Ανασκόπηση bybit: Ανταλλαγή παραγώγων κρυπτονομισμάτων

Ένα από τα μεγαλύτερα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι έμποροι κρυπτογράφησης είναι η έλλειψη ανταλλαγών που ακούνε ή ενδιαφέρονται για τις ανάγκες τους. Πολύ συχνά αφορά περισσότερο τα κέρδη, γεγονός που αφήνει πολλούς εμπόρους απογοητευμένους λόγω ζητημάτων όπως χαμηλή ρευστότητα, μηχανές αργής αντιστοίχισης και κακή υποστήριξη πελατών.

Bybit, μια ταχέως αναπτυσσόμενη ανταλλαγή κρυπτονομισμάτων που σκοπεύει να λύσει όλα αυτά τα ζητήματα. Ας ΡΙΞΟΥΜΕ μια ΜΑΤΙΑ. 

Επισκόπηση bybit 

Μπιτ εδρεύει στη Σιγκαπούρη και κυκλοφόρησε τον Μάρτιο του 2018. Στην τακτοποιημένη πλατφόρμα, μπορείτε να κάνετε συναλλαγές σε τέσσερα κρυπτονομίσματα: BTC, ETH, XRP και EOS. Η εγγραφή διαρκεί λιγότερο από ένα λεπτό και μπορείτε να ξεκινήσετε τις συναλλαγές αμέσως μετά τη χρηματοδότηση του λογαριασμού σας.

Η Bybit είναι υπερήφανη που προσφέρει τις υπηρεσίες της σε πολλές γλώσσες. Αποδέχεται επίσης εμπόρους από τις περισσότερες χώρες του κόσμου, αν και υπάρχουν ορισμένες εξαιρέσεις, συμπεριλαμβανομένων των ΗΠΑ, λόγω των εθνικών κανονισμών. Η ανταλλαγή παρέχει αυτά τα χαρακτηριστικά:

  • Μόνιμες συμβάσεις: Μπορείτε να συνάψετε συμβόλαιο μελλοντικής εκπλήρωσης χωρίς ημερομηνία λήξης στο Bybit, κάτι που ονομάζεται διαρκές συμβόλαια. Οι τιμές υπολογίζονται με βάση την τελευταία τιμή διαπραγμάτευσης όταν επιλέγετε να κλείσετε ένα συμβόλαιο. 
  • Ισχυρή μηχανή αντιστοίχισης: η ανταλλαγή διαθέτει μια εξαιρετικά γρήγορη μηχανή αντιστοίχισης παραγγελιών που επεξεργάζεται έως 100.000 συναλλαγές ανά δευτερόλεπτο. Για σύγκριση, το PayPal επεξεργάζεται κατά μέσο όρο 193 συναλλαγές ανά δευτερόλεπτο. Το EOS, ένα από τα ταχύτερα δίκτυα blockchain εκεί έξω, επεξεργάζεται 50.000 tps.
  • Πλατφόρμα συναλλαγών φιλική για αρχάριους: Το βιβλίο παραγγελιών του Bybit είναι προσαρμοσμένο για αρχάριους εμπόρους. Ωστόσο, διαθέτει επίσης τα εργαλεία που απαιτούνται για προηγμένες συναλλαγές. Οι χρήστες μπορούν να επισκεφθούν την ενότητα του κέντρου βοήθειας για βοήθεια. Το USD ενεργεί ως το βασικό νόμισμα για ασφαλείς συναλλαγές. 
  • Λειτουργία ανταλλαγής νομισμάτων: Ένα από τα πιο πρόσφατα χαρακτηριστικά του Bybit είναι μια λειτουργία ανταλλαγής νομισμάτων που βοηθά στη μετατροπή ενός νομίσματος σε άλλο (π.χ. BTC σε XRP) άμεσα και με σταθερή μικρή χρέωση. Όλα μπορούν να γίνουν με λίγα μόνο κλικ. 
  • Προηγμένα εργαλεία συναλλαγών: Είτε θέλετε να ορίσετε όρια κέρδους και να σταματήσετε τα όρια απώλειας είτε να αλλάξετε δείκτες, το Bybit διαθέτει όλες τις δυνατότητες διαμόρφωσης που χρειάζεστε. Παρέχει επίσης μεγάλη ρευστότητα για να σας βοηθήσει να ανταλλάσσετε κρυπτογράφηση με βολικό τρόπο.
  • 100Χ μόχλευση: Το Bybit παρέχει την τυπική μέγιστη μόχλευση που προσφέρεται από κορυφαίες πλατφόρμες συναλλαγών. Μπορείτε επίσης να ορίσετε τη μόχλευση σε 2Χ, 3Χ, 10Χ ή 50 φορές ανάλογα με τις ανάγκες σας.
  • Τιμή Mark: Το Bybit λειτουργεί ένα εξελιγμένο σύστημα τιμών σήματος, που σημαίνει ότι οι θέσεις είναι λιγότερο επιρρεπείς σε εκκαθάριση από ό, τι μπορεί να είναι σε άλλες ανταλλαγές. 

bybitΠηγή: Bybit

Συναλλαγές σε Bybit: Ζητήστε ένα μπόνους καλωσορίσματος 60 $

Το Bybit έχει σχεδιαστεί για να προσφέρει στους εμπόρους μια ομαλή, χωρίς προβλήματα εμπειρία, ξεκινώντας από τη διαδικασία εγγραφής έως τις προηγμένες μεθόδους συναλλαγών. Για να ξεκινήσετε, θα πρέπει να εγγραφείτε με μια διεύθυνση email ή έναν αριθμό τηλεφώνου και έναν κωδικό πρόσβασης. Σας αποστέλλεται ένας εξαψήφιος κωδικός επαλήθευσης και αυτός είναι. Δεν χρειάζεται να δώσετε το όνομά σας ή άλλα προσωπικά στοιχεία.

bybitΠηγή: Bybit

Αφού εγγραφείτε, μπορείτε να διεκδικήσετε μπόνους έως και $ 60. Μπορεί να απαιτηθεί αξίωση 10 $ χωρίς καμία κατάθεση και επιπλέον αξίωση 50 $ εάν πληροίτε τις απαιτήσεις κατάθεσης. Ζητήστε το μπόνους καλωσορίσματος εδώ

Εκτός από τα μπόνους, μπορείτε να ξεκινήσετε τις συναλλαγές χρηματοδοτώντας τον λογαριασμό σας χρησιμοποιώντας BTC, ETH, EOS ή XRP. Μπορείτε να καταθέσετε ανοίγοντας την καρτέλα “περιουσιακά στοιχεία” και “τα περιουσιακά στοιχεία μου”. Η δυνατότητα κατάθεσης σημειώνεται δίπλα σε κάθε στοιχείο και μπορείτε να αντιγράψετε τη διεύθυνση πορτοφολιού ή να σαρώσετε έναν κωδικό QR.

Με χρήματα στο λογαριασμό σας, κάντε κλικ στο “Έναρξη διαπραγμάτευσης” και λάβετε θέση στην αγορά. Το Bybit σας δείχνει την αξία του κρυπτονομίσματός σας σε USD στην ενότητα συναλλαγών. Μπορείτε επίσης να επιλέξετε εάν θα χρησιμοποιήσετε μόχλευση και άλλα εργαλεία διαπραγμάτευσης, όπως αναφέραμε προηγουμένως.  

Εάν έχετε παρουσία στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, μπορείτε να υποβάλετε αίτηση για το πρόγραμμα συνεργατών της Bybit. Μπορείτε να κερδίσετε προμήθεια 30% από παραπομπές και 10% προμήθεια από υπο-συνεργάτες. 

Τέλη συναλλαγών bybit


Η ανταλλαγή χρεώνει τέλη ως εξής:

Περιουσιακό στοιχείο Μέγιστη μόχλευση Market Maker (Λαμβάνει έκπτωση 25%) Λάτρεις της αγοράς
BTC / USD 100χ -0,025% 0,075%
ETH / USD 100χ -0,025% 0,075%
EOS / USD 25x -0,025% 0,075%
XRP / USD 25x -0,025% 0,075%

Το Bybit δίνει στους κατασκευαστές έκπτωση 0,025% για το χρηματικό ποσό που έβαλαν στην αγορά. Εάν κάνετε μια αγορά αξίας 10.000 $, ενώ το Bitcoin αξίζει 8.000 $, θα λάβετε:

10.000 / 8.000 Χ -0.025% που ισούται με -0.0003125 BTC. Μπορεί να μοιάζει με μικρό ποσό, αλλά μπορεί να προσθέσει έως και αξιοπρεπή χρηματικά ποσά σε μεγάλες αποστάσεις.

Τα διαρκή συμβόλαια του Bybit προσελκύουν ένα τέλος χρηματοδότησης που ποικίλλει ανάλογα με το περιουσιακό στοιχείο που ανταλλάσσεται. Το BTC και το ETH σε USD χρεώνονται στο 0,0278%. Το EOS χρεώνεται στο 0,01% ενώ το XRP κοστίζει 0,0141%. Όσον αφορά τις καταθέσεις και τις αναλήψεις, πρέπει να πληρώσετε μόνο για τα έξοδα εξόρυξης. Το Bybit δεν χρεώνει τέλη κατάθεσης και ανάληψης ανεξάρτητα από το ποσό. 

Υποστήριξη πελατών

Ο Bybit ισχυρίζεται ότι ακούει και φροντίζει την ανταλλαγή κρυπτογράφησης, με ένα σύνθημα «ακούμε, νοιαζόμαστε, βελτιώνουμε» και παρέχει μια ποικιλία καναλιών επικοινωνίας για την υποστήριξη αυτής της αξίωσης. Μπορείτε να επικοινωνήσετε με την ομάδα υποστήριξης της εταιρείας μέσω μιας λειτουργίας ζωντανής συνομιλίας που βρίσκεται στην κάτω δεξιά γωνία του ιστότοπού της.

Εναλλακτικά, μπορείτε να στείλετε Bybit ένα email στο [προστασία μέσω email] Για να δείξετε τη διαφάνεια τους, μπορείτε επίσης να μιλήσετε απευθείας με τον CEO της εταιρείας στο Twitter. Είναι ενεργός στην πλατφόρμα καθημερινά και η λαβή του είναι @ben_bybit. Άλλα κοινωνικά κανάλια για το Bybit περιλαμβάνουν Facebook, Κελάδημα, Reddit, Τηλεγράφημα, Youtube, Μεσαίο, και Ίνσταγκραμ.

Να συμπεράνω

Μπιτ είναι σίγουρα μια πλατφόρμα συναλλαγών κρυπτογράφησης φιλική για αρχάριους. Διαθέτει έναν κομψά σχεδιασμένο ιστότοπο με μια πλατφόρμα συναλλαγών που διαθέτει όλα τα απαραίτητα εργαλεία διαπραγμάτευσης και μια εκτενή ενότητα του κέντρου βοήθειας που σας δίνει όλες τις απαντήσεις που χρειάζεστε για να ξεκινήσετε. Ένα άλλο μεγάλο πλεονέκτημα είναι η ζωντανή συνομιλία εξυπηρέτησης πελατών 24/7, που σημαίνει ότι μπορείτε να λάβετε γρήγορα μια απάντηση σε οποιοδήποτε ερώτημά σας σχετικά με την πλατφόρμα. Παίρνει αντίχειρα από εμάς. 

Αποποίηση ευθυνών Το παρουσιαζόμενο περιεχόμενο μπορεί να περιλαμβάνει την προσωπική γνώμη του συγγραφέα και υπόκειται σε συνθήκες αγοράς. Κάντε την έρευνα αγοράς σας προτού επενδύσετε σε κρυπτονομίσματα. Ο συγγραφέας ή η έκδοση δεν φέρει καμία ευθύνη για την προσωπική σας οικονομική απώλεια.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map