Επανεξέταση DueDEX — μια πλατφόρμα συναλλαγών παραγώγων με μόχλευση 100Χ

Τα συμβόλαια μελλοντικής εκπλήρωσης, οι προοπτικές και οι ανταλλαγές είναι μερικά από τα πιο δημοφιλή μέσα στον κόσμο της κρυπτογράφησης. Ωστόσο, τόσοι πολλοί άνθρωποι δυσκολεύονται να βρουν μια καλή πλατφόρμα συναλλαγών παραγώγων.

Πολλοί ιστότοποι συναλλαγών κρυπτογράφησης είναι γεμάτοι με ζητήματα κλιμάκωσης, χειραγώγηση τιμών, υψηλά τέλη συναλλαγών και κακή υποστήριξη πελατών. Αλλά όλα αυτά τα προβλήματα θα μπορούσαν σύντομα να τερματιστούν χάρη στο Προθεσμία, μια ταχέως αναπτυσσόμενη πλατφόρμα συναλλαγών παραγώγων.

Οπλισμένος με μηχανή αντιστοίχισης παραγγελιών που επεξεργάζεται 100.000 συναλλαγές ανά δευτερόλεπτο, το DueDEX διαθέτει τα εργαλεία και τις δυνατότητες που απαιτούνται για την επίλυση των πόνων πολλών εμπόρων κρυπτογράφησης.

 • Δεν απαιτείται επαλήθευση KYC
 • Μόχλευση έως 100Χ
 • Ένα μπόνους καλωσορίσματος έως 70 $
 • Ασφαλές και ασφαλές: Το DueDEX υποστηρίζει επαλήθευση 2FA, διαθέτει κρυπτογράφηση SSL και αποθηκεύει κρυπτογράφηση σε κρύα πορτοφόλια πολλαπλών υπογραφών
 • Υπολογισμοί εύλογης τιμής: το χρηματιστήριο υπολογίζει τις τιμές διαπραγμάτευσης με βάση τον σταθμισμένο μέσο όρο των κορυφαίων ανταλλαγών κρυπτογράφησης

Το crypto exchange έχει περισσότερες δυνατότητες.

 • Εμπόριο περιθωρίου με Bitcoin ως εγγύηση
 • Βαθιά ρευστότητα: συνεργάζεται με πολλούς κορυφαίους κατασκευαστές αγοράς για να παρέχει στους εμπόρους εκτεταμένη ρευστότητα
 • Δίκαιο και διαφανές: η ανταλλαγή προσφέρει όλες τις πληροφορίες που χρειάζονται οι έμποροι. Το προσωπικό του δεν μπορεί να ανταλλάσσει πελάτες και διαθέτει ένα ασφαλιστικό ταμείο για την περαιτέρω προστασία των εμπόρων
 • Ένα σύστημα που παρακολουθεί τις υποκείμενες τιμές δείκτη της κρυπτογράφησης συχνά για ακρίβεια
 • 24/7 επαγγελματική υποστήριξη πελατών
 • Σε περίπτωση εκκαθάρισης του DueDEX, θα χρησιμοποιήσει ασφαλιστικά κεφάλαια για να συγκεντρώσει τις θέσεις της αγοράς και να προσπαθήσει να κλείσει όλες τις ανοιχτές συναλλαγές. Ως τελευταίο αποτέλεσμα, η ανταλλαγή θα χρησιμοποιήσει ένα εργαλείο αυτόματης απομόχλευσης για την απομόχλευση διαφορετικών εμπόρων.

DueDEX – Μια ειδική πλατφόρμα για ανταλλαγές ανταλλαγών

Ντέντεξ

Από την κυκλοφορία του, το κύριο θέμα του DueDEX ήταν η διευκόλυνση της ανταλλαγής ανταλλαγών. Για τους μη εκκινημένους, οι συμβάσεις ανταλλαγής είναι παράγωγα συμβόλαια που επιτρέπουν σε δύο εμπόρους ή εταιρείες να ανταλλάσσουν χρηματοοικονομικά μέσα σε προσυμφωνημένη τιμή.

Ωστόσο, σε διαρκή συμβόλαια, οι τιμές υπολογίζονται σε πραγματικό χρόνο και βασίζονται στους σταθμισμένους μέσους όρους ενός συγκεκριμένου νομίσματος. Υπάρχουν τέσσερις βασικοί τύποι ανταλλαγών: ανταλλαγή επιτοκίου, νομίσματος, εμπορευμάτων και πιστωτικών χρεογράφων.

Προθεσμία προσφέρει ανταλλαγές νομισμάτων για το Bitcoin και το δολάριο ΗΠΑ. Αλλά σε αντίθεση με τις παραδοσιακές συναλλαγές, δεν χρειάζεται να επιβαρύνεστε με μεγάλη χρέωση για να ανταλλάξετε τα δολάρια σας με Bitcoin. Η DueDEX χρεώνει τις ακόλουθες χρεώσεις στους κατασκευαστές και τους αγοραστές της αγοράς.

Μόχλευση Προμήθεια κατασκευαστή Τέλη λήψης
BTC / USD 100Χ -0,025% 0,075%

Οι κατασκευαστές αγοράς δεν πληρώνουν τέλη συναλλαγών επειδή παρέχουν ρευστότητα στο χρηματιστήριο DueDEX. Αντ ‘αυτού, λαμβάνουν έκπτωση 0,025% για κάθε συναλλαγή.

Για σύγκριση, οι κορυφαίες ανταλλαγές Bitcoin έχουν τις ακόλουθες χρεώσεις για τους κατασκευαστές και τους αγοραστές της αγοράς.

Ανταλλαγή Market Maker Λάτρεις της αγοράς
Κάθισμα 0,1% (BNB) 0,02% (BNB)
Κάτω -0,02% 0,05%
BitMEX -0,025% 0,075%
Εντάξει 0,02% 0,05%

Διαδικασία γρήγορης εγγραφής

 • Εγγραφή λογαριασμού

  Ντέντεξ

Επισκεφτείτε τον ιστότοπο DueDEX και εγγραφείτε λογαριασμός. Είναι μια απλή διαδικασία που περιλαμβάνει τη διανομή της διεύθυνσης email σας και τον καθορισμό ενός ισχυρού κωδικού πρόσβασης. Στη συνέχεια, πρέπει να επαληθεύσετε τον λογαριασμό email σας κάνοντας κλικ σε έναν σύνδεσμο επαλήθευσης. Δεύτερον, πρέπει να δώσετε έναν κωδικό επαλήθευσης που αποστέλλεται στο email σας.

Μπορείτε επίσης να δημιουργήσετε έναν λογαριασμό χρησιμοποιώντας τον αριθμό τηλεφώνου σας. Είναι ακόμη πιο απλό από την εγγραφή μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, επειδή πρέπει να παρέχετε μόνο τον κωδικό που σας έχει σταλεί μέσω SMS.


 • Συνδεθείτε και διεκδικήστε το μπόνους σας

Συνδεθείτε στον πρόσφατα εγγεγραμμένο λογαριασμό σας. Θα εμφανιστεί μια καρτέλα που θα σας δείχνει τι πρέπει να κάνετε για να ζητήσετε ένα μπόνους καλωσορίσματος. Συνήθως, πρέπει να ακολουθήσετε το λογαριασμό twitter DueDEX και να κάνετε retweet του καρφιτσωμένου μηνύματος του λογαριασμού. Μετά από αυτό, συμπληρώστε μια ανταμοιβή για να διεκδικήσετε το μπόνους 10 $.

 • Χρηματοδοτήστε τον λογαριασμό σας

Παρόλο που το DueDEX επιτρέπει τη διαπραγμάτευση BTC / USD, μπορείτε να χρηματοδοτήσετε το λογαριασμό σας μόνο μέσω BTC. Αυτό όμως είναι εντάξει. Κερδίζετε έως και 60 $ μετά την ολοκλήρωση της πρώτης σας κατάθεσης. Εάν καταθέσετε 0,05 BTC, θα λάβετε 15 $ μπόνους. Λαμβάνετε 30 $ όταν συμπληρώνετε 0,1 BTC και 60 $ εάν καταθέσετε 0,2 BTC.

Πλατφόρμα συναλλαγών DueDEX – Απλή για αρχάριους και ειδικούς

Ντέντεξ

Επειδή το DueDEX είναι μια παράγωγη πλατφόρμα συναλλαγών, δεν μπορείτε να εντοπίσετε συναλλαγές. Αντ ‘αυτού, η πλατφόρμα συναλλαγών διαθέτει δυνατότητες «buy long» και «sell short». Μπορείτε να περάσετε μακρά ή σύντομα μέσω οριακής εντολής ή εντολής αγοράς.

Οριακή εντολή σημαίνει ότι συμφωνείτε να αγοράσετε ή να πουλήσετε ένα νόμισμα στο μέλλον σε καθορισμένη τιμή. Για παράδειγμα, ας χρησιμοποιήσουμε αυτό το παράδειγμα.

Πιστεύετε ότι το Bitcoin θα κερδίσει αξία από 7.300 $ έως 8.000 $ έως τον Φεβρουάριο του 2020. Μπορείτε να εισαγάγετε μια οριακή εντολή που επιτρέπει στο DueDEX να πουλήσει το crypto σας όταν το BTC φτάσει τα 8.000 $. Μπορείτε ακόμη και να χρησιμοποιήσετε μόχλευση για να μεγεθύνετε τα πιθανά κέρδη σας.

Μια εντολή αγοράς σας επιτρέπει να αγοράσετε ή να πουλήσετε κρυπτογράφηση στο μέλλον στις επικρατούσες τιμές αγοράς. Με αυτόν τον τρόπο, δεν χρειάζεται να περιμένετε έως ότου το BTC αυξηθεί από 7,300 $ σε 8.000 $. Μπορείτε να εκτελέσετε την παραγγελία σας ανάλογα με τις ανάγκες σας.

Εργαλεία συναλλαγών

Προθεσμία δίνει στους εμπόρους την ελευθερία να διαμορφώσουν την πλατφόρμα συναλλαγών της σύμφωνα με τις προτιμήσεις τους με πολλά εργαλεία και δυνατότητες. Για αρχάριους, η πλατφόρμα διαθέτει ένα δημόσιο testnet μέσω του οποίου οι νέοι έμποροι μπορούν να μάθουν πώς να ανταλλάσσουν κρυπτογράφηση.

Πολύ λίγες πλατφόρμες συναλλαγών διαθέτουν δημόσιο testnet, το οποίο καθιστά το DuDEX μία από τις καλύτερες πλατφόρμες για να μάθετε σχετικά με τις συναλλαγές κρυπτογράφησης. Είναι επίσης δωρεάν και απλό στη χρήση.

Για έμπειρους εμπόρους, το DueDEX παρέχει όριο διακοπής και διακοπή αγοράς για να βοηθήσει να κλείσετε θέσεις γρήγορα. Αυτές οι δυνατότητες βρίσκονται δίπλα στο όριο και τα εικονίδια συναλλαγών αγοράς.

Οι έμπειροι έμποροι μπορούν επίσης να επωφεληθούν από τη λειτουργία συναλλαγών API. Και επειδή είναι ένα ασφαλές κατασκευασμένο σύστημα, μπορούν να είναι σίγουροι ότι το λογισμικό τρίτων δεν μπορεί να αποσύρει την κρυπτογράφηση τους παράνομα. Το DueDEX υποστηρίζει επίσης τη μόχλευση, όπως αναφέραμε. Μπορείτε να το προσαρμόσετε από 1X, 2X, 5X, 10X ή έως και 100X.

Το διάγραμμα συναλλαγών, από την άλλη πλευρά, διαθέτει ένα ευρύ φάσμα εργαλείων που θα σας βοηθήσουν να προσαρμόσετε την πλατφόρμα στις ανάγκες σας. Μπορείτε να επιλέξετε ενδείξεις, να ρυθμίσετε την ώρα ή ακόμα και να τροποποιήσετε τα χρώματα που εμφανίζονται από τα κεριά. Μπορείτε να διαμορφώσετε κλίμακες, να αλλάξετε το φόντο, τη ζώνη ώρας ή να αλλάξετε γραμματοσειρές.

Επιπλέον, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τη λειτουργία μεταφοράς και απόθεσης για να τροποποιήσετε τις θέσεις σας χωρίς κόπο. Ένα άλλο χρήσιμο χαρακτηριστικό βρίσκεται στο κάτω μέρος του διαγράμματος συναλλαγών. Το DueDEX σάς δείχνει μια ματιά στον αριθμό των θέσεων που έχετε ανοίξει, τις ενεργές παραγγελίες και το ιστορικό παραγγελιών.

24/7 Υποστήριξη πελατών

Το DueDEX παρέχει υποστήριξη πελατών μέσω διαφόρων καναλιών. twitter, telegram και email. Μπορείτε πάντα να ελέγξετε τους οδηγούς βοήθειας για να βρείτε απαντήσεις σε κοινά προβλήματα. Αλλά αν πρέπει να επικοινωνήσετε με την ομάδα του DueDEX, υποβάλετε ένα αίτημα μέσω του συστήματος που βασίζεται σε εισιτήρια ή χρησιμοποιήστε τα δίκτυα κοινωνικών μέσων.

Το DueDEX έχει μια εντυπωσιακή παρουσία στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης με σχεδόν 14.000 ακόλουθους στο Twitter. Με βάση τις διαδικτυακές κριτικές, η εταιρεία εξυπηρετεί επίσης επαγγελματικά τους πελάτες. Επιπλέον, η εκκίνηση παρέχει υποστήριξη σε πολλές γλώσσες.

Πρόγραμμα κερδοφόρων συνεργατών

Εκτός από την απονομή μπόνους καλωσορίσματος, το DueDEX σάς δίνει την ευκαιρία να κερδίσετε χρήματα, προωθώντας το προϊόν διαπραγμάτευσης στους φίλους σας και στους οπαδούς των κοινωνικών μέσων. Λαμβάνετε προμήθεια 30% για κάθε νέο έμπορο που προτείνετε στο DueDEX. Και εάν οι αναφερόμενοι έμποροι σας φέρνουν περισσότερους πελάτες, λαμβάνετε επιπλέον προμήθεια 10%.

συμπέρασμα

Το DueDEX είναι μια πλατφόρμα συναλλαγών παραγώγων που κυκλοφόρησε νωρίτερα αυτό το έτος. Είναι εγγεγραμμένο στο Μπελίζ αλλά αποτελείται από μια ομάδα που διανέμεται σε πολλές χώρες του κόσμου. Αν και δεν είναι το μοναδικό παράγωγο ανταλλαγής παραγώγων, είναι η μόνη πλατφόρμα που έχει δεσμευτεί να “δεν διαθέτει εσωτερικό γραφείο συναλλαγών” να βάζει τους εμπόρους πρώτα!

Η έναρξη του DueDEX διαρκεί λιγότερο από δέκα λεπτά. Είναι επίσης επιβραβευτικό να κάνετε συναλλαγές στην πλατφόρμα επειδή λαμβάνετε έως και 70 $ ως μπόνους όταν χρηματοδοτείτε τον λογαριασμό σας. Μπορείτε να καταθέσετε μόνο χρησιμοποιώντας BTC, αν και η αρχή έχει σχέδια για υποστήριξη περισσότερων κρυπτογράφησης.

Όταν πρόκειται για τη δημιουργία θέσεων, μπορείτε να κάνετε long ή short χρησιμοποιώντας ένα όριο ή μια εντολή αγοράς. Και επειδή το DueDEX προσφέρει διαρκή συμβόλαια χωρίς ημερομηνίες λήξης, κλείνετε τις συναλλαγές σας ανάλογα με τις ανάγκες σας.

Εγγράψου με DueDex σήμερα κερδίστε το μπόνους 70 $ σήμερα!

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map