Cripto Intercambio Review – ο γρηγορότερος τρόπος ανταλλαγής Crypto;

Η ζήτηση για ανταλλαγές άμεσων κρυπτογράφησης αυξάνεται καθώς οι άνθρωποι αναζητούν γρήγορους, ασφαλείς και βολικούς τρόπους συναλλαγών altcoin. Η ασφάλεια είναι ιδιαίτερα σημαντική για πολλούς κατόχους εικονικών νομισμάτων. Και καθώς εξακολουθούν να υφίστανται περιπτώσεις παραβίασης σε παραδοσιακούς ιστότοπους συναλλαγών altcoin, οι έμποροι θα ελπίζουν ότι οι μη-στερητικές ανταλλαγές όπως το Cripto InterCambio θα λύσουν τις ανάγκες τους.

Μιλώντας για Cripto InterCambio, το ξεκίνημα της Χιλής έχει γίνει πρωτοσέλιδα από την κυκλοφορία του τον Ιούνιο. Αν και ιδρύθηκε με αποστολή να διευκολύνει τη γρήγορη ανταλλαγή altcoins στη Λατινική Αμερική, η εκκίνηση αυξάνεται γρήγορα σε μια παγκόσμια πλατφόρμα.

Λοιπόν, τι είναι το Cripto InterCambio; Για να δώσετε μια επισκόπηση, παρακάτω είναι μια σύνοψη της ανταλλαγής:

 • Ένας γρήγορος τρόπος ανταλλαγής κρυπτογράφησης
 • Υποστηρίζεται ευρύ φάσμα altcoins
 • Μηδενικές χρεώσεις
 • Απεριόριστοι όγκοι συναλλαγών
 • Χωρίς εγγραφή
 • 24ωρη υποστήριξη πελατών

Πώς να χρησιμοποιήσετε το Cripto InterCambio

Cripto InterCambio διαθέτει μια τακτοποιημένη, καλά οργανωμένη διεπαφή χρήστη για αβίαστες συναλλαγές. Επειδή είναι δωρεάν και δεν απαιτεί εγγραφή, το μόνο που χρειάζεστε για να ολοκληρώσετε μια ανταλλαγή είναι η διεύθυνση του παραλήπτη. Το Cripto InterCambio κάνει τα υπόλοιπα.

Η πλήρης διαδικασία βήμα προς βήμα έχει ως εξής:

 1. Αποκτήστε πρόσβαση στο εργαλείο ανταλλαγής στο criptointercambio.com
 2. Επιλέξτε το crypto και το ποσό που θέλετε να στείλετε
 3. Επιλέξτε ποιο altcoin θέλετε να λαμβάνετε σε αντάλλαγμα
 4. Κάντε κλικ στο Exchange Now
 5. Εισαγάγετε τη διεύθυνση του παραλήπτη και προχωρήστε στο επόμενο βήμα
 6. Επιβεβαιώστε και πραγματοποιήστε πληρωμή
 7. Αποθηκεύστε το αναγνωριστικό συναλλαγής σας για μελλοντική αναφορά
 8. Στείλτε το crypto σας σε μια διεύθυνση που παρέχεται από την ανταλλαγή

Το Cripto InterCambio διευκολύνει τις ανταλλαγές εντός 5-30 λεπτών, ανάλογα με τα altcoin που ανταλλάσσονται. Το Bitcoin μερικές φορές διαρκεί περισσότερο όταν υπάρχει υψηλή ζήτηση. Αλλά σύμφωνα με τους διαδικτυακούς κριτικούς. είναι μια γρήγορη ανταλλαγή.

Ένα άλλο εξαιρετικό χαρακτηριστικό είναι ότι μπορείτε να κάνετε επαναλαμβανόμενες συναλλαγές με την InterCambio χωρίς να επισκεφθείτε τον ιστότοπό της. Αυτό βοηθά αν ανταλλάσσετε τακτικά νομίσματα σε ένα συγκεκριμένο altcoin.

Ας υποθέσουμε ότι είστε ορυχείο Ethereum και πρέπει να το ανταλλάσσετε τακτικά σε Bitcoin προτού εξαργυρώσετε στον τραπεζικό λογαριασμό σας. Θα μπορούσατε να αποθηκεύσετε τη διεύθυνση ETH της InterCambio μετά την πρώτη συναλλαγή. Στο εξής, θα στείλετε ένα συγκεκριμένο ποσό Ethereum στη διεύθυνση και το InterCambio θα στείλει ισοδύναμο ποσό BTC στο πορτοφόλι σας Bitcoin.

Υποστηριζόμενα νομίσματα

Cripto InterCambio ενημερώνει συνεχώς τη λίστα των υποστηριζόμενων κρυπτονομισμάτων. Μέχρι στιγμής, διευκολύνει την ανταλλαγή περισσότερων από 100 altcoin, σταθερών νομισμάτων και μαρκών. Μερικά από τα πιο δημοφιλή νομίσματα που μπορείτε να ανταλλάξετε στον ιστότοπο είναι:

 • Bitcoin
 • Αιθέριο
 • Litecoin
 • Κυματισμός
 • Μονόρο
 • ΠΑΥΛΑ
 • USD Tether
 • Κάθαρση
 • ΣΚΥΛΟΣ

Μπορείτε να ανταλλάξετε όλα τα υποστηριζόμενα νομίσματα από τα μικρότερα δυνατά ποσά έως το μέγιστο που μπορείτε να αντέξετε οικονομικά. Η ανταλλαγή σας δείχνει το ελάχιστο απαιτούμενο που μπορείτε να στείλετε για κάθε κρυπτογράφηση για την εξυπηρέτησή σας.

Αλλά σας συμβουλεύει επίσης να μάθετε τα αναμενόμενα τέλη δικτύου blockchain για κάθε altcoin που σκοπεύετε να στείλετε. Με αυτόν τον τρόπο, θα ενημερωθείτε καλύτερα για το ποσό που πρέπει να στείλετε εάν θέλετε να λάβετε ένα συγκεκριμένο ποσό altcoins σε αντάλλαγμα.

Ασφάλεια και απόρρητο


Ένα από τα καλύτερα πλεονεκτήματα του Cripto InterCambio είναι τα χαρακτηριστικά απορρήτου του. Δεν ζητά το email, το όνομα ή τις διευθύνσεις επικοινωνίας σας. Η ανταλλαγή ενδιαφέρεται μόνο για τη διεύθυνση πορτοφολιού του παραλήπτη σας. Ωστόσο, διατηρεί αρχείο των αποδείξεων, των σημειώσεων, των μηνυμάτων και των ετικετών προορισμού. Καταγράφει αυτά τα αρχεία για να επιταχύνει τις μελλοντικές πληρωμές.

Για την ασφάλειά σας, η InterCambio έχει εξασφαλίσει τον ιστότοπό της χρησιμοποιώντας κρυπτογράφηση SSL. Αυτό σημαίνει ότι όλες οι πληροφορίες που ρέουν από τον υπολογιστή σας στην ανταλλαγή είναι κρυπτογραφημένες και δεν μπορούν να προβληθούν από τρίτους χρήστες του Διαδικτύου.

Το Cripto InterCambio, ως μη χρηματικό χρηματιστήριο, δεν αποθηκεύει καθόλου την κρυπτογράφηση σας. Αυτό εξαλείφει τον κίνδυνο παραβίασης και παραβίασης των altcoins των ανθρώπων.

Όταν στέλνετε BTC στο χρηματιστήριο, βρίσκει μια πλατφόρμα συναλλαγών που προσφέρει τις καλύτερες συναλλαγματικές ισοτιμίες και ολοκληρώνει τη συναλλαγή σας αμέσως. Μετά από αυτό, στέλνει τα αντίστοιχα altcoins στη διεύθυνση του παραλήπτη σας.

Ακόμα σε ασφάλεια, το Cripto InterCambio διαθέτει δυνατότητες αναγνώρισης μη έγκυρων διευθύνσεων πορτοφολιού. Επομένως, εάν εισαγάγετε μια διεύθυνση με χαρακτήρα που λείπει, δεν θα στείλει την πληρωμή και θα οδηγήσει σε απώλεια των altcoins σας. Αναγνωρίζει επίσης διευθύνσεις που δεν αντιστοιχούν στο altcoin που θέλετε να λαμβάνετε.

Για παράδειγμα, μπορεί να σας πει ότι έχετε εισαγάγει μια διεύθυνση Dashcoin (DSH) αφού ορίσετε ότι θέλετε να λαμβάνετε νομίσματα Dash (DASH). Σε αυτήν τη διαδικασία, σας προστατεύει από το να κάνετε λάθος και να χάσετε μόνιμα τα χρήματά σας.

Υποστηριζόμενες χώρες

Οι περισσότερες ανταλλαγές κρυπτογράφησης σήμερα παρέχουν υπηρεσίες ανταλλαγών σε όλο τον κόσμο. Ωστόσο, λόγω κυβερνητικών κανονισμών, είναι κοινό για δημοφιλείς πλατφόρμες συναλλαγών να αποκλείουν έθνη με περιοριστικούς νόμους κρυπτογράφησης. Η Βόρεια Κορέα, η Κίνα και οι ΗΠΑ είναι μερικές από τις πιο κοινές χώρες που τα περισσότερα χρηματιστήρια επιλέγουν να μην προσφέρουν τις υπηρεσίες τους.

Το Cripto InterCambio δεν είναι απαλλαγμένο από αυτούς τους κανονισμούς. Ως αποτέλεσμα, παρέχει μια κατευθυντήρια γραμμή προσδοκιών που απαιτεί από τους πελάτες της. Ως επισκόπηση, λέει:

 • Όλοι οι χρήστες πρέπει να είναι άνω των 18 ετών
 • Δεν πρέπει να χρησιμοποιείτε την υπηρεσία για να διαπράξετε παράνομες δραστηριότητες
 • Δεν πρέπει να είστε κάτοικος των ΗΠΑ, της Κούβας, του Σουδάν, της Βόρειας Κορέας, της Κριμαίας, της Συρίας, της Βολιβίας ή του Μπαγκλαντές
 • Πρέπει να παρέχετε σωστές πληροφορίες κατά τη χρήση της υπηρεσίας της
 • Δεν πρέπει να χρησιμοποιείτε ρομπότ ή αράχνες για να ανταλλάξετε κέρματα στην πλατφόρμα του

Περιττό να πούμε, το Cripto InterCambio σας περιμένει να χρησιμοποιήσετε τις υπηρεσίες του νόμιμα και ηθικά. Δεν ζητά προσωπικά στοιχεία ή στοιχεία επαλήθευσης. Έτσι, μπορείτε πάντα να χρησιμοποιείτε τις υπηρεσίες του ακόμα κι αν προέρχεστε από χώρα που απαγορεύει την κρυπτογράφηση. Ωστόσο, πρέπει να αναλάβετε όλους τους κινδύνους.

Υποστήριξη πελατών

Το Cripto InterCambio παρέχει υποστήριξη στα Αγγλικά, Ισπανικά και Πορτογαλικά, τις τρεις πιο δημοφιλείς γλώσσες στη Λατινική Αμερική. Μπορείτε να στείλετε στην εκκίνηση ένα email, να κάνετε tweet σε αυτούς, να επικοινωνήσετε με το προσωπικό του Facebook ή να επικοινωνήσετε μαζί τους μέσω Medium.com.

Ωστόσο, προτού επικοινωνήσετε με το Cripto InterCambio, εξετάστε το ενδεχόμενο να βρείτε απαντήσεις στην ενότητα Συχνές ερωτήσεις του ιστότοπου. Για παράδειγμα, θα μπορούσατε να μάθετε γιατί ο ιστότοπος δεν χρησιμοποιεί σταθερές χρεώσεις, πώς να βρείτε μια διεύθυνση πορτοφολιού ή να ακυρώσετε τη συναλλαγή σας.

Η ερώτηση FAQ περιλαμβάνει περισσότερες από δώδεκα ερωτήσεις και απαντήσεις. Λοιπόν, υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να βρείτε μια λύση σε οποιοδήποτε πρόβλημα μπορεί να έχετε για το Cripto InterCambio. Φυσικά, μην διστάσετε να στείλετε ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου εάν πιστεύετε ότι θα λάβετε μια καλύτερη απάντηση με αυτόν τον τρόπο.

Διαγωνισμοί Χριστουγέννων

Κατά τη διάρκεια αυτής της εορταστικής περιόδου, Η Cripto InterCambio μοιράζει 20 $, 30 $, 50 $, 70 $ και 100 $ σε πέντε τυχερούς νικητές στον διαγωνισμό της. Οι κανόνες είναι απλοί:

Εναλλακτικά

 • Όπως οι σελίδες του InterCambio στο Facebook: Cripto InterCambio espanol και Cripto InterCambio International
 • Μοιραστείτε τις σελίδες και γράψτε ένα σχόλιο που περιγράφει τις χριστουγεννιάτικες ευχές σας κάτω από την ανάρτηση

InterCambio vs Changelly vs Shapeshift

Το Changelly και το Shapeshift είναι δύο από τα πιο δημοφιλή στιγμιαία ανταλλακτικά στο διαδίκτυο. Αλλά πώς συγκρίνονται με το Cripto InterCambio της Χιλής?

Τσανγκλι

 • 5% χρεώσεις συναλλαγής
 • Υποστηρίζει τόσο το FIAT όσο και το Crypto
 • Γρήγορο και δημοφιλές
 • Απαιτείται email για συναλλαγές
 • Ζητά τακτικά για λογαριασμούς κοινωνικών μέσων για πρόσθετη επαλήθευση
 • Το κόστος μπορεί να αυξηθεί από ό, τι στις παραδοσιακές ανταλλαγές

Αλλαγή μορφής

 • Υποχρεωτική εγγραφή από το 2018
 • Υποστηρίζει πάνω από 30 altcoins
 • Μηδενικές χρεώσεις συναλλαγής
 • Πολλά παράπονα για αργές συναλλαγές
 • Διογκωμένα τέλη ανθρακωρύχων

Το Cripto InterCambio μοιάζει περισσότερο με το Shapeshift από το Changelly. Ωστόσο, δεν ζητά εγγραφή λογαριασμού. Υποστηρίζει σημαντικά υψηλότερο αριθμό altcoins και έχει τη φήμη ότι διευκολύνει τις συναλλαγές γρήγορα.

συμπέρασμα

Cripto InterCambio κάνει ό, τι υπόσχεται άριστα? Σας επιτρέπει να ανταλλάσσετε κρυπτογράφηση γρήγορα και χωρίς κόστος. Προσφέρει αυτήν την υπηρεσία χωρίς να αποθηκεύει το altcoin σας, ζητώντας τα προσωπικά σας στοιχεία ή άλλες απαιτήσεις του KYC. Με άλλα λόγια, προσφέρει υπηρεσίες ανταλλαγής κρυπτογράφησης όπως όλοι επιθυμούμε να παραδοθούν.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map