Πανδημικός πανικός: 5 τρόποι που οι έμποροι Bitcoin μπορούν να αποφύγουν τον κίνδυνο και να παραμείνουν κερδοφόροι με το PrimeXBT

Δεν ξεφεύγουμε από το γεγονός ότι η επιδημία COVID-19 έχει επηρεάσει σχεδόν κάθε πτυχή της καθημερινής ζωής του κόσμου. Από τις κινήσεις των ανθρώπων έως τις κοινωνικές τους συγκεντρώσεις, την ένταση στα νοσοκομεία και ακόμη και στις παγκόσμιες αγορές – τίποτα δεν ήταν άτρωτο στην κρίση, ούτε καν το Bitcoin. 

Το ξέσπασμα του COVID-19 μπορεί να έχει προκαλέσει ακόμη και μια παγκόσμια ύφεση και να ανακάμψει το χρηματιστήριο που είχε προηγουμένως καλά αποδόσεις μερικά χρόνια. 

Ωστόσο, ενώ είναι συγκλονιστική και γρήγορης δράσης, οι έμποροι θα πρέπει να προσέχουν τι σημαίνει πραγματικά το ξέσπασμα COVID-19 για τις αγορές. 

Ο φόβος και η αβεβαιότητα που έρχονται με ύφεση δημιουργούν εξαιρετικά ευμετάβλητες αγορές που είναι η τέλεια ευκαιρία για τους εμπόρους να κερδίσουν.

Εάν οι έμποροι ακολουθούν τα παρακάτω πέντε σημεία σχετικά με το πώς να ενεργήσουν σε μια περίοδο δυσφορίας στην αγορά, θα δουν γρήγορα ότι δεν είναι όλα θλιβερό και καταστροφικό, και στην πραγματικότητα, αυτό θα μπορούσε να είναι μια ευκαιρία μιας ζωής. 

1) Δράστε έξυπνα

Ενώ ο κόσμος πανικοβάλλεται στη σοβαρή πτώση της αξίας ορισμένων διαφορετικών περιουσιακών στοιχείων και ψάχνει να πουλήσει και να πάρει όσο το δυνατόν περισσότερα κέρδη, υπάρχει άφθονη ευκαιρία να εξαργυρώσετε φθηνά περιουσιακά στοιχεία. 

Αυτή είναι μια δύσκολη στιγμή για να μπείτε στις αγορές λόγω του υπερβολικού φόβου που προκαλείται από το COVID-19. Όμως, όπως το διάσημο απόσπασμα από έναν από τους πιο επιτυχημένους εμπόρους στον κόσμο, ο Warren Buffet, λέει:

«Να φοβόμαστε όταν άλλοι είναι άπληστοι και άπληστοι όταν άλλοι φοβούνται.»

Οι φοβισμένοι καιροί δεν διαρκούν ποτέ, και είναι οι έξυπνοι επενδυτές που μπορούν να κάνουν κέρδη όταν τα πράγματα αρχίζουν να στρέφονται καθώς ήταν αρκετά γενναίοι για να ενεργήσουν νωρίς και να περάσουν τέλεια η αγορά. 

Προς το παρόν, υπάρχουν πολλά περιουσιακά στοιχεία που βρίσκονται σε μεγάλη δυσφορία. Το πετρέλαιο βρίσκεται στη μέση ενός πολέμου τιμών και υπερπροσφέρεται. 

Φυσικά, τα αποθέματα και οι δείκτες της αγοράς είναι μειωμένοι, αλλά αυτοί είναι συνήθως υψηλής απόδοσης περιουσιακά στοιχεία και μόλις μειωθεί ο αντίκτυπος του ιού, σίγουρα ανεβαίνουν και το ίδιο ισχύει και για ξένα νομίσματα. 

2) Έχετε τα σωστά εργαλεία διαπραγμάτευσης για κέρδος

Φυσικά, η κατανόηση ότι σε αυτήν την περίοδο πανικού υπάρχουν ευκαιρίες που πρέπει να γίνουν, αλλά οι έμποροι πρέπει επίσης να είναι εφοδιασμένοι με τα κατάλληλα εργαλεία για να κάνουν εμπόριο αποτελεσματικά και αποτελεσματικά για να αξιοποιήσουν στο έπακρο αυτές τις σπάνιες στιγμές στις αγορές. 


Το ζήτημα είναι, ειδικά σε πιο αναδυόμενες αγορές όπως το Bitcoin, ότι οι στιγμές πανικού μπορούν να οδηγήσουν σε παράξενες λειτουργίες. Οι ανταλλαγές Bitcoin έχουν δείξει ότι δεν είναι συχνά αρκετά ισχυρές, ή αρκετά έμπειρες, για να αντιμετωπίσουν μια τέτοια ακραία αστάθεια και αυτό οδηγεί σε διακοπή λειτουργίας – ακόμη και παραβιάσεις και ζητήματα που επηρεάζουν τα χρήματα του πελάτη και τις πιθανότητες συναλλαγών τους. 

Σε μια εποχή όπως αυτή, είναι επιτακτική ανάγκη οι χρήστες να αναζητήσουν καθιερωμένες και σεβαστές πλατφόρμες συναλλαγών που όχι μόνο προσφέρουν ασφάλεια και ηρεμία, αλλά πολλά διαφορετικά εργαλεία και περιουσιακά στοιχεία για την καλύτερη εξυπηρέτηση των χρηστών που θέλουν να κάνουν έξυπνες συναλλαγές. 

Σε αυτό το τέλος, PrimeXBT είναι μια τέτοια πλατφόρμα που παίρνει δεκαετίες παραδοσιακής εμπειρίας στην αγορά και την εφαρμόζει στην πρωτοποριακή τεχνολογία και καινοτομία που περιβάλλει τη βιομηχανία κρυπτονομισμάτων. Η PrimeXBT προσφέρει στους εμπόρους τα εργαλεία που έχουν αναμείνει οι επαγγελματίες, όπως τη δυνατότητα λήψης θέσεων long και short ή μόχλευση έως 1000x σε forex, εμπορεύματα, δείκτες μετοχών και κρυπτονομίσματα.

Η βραβευμένη πλατφόρμα ADVFN παρέχει μια αξιόπιστη μηχανή συναλλαγών με έως και 99,9% χρόνο λειτουργίας και περιλαμβάνει τρόπους για τον μετριασμό του κινδύνου και την ενίσχυση της κερδοφορίας αναγνωρίζει την πρωτοποριακή αστάθεια.

Επιπλέον, η πλατφόρμα επιβραβεύει τους πιο ενεργούς εμπόρους, λαμβάνοντας πολλές θέσεις σε μια ποικιλία περιουσιακών στοιχείων, προσφέροντας ένα προοδευτικό σύστημα έκπτωσης τελών. Και με τόσα πολλά περιουσιακά στοιχεία, οι έμποροι μπορούν να δημιουργήσουν ένα πολύ διαφορετικό χαρτοφυλάκιο για να μειώσουν περαιτέρω τον κίνδυνο και να μεγιστοποιήσουν το δυναμικό κέρδους. 

Παρόλο που ορισμένοι προτιμούν τους παραδοσιακούς μεσίτες όπως η Saxo Bank, όσοι αναζητούν μια πιο ισχυρή και καινοτόμο εμπειρία δεν πρέπει να κοιτάζουν περισσότερο από την πλατφόρμα συναλλαγών PrimeXBT.

3) Αναλύστε το ιστορικό

Το μέρος του να ενεργείς έξυπνα και να οπλίζεσαι τον εαυτό σου με τα σωστά εργαλεία για την επιτυχία περιλαμβάνει επίσης να κοιτάξεις πίσω την ιστορία παρόμοιων καταστάσεων στις οποίες οι αγορές αναπόφευκτα βγήκαν και βγήκαν από ισχυρότερες. Το ξέσπασμα COVID-19 μπορεί να φαίνεται σαν ένα άνευ προηγουμένου περιστατικό, και από πολλές απόψεις είναι, αλλά έχουν υπάρξει παγκόσμιες πανδημίες στο παρελθόν, και οι αγορές τα έχουν αντιμετωπίσει πριν. 

Μία από τις πιο θανατηφόρες πανδημίες που έχει δει ποτέ ο κόσμος ήταν η ισπανική γρίπη στις αρχές του 20ου αιώνα. Όμως, κοιτάζοντας πίσω το πώς έπαιξε αυτό και πώς αντέδρασαν οι αγορές, υπάρχουν ήδη αποδείξεις παράλληλων που μπορούν να αντληθούν και μια υπόθεση για ανάκαμψη της αγοράς. 

Ο Thomas Hayes της Great Hill Capital έχει κάνει κάποια έρευνα σχετικά με το πώς πήγαν οι αγορές στην πανδημία της γρίπης της Ισπανίας και παρατήρησε κάποιες ενδιαφέρουσες τάσεις. Σύμφωνα με τον Hayes, οι αγορές άρχισαν να ανακάμπτουν πριν χτυπήσει η χειρότερη από την ισπανική γρίπη, και αυτό θα μπορούσε να ισχύει και για το COVID-19.. 

«Έτσι, ενώ το χειρότερο ήταν μπροστά από την Ισπανική Γρίπη τον Δεκέμβριο του 1917, το χειρότερο έγινε για το χρηματιστήριο μετά την πτώση του 33%», έγραψε ο Hayes. «Η διαφορά τώρα είναι ότι έχουμε καλύτερα φάρμακα, μεθόδους και εμπειρία για να μετριάσουμε το αποτέλεσμα. Η αγορά έχει ήδη μειώσει πολύ πόνο με βάση την τρέχουσα πτώση της », είπε. “Θα είναι εξίσου γρήγορο να μειωθεί μια ανάκτηση μόλις υποχωρήσει το αρχικό σοκ.”

Επιπλέον, παρόλο που μπορεί να είμαστε προετοιμασμένοι για μια άλλη ύφεση, αξίζει να κάνουμε έρευνα σχετικά με τον αντίκτυπο της ύφεσης στο ΑΕγχΠ, καθώς υπάρχουν ενδείξεις ότι ο αντίκτυπος μπορεί να μην είναι τόσο κακός όσο πολλοί φαντάζονται και οι περισσότερες πανδημίες βλέπουν μόνο τον αντίκτυπό τους να διαρκεί το πολύ δύο τέταρτα. 

Στο παρελθόν, κάθε φορά που υπήρξε μεγάλη επιτυχία στις αγορές λόγω ενός γεγονότος μαύρου κύκνου σαν πανδημία, υπήρχε πάντα μια ανάκαμψη σε σχήμα V που ακολουθεί. Αυτός ο ιστορικός δείκτης πρέπει να δείξει στους εμπόρους ότι ο καλύτερος χρόνος για διαπραγμάτευση είναι στο κάτω μέρος του V, το οποίο σύμφωνα με το παράδειγμα της Ισπανικής Γρίπης, μπορεί να είναι πριν τελειώσει το χειρότερο.. 

4) Κρατήστε το κεφάλι σας δροσερό

Φυσικά, σε αυτές τις περιόδους φόβου και αβεβαιότητας, θα υπάρξουν ευκαιρίες, αλλά και πιθανότητες αυξημένου κινδύνου λόγω υψηλότερων επιπέδων μεταβλητότητας. Έχουμε δει την αστάθεια στην αγορά Bitcoin τόσο πάνω όσο και κάτω, και ακόμη και τα συνήθως ήρεμα περιουσιακά στοιχεία κινούνται περισσότερο από ό, τι ήταν συνηθισμένα.

Είναι σε τέτοιες στιγμές επιτακτική ανάγκη να ακολουθείτε τις στρατηγικές διαχείρισης κινδύνων και να μην αφήνετε συναισθήματα, φόβο ή απληστία να υπαγορεύουν τον τρόπο με τον οποίο ανταλλάσσετε συναλλαγές. Το να έχετε ένα πλάνο συναλλαγών είναι το πρώτο βήμα για κάθε καλό έμπορο, αλλά το να έχετε ένα για τέτοιες στιγμές είναι απαραίτητο. Αξίζει ακόμη και να ενημερώσετε το σχέδιό σας, ώστε να μπορείτε να τηρήσετε αυστηρά.

Πρέπει να υπάρχουν και άλλες προσεκτικές στρατηγικές, ειδικά για τον μετριασμό των μεγάλων απωλειών και εκκαθαρίσεων, χρήση εργαλείων όπως στάσεις απώλειας θέσεων και λήψη κερδών όπου προσφέρονται. Η απληστία είναι καλή σε μια εποχή φόβου, όπως λέει ο Μπουφές, αλλά μην αφήνεις την απληστία να σε προσπεράσει και να σε αφήσει να χάσεις πιθανότητες και να χάσεις μεγάλες. 

Η PrimeXBT παρέχει στους εμπόρους ενσωματωμένα εργαλεία χαρτογράφησης για τον προσεκτικό σχεδιασμό στρατηγικών συναλλαγών προτού πάρουν μια θέση. Ένας συνδυασμός μόχλευσης και προσεκτικά τοποθετημένων εντολών διακοπής μπορεί να διασφαλίσει ότι καμία συναλλαγή δεν είναι ποτέ πολύ επικίνδυνη σε καμία περίπτωση.

Το κλειδί στις συναλλαγές αυτή τη στιγμή είναι να κολλήσετε σε μια προγραμματισμένη στρατηγική και αυτή η στρατηγική θα κρατήσει το κεφάλι σας δροσερό και θα διασφαλίσει ότι θα κερδίσετε χρήματα, καθώς και να εξοικονομήσετε χρήματα σε μια εποχή όπου υπάρχουν πολλές απώλειες.

5) Μείνετε ασφαλείς. Βελτιώστε τις δεξιότητες

Αξίζει επίσης να σημειωθεί ότι αυτό το ξέσπασμα COVID-19 είναι μια πραγματική ευκαιρία να κερδίσετε χρήματα αν ακολουθήσετε τις παραπάνω συμβουλές και είστε έξυπνοι με τις ευκαιρίες και την πλατφόρμα που επιλέγετε, αλλά είναι επίσης μια κρίσιμη στιγμή σε όλο τον κόσμο για υγεία και ασφάλεια . Ζητήθηκε από τον κόσμο να μείνει σπίτι και να σταματήσει την εξάπλωση αυτού του ιού και να υποστηρίξει τους ευάλωτους.

Για πολλούς, θα αισθάνονται παγιδευμένοι και τρυπημένοι στο σπίτι, αλλά είναι πολύ πιο σημαντικό να κάνουμε τα κομμάτια μας και να μείνουμε στο σπίτι και να παραμείνουμε ασφαλείς. Το εμπόριο είναι ένας τομέας που μπορεί να γίνει από το σπίτι, και είναι κάτι που έχει τόσες πολλές πτυχές σε αυτό που ποτέ δεν θα υπάρξει κάτι νέο για να μάθεις. 

Γιατί να μην αφιερώσετε αυτό το χρόνο για να εγγραφείτε σε μια νέα πλατφόρμα συναλλαγών και να πειραματιστείτε και να μάθετε περισσότερα σχετικά με τις συναλλαγές ή να βελτιώσετε τις εμπορικές σας δεξιότητες; Δεν θα υπάρξει ποτέ καλύτερη στιγμή, καθώς συμβαίνουν τόσα πολλά στις αγορές που μπορείτε να βελτιώσετε τις γνώσεις σας σχετικά με τη θεμελιώδη ανάλυση, να ερευνήσετε τις αγορές και το συναίσθημά τους στον ιό, καθώς και να έχετε μεταβλητότητα σε πραγματικά χρόνο που αγοράζετε χαμηλά, πουλάτε υψηλά , δεξιότητες.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map