BitMart’s Mission X: Χρηματοδοτούνται πάνω από 7 εκατομμύρια BMX την πρώτη ημέρα

Ανταλλαγή BitMart ξεκίνησε την επίσημη έναρξη του Αποστολή X: Η Κοινοτική Αγορά Καταχωρήσεων, ένα νέο πρόγραμμα που θα πυροδοτήσει καινοτομία για τη βιομηχανία blockchain με 9 έργα που έχουν ενταχθεί και 4 έχουν ήδη προκριθεί για εισαγωγή την πρώτη ημέρα.

Wild Crypto (WILD) Μεταξύ ενός από τα έργα που έχουν ήδη πιστοποιηθεί για καταχώριση στην αγορά BMX

Αφού φτάσει το 1 εκατομμύριο BMX την πρώτη ημέρα στο Investment Lab, το Wild Crypto (WILD) θα εισαχθεί στην αγορά BMX μέχρι την 1η Αυγούστου. Το Wild Crypto (WILD) είναι ένας ιστότοπος όπου οι χρήστες μπορούν να παίξουν τυχερά παιχνίδια και να λάβουν κληρώσεις λότο αγοράζοντας ένα online εισιτήριο για να στοιχηματίσουν στο αποτέλεσμα του Wild Crypto Lottery ή να παίξουν παιχνίδια Instant Win στην οθόνη για να κερδίσουν χρηματικά έπαθλα. Αυτό το έργο προέρχεται από την Wild Crypto B.V., η οποία είναι ιδιωτική και λειτουργική εταιρεία εγγεγραμμένη στο Kaya Richard J. Beacon Z / N, Willemstad, Curaçao. Αυτή η Υπηρεσία λειτουργεί βάσει της Άδειας Αρ. 1668 / JAZ που εκδόθηκε στην Curaçao eGaming, εξουσιοδοτημένη και ρυθμιζόμενη από την Κυβέρνηση του Curaçao.

Άλλα έργα που πληρούν τις προϋποθέσεις για καταχώριση την πρώτη ημέρα περιλαμβάνουν τα OASES (OAS), Sancoj (SANC) και ZRX (0x).

Η αποστολή X του BitMart προσφέρει πλεονεκτήματα τόσο σε έργα όσο και σε εμπόρους

Bitmart

Παραδοσιακά, οι επενδυτές αναζητούν έργα στο στάδιο του ICO ελπίζοντας ότι το έργο θα συνεχίσει να είναι επιτυχές και θα τους δώσει υψηλή απόδοση της επένδυσής τους. Ωστόσο, σε πολλές περιπτώσεις αυτά τα έργα αποτυγχάνουν να εισαχθούν σε σημαντικό χρηματιστήριο και δεν παρέχουν ποτέ στους επενδυτές τις αποδόσεις που έψαχναν. Κανένα από αυτά δεν σημαίνει ότι τα ICO δεν είναι σημαντικά για τον κόσμο της κρυπτογράφησης και του blockchain, αλλά επισημαίνει την ανάγκη για λύση. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο η BitMart ανέπτυξε έναν νέο τρόπο τόσο για τα έργα όσο και για τους επενδυτές να επωφεληθούν από το Mission X: The Community List Market.

Συνοψίζοντας, τα έργα θα είναι σε θέση να συγκεντρώσουν τα χρήματα που είναι απαραίτητα για την εγγραφή στο Lab Επενδύσεων με τη μορφή token του BitMart, BMX. Μόλις η συνολική επένδυση για ένα έργο φτάσει το 1 εκατομμύριο BMX, αυτό το έργο θα αναφέρεται στο ΒΜΧ αγορά ως ζεύγος συναλλαγών για BMX. Επιπλέον, τα ζεύγη συναλλαγών στην αγορά BMX θα έχουν χρέωση συναλλαγής 0,1%, η οποία θα ανταμείβεται στους επενδυτές σε καθημερινή βάση. Το BitMart θα αυξήσει επίσης το ανώτατο όριο επένδυσης σε 5 εκατομμύρια BMX για έργα τις πρώτες 3 ημέρες κάθε μήνα μετά την εισαγωγή στην αγορά BMX, επιτρέποντας στους χρήστες να αξιοποιήσουν περαιτέρω το συμβάν κατά την απόδοση της επένδυσής τους.

Η ομάδα αξιολόγησης καταχώρησης νομισμάτων της BitMart θα εξετάσει επίσης κάθε έργο για τις κύριες αγορές συναλλαγών του BitMart. Για να μάθετε περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με αυτήν την προσφορά εδώ.

Αυτό το πρόγραμμα δίνει στους χρήστες τη δυνατότητα να αποφασίσουν ποια έργα θέλουν οι χρήστες να εισαχθούν στο χρηματιστήριο, δημιουργώντας μια αυτορυθμιζόμενη αγορά », δήλωσε ο Sheldon Xia, ιδρυτής και διευθύνων σύμβουλος της BitMart. «Επιτρέπει επίσης σε έργα που βρίσκονται εκτός του ICO να αποκτήσουν καταχώριση σε ένα σημαντικό χρηματιστήριο νωρίς στην πορεία ανάπτυξής τους, ενισχύοντας την ανάπτυξη και την καινοτομία για την τεχνολογία blockchain.

Τι είναι το BMX?

Το διακριτικό BitMart (BMX) είναι ένα διακριτικό βασισμένο σε ERC-20 που εκδίδεται από το BitMart Exchange με συνολικό όγκο 1.000.000.000 διακριτικά. Το BMX διαθέτει επίσης έναν μηχανισμό επαναγοράς στον οποίο η ομάδα BitMart θα πάρει το 20% των εσόδων που κερδίζει από τις χρεώσεις συναλλαγών κάθε μήνα για να επαναγοράσει το BMX. Στη συνέχεια, όλα τα επαναγορασμένα BMX θα καταστραφούν, ενώ τα αρχεία επαναγοράς θα κυκλοφορήσουν αμέσως από το BitMart για να διασφαλιστεί η διαφάνεια. Αυτός ο μηχανισμός θα συνεχιστεί έως ότου απομένουν μόνο 500 εκατομμύρια BMX. Η πρώτη εγγραφή BMX ολοκληρώθηκε στα τέλη Ιουλίου και ο επόμενος γύρος θα πραγματοποιηθεί στα τέλη Αυγούστου.

Στις 13 Ιουλίου, το BMX εισήχθη στο CoinMarketCap (CMC) με τιμή 0,0542 USD, γεγονός που βελτίωσε σημαντικά την έκθεση του BMX. Η τιμή του BMX αυξήθηκε στα 0,055967 $ από τη γραφή. Είναι προβλέψιμο ότι η τιμή του BMX θα είναι πολύ υψηλότερη από την αναμενόμενη στο εγγύς μέλλον.

Σχετικά με το BitMart


Το BitMart στοχεύει στη δημιουργία μιας αυτορυθμιζόμενης αγοράς και αποκεντρωμένης λειτουργίας που προέρχεται από το γονίδιο και το όραμά της. Το BitMart Exchange είναι μια κορυφαία παγκόσμια πλατφόρμα συναλλαγών ψηφιακών περιουσιακών στοιχείων στην αγορά κρυπτογράφησης με περισσότερους από 450.000 χρήστες παγκοσμίως και μια κορυφαία κατάταξη 40 CoinMarketCap. Προς το παρόν προσφέρει συναλλαγές κρυπτογράφησης σε κρυπτογράφηση μόνο για κέρματα και μάρκες χρησιμότητας. Η BitMart διαθέτει μια παγκόσμια ομάδα με εκτεταμένη βιομηχανική εμπειρία από όλο τον κόσμο, συμπεριλαμβανομένων των Ηνωμένων Πολιτειών, της Ρωσίας, της Νότιας Κορέας, της Σιγκαπούρης, της Ιαπωνίας και του Χονγκ Κονγκ. Από την κυκλοφορία του τον Μάρτιο, το BitMart έχει συνολικό όγκο συναλλαγών άνω των 894.000.000 USD και έχει μέσο όρο ημερήσιου όγκου συναλλαγών μεταξύ 30.000.000 $ και 40.000.000 USD. Το BitMart προσφέρει αυτήν τη στιγμή 53 ζεύγη συναλλαγών για BTC, ETH, USDT, XLM, EOS, VEN, NEO, OMG, ZRX, IOST, ABT, AE, AISI, BBK, BTM, DPST, EFX, GNT, HYDRO, KAN, MKR, ONT, RHOC, XRR, ZIL , MOBI και BMX.

Οποιαδήποτε έργα ενδιαφέρονται για την Αγορά καταχώρισης κοινότητας του BitMart μπορούν να υποβάλουν τις αιτήσεις τους συμπληρώνοντας την ακόλουθη φόρμα Google: https://goo.gl/forms/pn3d84NPNlJYKCyL2.

Για να μάθετε περισσότερα για το BitMart επισκεφθείτε το Δικτυακός τόπος, Κελάδημα ή γίνετε μέλος τους Τηλεγράφημα.

Αυτή είναι μια υποβληθείσα χορηγία ιστορία. Η Coingape προτρέπει τους αναγνώστες να πραγματοποιήσουν τη δική τους έρευνα με τη δέουσα επιμέλεια στην εταιρεία, το προϊόν ή την υπηρεσία που αναφέρονται στο παρακάτω περιεχόμενο.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map