Κορυφαίες 3 προσφορές Crypto για τον Απρίλιο του 2020

Ο τελευταίος μήνας ήταν μια ενδιαφέρουσα στιγμή για τον κόσμο των κρυπτονομισμάτων. Οι περισσότερες αγορές κρυπτονομισμάτων σημείωσαν σπάσιμο ρεκόρ στα μέσα Μαρτίου, πριν ανακτήσουν τις περισσότερες απώλειές τους μέχρι τον Απρίλιο. 

Η συνολική αγορά κρυπτογράφησης φαίνεται να βρίσκεται σε ισχυρή κατάσταση ανάκαμψης και πολλά κρυπτονομίσματα και έργα κρυπτογράφησης έχουν βιώσει δραματική αύξηση στη δραστηριότητα χάρη στο κλείδωμα που αντιμετωπίζουν οι περισσότερες χώρες. Εν τω μεταξύ, οι παραδοσιακές αγορές όπως οι χρηματιστηριακοί δείκτες και τα περισσότερα εμπορεύματα και νομίσματα αγωνίζονται ακόμη να ανακάμψουν.

Υπό το φως της τρέχουσας κατάστασης της αγοράς, ένας τεράστιος αριθμός προγραμμάτων κρυπτογράφησης έχουν αρχίσει να προωθούν προσφορές για να δώσουν στους ανθρώπους στο σπίτι κάτι που να περιμένουν και να συμμετάσχουν, με μερικά από αυτά να προσφέρουν σοβαρά βραβεία σε κορυφαίους συμμετέχοντες. 

Έχοντας αυτό υπόψη, εδώ είναι τρεις από τις πιο ενδιαφέρουσες προσφορές που πραγματοποιούνται αυτήν τη στιγμή.  

Πρόγραμμα επιστροφής χρημάτων KuCoin x Newscrypto

Το Newscrypto είναι μια πλατφόρμα πληροφοριών blockchain με έναν απλό στόχο – βοηθήστε όλους, ανεξάρτητα από τα μέσα ή την εμπειρία να κατανοήσουν τις βασικές αρχές της συναλλαγής κρυπτογράφησης.

Για να το επιτύχει αυτό, το Newscrypto προσφέρει ένα ευρύ φάσμα εκπαιδευτικού υλικού μέσω του σχολείου Newscrypto, το οποίο παρέχει μαθήματα για σημαντικά θέματα της βιομηχανίας, συμπεριλαμβανομένων βασικών κρυπτονομισμάτων, βασικών συναλλαγών, νομισμάτων και στρατηγικών και πολλά άλλα. 

Οι χρήστες της πλατφόρμας μπορούν επίσης να έχουν πρόσβαση σε ένα ευρύ φάσμα προβλέψεων της κοινότητας, γραφήματα για δημοφιλή κρυπτονομίσματα, μια λίστα με επερχόμενα airdrops και πολλά πιο προηγμένα εργαλεία με τα premium σχέδια τους. Τα προνόμια Premium μπορούν να πληρωθούν με το δικό του τοπικό διακριτικό βοηθητικού προγράμματος Newscrypto Coin (NWC) και να ξεκλειδώσουν την πρόσβαση σε πολλές ισχυρές δυνατότητες, όπως δείκτες συναισθημάτων, arbitrage και εργαλεία απόδοσης.

Το KuCoin, ένα δημοφιλές χρηματιστήριο κρυπτογράφησης, εκτελεί αυτήν την περίοδο μια προώθηση για κατόχους διακριτικών NWC, που ονομάζεται Πρόγραμμα Cashback Newscrypto. Η ανταλλαγή προσφέρει 60% ετήσιο ενδιαφέρον για χρήστες που κλειδώνουν τα νομίσματα Newscrypto στην πλατφόρμα για περίοδο 90 ημερών. Οι χρήστες μπορούν να κλειδώσουν έως και 200.000 NWC (σήμερα αξίας 5,565 $) και η προσφορά θα κλείσει για νέους συμμετέχοντες μόλις επιτευχθεί ένα σταθερό όριο. 

Η συμμετοχή στο πρόγραμμα Cashback Newscrypto είναι τόσο απλή όσο η κατάθεση NWC στο πορτοφόλι KuCoin σας και στη συνέχεια η απόσυρσή του στη διεύθυνση LOCKNWC στην πλατφόρμα. 

Διαγωνισμός κερμάτων StormGain

Το StormGain, είναι μια ταχέως αναπτυσσόμενη πλατφόρμα συναλλαγών παραγώγων κρυπτονομισμάτων που ειδικεύεται στα διαρκή συμβόλαια κρυπτογράφησης.

Όπως τα περισσότερα χρηματιστηριακά συμβόλαια μελλοντικής εκπλήρωσης, το StormGain επιτρέπει στους χρήστες του να διαπραγματεύονται με μόχλευση – ουσιαστικά επιτρέποντάς τους να πολλαπλασιάσουν την έκθεσή τους στις κινήσεις της αγοράς, μετατρέποντας δυνητικά τις μικρές κινήσεις σε μεγάλα κέρδη (ή ζημίες). Ωστόσο, η StormGain διαχωρίζεται από τον ανταγωνισμό προσφέροντας μια κορυφαία μόχλευση 200x για τη σύμβαση BTC / USDT και παρέχοντας δωρεάν σήματα για να βοηθήσουμε τους χρήστες να λάβουν τις σωστές εμπορικές αποφάσεις. 


Το StormGain διεξάγει επίσης ένα από τα μεγαλύτερα τουρνουά συναλλαγών κρυπτογράφησης όλων των εποχών, αλλά με μια μικρή συστροφή. Αντί να απαιτούν από τους χρήστες να ανταγωνίζονται χρησιμοποιώντας πραγματικά χρήματα, οι χρήστες του StormGain πρέπει να λάβουν τα χρήματα επίδειξης 50.000 Tether (USDT) που παρέχονται στον λογαριασμό επίδειξης StormGain και να τα χρησιμοποιήσουν για να κερδίσουν το μεγαλύτερο κέρδος που μπορούν πιθανώς μέχρι την ημερομηνία λήξης του διαγωνισμού.

Ως μέρος του Διαγωνισμός κερμάτων StormGain, οι 500 χρήστες που συγκεντρώνουν τα υψηλότερα κέρδη συναλλαγών επίδειξης κατά την περίοδο του διαγωνισμού θα μοιραστούν ένα χρηματικό έπαθλο 100.000 USDT και ο νούμερο 1 έμπορος θα κερδίσει 5.824 USDT. 

Ο διαγωνισμός τελειώνει στις 9 Απριλίου 2020, οπότε δεν έχει μείνει πολύς χρόνος να αγωνιστεί. 

Διαγωνισμός κόμβου επικυρωτή Suterusu

Το Suterusu είναι ένα σχετικά νέο έργο blockchain που έχει σχεδιαστεί για να επιτρέπει σε άλλα blockchain όπως το Bitcoin, το Litecoin ή σχεδόν οτιδήποτε άλλο να ξεκινήσει ένα δεύτερο επίπεδο που προστατεύει την προστασία της ιδιωτικής ζωής. 

Για να το επιτύχει αυτό, το Suterusu χρησιμοποιεί μια τροποποιημένη έκδοση των zk-SNARKs που χρησιμοποιεί η Zcash, γνωστή ως zk-ConSNARKs. Αυτά τα zk-ConSNARKs επιτρέπουν την εμπιστοσύνη χωρίς εμπιστοσύνη και τη βελτιωμένη επεκτασιμότητα ενώ εξαλείφουν την ανάγκη για ένα αξιόπιστη εγκατάσταση και οι ανησυχίες για την ασφάλεια που φέρνει αυτό. 

Χάρη στα zk-ConSNARKs και την εικονική μηχανή Suterusu (SuterVM), μπλοκ όλων των τύπων για να προσθέσετε ένα επιπλέον επίπεδο απορρήτου στις βασικές τους λειτουργίες – επιτρέποντας ιδιωτικές πληρωμές σε δημόσιους αποκλεισμούς, ιδιωτικά έξυπνα συμβόλαια, ανώνυμη ψηφοφορία και πολλά άλλα, όλα χωρίς ανάγκη για να αλλάξετε το βασικό στρώμα.

Η προώθηση του Suterusu είναι ελαφρώς διαφορετική από τις δύο προηγούμενες που αναφέραμε ότι είναι ένας διαγωνισμός μεταξύ των κατόχων κόμβων επικύρωσης Suterusu. Αυτοί οι επικυρωτές λαμβάνουν ένα μερίδιο από τις ανταμοιβές μπλοκ Suterusu, αλλά μπορούν επίσης να συμμετάσχουν στον διαγωνισμό Validator Node για να κερδίσουν έως και 2 εκατομμύρια SUTER (περίπου 1.760 $) την ημέρα έως τις 23 Απριλίου 2020. 

Οι ενδιαφερόμενοι συμμετέχοντες μπορούν εγγραφείτε για να είστε ένας κόμβος επικύρωσης στη σελίδα του διαγωνισμού Validator Node. Κάθε μέρα, ο κόμβος επικυρωτή νούμερο 1 με τον αριθμό του SUTER που τους έχει ανατεθεί θα κερδίσει το βραβείο SUTER 2Μ το οποίο στη συνέχεια θα μοιραστεί με όλους τους εκπροσώπους του.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map