Follow Us
Facebooktwitteryoutube
Promo
banner
YouTube
Promo
banner

Επανεξέταση: Moneta Markets που διευκολύνουν τους εμπόρους να επωφεληθούν από την αύξηση των αποθεμάτων / Cryptos το 2020

Από όλα τα πράγματα που δεν περιμέναμε το 2020, η απότομη αύξηση των χρηματιστηριακών αγορών και των κρυπτογραφικών αγορών κατέχει την πρώτη θέση. Είναι εκπληκτικό να βλέπουμε αυτές τις αγορές να ανθίζουν όπως ποτέ άλλοτε, ειδικά όταν χιλιάδες επιχειρήσεις άρχισαν να αγωνίζονται με δεκάδες εκατομμύρια ανθρώπους που έμειναν άνεργοι λόγω της πανδημίας. Σε αυτό το άρθρο, ας κατανοήσουμε τους λόγους που συνέβαλαν σε αυτήν την ανάπτυξη τόσο στις αγορές μετοχών όσο και στις αγορές κρυπτογράφησης και επίσης να δούμε τη συμβολή νέων χρηματιστηρίων και χρηματιστηρίων όπως η Moneta Markets στο χειρισμό αυτής της ζήτησης. 

Ανάλυση της ανάπτυξης του χρηματιστηρίου     

Εντελώς αντίθετο με το τρέχον σενάριο, το χρηματιστήριο έχει δει μια καταστροφική αρκούδα να τρέχει το πρώτο τρίμηνο του 2020. Τρισεκατομμύρια εξαφανίστηκαν από το χρηματιστήριο σε λιγότερο από ένα μήνα και αυτό οφείλεται στην έναρξη της πανδημίας Covid-19. Ωστόσο, η αγορά έχει ανακάμψει γρήγορα και σταδιακά άρχισε να λειτουργεί μέχρι το τέλος του έτους. 

Οι ειδικοί της αγοράς αναμένουν ότι η απροσδόκητη ανάπτυξη του χρηματιστηρίου οφείλεται στις προσδοκίες που έχουν οι άνθρωποι για το σενάριο μετά την πανδημία. Τότε είναι που τα εμβόλια εξαντλούνται και η οικονομία ξανανοίγει στο έπακρο. Αυτές οι προσδοκίες οδήγησαν επίσης στην τόνωση του ενδιαφέροντος των νέων επενδυτών για το χρηματιστήριο. Σύμφωνα με την JMP Investment Bank, το 2020, έχουν καταχωριστεί περισσότεροι από 10 εκατομμύρια νέοι λογαριασμοί σε όλες τις μεσιτικές εταιρείες.  

Μιλώντας για το ίδιο θέμα ο Michael Arone (επικεφαλής στρατηγικός επενδύσεων, State Street Global Advisors) είπε: «Ένα από τα πράγματα που η πανδημία έχει υπογραμμίσει περισσότερο από οτιδήποτε άλλο είναι ότι το χρηματιστήριο είναι ένας μελλοντοστραφής μηχανισμός. Αυτό ήταν το σήμα κατατεθέν όλο το χρόνο, καθώς οι επενδυτές συνεχίζουν να κουνιέται αναρωτιούνται γιατί το χρηματιστήριο θα μπορούσε να αποδώσει τόσο έντονα, ενώ η οικονομία, η αγορά εργασίας και τα κέρδη αντιμετωπίζουν τέτοιες προκλήσεις. Αφορά περισσότερο τις μελλοντικές προσδοκίες από τις τρέχουσες συνθήκες. ”  

Το παρακάτω γράφημα εξηγεί τη σύντομη ανοδική πορεία και την τρέχουσα ανοδική πορεία του χρηματιστηρίου όπου μπορούμε να δούμε τρεις από τις πολλές μετοχές που έχουν αναπτυχθεί εξαιρετικά το 2020.  

Crypto Market

 Η απόδοση της Crypto Market το 2020 

Ολόκληρη η κεφαλαιοποίηση της αγοράς κρυπτογράφησης στο τέλος του 2020 είναι πάνω από ένα τρισεκατομμύριο δολάρια. Αναδρομικά, ήταν μόλις 190 δισεκατομμύρια στην αρχή του έτους. Αυτό είναι μια αύξηση άνω του 400% μέσα σε ένα χρόνο. Οι ειδικοί της Crypto πρότειναν ότι το 2020 προσέφερε ένα τέλειο περιβάλλον για την ανάπτυξη των κρυπτογράφησης. 

Καθώς τα παραδοσιακά περιουσιακά στοιχεία έλαβαν μεγάλα χτυπήματα λόγω της πανδημίας, υπήρξαν και οι δύο τρόποι αυξανόμενης αποδοχής για τα cryptos το 2020. Η αποτίμηση του Bitcoin αυξήθηκε επίσης από περίπου 4k $ το Μάρτιο σε ~ 28k $ τον Δεκέμβριο καθώς οι θεσμικοί επενδυτές και οι παγκόσμιες εταιρείες για να αγοράσετε και να αποθηκεύσετε αυτό το crypto. 

Μπορούμε να δούμε την τεράστια ανάπτυξη ορισμένων από τα κορυφαία κρυπτογράφηση στο παρακάτω διάγραμμα τιμών.  

Τι πρέπει να γνωρίζετε για τις αγορές Moneta?

Η Moneta Markets ιδρύθηκε το 2019 με έδρα το George Town, Cayman Islands. Με τη Vantage International Group Ltd ως μητρική της εταιρεία, αυτός ο μεσίτης κληρονόμησε την αξιοπιστία και την αξιοπιστία του. Η Moneta Markets διατηρεί επί του παρόντος τις άδειές της βάσει της ρυθμιστικής αρχής της κατηγορίας 3 της CIMA (Cayman Islands Monetary Authority). Ωστόσο, η μητρική εταιρεία αυτού του μεσίτη έχει μια δεκαετία παρουσίας στην αγορά σε αυτόν τον χώρο και κατέχει άδειες με ρυθμιστές υψηλού επιπέδου σε όλο τον κόσμο.

Οι χρήστες της Moneta Markets μπορούν να κερδοσκοπούν και να ανταλλάσσουν διάφορες χρηματοοικονομικές αγορές, όπως Forex, Εμπορεύματα, Δείκτες, Μετοχές και ακόμη και Cryptos. Συνολικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε περισσότερες από 300 κατηγορίες περιουσιακών στοιχείων με αυτόν τον μεσίτη με τη μορφή CFD. Αυτός ο μεσίτης προσφέρει την πλατφόρμα συναλλαγών ιστού χρησιμοποιώντας τις παραγγελίες που μπορούν να πραγματοποιηθούν χωρίς την υποστήριξη οποιασδήποτε λύσης τρίτων. Οι έμποροι smartphone μπορούν επίσης να κατεβάσουν την εφαρμογή Moneta Markets από Play Store και App Store.   

Λόγοι για να εξεταστεί η Moneta Markets 

Αξιοπιστία – Όπως αναφέρθηκε, η Moneta Markets είναι εμπορικό σήμα του ομίλου εταιρειών Vantage που κατέχει τον πιο αξιόπιστο μεσίτη VantageFX. Αυτός ο μεσίτης έχει τις άδειές του κάτω από κορυφαίους ρυθμιστές στο Ηνωμένο Βασίλειο & Αυστραλία – FCA & ASIC, αντίστοιχα. Συνολικά, αυτή η ομάδα έχει 70.000 + ενεργούς λογαριασμούς πελατών σε όλο τον κόσμο με μέσο μηνιαίο όγκο συναλλαγών περίπου 100 δισεκατομμύρια $. Αυτό εξηγεί την αξιοπιστία του μεσίτη της Moneta Markets. 

Ιδιόκτητη πλατφόρμα συναλλαγών Ιστού – Με αυτήν την πλατφόρμα, οι χρήστες του Moneta Market μπορούν να ανταλλάσσουν διάφορες αγορές στο Διαδίκτυο χωρίς να κατεβάσουν κανένα μεγάλο λογισμικό. Το USP αυτής της πλατφόρμας βρίσκεται στη λειτουργικότητά του. Οι έμποροι μπορούν να διαχειρίζονται τους λογαριασμούς τους, να εισέρχονται / να κλείνουν συναλλαγές, να κάνουν αιτήσεις κατάθεσης / ανάληψης με λίγα απλά κλικ, απευθείας από τον πίνακα ελέγχου. Οι τεχνικοί έμποροι μπορούν να επωφεληθούν από τους διαφορετικούς τύπους γραφημάτων, ενσωματωμένους δείκτες, διάφορα εργαλεία χαρτογράφησης κ.λπ.. 

Ασφάλεια – Όλες οι καταθέσεις πελατών αυτού του μεσίτη αποθηκεύονται με ασφάλεια στην National Australia Bank (NAB), μία από τις κορυφαίες τράπεζες. Αυτές οι καταθέσεις διαχωρίζονται από τα κεφάλαια της εταιρείας για να αποφευχθεί η κατάχρηση. Επίσης, εφαρμόζονται όλες οι βιομηχανικές πρακτικές ασφαλείας, όπως κρυπτογράφηση SSL και έλεγχος ταυτότητας δύο παραγόντων.   

Συναλλαγή περιθωρίου – Οι χρήστες μπορούν να αξιοποιήσουν το εμπόριο όλων των διαθέσιμων κατηγοριών περιουσιακών στοιχείων, αλλά με διαφορετικά πολλαπλάσια μόχλευσης Ελέγξτε το παρακάτω infographic για περισσότερες πληροφορίες. 

Ευκολία χρήσης – Η Moneta Markets είναι σχετικά εύκολη στην πλοήγηση σε όλες σχεδόν τις πτυχές. Το άνοιγμα λογαριασμού με αυτόν τον μεσίτη δεν διαρκεί περισσότερο από λίγα λεπτά. Υπάρχουν πολλοί τρόποι χρηματοδότησης του λογαριασμού σας με εύκολες επιλογές κατάθεσης, όπως Fasapay, Sticpay και JCB, μαζί με τις παραδοσιακές επιλογές χρηματοδότησης όπως τραπεζικό έμβασμα, πίστωση & χρεωστική κάρτα κ.λπ. Οι χρήστες μπορούν επίσης να κάνουν τις καταθέσεις τους χρησιμοποιώντας το Bitcoin. Η διεπαφή χρήστη & Το UX της διαδικτυακής πλατφόρμας συναλλαγών είναι αρκετά απλό και αρκετά απλό για τους αρχάριους εμπόρους να μάθουν και να κυριαρχήσουν στις συναλλαγές.      

Μπόνους κατάθεσης – Όλοι οι χρήστες του Moneta Market με καταθέσεις 500 $ και άνω δικαιούνται μπόνους κατάθεσης 50%. Δεν υπάρχουν σχεδόν μεσίτες / ανταλλαγές εκεί έξω που προσφέρουν μπόνους κατάθεσης αυτού του είδους ενώ υπόκεινται σε ρύθμιση από μεσίτες κορυφαίας κατηγορίας. 

Εκπαιδευτικοί πόροι – Βρήκαμε ότι οι εκπαιδευτικοί και ερευνητικοί πόροι που προσφέρει αυτός ο μεσίτης ήταν πολύ ενδιαφέρουσες. Χαρακτηριστικά όπως Τηλεόραση Moneta και Δάσκαλοι της αγοράς βοηθήστε τους εμπόρους να εξοπλιστούν με τις τελευταίες ειδήσεις για την αγορά και διαφορετικές τεχνικές συναλλαγών. Με τη βοήθεια του Duplitrade, Οι χρήστες μπορούν να αντιγράψουν εμπόριο από τους κορυφαίους εμπόρους του κλάδου. Υπάρχει επίσης μια πληθώρα εκπαιδευτικών βίντεο βαθιάς κατάδυσης που μπορούν να χρησιμοποιήσουν οι χρήστες.

Αυτό τελειώνει τη συζήτησή μας για το πώς αυξήθηκαν τα cryptos και τα αποθέματα το 2020 και τι να περιμένουμε από τη νέα, αλλά ταχέως αναπτυσσόμενη νεοεισερχόμενη αγορά, Moneta Markets. 

Αποποίηση ευθυνών Το παρουσιαζόμενο περιεχόμενο μπορεί να περιλαμβάνει την προσωπική γνώμη του συγγραφέα και υπόκειται σε συνθήκες αγοράς. Κάντε την έρευνα αγοράς σας προτού επενδύσετε σε κρυπτονομίσματα. Ο συγγραφέας ή η έκδοση δεν φέρει καμία ευθύνη για την προσωπική σας οικονομική απώλεια.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me