Follow Us
Facebooktwitteryoutube
Promo
banner
YouTube
Promo
banner

Swyftx Exchange, το ανταλλακτικό κρυπτονομισμάτων της Αυστραλίας επόμενης γενιάς

Καθώς ο κόσμος στρέφεται σε κρυπτονομίσματα στο πρόσφατο παρελθόν, τα χρηματιστήρια έχουν καταστεί ανάγκη να παρέχουν μια πύλη για τους επενδυτές – ειδικά τους επενδυτές λιανικής – που επιθυμούν να αποκτήσουν τα χέρια τους σε ένα κρυπτογραφημένο περιουσιακό στοιχείο. Παρά την αφθονία των ανταλλαγών κρυπτογράφησης, εξακολουθούν να υπάρχουν μερικοί σύνδεσμοι και ζητήματα που λείπουν, όπως υψηλά τέλη, κακή εμπειρία πελάτη και ανεπαρκείς επιλογές πληρωμής fiat-to-crypto. 

Το Swyftx είναι ένα από τα κρυπτογραφικά χρηματιστήρια που στοχεύουν στην επίλυση αυτών των προβλημάτων που αντιμετωπίζουν οι κεντρικές κρυπτογραφικές ανταλλαγές. Το ψηφιακό χρηματιστήριο με έδρα την Αυστραλία προσφέρει στους χρήστες ανταγωνιστικές αμοιβές για τη βιομηχανία, έναν τεράστιο κατάλογο περιουσιακών στοιχείων για αγορά, πώληση και συναλλαγή με και κορυφαία εμπειρία πελατών. 

Τόσο καλή είναι η εμπειρία των πελατών τους που διαβάζει ο κύριος ιστότοπος του χρηματιστηρίου: 

“Συμμετάσχετε στην ανταλλαγή κρυπτονομισμάτων που δίνει ένα sh * t.”

Πλεονεκτήματα

 • Χαμηλές χρεώσεις συναλλαγών.
 • Άμεση επαλήθευση σε λιγότερο από 2 λεπτά.
 • Γρήγορη και ανταποκρινόμενη ομάδα επικοινωνίας. 
 • Διαθέτει γραφήματα TradingView για τεχνικούς εμπόρους.
 • Περιλαμβάνει έναν δοκιμαστικό λογαριασμό για τους νέους και τους εμπόρους μάθησης. 

Μειονεκτήματα

 • Προσφέρει μόνο υπηρεσίες φύλαξης.
 • Διατίθεται μόνο σε Αυστραλούς πελάτες. 
 • Σχετικά νέος 

Ιστορικό ανταλλαγής Swyftx

Swyftx είναι ένα χρηματιστήριο κρυπτογράφησης με έδρα την Αυστραλία που ξεκίνησε το 2017 με σκοπό να αλλάξει το τρέχον status quo, σύμφωνα με τους ιδρυτές του, Alex Harper και Angus Goldman, δύο λάτρεις της κρυπτογράφησης και προγραμματιστές. 

Η ανταλλαγή είναι μια Αυστραλιανή, εισηγμένη και εγγεγραμμένη ανταλλαγή και διαθέτει άδεια Αυστραλιανού Κέντρου Αναφορών και Ανάλυσης Συναλλαγών (AUSTRAC). Η ανταλλαγή είναι επίσης συμβατή με KYC / AML. 

Η ανταλλαγή παρείχε στους χρήστες περισσότερα από 130+ περιουσιακά στοιχεία κρυπτογράφησης και νομίσματα fiat, συμπεριλαμβανομένων USD, AUD και EUR. Τα κεντρικά κεντρικά γραφεία της ανταλλαγής βρίσκονται στη διεύθυνση 4/55 McDougall Street, Milton, 4064 QLD Australia. 

Τηλεφωνικό νούμερο: (07) 3088 7633

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: [προστασία μέσω email]

 • Ιστορικό, Τοποθεσία, Πλήρης εγγραφή, Τι κάνει. 
 • Κατάσταση κανονισμού 

Εισαγωγικό βίντεο ανταλλαγής κρυπτογράφησης Swyftx (Πηγή: Swyftx)

Χαρακτηριστικά και προϊόντα στο Swyftx crypto exchange

Η Swyftx προσφέρει στους χρήστες κορυφαίες δυνατότητες που της επιτρέπουν να ανέβει ψηλά έναντι των ανταγωνιστών της στην αγορά ανταλλαγής ψηφιακών περιουσιακών στοιχείων της Αυστραλίας, συμπεριλαμβανομένων των Coinjar και Coinspot. Παρόλα αυτά, η ανταλλαγή προσφέρει στους Αυστραλούς εμπόρους νέα και μοναδικά χαρακτηριστικά που δεν έχουν ακόμη εφαρμοστεί – ακόμη και από τους μεγαλύτερους παίκτες κρυπτογράφησης σε όλο τον κόσμο, όπως το Binance και το Coinbase. 

Χαρακτηριστικά στο Swyftx

 1. Λειτουργία επίδειξης Swyftx: Το Swyftx προσφέρει έναν δοκιμαστικό λογαριασμό για τους χρήστες που ξεκινούν τις συναλλαγές για να μάθουν χωρίς να χρησιμοποιούν πραγματικά χρήματα σε μια προσπάθεια να ενισχύσουν τις δεξιότητές τους στις συναλλαγές. 
 2. Άμεση επαλήθευση: Το Swyftx προσφέρει μια “άμεση” επαλήθευση για νέους πελάτες σε μια διαδικασία 2 λεπτών που απαιτεί μόνο το όνομα χρήστη, τη διεύθυνση email και έναν αριθμό εγγράφου ταυτότητας. Οι έμποροι χαμηλού επιπέδου δεν χρειάζονται selfie ή επαλήθευση φωτογραφίας. 
 3. Ισχυρά μέτρα ασφαλείας: Η ανταλλαγή σάς επιτρέπει επίσης να ασφαλίζετε τον λογαριασμό σας εύκολα χρησιμοποιώντας έλεγχο ταυτότητας 2 παραγόντων (2FA) σε SMS ή Google. Η ανταλλαγή παρακολουθεί επίσης άλλους ιστότοπους και ανταλλαγές για παραβιάσεις δεδομένων χρήστη που ενδέχεται να θέσουν σε κίνδυνο τον λογαριασμό σας. 
 4. Φορολογικές εκθέσεις: Σύμφωνα με τις πολιτικές κανονισμών, η ανταλλαγή υπολογίζει επίσης τους φόρους σας, επιτρέποντάς σας να κατεβάσετε και να δημιουργήσετε πλήρεις φορολογικές αναφορές με βάση το AUD, διευκολύνοντας τα λογιστικά σας προβλήματα. 
 5. Επαναλαμβανόμενες παραγγελίες: Το Swyftx επιτρέπει επίσης στους χρήστες να αυτοματοποιήσουν τις κρυπτογραφικές επενδύσεις τους μέσω του μοντέλου Dollar Cost Averaging (DCA). Μόλις ορίσετε τις επαναλαμβανόμενες παραγγελίες σας, το σύστημα θα κάνει αυτόματα καταθέσεις στον λογαριασμό σας και το fiat να χωριστεί σε διαφορετικά cryptos (με την τρέχουσα τιμή αγοράς).
 6. Διατίθεται σε πολλές συσκευές: Το Swyft σας επιτρέπει να κάνετε συναλλαγές ενώ είστε συνδεδεμένοι στο Διαδίκτυο από οπουδήποτε στον κόσμο. Η ανταλλαγή υποστηρίζει εκδόσεις προγράμματος περιήγησης για κινητά και ιστού σε iOS, Android, Windows, Linux και OS X.

Στοιχεία που προσφέρονται σε ανταλλαγή κρυπτογράφησης Swyftx

Η Swyftx προσφέρει πάνω από 170+ κρυπτονομίσματα στην πλατφόρμα της που είναι διαπραγματεύσιμα έναντι ζευγών νομισμάτων fiat, συμπεριλαμβανομένων USD, AUD και BTC. Ακολουθεί μια λίστα με ορισμένα από τα διαθέσιμα στοιχεία στο Swyftx: 

 • Bitcoin (BTC)
 • Bitcoin Cash (BCH)
 • Ethereum (ETH)
 • Eos (EOS)
 • Cardano (ADA) 
 • NEM (XEM)
 • Αλγόριθμος (ALGO) 
 • ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ (LEND)
 • 0x (ZRX)
 • Zcash (ZEC) 
 • Monero (XMR)
 • Ένωση (COMP) 
 • Litecoin (LTC)
 • Ραβενκοΐνη (RVN)
 • Ορός (SRM) 
 • Tether (USDT)
 • Τέζος (XTZ)
 • Πρωτόκολλο ζώνης (BAND)

Μπορείτε να βρείτε άλλα διαθέσιμα στοιχεία κρυπτογράφησης για αγορά, πώληση και εμπόριο εδώ

Δεκτοί τρόποι πληρωμής 

Η Swyftx προσφέρει τραπεζικές πληρωμές, διαδικτυακές πληρωμές και τρόπους πληρωμής κρυπτογράφησης σε καταθέτες και σε αυτούς που κάνουν ανάληψη. Ενώ οποιοδήποτε cryptocurrency μπορεί να κατατεθεί σε λογαριασμούς Swftx, το AUD είναι το μόνο αποδεκτό νόμισμα fiat στο χρηματιστήριο. Μερικές από τις διαθέσιμες μεθόδους πληρωμής περιλαμβάνουν: 

 • PayID (μέθοδος άμεσης κατάθεσης)
 • POLi (μέθοδος άμεσης κατάθεσης)
 • OSKO (κατάθεση εντός δύο έως έξι ωρών σε μια εργάσιμη ημέρα).

Ξεκινώντας στο Swyftx Crypto Exchange Australia

Το Swyftx προσφέρει μια απλή διαδικασία τεσσάρων βημάτων για να ξεκινήσετε τις συναλλαγές σας στο χρηματιστήριο εύκολα μέσα σε μια ημέρα ή λιγότερο. 

 1. Δημιουργία λογαριασμού 

Εισαγάγετε τα προσωπικά σας στοιχεία – Όνομα, email, κωδικό πρόσβασης και αριθμό τηλεφώνου – για να ξεκινήσετε τη διαδικασία. Διαβάστε τους όρους και τις προϋποθέσεις και εάν τους αποδεχτείτε, κάντε κλικ στο “Δημιουργία λογαριασμού”. Να θυμάστε ότι η ανταλλαγή εξυπηρετεί μόνο Αυστραλούς πελάτες. 

 1. Επιβεβαιώστε την ταυτότητα σας

Το επόμενο βήμα είναι να επαληθεύσετε την ταυτότητά σας. Σε αντίθεση με τα περίπλοκα βήματα συμμόρφωσης KYC που λαμβάνουν άλλα χρηματιστήρια, η Swyftx επαληθεύει τον αριθμό εγγράφου ταυτότητας, το email και τον αριθμό τηλεφώνου χωρίς την ανάγκη μεταφόρτωσης εγγράφων ή αναμονής για έγκριση. 

 1. Κατάθεση AUD ή BTC

Οι νέοι χρήστες μπορούν να καταθέσουν έως και 20.000 $ AUD ή το αντίστοιχο ποσό σε BTC μέσω της προτιμώμενης μεθόδου πληρωμής τους είτε μέσω τραπεζικών εμβασμάτων, PayID, OSKO ή POLi. 

 1. Ξεκινήστε τις συναλλαγές

Μόλις κατατεθούν τα χρήματά σας στον λογαριασμό συναλλαγών Swyftx, μπορείτε να ξεκινήσετε τις συναλλαγές σε οποιοδήποτε από τα 130+ ζεύγη κρυπτογράφησης και fiat που προσφέρονται στο χρηματιστήριο. 

Καταθέσεις, αναλήψεις και προμήθειες

Το Swyftx.com.au στοχεύει στην αύξηση της αποτελεσματικότητας στην παροχή μιας πύλης για μαζικές υιοθεσίες κρυπτογράφησης και υπηρεσίες διαπραγμάτευσης σε όλο τον κόσμο. Το χρηματιστήριο συνεργάστηκε με «διάφορους παγκόσμιους παρόχους ρευστότητας και τραπεζικούς εταίρους» για να προσφέρει τις χαμηλότερες χρεώσεις, να ελαχιστοποιήσει τη διάδοση συναλλαγών και να βελτιώσει τις διαδικασίες κατάθεσης και ανάληψης για εμπόρους κρυπτογράφησης στην Αυστραλία. 

Καταθέσεις Fiat & αναλήψεις: 0% χρέωση

 • Ημερήσια όρια έως 100.000 $ AUD
 • Χρέωση 2 $ για αναλήψεις κάτω των 200 $ AUD. 

Καταθέσεις και αναλήψεις Crypto: 0% χρέωση 

 • Δεν υπάρχουν επιπλέον χρεώσεις από τη Swyftx. 
 • Χρεώνεται μόνο χρέωση δικτύου blockchain.

Χρεώσεις συναλλαγών: 0,6% χρέωση συναλλαγής 

 • Πάνω από 100+ ζεύγη κρυπτογράφησης και fiat αναφέρονται στο χρηματιστήριο. 
 • Οι εκπτώσεις προσφέρονται σε εμπόρους μεγάλου όγκου. 
 • Δεν υπάρχουν όρια συναλλαγών στο χρηματιστήριο. 
 • Απλώνεται από 0,2% έως 0,6%

Επιπρόσθετα χαρακτηριστικά 

Αφού ρίξουμε μια ματιά στις συναρπαστικές δυνατότητες που σας προσφέρει το Swyftx και τις χρεώσεις που χρεώνονται, σε αυτήν την ενότητα, εστιάζουμε στις λειτουργίες “under-the-hood” που προσφέρει επίσης η ανταλλαγή ψηφιακών στοιχείων. 

Μπόνους παραπομπής

Έχετε πολλούς φίλους στην Αυστραλία που θέλουν να βρουν μέρος για να ανταλλάξουν κρυπτονομίσματα; Στείλτε τους τον κωδικό συνδέσμου παραπομπής σας από τη Swyftx και αρχίστε να κερδίζετε παθητικό εισόδημα. Η ανταλλαγή προσφέρει ένα μπόνους παραπομπής 30% σε όλα τα τέλη συναλλαγής που πληρώνονται από εκείνους που χρησιμοποιούν τον σύνδεσμο παραπομπής σας για τη ζωή!

Υποστήριξη ζωντανής συνομιλίας

Η ανταλλαγή διαθέτει μια γρήγορη και ανταποκρινόμενη ομάδα εξυπηρέτησης πελατών, η οποία λειτουργεί κατά τις εργάσιμες ώρες της Αυστραλίας για 5 ημέρες την εβδομάδα. Η ομάδα προσφέρει μια γρήγορη απάντηση 3 λεπτών σε τυχόν ερωτήσεις ή απορίες που χρειάζονται. Μπορείτε επίσης να κλείσετε μια κλήση με το γραφείο εξυπηρέτησης πελατών Swyftx. 

Διαγράμματα TradingView

Για επαγγελματίες εμπόρους, το Swyftx exchange προσφέρει πλήρως διαδραστικά γραφήματα TradingView με πάνω από 100+ εργαλεία σχεδίασης γραφημάτων και τεχνικούς δείκτες. 

Επίδειξη λογαριασμών 

Η Swyftx προσφέρει επίσης ερασιτέχνες και νέους εμπόρους σε crypto έναν λογαριασμό επίδειξης συναλλαγών που παρέχει μια πλατφόρμα χωρίς κίνδυνο για να μάθει τις περιπλοκές των συναλλαγών – προσομοίωση ρευστότητας σε πραγματικό χρόνο και βάθος αγοράς.  

Συχνές ερωτήσεις

 • Πόσο γρήγορα μπορώ να κάνω ανάληψη και κατάθεση χρημάτων στον λογαριασμό μου Swyftx? 

Η Swyftx προσφέρει διαφορετικές επιλογές κατάθεσης και ανάληψης στους εμπόρους της – η καθεμία με τις δικές της προθεσμίες. Οι καταθέσεις της Swyftx σε τραπεζικές μεταφορές, καταθέσεις OSKO, PayID ολοκληρώνονται άμεσα ή σε λίγα λεπτά. Οι καταθέσεις εκτός OSKO ολοκληρώνονται σε 2-6 εργάσιμες ώρες. 

 • Είναι το Swyftx exchange ασφαλές στη χρήση?

Ναί. Το Swyftx crypto exchange είναι ένα χρηματιστήριο που ρυθμίζεται από το AUSTRAC και προσφέρει στους χρήστες ασφαλείς λογαριασμούς, άμεση επαλήθευση και μια ρυθμιζόμενη πλατφόρμα για την ανταλλαγή κρυπτονομισμάτων και νομισμάτων. 

 • Πόσα περιουσιακά στοιχεία κρυπτογράφησης προσφέρονται στο χρηματιστήριο?

Το Swyftx προσφέρει πάνω από 130+ ζεύγη κρυπτονομισμάτων στην ανταλλαγή του, συμπεριλαμβανομένων Bitcoin, Ethereum, Litecoin, Tether, Monero κ.λπ.. 

Αποποίηση ευθυνών Το παρουσιαζόμενο περιεχόμενο μπορεί να περιλαμβάνει την προσωπική γνώμη του συγγραφέα και υπόκειται σε συνθήκες αγοράς. Κάντε την έρευνα αγοράς σας προτού επενδύσετε σε κρυπτονομίσματα. Ο συγγραφέας ή η έκδοση δεν φέρει καμία ευθύνη για την προσωπική σας οικονομική απώλεια.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me