Follow Us
Facebooktwitteryoutube
Promo
banner
YouTube
Promo
banner

Σταθερό + 30% μηνιαίως με το FBC13 – Συνέντευξη με τον CEO της FBC Fund

Σήμερα ο δημοσιογράφος μας μίλησε μέσω τηλεδιάσκεψης με ένα άτομο που άλλαξε τον κόσμο της οικονομικής ανάλυσης. Ο ιστότοπός μας έχει μια μοναδική ευκαιρία να κάνει μια σύντομη συνέντευξη με έναν από τους πιο μυστικούς ανθρώπους της εποχής μας, τον οποίο πολλοί συγκρίνουν με τον Satoshi Nakamoto – Michael Hill, πτυχιούχο της Οξφόρδης, Master of Economics και έναν από τους δημιουργούς του αλγορίθμου FBC13 και Ταμείο FBC.

Δημοσιογράφος: Γεια, Michael, σας ευχαριστώ που μας γνωρίσατε, πείτε μας πώς καταλήξατε στην ιδέα ενός τέτοιου αλγορίθμου; Πώς έρχονται ακόμη και οι άνθρωποι με κάτι τέτοιο?

Michael Hill: Είστε ευπρόσδεκτοι. Το πρόβλημα είναι ότι οι άνθρωποι τείνουν να βλέπουν μόνο την επιτυχία, αλλά όλες οι αποτυχίες και οι μάταιες προσπάθειες παραμένουν πάντα απαρατήρητες. Θαυμάζετε τον αλγόριθμό μας, αλλά μόνο λίγοι άνθρωποι δίνουν προσοχή στο γεγονός ότι μας χρειάστηκαν 8 χρόνια για να τον αναπτύξουμε. Αρχικά δουλέψαμε σε άλλα έργα και μετά την αποτυχία προχωρήσαμε στη δημιουργία του αλγορίθμου.

Δημοσιογράφος: Ποια ήταν η αρχική ιδέα?

Michael Hill: Αρχικά, προσπαθήσαμε να διδάξουμε τεχνητή νοημοσύνη για να προβλέψουμε ανεξάρτητα το κόστος των αποθεμάτων, πρώτων υλών, το κόστος των κρυπτονομισμάτων όταν εμφανίστηκαν, αλλά μετά από πολλές ανεπιτυχείς προσπάθειες συνειδητοποιήσαμε ότι δεν μπορούσαμε να διδάξουμε το νευρικό δίκτυο. Μέχρι τότε, είχε αναλύσει 947 μεταβλητές, αλλά δεν ήταν αρκετό. Η επιτυχία ήταν περίπου 4 στις 10 φορές, κάτι που σαφώς δεν ήταν αρκετό. Πολύ συχνά το νευρικό δίκτυο απλά δεν είχε χρόνο να αναλύσει την κατάσταση και αυτό άλλαζε ήδη δραματικά. Μετά από αυτό, προχωρήσαμε στην ιδέα της δημιουργίας ενός αλγορίθμου. Υπήρχαν 12 ανεπιτυχείς εκδόσεις και μόνο το FBC13 έγινε αρκετά επιτυχημένο. Παρεμπιπτόντως, το FBC12 είχε 8 επιτυχημένες προβλέψεις από τις 10, κάτι που επίσης δεν είναι κακό.

Ρεπόρτερ: Είναι εκπληκτικό, Μάικλ, εργάζεστε σε αυτήν την ιδέα για 8 χρόνια και δεν έχετε υποχωρήσει. Μια μεγάλη έμπνευση για πολλούς ανθρώπους. Σε παρακαλώ, πες μου, όσο καταλαβαίνω, είσαι πολύ πλούσιος τώρα. Ο αλγόριθμος σας είναι ένας πραγματικός θησαυρός, αν μπορώ να το πω. Πες μου, γιατί μοιράζεσαι αυτόν τον θησαυρό με άλλους ανθρώπους; Γιατί δημιουργήσατε μια πλατφόρμα επενδύσεων?

Μάικλ Χιλ: Είναι δύσκολο για εσάς να το πιστέψετε, αλλά είναι πολύ γοητευτικό. Θέλω απλώς να βοηθήσω τους ανθρώπους, ανεξάρτητα από το πού βρίσκονται, τι κάνουν, σε τι Θεό πιστεύουν, σε τι χρώμα είναι το δέρμα τους, δεν έχει σημασία. Είμαι σίγουρος ότι το block block και τα κρυπτονομίσματα θα αλλάξουν αυτόν τον κόσμο. Θα είναι μια πραγματική ουτοπία, όπου οι παγκόσμιοι πόροι δεν θα συγκεντρωθούν στα χέρια του 1% του πληθυσμού, αλλά θα είναι διαθέσιμοι σε όλους. Πιστεύω σε αυτό και θα κάνω τα πάντα για να το κάνω πραγματικότητα.

Ρεπόρτερ: Αν λέτε την αλήθεια, είναι αξιέπαινο.

Michael Hill: Είναι αλήθεια.

Ρεπόρτερ: Δεν το αμφιβάλλω, γιατί είμαι επίσης επενδυτής στην πλατφόρμα σας (γέλια). Πείτε μας, πώς άλλαξε η ζωή σας μετά την εφεύρεση του αλγορίθμου?

Michael Hill: Σχεδόν τίποτα δεν έχει αλλάξει, δεν είμαι ένας από αυτούς που του αρέσουν τα γιοτ, τα ιδιωτικά τζετ, το μαύρο χαβιάρι και άλλες απολαύσεις της ζωής του δισεκατομμυριούχου. Είμαι αρκετά μετριοπαθής άνθρωπος, δωρίζω σχεδόν όλα τα χρήματά μου για φιλανθρωπικούς σκοπούς. Τώρα βοηθάω και αυτούς που πολεμούν τον κοροναϊό.

Ρεπόρτερ: Απλά είσαι μέτρια (χαμόγελα). Οι αναγνώστες μας αναρωτιούνται συνεχώς: ποιες εγγυήσεις παρέχει η εταιρεία σας; Ξέρετε, όλοι ανησυχούν για το επενδυτικό χαρτοφυλάκιο, ειδικά τώρα.

Michael Hill: Πρώτα απ ‘όλα, η πιο σημαντική εγγύηση είναι ο αλγόριθμός μας, ο οποίος χρησιμοποιήθηκε για τον υπολογισμό δεκάδων χιλιάδων λειτουργιών και το μέσο ποσοστό επιτυχίας είναι 97,6%. Η δεύτερη εγγύηση είναι ένα ασφαλιστικό ταμείο, καθώς είναι απολύτως ασφαλισμένες όλες οι καταθέσεις κάθε επενδυτή. Ακόμα και σε περίπτωση απρόβλεπτων περιστάσεων, όλοι θα λάβουν τουλάχιστον τα δικά τους χρήματα. Και τρίτον, η φήμη, τόσο της δικής μου όσο και της εταιρείας. Δεν βλέπω κανένα λόγο να το αμφιβάλλω.

Δημοσιογράφος: Φανταστείτε ότι ο αναγνώστης δεν γνωρίζει τίποτα για εσάς και ακούει για την πλατφόρμα και τον αλγόριθμό σας για πρώτη φορά. Μπορείτε να μας πείτε εν συντομία πώς λειτουργεί?

Michael Hill: Είναι πολύ απλό, ο επενδυτής εγγράφεται στην πλατφόρμα μας, κάνει κατάθεση, επιλέγει ένα από τα 5 επιτόκια με βάση το ποσό της επένδυσης και το επιθυμητό εισόδημα και αρχίζει να λαμβάνει καθημερινά δεδουλευμένα, το συμβόλαιο ισχύει για ένα χρόνο. Και πάλι, δεν έχει σημασία πού βρίσκεται ή τι κάνει. Προς το παρόν, μόνο η αγγλική έκδοση είναι διαθέσιμη, αλλά ήδη προσπαθούμε να τη μεταφράσουμε σε 8 γλώσσες και να αναπτύξουμε μια εφαρμογή για κινητά για την ευκολία των χρηστών.

Ρεπόρτερ: Το κατάλαβα σε μια μέρα, παρεμπιπτόντως. Είναι πραγματικά απλό. Ο συνάδελφός μου από το συντακτικό γραφείο μου ζήτησε να κάνω αυτήν την ερώτηση: κατά την κατανόησή του, λίγο μετά την εφεύρεση αυτού του κόσμου θα άλλαζε δραματικά, όλοι θα άρχιζαν να κυνηγούν τον αλγόριθμό σας, θα προσπαθούσαν να τον πάρουν, θα γινόταν κυβερνήσεις διαφορετικών χωρών σας ενδιαφέρει και ούτω καθεξής. Πες μου, γιατί τίποτα δεν έχει αλλάξει, και φαίνεται ότι κανείς δεν το έδωσε προσοχή? 

Michael Hill: Αυτή είναι μια καλή ερώτηση. Νομίζω ότι το σημείο εδώ είναι ότι ο ίδιος ο αλγόριθμος, παρόλο που ονομάζεται αλγόριθμος, δεν είναι ο μυστικός τύπος των Krabby Patties του κ. Krabs, τον οποίο ο Plankton προσπάθησε να κλέψει στα κινούμενα σχέδια του Sponge Bob. Δεν μπορείτε απλώς να το βρείτε και να το χρησιμοποιήσετε για δικούς σας σκοπούς, όλα είναι πολύ πιο περίπλοκα. Ο δεύτερος λόγος, νομίζω, είναι ότι μερικοί άνθρωποι στους οποίους εξηγώ ακόμη και την αρχή της λειτουργίας προσωπικά, δεν μπορούν να το καταλάβουν και δεν πιστεύουν ότι τέτοια πράγματα πράγματι υπάρχουν. Ακόμη και οι πρώην συνάδελφοί μου στην Οξφόρδη ήταν δύσπιστοι για το FBC13 έως ότου το είδαν με τα μάτια τους. Και τρίτον, τώρα η προσοχή του κοινού εστιάζεται σε κάτι άλλο, και αυτή η λέξη ακούγεται σε όλες τις ειδήσεις Νομίζω ότι ξέρετε τι εννοώ. (χαμόγελα)

Δημοσιογράφος: Πράγματι, ολόκληρο το πεδίο πληροφοριών είναι γεμάτο με αυτό. Πείτε μας για τα σχέδιά σας για το μέλλον, τι ακολουθεί?

Μάικλ Χιλ: Η βοήθεια των ανθρώπων είναι προτεραιότητα αυτή τη στιγμή. Την περασμένη εβδομάδα, το φιλανθρωπικό μας ίδρυμα παρήγγειλε 2 εκατομμύρια μάσκες για νοσοκομεία. Σχεδιάζουμε επίσης να επενδύσουμε σε φαρμακευτικές εταιρείες και να αγοράσουμε ένα εμβόλιο. Τώρα δίνουμε σχεδόν το ένα τέταρτο του εισοδήματός μας από πράξεις μετοχών σε φιλανθρωπικούς σκοπούς.

Δημοσιογράφος: Αυτό είναι αξιέπαινο. Παρατήρησα ότι πολλοί διάσημοι άνθρωποι έχουν πλέον αρχίσει να βοηθούν στον αγώνα κατά του COVID-19, αυτό είναι καλά νέα. Τελευταία ερώτηση, διάβασα πρόσφατα στις ειδήσεις ότι το ταμείο σας επένδυσε στο VectraCoin. Από όσο γνωρίζω, έχετε αγοράσει έως και 20% των κερμάτων. Πείτε μας γιατί το VectraCoin συγκεκριμένα και πόσο συχνά επενδύει το ταμείο σας σε τέτοια έργα?

Michael Hill: Επενδύουμε συνεχώς σε νέα έργα. Όλοι γνωρίζουν για την τεράστια επιτυχία μας στην επένδυση στον τομέα Defi, έχουμε κερδίσει τους επενδυτές μας εκατοντάδες τοις εκατό ανάπτυξη τους τελευταίους έξι μήνες. Γιατί το Vectra; Νομίζω ότι θα καταλάβετε σε λίγα χρόνια (χαμόγελα).

Δημοσιογράφος: Σας ευχαριστώ πολύ που απαντήσατε στις ερωτήσεις μου, εύχομαι την ανάπτυξη και την ευημερία της εταιρείας σας, κάνετε καλή δουλειά, σας ευχαριστώ ξανά!

Michael Hill: Σας ευχαριστώ, ήταν ωραίο να σας μιλήσω.

Αυτό είναι ένα πληρωμένο άρθρο συνέντευξης. Κάνετε τη δική σας έρευνα σχετικά με την προωθούμενη εταιρεία ή οποιαδήποτε από τις θυγατρικές της ή τις υπηρεσίες που αναφέρονται στο άρθρο. Το Coingape.com δεν φέρει καμία ευθύνη για τη ζημιά ή την απώλεια σας.

Αποποίηση ευθυνών Το παρουσιαζόμενο περιεχόμενο μπορεί να περιλαμβάνει την προσωπική γνώμη του συγγραφέα και υπόκειται σε συνθήκες αγοράς. Κάντε την έρευνα αγοράς σας προτού επενδύσετε σε κρυπτονομίσματα. Ο συγγραφέας ή η έκδοση δεν φέρει καμία ευθύνη για την προσωπική σας οικονομική απώλεια.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me