Επανεξέταση Delta Exchange: Σκοπός να είναι το Binance of Crypto Παράγωγα

Η βιομηχανία κρυπτογράφησης έχει εξελιχθεί δραματικά τα τελευταία χρόνια με την αυξανόμενη υιοθέτηση κρυπτογράφησης να τροφοδοτείται από την αναγνώρισή τους ως σημαντικό πλεονέκτημα. Ένας από τους παράγοντες που καταλύτησαν αυτήν τη διαδικασία ήταν η είσοδος παραγώγων κρυπτογράφησης στην αγορά. Τα παράγωγα Bitcoin άνοιξαν περισσότερες πόρτες για τους επενδυτές, και σήμερα, ο χώρος έχει ανώτατο όριο αγοράς άνω των 250 δισ. δολαρίων.

Τι είναι τα κρυπτο παράγωγα?

Τα παράγωγα κρυπτογράφησης είναι χρηματοοικονομικά περιουσιακά στοιχεία των οποίων η αξία προέρχεται από τα υποκείμενα στοιχεία κρυπτογράφησης. Το στοιχείο κρυπτογράφησης μπορεί να είναι bitcoin ή altcoins. Υπάρχουν δύο κύριοι τύποι παραγώγων κρυπτογράφησης στην υπάρχουσα αγορά – συμβόλαια μελλοντικής εκπλήρωσης και διαρκή συμβόλαια. 

Σε ένα συμβόλαιο μελλοντικής εκπλήρωσης, ένας έμπορος συμφωνεί να αγοράσει ή να πουλήσει ένα συγκεκριμένο περιουσιακό στοιχείο κρυπτογράφησης σε μια προκαθορισμένη τιμή σε μια καθορισμένη ώρα στο μέλλον. Ένας έμπορος πηγαίνει μακρά futures crypto όταν πιστεύει ότι η τιμή του υποκείμενου crypto θα αυξηθεί. Αντίθετα, ένας έμπορος θα μειώσει τα συμβόλαια μελλοντικής εκπλήρωσης κρυπτογράφησης όταν πιστεύει ότι η τιμή του υποκείμενου κρυπτονομίσματος θα πέσει. 

Τα πλεονεκτήματα του μέλλοντος είναι διπλά:

 • Οι έμποροι μπορούν να πάνε πολύ και σύντομα και έτσι να κερδίσουν χρήματα τόσο στις ανερχόμενες όσο και στις πτωτικές αγορές, και
 • Τα μελλοντικά συμβόλαια έχουν ενσωματωμένη μόχλευση, πράγμα που σημαίνει ότι το μέγεθος της θέσης του εμπόρου θα μπορούσε να είναι αρκετές φορές το ποσό του κεφαλαίου που έχει. 

Τα συμβόλαια μελλοντικής εκπλήρωσης έχουν καθορισμένη διάρκεια. Αυτό σημαίνει ότι οι έμποροι πρέπει να ξαναρχίσουν τις θέσεις τους όποτε έληξε ένα συμβόλαιο μελλοντικής εκπλήρωσης. Οι διαρκείς συμβάσεις λύνουν αυτό το πρόβλημα. Το διαρκές συμβόλαιο δεν λήγει ποτέ. Επομένως, οι έμποροι μπορούν να διατηρήσουν τις θέσεις τους για όσο χρονικό διάστημα θέλουν. 

Μοναδική προσφορά του Delta Exchange

Λίγο πάνω από δύο χρόνια, όταν η αγορά κρυπτογράφησης αντιμετώπιζε μια έκρηξη νέων νομισμάτων, ξεκίνησε το Binance. Η Binance διέκοψε την αγορά κρυπτογράφησης επιτρέποντας στους λάτρεις της κρυπτογράφησης να επενδύσουν σε μάρκες υποσχόμενων νέων έργων. Αυτό βοήθησε την Binance να γίνει η ανταλλαγή για συναλλαγές altcoin. Τώρα, Ανταλλαγή Δέλτα είναι έτοιμο να γίνει το Binance της αναδυόμενης αγοράς παραγώγων κρυπτογράφησης, πρωτοπορώντας τα παράγωγα altcoin.                 

Δέλτα

Η Delta επικεντρώνεται στη διάθεση παραγώγων κρυπτογράφησης εύκολα στους επενδυτές, τόσο για αρχάριους όσο και για προχωρημένους. Δεν προσφέρει μόνο παράγωγα Bitcoin αλλά και παράγωγα altcoin. Σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα, η Delta Exchange έχει καθιερωθεί ως μια ασφαλής ανταλλαγή παραγώγων με μια υγιή πελατειακή βάση. 

Αυτό που διαφοροποιεί την ανταλλαγή Delta από άλλα χρηματιστήρια είναι οι προσφορές προϊόντων που αποτελούνται από παράγωγα που βασίζονται σε altcoins. Ενώ τα BitMex και Deribit, οι πρώτοι συμμετέχοντες στην πλατφόρμα παραγώγων κρυπτογράφησης έχουν συμβατικά συμβόλαια που βασίζονται σε BTC, XRP και LTC, η Delta Exchange, προσφέρει στους εμπόρους της μια σειρά από διαρκή συμβόλαια για συμμετοχή. Οι προσφορές της περιλαμβάνουν προϊόντα που βασίζονται σε ATOM, Tezos, RVN και BAT, μερικά από τα οποία είναι αποκλειστικά για τη Delta.

Αγορές

Η ανταλλαγή Delta έχει κατανοήσει και ανταποκρίνεται στα συμφέροντα των εμπόρων στην καταχώριση νέων διαρκών altcoins. Προσφέρει αυτήν τη στιγμή συμβόλαια μελλοντικής εκπλήρωσης και διαρκή συμβόλαια σε Bitcoin & 13 altcoins. Οι υπάρχουσες προσφορές του περιλαμβάνουν BTC – USD Futures, BNB – BTC Perpetual, BAT – BTC Perpetual, XTZ – BTC Perpetual, LEO – USD Quanto Perpetual, XLM – BTC Perpetual, ATOM – BTC Perpetual and LINK – BTC Perpetual. Αυτό καθιστά το Delta Exchange ένα ενιαίο κατάστημα για εμπόρους που επιθυμούν να παρατείνουν / συντομεύσουν αυτά τα συμβόλαια με τη χρήση μόχλευσης. 

Ισχυρή ασφάλεια και άλλες δυνατότητες του Delta Exchange


Αυτό που ξεχωρίζει τη Delta από τους συναδέλφους της είναι πόσο καλά μπορεί να συνδυάσει τις προκλήσεις της υψηλής μεταβλητότητας, της περιορισμένης ρευστότητας σημείων και της μόχλευσης των διαθέσιμων altcoins. Για αυτό το προτιμούν οι έμποροι – 

 •  Δεν υπάρχει δυσλειτουργία από την αρχή – Έχει τεθεί σε λειτουργία για περισσότερο από ένα χρόνο και το σύστημα, το οποίο υποστηρίζεται από έναν εξαιρετικό τεχνολογικό κινητήρα και ισχυρό σύστημα διαχείρισης κινδύνων, δεν έχει δει δυσλειτουργίες.
 • Εμπορία μόχλευσης – Τα παράγωγα έχουν ενσωματωμένη μόχλευση. Αυτό σημαίνει ότι ένας έμπορος μπορεί να λάβει θέσεις που είναι αρκετές φορές μεγαλύτερες από το κεφάλαιο. Τα συμβόλαια μελλοντικής εκπλήρωσης και τα διαρκή συμβόλαια επιτρέπουν μόχλευση έως και 100x. Επιπλέον, οι έμποροι έχουν τη δυνατότητα να κάνουν μεγάλες ή μικρές.  
 • Διακανονισμός Bitcoin και USDC – Ένας έμπορος μπορεί να συνάψει συμβόλαια μελλοντικής εκπλήρωσης ή διαρκή σύμβαση σε ένα altcoin χωρίς να έχει στην πραγματικότητα το altcoin. Στο Delta Exchange, όλα τα συμβόλαια παραγώγων είναι μοχλευμένα και διακανονίζονται σε BTC ή USDC. Αυτό καθιστά τη ζωή των εμπόρων αρκετά απλή, καθώς πρέπει να έχουν μόνο BTC ή USDC για να κερδοσκοπούν σε διάφορα νομίσματα. Επιπλέον, μπορούν να μετατρέψουν τα υπόλοιπα BTC τους σε USDC και να προστατευθούν από πτώσεις της αγοράς. 
 • Ενεργή υποστήριξη πελατών – Πολλοί έμποροι επαίνεσαν το Delta Exchange για την ενεργή, άμεση και χρήσιμη υποστήριξη πελατών που παρέχει στους εμπόρους. Το Delta Exchange δεν απέτυχε στο πίσω μέρος του και κατάφερε να επιλύσει τα ερωτήματα αμέσως. 
 • Προσφορές – Ήταν πάντα ενεργό στο διαφημιστικό τέλος, δίνοντας ελκυστικές προσφορές είτε μέσω αναφορών είτε μέσω δωρεών στις πλατφόρμες κοινωνικών μέσων. Πρόσφατα, πρόσφερε 50% προσφορά επιστροφής χρημάτων στην ανταλλαγή τους. Προς το παρόν προσφέρουν επίσης 10 $ μπόνους καλωσορίσματος σε νέους χρήστες. Μπορείτε να βρείτε πλήρεις λεπτομέρειες σχετικά με αυτές τις προσφορές εδώ.

Κόστος χρονοδιαγραμματος

Η Delta έχει πολύ ελκυστικές χρεώσεις συναλλαγών για τους χρήστες. Κυμαίνονται μεταξύ 0% και 0,01%. Τα τέλη ανάληψης είναι επίσης πολύ λογικά, το μέγιστο είναι 0,1%. Εδώ είναι το πλήρες πρόγραμμα χρεώσεων –

Τα προϊόντα της Delta Exchange απολαμβάνουν έναν υγιή όγκο συναλλαγών

Η απόκτηση όγκου συναλλαγών είναι μια από τις μεγαλύτερες προκλήσεις που αντιμετωπίζουν τα πιο νέα χρηματιστήρια. Ωστόσο, η Delta Exchange, με τα καινοτόμα προϊόντα, τις στρατηγικές μάρκετινγκ και τις ελκυστικές προσφορές της, έχει συγκεντρώσει έναν υγιή όγκο συναλλαγών σε σύντομο χρονικό διάστημα και θα αυξηθεί μόνο στο μέλλον. 

Τη στιγμή του Τύπου, τα διαρκή συμβόλαια του BTCUSD της Delta Exchange έχουν όγκο συναλλαγών 24 ωρών 829.670 $, ο όγκος συναλλαγών XTZBTC ανέρχεται στα 146.111 $, LTCUSDQ στα 93.010 $, BNBBTC στα 85.136 $ και LINKBTC στα 75.760 $. 

Τρία απλά βήματα για να ξεκινήσετε τις συναλλαγές στο Delta Exchange

Οι συναλλαγές στο Delta Exchange είναι απλές και αποτελεσματικές. Διαθέτει φιλική προς το χρήστη και διαισθητική διεπαφή, η οποία καθιστά τον ιστότοπο κατάλληλο τόσο για νέους όσο και για προχωρημένους εμπόρους. Δείτε πώς μπορείτε να ξεκινήσετε τις συναλλαγές σας στο Delta exchange –

Δημιουργήστε το πορτοφόλι σας 

 1. Μεταβείτε στον ιστότοπο του Delta Exchange – https://www.delta.exchange. Κάντε κλικ στην καρτέλα “SignUp” στην επάνω δεξιά γωνία της σελίδας. 
 2. Συμπληρώστε το πλήρες όνομά σας, τη διεύθυνση email, τον αριθμό τηλεφώνου (προαιρετικό), τη χώρα και το αναγνωριστικό αναφοράς (προαιρετικό).
 3. Διαβάστε τους Όρους Χρήσης και επιλέξτε “Συμφωνώ με τον Όρο Χρήσης της Delta Exchange”.
 4. Κάντε κλικ στο κουμπί «Εγγραφή».
 5. Ολοκληρώστε την επαλήθευση email και, στη συνέχεια, συνδεθείτε στο λογαριασμό σας.

Ταμεία κατάθεσης

1. Συνδεθείτε στον λογαριασμό σας με το αναγνωριστικό email και τον κωδικό πρόσβασής σας. 

 1. Μεταβείτε στο “Το πορτοφόλι μου”. Επιλέξτε το νόμισμα που προτιμάτε από τη λίστα και, στη συνέχεια, κάντε κλικ στο κουμπί “Κατάθεση”.
 2. Αντιγράψτε τη διεύθυνση κατάθεσης DeltaExchange και πραγματοποιήστε την κατάθεσή σας στη δεδομένη διεύθυνση. Σημειώστε ότι ορισμένα νομίσματα έχουν ένα ελάχιστο ποσό κατάθεσης.

Παραγγελίες αγοράς ή πώλησης

 1. Μεταβείτε στον ιστότοπο του Delta Exchange (https://www.delta.exchange/app/markets) και συνδεθείτε με το email και τον κωδικό πρόσβασής σας.

  Ανταλλαγή

 2. Στην πύλη συναλλαγών, θα δείτε το διάγραμμα τιμών στην αριστερή πλευρά. Δεξιά, έχετε το βιβλίο παραγγελιών, ακολουθούμενο από την ενότητα τοποθέτησης παραγγελιών. Το συμβόλαιο που θέλετε να ανταλλάξετε μπορεί να επιλεγεί από την αναπτυσσόμενη λίστα που ανοίγει όταν κάνετε κλικ στο πλαίσιο δίπλα στο λογότυπο του Delta Exchange επάνω αριστερά.
 3. Αφού επιλέξετε το επιθυμητό συμβόλαιο, μπορείτε πρώτα να αναλύσετε το βιβλίο παραγγελιών και μετά να κάνετε την παραγγελία σας. Για την παραγγελία, εκτός από τον καθορισμό του μεγέθους της παραγγελίας και της οριακής τιμής (μόνο για οριακές παραγγελίες), θα πρέπει επίσης να επιλέξετε την προτιμώμενη μόχλευση παραγγελίας. 

Ομάδα

Το Delta Exchange περιλαμβάνει ένα σύνολο ατόμων με υψηλή εξειδίκευση και εμπειρία. Η ιδρυτική ομάδα έχει ισχυρή πρόσφυση στην αγορά παραγώγων λόγω του ιστορικού των μελών σε εκτελεστικές θέσεις σε εταιρείες όπως η Citigroup και η UBS. Έχουν επίσης συνιδρυθεί εταιρείες που υποστηρίζονται από marquee VCs όπως η Sequoia και η κλίμακα σε εκατομμύρια χρήστες. 

Τι έπεται? 

Η Delta Exchange είναι ζωντανή για περισσότερο από ένα χρόνο τώρα και έχει διατηρήσει και αυξήσει την πελατειακή της βάση. Τώρα, επιδιώκει να εισαγάγει νέα προϊόντα όπως επιλογές και παράγωγα επιτοκίων. Τα νέα προϊόντα θα προσελκύσουν περισσότερους πελάτες και θα δώσουν ώθηση στον όγκο συναλλαγών στο χρηματιστήριο.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map