Πού να επενδύσετε το 2020; Κορυφαίες 5 κατευθύνσεις

Πού να επενδύσετε χρήματα online ή offline φέτος, πώς να «αγοράσετε χρόνο» και να λάβετε ενδιαφέρον ακόμη και όταν δεν εργάζεστε; Πού να επενδύσετε το 2020 για να λάβετε μηνιαίο εισόδημα, πώς να το κάνετε καλύτερα, καθώς και πολλές σημαντικές συστάσεις από επαγγελματίες σε αυτό το θέμα.

1. Κρυπτονομίσματα

Επένδυση σε κρυπτονομίσματα είναι η πιο ισχυρή τάση στον κόσμο τα τελευταία 50 χρόνια. Σήμερα, πολλοί άνθρωποι συγκρίνουν αυτό το περιουσιακό στοιχείο με το χρυσό (χρυσόβιασμα) και σύμφωνα με μια έρευνα, περισσότερο από το 50% των επενδυτών θα προτιμούσαν να επενδύσουν σε Bitcoin αντί για χρυσό. Περισσότερο από το 76% των κατόχων κρυπτογράφησης είναι σίγουροι για τις προβλέψεις φαλαινών, ότι το κόστος του bitcoin τα επόμενα χρόνια θα φτάσει τα 250.000 $ ανά 1 BTC.

Οι ίδιοι οι δημιουργοί των κρυπτονομισμάτων και πολλοί δισεκατομμυριούχοι επενδυτές τους αποκαλούν φούσκα, ωστόσο κανείς δεν μπορεί να σταματήσει την ανάπτυξή του. Ακόμη και τα κράτη πρέπει να προσαρμοστούν στην τάση της χιονοστιβάδας και να αναπτύξουν τα δικά τους νομίσματα με βάση το σύστημα αποκέντρωσης blockchain.

Είναι δύσκολο να μιλήσουμε για το μέλλον, αλλά προς το παρόν ακόμη και οι γιαγιάδες γνωρίζουν για το Bitcoin και η τιμή των νέων χρημάτων συνεχίζει να αυξάνεται. Εάν δεν θέλετε να αποκτήσετε ηλεκτρονικά πορτοφόλια, για να ερευνήσετε την ουσία των νέων τεχνολογιών, εάν είναι δύσκολο για εσάς, μπορείτε απλώς να επενδύσετε σε διαφορετικά κρυπτονομίσματα μέσω χρηματιστηρίων, επειδή είναι πολύ προσιτό και δεν απαιτεί μεγάλα έξοδα. Επιπλέον, οι μεσίτες προσφέρουν μόχλευση, η οποία θα αυξήσει τα κέρδη σας.

Εκτός από τους μεσίτες, το 2019 άρχισαν να εμφανίζονται πλήρως αυτοματοποιημένες πλατφόρμες που βασίζονται σε νευρωνικά δίκτυα. Δηλαδή, η ανάλυση των τιμών νομισμάτων, γραφημάτων, ICO / IEO δεν γίνεται από μεσίτες, αλλά από τεχνητή νοημοσύνη.

Πρώτον, σε αντίθεση με τους ανθρώπους, η πιθανότητα σφάλματος νευρικού δικτύου τείνει στο μηδέν.

Δεύτερον, ένα νευρωνικό δίκτυο που βασίζεται σε blockchain, σε αντίθεση με έναν έμπορο, δεν θα μπορεί να σας ξεγελάσει.

Μελέτη περίπτωσης: bitsmax.ltd

Η πλατφόρμα είναι πνευματικό τέκνο του Άγγλου δισεκατομμυριούχου – David Harding.

Ίσως να μην καταλαβαίνετε πλήρως τα κρυπτονομίσματα, απλά κάντε μια κατάθεση και λάβετε από 2 έως 5% την ημέρα σε αυτήν την παθητική λειτουργία! Συμφωνώ, ότι οι τραπεζικές καταθέσεις στο πλαίσιο τέτοιων εισοδημάτων φαίνονται γελοίες.

Η πλατφόρμα δεν εμφανίστηκε εδώ και πολύ καιρό, ωστόσο, περισσότερα από 300.000 $ έχουν ήδη επενδυθεί στην πλατφόρμα και το ποσό πολλαπλασιάζεται κάθε μέρα. Δεν προκαλεί έκπληξη, διότι όλοι θέλουν να λαμβάνουν παθητικό εισόδημα με τέτοιο ενδιαφέρον, επενδύοντας στην πιο ελπιδοφόρα κατεύθυνση.

Η πλατφόρμα αναπτύσσεται και καθημερινά αυξάνεται ο αριθμός των αποδεκτών κρυπτονομισμάτων και των συστημάτων πληρωμών. Η εταιρεία χρησιμοποιεί επίσης αποτελεσματικά το μάρκετινγκ δικτύου για να προσελκύσει επενδυτές, δηλαδή μπορείτε να κερδίσετε χρήματα στην πλατφόρμα ακόμα και χωρίς να επενδύσετε χρήματα, αλλά μόνο προσκαλώντας φίλους. Το πλεονέκτημα της πλατφόρμας είναι ότι το όριο επένδυσης περιορίζεται σε μόνο 50.000 $, αν και τα συμβόλαια μπορούν να ανοίξουν όσα θέλετε, καθώς και οποιοσδήποτε κάτοικος του πλανήτη Γη μπορεί να επενδύσει στην πλατφόρμα. Επίσης, σε αντίθεση με άλλες πλατφόρμες, δεν λαμβάνετε χρήματα στο τέλος της επενδυτικής περιόδου, αλλά λαμβάνετε δεδουλευμένα καθημερινά για ένα χρόνο και μπορείτε να αποσύρετε αμέσως χρήματα ή να επανεπενδύσετε ξανά.


2. Τίτλοι

Τα χρεόγραφα υπήρξαν από καιρό μια κοινή πηγή επενδύσεων. Πολλοί άνθρωποι ονειρεύονται να είναι συνιδιοκτήτες της Apple, της Microsoft ή της Gazprom, κάτι που τους επιτρέπει να σχηματίσουν το χρηματιστήριο. Αρκεί να αγοράσετε ένα μερίδιο από μία από αυτές τις εταιρείες, και έχετε ήδη ένα μικρό μέρος αυτής και λαμβάνετε μερίσματα από αυτό. Σε περίπτωση αύξησης της αξίας των μετοχών, μπορούν να πωληθούν και να καταγραφεί ένα καλό κέρδος.

Ο καθένας μπορεί να επενδύσει σε κερδοφόρες μετοχές. Ο αλγόριθμος ενεργειών είναι απλός (όχι πιο περίπλοκος από την αγορά οδοντόκρεμας σε ένα κατάστημα) και μετά από δώδεκα εργασίες, ο καθένας θα προσανατολίζεται εύκολα στις συναλλαγές στο χρηματιστήριο. Για παράδειγμα, εξετάστε τα αποθέματα Amazon:

Κατά το παρελθόν έτος, οι κινητές αξίες έχουν προσθέσει σχεδόν το 100% στην τιμή και τέτοια δυναμική δεν είναι το πρώτο έτος. Αν αυτό φαίνεται να είναι μεμονωμένη περίπτωση, ρίξτε μια ματιά στην Tesla, την Google και άλλες γνωστές εταιρείες.

3. Επιχειρηματικά κεφάλαια

Η επένδυση σε επιχειρηματικά έργα είναι και τα δύο εξαιρετικά επικερδή, αλλά και πολύ επικίνδυνη. Καταρχάς, θα σημειώσουμε ότι ένα ταμείο επιχειρηματικών συμμετοχών είναι ένα επενδυτικό σχέδιο που στοχεύει στην εισαγωγή καινοτομιών σε νεοσύστατες επιχειρήσεις ή σε υπάρχουσες επιχειρήσεις.

Το σχέδιο εργασίας των ταμείων επιχειρηματικών συμμετοχών: τα άτομα μπορούν να είναι συμμετέχοντες και επενδυτές, καθώς και εταιρείες και τραπεζικές δομές. οι επενδύσεις πραγματοποιούνται όχι μόνο σε χρήματα, αλλά και ως δεσμεύσεις (υποχρέωση επένδυσης ενός χρηματικού ποσού όταν θα χρειαστεί). Μέρος των κεφαλαίων συνεισφέρεται επίσης από ιδρυτές ενός ταμείου επιχειρηματικών συμμετοχών. Στη συνέχεια, το ταμείο διανέμει χρήματα στις εταιρείες που περιλαμβάνονται στο χαρτοφυλάκιο και τα αναπτύσσει κατά την καθορισμένη περίοδο, συνήθως 5-10 χρόνια.

4. Ακίνητα

Ίσως ο πιο παραδοσιακός τρόπος για να δημιουργήσετε εισόδημα είναι να αγοράσετε ακίνητα. Είναι εξαιρετικά δύσκολο να ξεχωρίσουμε κάτι νέο σε αυτόν τον τομέα. Ωστόσο, θα σημειώσουμε τα κύρια σημεία, για παράδειγμα, το εισόδημα από ακίνητα μπορεί να είναι δύο τύπων: πληρωμές ενοικίου. μεταπώληση αντικειμένου ακινήτων με υψηλότερο κόστος. Η πιο συνηθισμένη είναι η πρώτη επιλογή. Πολλοί άνθρωποι αγοράζουν διαμερίσματα και τα νοικιάζουν για να λαμβάνουν σταθερές πληρωμές.

Κάποιος μπορεί να αγοράσει όχι μόνο κατοικίες, αλλά και εμπορικές εγκαταστάσεις. Τα τελευταία είναι τάξης μεγέθους πιο ακριβά από τα διαμερίσματα και απαιτούν ειδική προσέγγιση στην επιλογή, καθώς προορίζονται για επαγγελματικούς λόγους. Τις περισσότερες φορές, μια τέτοια επιλογή είναι κατάλληλη για άτομα που δεν θέλουν να αυξήσουν σημαντικά το κεφάλαιό τους, αλλά μάλλον να το σώσουν, καθώς το διαμέρισμα για 40 χιλιάδες δολάρια (εκτός κεφαλαίου) μπορεί να φέρει 200 ​​δολάρια το μήνα, ενώ στο χρηματιστήριο το ίδιο Το ποσό θα μπορούσε να φέρει 10 φορές περισσότερα, και με τη διαχείριση εμπιστοσύνης σε μια αγορά συναλλάγματος, θα μπορούσε ακόμη και να αποδώσει σε ένα χρόνο.

Το κύριο πρόβλημα για την επένδυση σε ακίνητα είναι το αρχικό κεφάλαιο, θα πρέπει να είναι αρκετά μεγάλο. Για παράδειγμα, για εμπορικά ακίνητα στη Μόσχα, το μέσο κόστος 1 τετραγωνικού. Μ. είναι 407.700 ρούβλια (σύμφωνα με το ερευνητικό έργο Domofond.ru). Δεδομένου ότι το τυπικό αντικείμενο θα έχει έκταση περίπου 100 τετραγωνικών μέτρων. μ., θα χρειαστείτε ένα ποσό 1 εκατομμυρίου USD. Πιθανό εισόδημα από επενδύσεις σε ακίνητα: Από ενοίκιο – για εμπορικές εγκαταστάσεις θα είναι περίπου 10-15% ετησίως, και για κατοικίες θα είναι περίπου 5-8%.

Μεταπώληση – όταν αγοράζετε νέο κτίριο, μπορεί να φτάσει το 30-40%, γενικά, για όλα τα αντικείμενα, η ετήσια αύξηση είναι περίπου 5-10%.

5. Εκκινήσεις

Οι νεοσύστατες εταιρείες αποτελούν εδώ και πολύ καιρό κέντρο προσοχής για επενδύσεις. Αυτή η κατεύθυνση μπορεί να αποφέρει αρκετά μεγάλο κέρδος με την πάροδο του χρόνου, όπως αποδεικνύεται από ιστορίες για το Facebook, τη Microsoft και άλλους. Οι επενδυτές τους, μετά από δώδεκα χρόνια, κέρδισαν χιλιάδες τοις εκατό.

Εάν πιστεύετε ότι ένα IPO μιας εκκίνησης στο χρηματιστήριο είναι μια καλή ευκαιρία να επενδύσετε ένα μικρό χρηματικό ποσό, τότε μπορεί να έχετε λάθος.

Πρώτον, ένα IPO σημαίνει ήδη μια πολύ υψηλή ταμειακή ροή σε μια εταιρεία, πράγμα που σημαίνει ότι πρέπει να επενδύσετε σε νεοσύστατες επιχειρήσεις πριν από μια IPO, στα πολύ πρώτα στάδια.

Δεύτερον, μια IPO δεν εγγυάται την αύξηση των μετοχών, αντίθετα, τον πρώτο χρόνο μετά από μια IPO, στις περισσότερες εταιρείες, οι μετοχές πέφτουν σε τιμές.

Το ποσό που μπορείτε να κερδίσετε κατά την εκκίνηση είναι σε εκατοντάδες, και μερικές φορές χιλιάδες, ποσοστά. Από την άλλη πλευρά, η επένδυση σε νέες εταιρείες είναι επικίνδυνη, καθώς ενδέχεται να μην είναι επιτυχής στο τέλος και να προκαλέσει ζημία.

Η επένδυση σε νεοσύστατες εταιρείες είναι καλύτερη σε θεματικές ανταλλαγές:

https://www.crowdcube.com 

https://www.indiegogo.com

https://circleup.com

συμπέρασμα

Κάθε χρόνο, υπάρχουν όλο και περισσότερες κατευθύνσεις για επενδύσεις.

Κάθε επενδυτής, εάν θέλει να αποκομίσει κέρδος και να γίνει επαγγελματίας, πρέπει να ακολουθήσει μια σειρά απλών κανόνων – διαφοροποίηση, υπολογισμός κινδύνου και άλλοι. Με όλα αυτά, μην παραμελείτε τις συστάσεις και συμβουλές από επιτυχημένους επενδυτές που έχουν ήδη αποδείξει τις δεξιότητές τους στην πράξη.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map