατηγικής είναι αδιαφανής. Αυτό ονομάζουμε «γάτα σε μια τσάντα». Πρώτον, πρέπει να αγοράσετε μια στρατηγική για να δείτε τα στατιστικά. Πώς μπορείτε να αγοράσετε κάτι που δεν μπορείτε καν να δείτε για ανάλυση και σύγκριση με τις υπόλοιπες επιλογές?

 • Οπτικοποιημένες εμπορικές εκτελέσεις
 • Διαφάνεια απόδοσης
 • Βελτιστοποίηση και δοκιμή (δοκιμή, δοκιμή, επίδειξη)
 • Ευχρηστία και διαμόρφωση (διαχείριση κινδύνου, αυτόματες και μη αυτόματες στρατηγικές)

Πλατφόρμα

Διαφάνεια απόδοσης

Βελτιστοποίηση και δοκιμές

Ευχρηστία και διαμόρφωση

Επανεξέταση

Δοκιμαστική περίοδος

Επίδειξη συναλλαγών

Μέσα κινδύνου

Προτεινόμενες στρατηγικές

Μη αυτόματες ρυθμίσεις

Bitsgap

+

+

+

+

+

+

+

3Commas

+

+

+

+

BitUniverse

+

+

+

+

Cryptohopper

+

+

+

Περιορισμένος

+

Αγορά

+

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map