Coin24: Ανταλλαγή και ανταλλαγή 50+ κρυπτονομισμάτων αμέσως χωρίς εγγραφή σε κρυπτογραφικές ανταλλαγές

Ανταλλάξτε πάνω από 50 ζεύγη κρυπτογράφησης χωρίς ραφή, φθηνά και χωρίς μακρές διαδικασίες εγγραφής σε μια πλατφόρμα ανταλλαγής κρυπτογράφησης.

Τους τελευταίους μήνες, το πεδίο κρυπτογράφησης σημείωσε αύξηση των νέων επενδυτών στον τομέα αυτό – τόσο θεσμικό όσο και λιανικό – καθώς κατευθυνόμαστε στο τρίτο μισό του Bitcoin. Καθώς το πεδίο μεγαλώνει, οι συγκεντρωτικές ανταλλαγές αυξάνουν τα μέτρα συμμόρφωσης και το Know-Your-Customer αναλύει τις πλατφόρμες που φοβίζουν ορισμένους από τους χρήστες που πρέπει να κάνουν συναλλαγές ανώνυμα.

Επιπλέον, ορισμένοι πελάτες πρέπει να κάνουν γρήγορες ανταλλαγές κρυπτογράφησης χωρίς να χρειάζεται να περάσουν από την κουραστική διαδικασία εγγραφής σε κεντρικά χρηματιστήρια. Εφαρμογή Coin24 είναι μια ανταλλαγή κρυπτογράφησης που προσφέρει σε αυτούς τους χρήστες μια πλατφόρμα για ανταλλαγή «ανώνυμα», άμεσα και με ασφάλεια χωρίς να παραιτηθεί από μια διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ή να δημιουργήσει λογαριασμό σε πολλά κεντρικά κέντρα κρυπτογράφησης, όπως Binance, OKEx, Bitfinex και Kraken.

Το κεντρικό δίλημμα ανταλλαγής

Τα τελευταία χρόνια, η αγορά κρυπτογράφησης επικεντρώθηκε σε μεγάλο βαθμό ως στοιχείο διαφοροποίησης στα χαρτοφυλάκια των επενδυτών. Κατά την έναρξη του Bitcoin πριν από μια δεκαετία, ο σκοπός της κρυπτογράφησης τέθηκε για να δώσει στους χρήστες ελευθερία στα περιουσιακά τους στοιχεία έναντι της κεντρικής αρχής ή των ιδρυμάτων. Ωστόσο, αυτό έχει αλλάξει πρόσφατα, καθώς οι κεντρικές ανταλλαγές επικεντρώνονται στη συμμόρφωση με τους κανονισμούς, ξεπερνώντας τον σκοπό των κρυπτονομισμάτων.

Το Coin24 ωστόσο επιτρέπει τη γρήγορη και άμεση ανταλλαγή αυτών των κρυπτονομισμάτων προσφέροντας ευκολία και ευκολία χρήσης στον χρήστη. Οι χρήστες θέλουν αυτές τις γρήγορες και άμεσες δυνατότητες που προσφέρονται σε ανταλλαγές, αλλά χωρίς την ευθύνη να παραδώσουν τα στοιχεία τους στην κεντρική ανταλλαγή. Εδώ έρχεται η εφαρμογή Coin 24 – για την επίλυση του κεντρικού διλήμματος ανταλλαγής.

Όπως αναφέρθηκε προηγουμένως, το Coin 24 θα επιτρέψει στους χρήστες να απολαμβάνουν και τις δύο πλευρές του εμπορίου σε μια ασφαλή, ιδιωτική και μη στεγαστική ανταλλαγή. Παρόλα αυτά, η πλατφόρμα στοχεύει να επιτρέψει σε πάνω από 50 ζεύγη κρυπτογράφησης να κάνουν συναλλαγές στην πλατφόρμα.

Στις παρακάτω ενότητες εστιάζουμε στην επισκόπηση της εφαρμογής Coin24, τους διαφορετικούς τύπους ζευγών κρυπτογράφησης για ανταλλαγή, υποστηριζόμενες ανταλλαγές, q και πώς να χρησιμοποιήσετε την πλατφόρμα ανταλλαγής άμεσων κρυπτογράφησης.

Εισαγωγή στην εφαρμογή Coin24

Τι είναι η εφαρμογή Coin24?

Το Coin24 είναι μια πλατφόρμα ανταλλαγής κρυπτονομισμάτων που συγκεντρώνει τις τιμές από κορυφαία χρηματιστήρια, δίνει τις καλύτερες τιμές συναλλαγών και συνδέει τους εμπόρους για να ανταλλάξουν αυτά τα κρυπτονομίσματα χωρίς προβλήματα. Ο ιστότοπος σάς επιτρέπει επίσης να συγκρίνετε τις χρεώσεις σε άλλα χρηματιστήρια για να έχετε την καλύτερη τιμή και να παρακολουθείτε τον τρόπο εκτέλεσης της παραγγελίας σας σε πραγματικό χρόνο. Έχει πάνω από 45.000 ζεύγη κρυπτογράφησης στην πλατφόρμα του μέχρι στιγμής.

Υποστηρίζονται νομίσματα στην ανταλλαγή?

Η πλατφόρμα ανταλλαγής διαπραγματεύεται πάνω από 50 κρυπτονομίσματα στην πλατφόρμα, συμπεριλαμβανομένων κρυπτογράφησης μεγάλου κεφαλαίου όπως Bitcoin (BTC), Ethereum (ETH), Ripple (XRP), Bitcoin Cash (BCH) και Binance Coin (BNB). νομίσματα μεσαίου κεφαλαίου συμπεριλαμβανομένων των Monero (XMR), Chainlink (LINK), Dash (DASH) και Tron (TRX); και ακόμη μικρότερα νομίσματα κεφαλής όπως Ziliqa (ZIL), Polymath (POLY), Qtum (QTUM).

Σταθερά νομίσματα όπως Tether (USDT), USD Coin (USDC) και True USD (TUSD) προσφέρονται επίσης στο χρηματιστήριο.


Υποστηρίζονται ανταλλαγές στο Coin24

Η πλατφόρμα υποστηρίζει οποιοδήποτε πορτοφόλι από ανταλλαγές που διαπραγματεύονται οποιοδήποτε από τα 50+ κρυπτονομίσματα που γίνονται αποδεκτά στην πλατφόρμα.

Πώς να χρησιμοποιήσετε την εφαρμογή Coin 24

Μόλις ανοίξετε τον λογαριασμό σας στο Coin 24, αυτοί είναι οι βήματα μπορείτε να ακολουθήσετε για να κάνετε ανταλλαγή κρυπτονομισμάτων στην πλατφόρμα

 1. Επιλέξτε το ζεύγος κρυπτογράφησης που θέλετε να ανταλλάξετε π.χ. Ζεύγος Bitcoin και Litecoin (BTC / LTC).
 2. Εισαγάγετε το ποσό BTC ή LTC που θέλετε να ανταλλάξετε.
 3. Ελέγξτε τη συναλλαγματική ισοτιμία στις καρτέλες που παρέχονται (φαίνεται παραπάνω) και εάν είστε ικανοποιημένοι, εισαγάγετε τη διεύθυνση πορτοφολιού λήψης στην παρεχόμενη καρτέλα. Αυτή είναι η διεύθυνση στην οποία θα πιστωθεί το BTC.
 4. Η ανταλλαγή προσφέρει επίσης μια διεύθυνση πορτοφολιού ανάκτησης όπου τα νομίσματα θα σταλούν εάν απέτυχαν στην πρώτη διεύθυνση. Εισαγάγετε τη διεύθυνση επιστροφής χρημάτων για να ανακτήσετε το LTC σας πίσω. Θυμηθείτε, η αποστολή κερμάτων σε λάθος διευθύνσεις πορτοφολιού δεν θα επιστραφεί.
 5. Επιβεβαιώστε τις διευθύνσεις.
 6. Κάντε κλικ στο “Έναρξη συναλλαγής”.
 7. Μια διεύθυνση κατάθεσης ETH και ένας κωδικός QR θα δημιουργηθούν από το Coin24. Κάντε κλικ στην έναρξη της συναλλαγής.
 8. Στείλτε το LTC σας από το πορτοφόλι σας.
 9. Περιμένετε να ολοκληρωθεί η μεταφορά. Απλός!

Γιατί η εφαρμογή Coin24?

 • Εύχρηστος

Δημιουργήστε εύκολα τον λογαριασμό σας και επιλέξτε την προτιμώμενη κρυπτογράφηση που θέλετε να ανταλλάξετε, καταθέστε, εισαγάγετε τη διεύθυνση παραλαβής σας (βεβαιωθείτε ότι έχετε αντεπιταγή) και στείλτε αμέσως τα χρήματά σας.

 • Απλή διεπαφή χρήστη

Το Coin 24 exchange προσφέρει μια πολύ απλοποιημένη διεπαφή για οποιονδήποτε να χρησιμοποιήσει είτε έναν κρυπτογράφο είτε έναν νέο επενδυτή στον τομέα. Η πλατφόρμα καταργεί το σύνθετο UI συναλλαγών που χρησιμοποιείται στα περισσότερα χρηματιστήρια προσφέροντας μια απλοποιημένη πλατφόρμα με ένα κλικ για την ανταλλαγή κρυπτογράφησης.

 • Χαμηλές χρεώσεις συναλλαγών

Το Coin 24 χρεώνει επίσης σχετικά χαμηλές χρεώσεις στην ανταλλαγή κρυπτογράφησης με χρέωση 0% – 0,49% για κάθε συναλλαγή που πραγματοποιείται στην πλατφόρμα. Η τιμή αλλάζει ανάλογα με τον τύπο της ανταλλαγής κρυπτογράφησης και τις χρεώσεις που χρεώνονται από τις αντίστοιχες κεντρικές ανταλλαγές στην ανταλλαγή.

 • Γρήγορη και ασφαλής

Το χρηματικό αντάλλαγμα διασφαλίζει ότι δεν αποθηκεύει κανένα από τα χρήματα των χρηστών, αποτρέποντας την τεράστια απώλεια χρημάτων εάν παραβιαστούν. Αυτό διασφαλίζει επίσης ότι η ανταλλαγή ολοκληρώνεται γρήγορα στην πλατφόρμα.

 • 24-ωρη υποστήριξη πελατών

Η ομάδα Coin24 διασφαλίζει επίσης ότι τα ερωτήματα και τα προβλήματα των πελατών στην πλατφόρμα επιλύονται γρήγορα με μια 24ωρη ομάδα υποστήριξης. Η ομάδα παρέχει γρήγορη, ακριβή υποστήριξη για όλες τις υποστηριζόμενες ανταλλαγές και συναλλαγές κρυπτονομισμάτων.

Πρόγραμμα συνεργατών Coin24

Η ανταλλαγή προσφέρει επίσης στους χρήστες ένα πρόγραμμα συνεργατών για επιπλέον χρήστες που έχουν προσκληθεί στην πλατφόρμα. Η πλατφόρμα προσφέρει 100% της συνολικής προμήθειας στους χρήστες. Οι πληρωμές πραγματοποιούνται σε καθημερινή βάση από τις 15:00 έως τις 20:00 (UTC + 11:00).

Συχνές ερωτήσεις (Συχνές ερωτήσεις)

 1. Μπορούν οι τιμές να αλλάξουν κατά τη διάρκεια της συναλλαγής?

Σε αντίθεση με τα συνηθισμένα χρήματα, οι τιμές κρυπτογράφησης είναι πολύ ασταθείς, επομένως το ποσοστό μπορεί να κυμαίνεται. Μπορεί να συμβεί ότι η συναλλαγματική ισοτιμία altcoin που βλέπετε πριν από τη συναλλαγή είναι διαφορετική (υψηλή ή χαμηλή) μετά την ολοκλήρωση της συναλλαγής.

 1. Το Coin24 έχει ένα μέγιστο ποσό για ανταλλαγή?

Όχι. Η ανταλλαγή επιτρέπει οποιαδήποτε ανταλλαγή ποσών, αλλά οι χρήστες θα πρέπει πρώτα να καλύψουν το κόστος της συναλλαγής, οπότε αν το ποσό είναι πολύ μικρό, ενδέχεται να μην ολοκληρωθεί. Επιπλέον, ορισμένες ανταλλαγές προσφέρουν περιορισμούς στο ποσό που μπορείτε να κάνετε ανάληψη. Αυτό δεν είναι ζήτημα από το Coin24, αλλά οι συγκεκριμένες ανταλλαγές.

 1. Τι είναι το Blockchen?

Το Blockchen του Coin24 είναι ένας εξερευνητής blockchain Bitcoin που επιτρέπει στους χρήστες να αναζητούν οποιαδήποτε συναλλαγή και πορτοφόλι στο Bitcoin.

Επικοινωνία με το Coin 24

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την εφαρμογή Coin24 και πώς μπορείτε να αποκτήσετε τα μέγιστα οφέλη από το πρόγραμμα συνεργατών, μπορείτε να επικοινωνήσετε [προστασία μέσω email] ή καλέστε τους στο +82 070-4647-3033. Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί τους και στα κοινωνικά μέσα Facebook και Κελάδημα.

Αποποίηση ευθυνών Το παρουσιαζόμενο περιεχόμενο μπορεί να περιλαμβάνει την προσωπική γνώμη του συγγραφέα και υπόκειται σε συνθήκες αγοράς. Κάντε την έρευνα αγοράς σας προτού επενδύσετε σε κρυπτονομίσματα. Ο συγγραφέας ή η έκδοση δεν φέρει καμία ευθύνη για την προσωπική σας οικονομική απώλεια.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map