Crypto.com Exchange Review: Μια γρήγορη και ασφαλής πλατφόρμα συναλλαγών Crypto για όλους

Το Crypto.com είναι μια ανταλλαγή κρυπτονομισμάτων που εμπίπτει στο καλάθι επιτυχημένων ανταλλαγών. Έχουν ένα από τα πιο ισχυρά ονόματα τομέα στον χώρο ανταλλαγής.

Όσον αφορά επίσης τα προϊόντα και τις δυνατότητες, το crypto.com δεν κάνει συμβιβασμούς. Υπάρχουν τόνοι ανταλλαγών κρυπτογράφησης εκεί έξω στον κλάδο, αλλά το Crypto.com προσφέρει μερικά μεγάλα οφέλη στους πελάτες του, τα οποία δεν έχουν να προσφέρουν άλλες πλατφόρμες.

Το Crypto.com προέκυψε από το έργο MCO (ένα cryptocurrency) που ξεκίνησε μέσω μιας αρχικής προσφοράς νομισμάτων (ICO) το 2017.

Με την ιδέα να δημιουργήσετε μια χρεωστική κάρτα κρυπτογράφησης και μια μαζική υιοθέτηση κρυπτογράφησης, η κοινότητα έχει εισέλθει στην επιχείρηση ανταλλαγής κρυπτονομισμάτων.

Το τέταρτο τρίμηνο του 2018, η εταιρεία κυκλοφόρησε το Crypto.com Coin (CRO), το οποίο είναι το εγγενές ψηφιακό στοιχείο του blockchain Crypto.com Chain.

Το επόμενο έτος, το 2019, η Crypto.com παρουσίασε τη δική της ανταλλαγή κρυπτονομισμάτων τροφοδοτείται από CRO. Ο πελάτης μπορεί να πληρώσει τα τέλη συναλλαγής του με το διακριτικό CRO και να κερδίσει πλήρη έκπτωση στα τέλη.

Οι χρήστες λαμβάνουν επίσης 20% τόνο ετησίως σε καθημερινή βάση, εάν επιλέξουν να ποντάρουν μάρκες CRO για περίοδο 180 ημερών.

Το Crypto.com ισχυρίζεται ότι είναι μια ανταλλαγή με βαθιά ρευστότητα, χαμηλές χρεώσεις και καλύτερη εκτέλεση στο μπροστινό μέρος της πλατφόρμας.

Επισκόπηση δυνατοτήτων Crypto.com

Όπως αναφέρθηκε, η ανταλλαγή Crypto.com παρέχει μεγάλα οφέλη στους χρήστες που συναλλάσσονται με το νόμισμα CRO.

Η πλατφόρμα Crypto.com διαθέτει ένα χρήσιμο σύνολο χαρακτηριστικών που είναι βολικό για τους περισσότερους χρήστες. Αυτή η ανταλλαγή είναι μια από τις καλύτερες επιλογές για όσους χρειάζονται μια απλή και απρόσκοπτη πλατφόρμα κρυπτογράφησης.

Τούτου λεχθέντος, σε σύγκριση με καθιερωμένες εταιρείες όπως οι Binance και Kraken, η πλατφόρμα Crypto.com εξακολουθεί να μην διαθέτει την επιλογή των ζευγών κρυπτογράφησης που αναφέρονται.

Επί του παρόντος, το χρηματιστήριο έχει 29 διαπραγματεύσιμα ζεύγη κρυπτονομισμάτων. Όσον αφορά τους περιορισμούς των πραγμάτων, το Crypto.com δεν διευκολύνει τη μόχλευση συναλλαγών.

Δεν προσφέρει εμπόριο κρυπτογράφησης έναντι νομισμάτων fiat. Ωστόσο, επιτρέπει την ανταλλαγή κερμάτων με το Tether (USDT), το οποίο είναι σχετικά σταθερό πλεονέκτημα.


Αξίζει να σημειωθεί, το Crypto.com εξακολουθεί να είναι το beta. Έτσι, αναμένεται να βελτιωθεί σημαντικά στον χώρο των χαρακτηριστικών.

Ωστόσο, οι αναβαθμίσεις υποδομής που πραγματοποιήθηκαν πρόσφατα περιλαμβάνουν:

 1. Αναβαθμισμένο σύστημα αντιστοίχισης μηχανών και παραγγελιών: Αυτή η αναβάθμιση θα αυξήσει την απόδοση και την απόδοση κατά 10x.
 2. Ενοποιημένο API REST και Websocket: Για να διευκολυνθεί η υιοθέτηση και στις δύο πλατφόρμες.
 3. Websockets: Αυτό θα επέτρεπε στους χρήστες να διατηρήσουν μια επίμονη σύνδεση για την πραγματοποίηση παραγγελιών και συναλλαγών με συναλλαγές υψηλής συχνότητας.
 4. Επανασχεδιασμένη αρχιτεκτονική, ασφάλεια, βελτίωση της επεκτασιμότητας και της καθυστέρησης: Επιτρέψτε στους πελάτες να κάνουν συναλλαγές με ισχυρό, ισχυρό κινητήρα κινδύνου και υψηλή μόχλευση.
 5. Προσθήκη υψηλής διαθεσιμότητας και ανθεκτικότητας: Αυτή η αναβάθμιση αυξάνει τη σταθερότητα και εξαλείφει μεμονωμένα σημεία αστοχίας σε κάθε στοιχείο.

Ανταλλαγή Crypto.comΑνταλλαγή Crypto.com

The Syndicate – Μειωμένες τιμές μέσω στοιχήματος

Το Syndicate είναι μια μοναδική προσφορά στο Crypto.com exchange. Είναι μια πλατφόρμα συγκέντρωσης χρημάτων για ορισμένα πολλά υποσχόμενα κρυπτονομίσματα που παρατίθενται στο Crypto.com Exchange Οι κάτοχοι Crypto.com Coin (CRO), οι οποίοι έχουν στοιχηματίσει το CRO θα είναι επιλέξιμοι να λάβουν εκχώρηση διακριτικών προτεραιότητας κατά τη διάρκεια της καταχώρισης με έκπτωση.

Αιρετότητα

Για να πληροίτε τις προϋποθέσεις και να συμμετάσχετε στην εκδήλωση Crypto.com Exchange Syndicate, ο χρήστης πρέπει:

 1. Ολοκληρώστε με επιτυχία τη διαδικασία εγγραφής στο Crypto.com Exchange.
 2. Ποντάρετε 10.000 CRO ή περισσότερα στον λογαριασμό τους στο Crypto.com Exchange.
 3. Χρησιμοποιήστε τα κέρματα CRO για να εγγραφείτε στο συμβάν καταχώρησης διακριτικών με έκπτωση κατά τη διάρκεια της περιόδου συνδρομής.
 4. Γίνετε πολίτης από την αγορά χωρίς αποκλεισμούς που αναφέρεται στην καμπάνια.

Τελική κατανομή

Μετά τη λήξη της περιόδου συνδρομής, η τελική κατανομή και οι επιστροφές CRO (εάν υπάρχουν) υπολογίζονται χρησιμοποιώντας τους ακόλουθους τύπους:

Τύπος CRO

Επιστροφή χρημάτων CRO = Δέσμευση CRP από τον χρήστη – (Τελικός χρήστης Allocation X Project Token: CRO Token)Που,

Συνολικός συντελεστής νομίσματος έργου είναι η αναλογία του συνολικού ποσού CRO που δεσμεύεται από κάθε συμμετέχοντα και την τιμή

Το διακριτικό έργου: CRO Rate είναι η σταθερή τιμή συνδρομής με 50% έκπτωση

Soft Staking – Ένα επιβραβευτικό σύστημα

Το soft staking είναι ένα χαρακτηριστικό μέσω του οποίου οι χρήστες ανταμείβονται επειδή απλώς κατέχουν ψηφιακά στοιχεία στο χαρτοφυλάκιό τους.

Είτε πρόκειται για BTC, LTC, ETH ή MCO. οι κάτοχοι πληρώνονται για αυτό. Το μαλακό στοίχημα διαφέρει από το τυπικό στοίχημα, καθώς δεν απαιτεί μακροπρόθεσμη δέσμευση.

Ωστόσο, οι χρήστες μπορούν να αποκτήσουν επιπλέον ανταμοιβές εάν ποντάρουν ενεργά νομίσματα CRO.

CRO Token StackingCRO Token Staking

Οικοσύστημα Crypto.com

Το Crypto.com επεκτάθηκε σημαντικά τους τελευταίους μήνες. Διαθέτει ένα ευρύ φάσμα προϊόντων στο οικοσύστημα του. Μερικά από τα εντυπωσιακά περιλαμβάνουν:

Εφαρμογή Crypto.com

Η εφαρμογή Crypto.com είναι απλή στη χρήση με εξαιρετική διεπαφή χρήστη και δυναμικές δυνατότητες. Οι χρήστες της εφαρμογής έχουν τη δυνατότητα να καταθέσουν πάνω από 20 διαφορετικά νομίσματα fiat, όπου μπορούν επίσης να αγοράζουν και να πωλούν πάνω από 50 διαφορετικά κρυπτονομίσματα.

Κερδίστε Crypto

Το Crypto.com δίνει στους χρήστες τη δυνατότητα να κερδίζουν κρυπτογράφηση βάσει ενδιαφέροντος. Ένας χρήστης που καταθέτει και ποντάρει τα κουπόνια του θα λάβει έως και 8% τόκους ετησίως. Σημειώστε ότι οι καταθέσεις Stablecoin λαμβάνουν υψηλότερα επιτόκια από τα κοινά όπως το Bitcoin και το Ethereum.

Crypto Pay

Όπως υποδηλώνει το όνομα, το Crypto Pay είναι μια δυνατότητα που επιτρέπει στους χρήστες να λαμβάνουν εκπτώσεις σε διακριτικό CRO για κάθε αγορά που πραγματοποιούν.

Κάρτα MCO VISA

Η κάρτα MCO VISA είναι ίσως το πιο χρήσιμο προϊόν που προσφέρει το Crypto.com. Είναι μια χρεωστική κάρτα που επιτρέπει στους χρήστες να μετατρέπουν τα cryptos τους σε fiat και να τα ξοδεύουν σε πάνω από 40+ εκατομμύρια τοποθεσίες όπου η VISA γίνεται επί του παρόντος αποδεκτή.

Χρηματοδότηση στο Crypto.com Exchange

Η κατάθεση χρημάτων στον λογαριασμό Crypto.com είναι απλή, απλή και γρήγορη. Υπάρχουν διάφοροι τρόποι χρηματοδότησης του λογαριασμού ανταλλαγής.

Πριν μπείτε στις διάφορες μεθόδους, ακολουθεί μια γρήγορη διαδικασία για τη χρηματοδότηση λογαριασμού στο χρηματιστήριο.

Μεταφορά χρημάτων από την εφαρμογή Crypto.com στο Exchange: Συνδεθείτε στην εφαρμογή Crypto.com. Στην αρχική οθόνη, ακολουθήστε τη σειρά: Μεταφορά → Ανάληψη → Crypto → Crypto.com Exchange. Επιλέξτε το κρυπτογράφηση που θα μεταφερθεί και η κατάθεση θα γίνει αμέσως χωρίς καμία χρέωση.

Κατάθεση από άλλα Πορτοφόλια: Συνδεθείτε στην πύλη ιστού του Crypto.com Exchange και, στη συνέχεια, επιλέξτε το κουμπί “Υπόλοιπο” (επάνω δεξιά γωνία).

Επιλέξτε το κρυπτογράφηση για κατάθεση και επιλέξτε “Κατάθεση”. Ολοκληρώστε τη συναλλαγή χρησιμοποιώντας μια διεύθυνση πορτοφολιού ή έναν κωδικό QR.

Κατάθεση ανταλλαγής Crypto.comΚατάθεση ανταλλαγής Crypto.com

Μέθοδοι χρηματοδότησης

Μέθοδος Κατάθεση Αποσύρω Χρόνος επεξεργασίας
Χρεωστική κάρτα Οχι Οχι
Πιστωτική κάρτα Ναί Οχι Στιγμή
Τραπεζική μεταφορά Ναί Ναί 5-7 εργάσιμες ημέρες
Πορτοφόλι Crypto Ναί Ναί Στιγμή

Απόσυρση

Η ανάληψη στο Crypto.com είναι παρόμοια με την κατάθεση χρημάτων στο χρηματιστήριο.

Κάντε κλικ εδώ για να μάθετε πώς να κάνετε ανάληψη χρημάτων από το Crypto.com Exchange στην εφαρμογή Crypto.com.

Κάντε κλικ εδώ για να μάθετε πώς να κάνετε ανάληψη χρημάτων από το Crypto.com Exchange σε μια εξωτερική διεύθυνση πορτοφολιού.

Δομή χρεώσεων

Τέλη κατάθεσης και όρια

Δεν υπάρχουν χρεώσεις και όρια για τη χρηματοδότηση της κρυπτογράφησης στο Crypto.com Exchange.

Τέλη και όρια ανάληψης

Οι αναλήψεις από το Crypto.com Exchange είναι μια on-chain συναλλαγή μεταφοράς κρυπτονομίσματος σε εξωτερική διεύθυνση (πορτοφόλι ή ανταλλαγή).

Δεδομένου ότι πρόκειται για συναλλαγές blockchain, υπάρχουν ορισμένες χρεώσεις.

Παρακάτω είναι η χρέωση για τα κορυφαία κρυπτονομίσματα:

ΑμοιβέςΑμοιβές

Για πρόσθετες πληροφορίες σχετικά με τα τέλη και τα όρια, κάντε κλικ στο εδώ.

Πλεονεκτήματα & Μειονεκτήματα του Crypto.com Exchange

Πλεονεκτήματα

 • Έκπτωση στο τέλος συναλλαγής: Οι χρήστες μπορούν να επωφεληθούν από την έκπτωση στο τέλος διαπραγμάτευσης όταν ποντάρουν CRO στο χρηματιστήριο και πληρώνουν το τέλος χρησιμοποιώντας CRO.
 • Προσφορές οικοσυστήματος: Εκτός από μια πλατφόρμα ανταλλαγής, οι χρήστες μπορούν να κάνουν χρήση άλλων λειτουργιών, όπως Crypto.com App, Crypto Earn, Crypto Pay και MCO VISA Card.
 • Εκπτώσεις μέσω του Syndicate: Το Syndicate είναι μια δυνατότητα όπου οι χρήστες λαμβάνουν έκπτωση έως και 50% όταν ένα νέο στοιχείο κρυπτογράφησης αναφέρεται στο χρηματιστήριο.
 • Ισχυρή ασφάλεια: Το Crypto.com διατηρεί τα χρήματα των χρηστών χωρίς να παραβιάζει κανένα πρωτόκολλο ασφαλείας. Μετά τον έλεγχο της εταιρείας, έλαβε πιστοποιήσεις συμμόρφωσης PCI: DSS 3.2.1 (Level 1) και ISO 27001: 2013, παρέχοντας ένα πρόσθετο επίπεδο ασφάλειας.
 • Υποστήριξη ζωντανής συνομιλίας: Η ζωντανή υποστήριξη εντός εφαρμογής είναι χρήσιμη, καθώς δίνει στους χρήστες τη δυνατότητα να έρθουν σε επαφή με την ομάδα υποστήριξης εντός 5 λεπτών.

Μειονεκτήματα

 • Υψηλότερο τέλος ανάληψης: Το τέλος ανάληψης είναι συγκριτικά υψηλό για όλα τα κρυπτονομίσματα.
 • Εμπόριο: Οι χρήστες έχουν αναφέρει ότι το spread είναι πολύ υψηλό στο εμπόριο. Επομένως, συνιστάται στους εμπόρους να ελέγχουν τα spreads σε άλλα χρηματιστήρια πριν από την εκτέλεση των συναλλαγών τους για να διασφαλίσουν ότι λαμβάνουν την κατάλληλη τιμή.
 • Σχετικά νέα ανταλλαγή με περιορισμένη επιλογή ζευγαριού: Το Crypto.com είναι ένα σχετικά νέο χρηματιστήριο σε σύγκριση με ανταλλαγές όπως το Coinbase και το Binance, και ως εκ τούτου δεν έχει αποδεδειγμένο ιστορικό ακόμα. Επιπλέον, ο αριθμός των ζευγών κρυπτογράφησης που διατίθενται για διαπραγμάτευση είναι περιορισμένος. Τούτου λεχθέντος, αναμένεται να αυξηθεί καλύτερα τα επόμενα χρόνια.

Analytics Crypto.com

 • Δέσμευση
Σύνολο επισκέψεων 1,79 εκατομμύρια (+ 39,20%)
Μέση διάρκεια επίσκεψης 05:07:03
Σελίδες ανά επίσκεψη 5
 • Λεπτομέρειες συναλλαγών
Συνολικός όγκος 10.404.073 $

1137.37 BTC

Όγκος ERV 10.404.073 $
Διαθέσιμα νομίσματα 13
Ρυθμιζόμενη Οχι
Τύπος Κεντρική ανταλλαγή
 • Κύρια στατιστικά
Τάξη Νόμισμα Ζεύγος Όγκος (24 ώρες) Ενταση ΗΧΟΥ (%)
1. Bitcoin BTC / USDT 3.710.694 $ 35,64%
2. Crypto.com CRO / BTC 2.221.256 $ 21,33%
3. Crypto.com CRO / USDT 1.630,995 $ 15,66%
4. Αιθέριο ETH / USDT 338.306 $ 3,25%
5. Κυματισμός XRP / USDT 316,182 $ 3,04%

Είναι το Crypto.com Exchange ασφαλές?

Το Crypto.com Exchange είναι γνωστό ότι έχει λάβει μερικές από τις υψηλότερες δηλώσεις ασφαλείας στον χώρο κρυπτογράφησης. Λίγες πιστοποιήσεις περιλαμβάνουν Κοινοπραξία πιστοποίησης κρυπτονομισμάτων, ISO / IEC 27001: 2013, και PCI: DSS.

Η δήλωσή τους, σε συνδυασμό με την πιστοποίηση, βασίζεται στο να παρέχει στους χρήστες του τον υψηλότερο βαθμό ασφάλειας. Η ανταλλαγή Crypto.com ισχυρίζεται στους πελάτες τους ότι τα χρήματα αποθηκεύονται σε ψυγείο.

Ισχυρίζεται ακόμη ότι προσφέρει ένα ασφαλιστικό ταμείο ψυχρού πορτοφολιού όταν προκύψει απώλεια κεφαλαίων. Επιπλέον, εάν οι πολίτες των ΗΠΑ κατέχουν USD με το Crypto.com, είναι ασφαλισμένοι με έως και 250.000 $ από το FDIC.

Στο μπροστινό μέρος της εφαρμογής για κινητά, προσφέρει πλήρη έλεγχο ταυτότητας δύο παραγόντων μέσω βιομετρικών στοιχείων.

συμπέρασμα

Το Crypto.com διαθέτει σχεδόν τα πάντα για να είναι το ιδανικό ανταλλακτικό κρυπτογράφησης τόσο για αρχάριους όσο και για έμπειρους εμπόρους κρυπτογράφησης. Βρήκαμε ολόκληρο το οικοσύστημα συναρπαστικό καθώς μπορεί να προσθέσει μεγάλη αξία στους χρήστες ανταλλαγής Crypto.com. Επομένως, θα συνιστούσαμε σίγουρα αυτήν την ανταλλαγή για εσάς. Παρακάτω, μπορείτε να βρείτε μερικές από τις ελκυστικές προσφορές, μειώσεις τιμών και προσφορές του Crypto.com.

 • Χωρίς χρέωση συναλλαγής για νέους χρήστες * για τις αρχικές 90 ημέρες.
 • Επιτόκιο κατάθεσης μπόνους 2% στους νέους χρήστες * που καταθέτουν κρυπτογράφηση εντός των πρώτων 30 ημερών από την επιτυχή εγγραφή. Σημειώστε ότι το μπόνους θα καταβληθεί με τη μορφή CRO tokens.
 • Έως και 50% έκπτωση χρέωσης σε όλες τις συναλλαγές για υπάρχοντες χρήστες.

* Οι χρήστες πρέπει να ολοκληρώσουν το Advanced Level KYC για να απολαμβάνουν την παραίτηση από τα τέλη συναλλαγής.

Συχνές ερωτήσεις

1. Ποιες πολιτείες των ΗΠΑ είναι διαθέσιμο το Crypto.com Exchange?

Η ανταλλαγή Crypto.com είναι διαθέσιμη και στις 50 πολιτείες των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής. Ωστόσο, η κάρτα MCO VISA δεν είναι διαθέσιμη στις Η.Π.Α..

2. Ποιες είναι οι διαθέσιμες αγορές και ζεύγη κρυπτονομισμάτων στο Crypto.com Exchange?

Ζεύγη συναλλαγών αγορών
BTC ETH, XRP, LTC, MCO, CRO, EOS, XLM, ATOM, LINK, XTZ, BCH, ICX, VET, ADA
CRO ETH, XRP, LTC, MCO, EOS, XLM, USDC, ATOM, LINK, XTZ, BCH, ICX, VET, ADA
USDT BTC, ETH, XRP, LTC, MCO, CRO, EOS, XLM, USDC, ATOM, LINK, XTZ, BCH, VET, ICX, ADA

3. Ποια κρυπτονομίσματα υποστηρίζονται στο πορτοφόλι Crypto.com?

Υπάρχουν πολλά κρυπτονομίσματα που υποστηρίζονται στο πορτοφόλι Crypto.com.

Η λίστα των νομισμάτων περιλαμβάνει BAT, BTC, CELR, CRO, DAI, ELF, ENJ, ETH, FET, GNT, HOT, KNC, LINK, LTC, MANA, MATIC, MCO, MKR, OMG, PAX, USDT, USDC, WTC , XLM, SRP και ZRX.

4. Πώς διαφέρει το Crypto.com από άλλα χρηματιστήρια?

Παρά το γεγονός ότι είναι μια νέα ανταλλαγή κρυπτονομισμάτων, το Crypto.com έχει αποδειχθεί ισχυρός ανταγωνισμός με άλλα χρηματιστήρια.

Διαφοροποιώντας το Crypto.com με άλλους, αυτό το χρηματιστήριο προσφέρει πολύτιμα χαρακτηριστικά, όπως στοιχηματικές ανταμοιβές, κάρτες VISA και δανεισμό κρυπτογράφησης, καθώς και μια τεράστια λίστα εργαλείων διαπραγμάτευσης.

5. Έχει παραβιαστεί ποτέ το Crypto.com?

Το Crypto.com δραστηριοποιείται στον κλάδο για λίγο περισσότερο από ένα χρόνο και μέχρι σήμερα, δεν έχει παραβιαστεί με κανέναν τρόπο ή μορφή.

Αποποίηση ευθυνών Το παρουσιαζόμενο περιεχόμενο μπορεί να περιλαμβάνει την προσωπική γνώμη του συγγραφέα και υπόκειται σε συνθήκες αγοράς. Κάντε την έρευνα αγοράς σας προτού επενδύσετε σε κρυπτονομίσματα. Ο συγγραφέας ή η έκδοση δεν φέρει καμία ευθύνη για την προσωπική σας οικονομική απώλεια.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map