Follow Us
Facebooktwitteryoutube
Promo
banner
YouTube
Promo
banner

After the Bull Run: Το μέλλον του Crypto είναι NFTs Virtual Land της Upland

Καθώς το ταύρο του 2021 συνεχίζεται μυώδης μάρκες (γνωστός και ως Bitcoin, Ethereum κ.λπ.), η κατηγορία περιουσιακών στοιχείων του μη εύφλεκτο Τα tokens (NFTs) είναι έτοιμα να καλύψουν τον κόσμο του κρυπτονομίσματος. Η άνοδος των NFT συμπίπτει με την άνοδο των metaverses ή των παράλληλων κόσμων όπου οι άνθρωποι ξοδεύουν όλο και περισσότερο χρόνο και χρήμα.

Γνωστή από την προ-blockchain εποχή κυρίως μέχρι Δεύτερη ζωή, Οι blockchain metaverses έχουν ξεσπάσει στη σκηνή. Ένα τέτοιο παράδειγμα είναι Υψίπεδο, ένα metaverse που έχει δείξει ισχυρή ανάπτυξη τους τελευταίους τρεις μήνες και είναι πλέον ένα από τα 3 κορυφαία blockchain dapps από την άποψη των καθημερινών ενεργών χρηστών. Προκειμένου να συμμετάσχουν, οι χρήστες πρέπει να αγοράσουν εικονική γη η οποία είναι οι ίδιοι μοναδικά, μη-ευέλικτα κουπόνια. Δεδομένου ότι κάθε ιδιοκτησία NFT είναι μια έκδοση 1/1 από μόνη της, μπορεί να αναμένεται ότι καθώς όλο και περισσότεροι άνθρωποι συμμετέχουν, οι τιμές γης για αυτές τις ιδιότητες NFT θα εκτιμηθούν λόγω του παράγοντα σπανιότητας που είναι ενσωματωμένο στις ψηφιακές μεταφορές.

Εγγραφείτε στο Upland χρησιμοποιώντας αυτόν τον ειδικό σύνδεσμο για να λάβετε ένα ειδικό μπόνους εγγραφής (κινητό ή web): https://discover.upland.me/coingape_01_2021

Το Upland είναι ένα metaverse με τεχνολογία blockchain EOS που επιτρέπει στους παίκτες να διαθέτουν εικονικές ιδιότητες που έχουν αντιστοιχιστεί σε πραγματικές διευθύνσεις. Η Upland ξεκίνησε στο Σαν Φρανσίσκο το 2019 και πρόσφατα επεκτάθηκε στη Νέα Υόρκη, τη Νέα Υόρκη και το Φρέσνο, Καλιφόρνια με την προγραμματισμένη προσθήκη νέων πόλεων που θα φτάσουν στο εγγύς μέλλον. Λάβετε υπόψη ότι δεν χρειάζεται να βρίσκεστε σε μια από αυτές τις πόλεις για να παίξετε Upland, μπορεί να παιχτεί από οπουδήποτε στον κόσμο. Καθώς το Upland επεκτείνεται και οι ιδιότητες από όλο τον κόσμο γίνονται γνωστές, κάθε πραγματική ιδιοκτησία μια μέρα θα έχει μια εικονική εκδοχή της που βρίσκεται στο Upland. Η εικονική ιδιοκτησία θα είναι τόσο πανταχού παρούσα και πολύτιμη όσο η ιδιοκτησία στην πραγματική ζωή και η Upland ηγείται της ευθύνης για την πραγματοποίηση αυτού.

Η Upland ακολουθεί τις αρχές της οικονομίας της ανοιχτής αγοράς και χρησιμοποιεί τεχνολογία blockchain για να διασφαλίσει την πραγματική ιδιοκτησία των ψηφιακών στοιχείων: μόλις αγοράσετε ένα ακίνητο, είναι δικό σας για πάντα. Κάθε αγροτεμάχιο είναι ένα μοναδικό NFT που μπορεί να αγοραστεί, να πωληθεί και να διαπραγματευτεί κερδοσκοπικά χρησιμοποιώντας το νόμισμα εντός παιχνιδιού που ονομάζεται UPX. Η Upland έχει ενεργή συνεργασία με την Tilia Pay (θυγατρική εταιρεία Linden Labs, κατασκευαστές της Second Life) που επιτρέπει στους παίκτες να πωλούν ακίνητα NFT για δολάρια ΗΠΑ. Ενώ αυτή τη στιγμή βρίσκεται σε έκδοση beta, αυτή η λειτουργία θα είναι σύντομα διαθέσιμη σε όλους τους υπερυψωμένους. Αυτό καθιστά το Upland το πρώτο metaverse που επιτρέπει τη μετατροπή της ψηφιακής αξίας περιουσιακού στοιχείου σε μορφή πραγματικού κόσμου, χρήματα fiat. 

Ως ψηφιακός γαιοκτήμονας στο Upland, κερδίζετε μηνιαία απόδοση νομισμάτων UPX που μπορούν να χρησιμοποιηθούν για την αγορά περισσότερων ακινήτων. Ο χάρτης πορείας της Upland επικεντρώνεται στην ανάπτυξη και την κατασκευή μονοκατοικιών, πραγματικών επιχειρήσεων και πολιτιστικών κέντρων, συμπεριλαμβανομένων των γκαλερί τέχνης, με γνώμονα τον χρήστη, στα αγροτεμάχια ιδιοκτησίας NFT.

Δεδομένου ότι η ολοκληρωμένη ανάπτυξη ακινήτων είναι πολύ κοντά, η Upland δοκιμάζει τα νέα τρισδιάστατα εργαλεία οικοδόμησης με μια σειρά από διαγωνισμούς που ονομάζονται The Sandbox Wars, σχεδιαστεί γύρω από ένα «περιβάλλον ανάπτυξης ακινήτων» που θα επιτρέψει στους υπερασπιστές να πειραματιστούν με αυτές τις νέες δυνατότητες. Το Sandbox Wars είναι ζωντανά και συνεχίζεται αυτήν τη στιγμή στο Upland και οποιοσδήποτε νέος χρήστης μπορεί να συμμετάσχει σε μια ανταγωνιστική γειτονιά.

Δείτε πώς λειτουργεί: Το Sandbox Wars δέχεται διαφορετικές γειτονιές Upland μεταξύ τους σε ένα μοναδικό παιχνίδι στρατηγικής. Οι παίκτες θα έχουν οικοδομικές συμμαχίες ενώ θα δουλεύουν εναντίον άλλων οργανικών ομάδων γειτονιών, και οι δύο θα κερδίζουν πόντους για τη δική τους ομάδα, ενώ θα επιτίθενται στους πόντους των αντιπάλων τους. Οι γειτονιές κερδίζουν πόντους με την κατασκευή δομών όπως πολυκατοικίες και σπίτια, αλλά μπορούν επίσης να κατασκευάσουν στρατηγικά πύργους κυψελών για να μειώσουν τα σημεία άλλων γειτονιών. Η κατασκευή καθίσταται δυνατή με τη χρήση του Spud, ενός μοναδικού διακριτικού στο παιχνίδι που «στοιχηματίζεται» κατά την κατασκευή ενός κτιρίου: όσο πιο spud «στοιχηματίζεται» σε ένα κτίριο, τόσο πιο γρήγορα θα κατασκευαστεί. Αυτή είναι μια προεπισκόπηση του τρόπου λειτουργίας της ανάπτυξης ακινήτων στο Upland μετά την κυκλοφορία του Upland’s διακριτικό πόρου Spark το 2021.

Στο τέλος της ημέρας, οι παίκτες θα πρέπει να βασίσουν τη στρατηγική τους σε μια ισορροπημένη προσέγγιση για το χρόνο κτιρίου, τους πόντους που έχουν σημειωθεί, τους πόντους που αφαιρούνται, την τοποθέτηση ακινήτων και πολλά άλλα. Δεν υπήρξε ποτέ πιο διασκεδαστικό να μπείτε στο Metaverse και υπάρχει ακόμα χρόνος για να γίνετε μέλος μιας γειτονικής ομάδας στο Upland’s Διχόνοια Κανάλι.

Εγγραφείτε στο Upland χρησιμοποιώντας αυτόν τον ειδικό σύνδεσμο για να λάβετε ένα ειδικό μπόνους εγγραφής (κινητό ή web): https://discover.upland.me/coingape_01_2021

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me