Follow Us
Facebooktwitteryoutube
Promo
banner
YouTube
Promo
banner

Κριτική Bitbuy | Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για το BitBuy, το καλύτερο Crypto Exchange του Καναδά

Τι είναι το Bitbuy?

Bitbuy.ca είναι ένα από τα παλαιότερα και πιο δημοφιλή χρηματιστήρια κρυπτογράφησης στον Καναδά. Το 2013, ο Adam Goldman ίδρυσε ένα χρηματιστήριο με το όνομα «Instabit» με την έδρα του στο Τορόντο, το οποίο τελικά μετονομάστηκε σε Bitbuy το 2016. Το 2013, τα κρυπτονομίσματα ή ακόμη και το Bitcoin δεν ήταν το μισό τόσο δημοφιλές όσο είναι σήμερα. Έτσι ξεκινώντας μια ανταλλαγή όπου οι άνθρωποι μπορούν να αγοράζουν και να πωλούν cryptos τότε δεν ήταν σίγουρα εύκολο, εκτός αν υπάρχει ένα ισχυρό όραμα πίσω από αυτό.

Από την ίδρυσή της, η Bitbuy παρέχει ποιοτικές υπηρεσίες για αγορά, πώληση και εμπορία Bitcoin και άλλων μεγάλων κρυπτογράφησης στον Καναδά. Πρέπει να σημειώσετε ότι όλες οι υπηρεσίες που προσφέρονται από το Bitbuy περιορίζονται σε καναδούς πολίτες ή μόνιμους κατοίκους λόγω των τοπικών κανονισμών που ισχύουν. Τα τελευταία επτά χρόνια, η Bitbuy έχει φτάσει σε πολλά ορόσημα και παρουσίασε εκθετική αύξηση τόσο στα έσοδα όσο και στη βάση πελατών. Φέτος, το Bitbuy κατατάχθηκε επίσης ως μία από τις ταχύτερα αναπτυσσόμενες εταιρείες στον Καναδά. Μπορείτε να βρείτε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με αυτό εδώ.  

Από σήμερα, το Bitbuy μπορεί να θεωρηθεί ως μία από τις πιο αξιόπιστες επιλογές για τους Καναδούς να αγοράζουν, να πωλούν και να ανταλλάσσουν κρυπτονομίσματα. Σε αυτήν την κριτική Bitbuy, ας συζητήσουμε όλες τις βασικές πτυχές αυτής της ανταλλαγής, όπως ασφάλεια, διεπαφή χρήστη, διαδικασία εγγραφής, χρεώσεις κ.λπ. Μέχρι το τέλος αυτής της αναθεώρησης Bitbuy, είμαστε σίγουροι ότι θα είστε σε θέση να αποφασίσετε εάν αυτή η ανταλλαγή είναι για εσάς ή όχι. 

Βασικά κυριότερα σημεία της ανταλλαγής κρυπτογράφησης Bitbuy

Από όλα τα ανταλλακτικά κρυπτογράφησης που έχουμε δει και αναθεωρήσει, το Bitbuy είναι λίγο διαφορετικό. Αυτή η ανταλλαγή εστιάζεται στο να κάνει ό, τι είναι καλύτερο, παρά να παρέχει σε όλες τις υπηρεσίες κρυπτογράφησης μέτρια ποιότητα. Παρακάτω είναι μερικά πράγματα που κάνουν το Bitbuy μια ανταλλαγή που πρέπει να ληφθεί υπόψη. 

 • Καταπληκτικό περιβάλλον εργασίας χρήστη – Εάν είστε αρχάριος χρήστης κρυπτογράφησης και ζείτε στον Καναδά, το Bitbuy είναι για εσάς. Η διεπαφή χρήστη αυτής της ανταλλαγής είναι συναρπαστική καθώς είναι περιεκτική, αλλά πολύ εύκολη στη χρήση, την κατανόηση και την πλοήγηση.  
 • Ασφαλής – Το Bitbuy είναι ένα από τα ασφαλέστερα χρηματιστήρια κρυπτογράφησης στον Καναδά και έχει αναγνωριστεί από FINTRAC. Δεδομένου ότι ολόκληρη η αγορά κρυπτογράφησης είναι αποκεντρωμένη, είναι δύσκολο να βρεθούν ανταλλαγές όπως το Bitbuy που αναγνωρίζονται επίσης από τις κεντρικές αρχές.   
 • Ευκολία χρήσης – Από τη δημιουργία λογαριασμού σε λίγα μόνο λεπτά έως την πραγματοποίηση τραπεζικών καταθέσεων και γρήγορων αναλήψεων, η φιλικότητα προς τον χρήστη βρίσκεται στον πυρήνα του Bitbuy. Επομένως, οι χρήστες με μηδενική γνώση κρυπτογράφησης μπορούν επίσης εύκολα να χρησιμοποιούν το Bitbuy. 
 • Αξιόπιστη εξυπηρέτηση πελατών – Το Bitbuy προσφέρει εκπληκτική εξυπηρέτηση πελατών για όλους τους χρήστες του. Εκτός από την πολύ καλά επιμελημένη λίστα FAQ, οι χρήστες μπορούν να επικοινωνήσουν με την ομάδα υποστήριξης μέσω email. Η Bitbuy υπερηφανεύεται για την εξαιρετική υποστήριξη πελατών και ο χρόνος απάντησής τους σε ερωτήματα μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου είναι ο καλύτερος στη βιομηχανία.
 • Μόνο για Καναδούς – Οι χρήστες αυτής της ανταλλαγής μπορούν να είναι μόνο οι κάτοικοι και οι πολίτες του Καναδά. Οι χρήστες μπορούν να χρηματοδοτήσουν τους λογαριασμούς τους χρησιμοποιώντας το Interac eTransfer και το Bank Wire με CAD ως νόμισμα βάσης. Οι καταθέσεις και οι αναλήψεις μπορούν να γίνουν σε CAD και σε άλλα κρυπτονομίσματα.
 • Διαθεσιμότητα OTC Desk – Το Bitbuy προσφέρει επίσης μια υπηρεσία OTC (Over-the-Counter) για όσους ενδιαφέρονται να διαπραγματευτούν μεγαλύτερα ποσά από $ 20K. Αυτή η δυνατότητα θα είναι ιδιαίτερα χρήσιμη για εμπόρους λιανικής με μεγάλο όγκο και επίσης θεσμικούς επενδυτές.     

Διαθέσιμα μαθήματα περιουσιακών στοιχείων στο Bitbuy

Οι χρήστες του Bitbuy έχουν πρόσβαση επτά κύρια κρυπτονομίσματα: Bitcoin (BTC), Ethereum (ETH), Litecoin (LTC), Ripple (XRP), Bitcoin Cash (BCH), Stellar Lumens (XLM) και EOS. Οι χρήστες μπορούν να αγοράσουν ή να ανταλλάξουν αυτά τα cryptos χρησιμοποιώντας καναδικά δολάρια (CAD) ή άλλα κρυπτονομίσματα. 

Μπορείτε να ακολουθήσετε τις κύριες τάσεις κρυπτογράφησής τους εδώ

Είναι ασφαλές το Bitbuy Exchange?

Όπως αναφέρθηκε προηγουμένως, το Bitbuy είναι ένα από τα ασφαλέστερα χρηματιστήρια στον Καναδά. Τα τελευταία επτά χρόνια, αυτή η ανταλλαγή δεν έχει ιστορικό παραβίασης ή εμπλοκής σε κακές πρακτικές. Υποβάλλονται σε τακτικούς ελέγχους και είναι αναγνωρισμένο MSB (Money Service Business) από ομοσπονδιακό πρακτορείο όπως FINTRAC εξηγεί την αξιοπιστία και την αξιοπιστία αυτής της ανταλλαγής κρυπτογράφησης. 

Ακολουθούν μερικά από τα αξιοσημείωτα μέτρα που ακολουθεί ο Bitbuy Canada για να προσφέρουν τη μέγιστη ασφάλεια και ασφάλεια για τα χρήματα των πελατών τους. 

 • Έλεγχος ταυτότητας δύο παραγόντων – 2 FA είναι υποχρεωτική για την πραγματοποίηση οποιασδήποτε συναλλαγής ή ακόμη και για είσοδο στο λογαριασμό τους στο χρηματιστήριο. 
 • Λειτουργία ψυχρής αποθήκευσης – Αυτό είναι υποχρεωτικό για κάθε ανταλλαγή που ισχυρίζεται ότι είναι γνήσια και ασφαλής. Η ψυκτική αποθήκευση είναι η διαδικασία αποθήκευσης των χρημάτων σε ένα πορτοφόλι εκτός σύνδεσης που δεν συνδέεται πουθενά με το Διαδίκτυο. Η Bitbuy ισχυρίζεται ότι το 95% των χρημάτων του πελάτη είναι αποθηκευμένο σε ψυχρό πορτοφόλι και διαχωρίζεται από το κεντρικό δίκτυο. Επομένως, είναι αδύνατο για κανέναν να κλέψει τα χρήματα από το δίκτυο Bitbuy.
 • Επαλήθευση KYC – Όλοι οι χρήστες που είναι εγγεγραμμένοι στο Bitbuy περνούν από μια διαδικασία επαλήθευσης γνωστή ως “KYC”, η οποία συνήθως υποβάλλεται σε αυτόματη επεξεργασία και είναι υποχρεωτική για την προστασία δυνητικών χρηστών που είναι απάτες. 
 • Έλεγχοι ασφαλείας – Το Bitbuy συνεργάζεται τακτικά με τους οργανισμούς ασφάλειας του κυβερνοχώρου blockchain όπως Cipherblade ή ΜΕΓΑΛΟ (Blockchain Intelligence Group) για τη διενέργεια διαφόρων ελέγχων, συμπεριλαμβανομένης της «απόδειξης αποθεματικών».
 • Απόδειξη φερεγγυότητας – Οι διάφοροι έλεγχοι ασφαλείας κατέληξαν στο συμπέρασμα ότι αυτή η ανταλλαγή είχε περάσει τους ελέγχους σε όλες τις κατηγορίες, συμπεριλαμβανομένης της φερεγγυότητας crypto έως fiat σε αναλογία 1: 1. Αυτό εξηγεί τη διαφάνεια στη λογιστική των περιουσιακών στοιχείων που διαπραγματεύονται σε αυτήν την ανταλλαγή.
 • Ασφάλειες Bitcoin – Οι χρήστες του Bitbuy μπορούν να αποθηκεύσουν τα χαρτοφυλάκια bitcoin τους σε ένα θησαυροφυλάκιο εκτός σύνδεσης με ασφάλιση έως την πλήρη αξία των συμμετοχών τους. Αυτό έγινε εφικτό από τη συνεργασία τους με Νόξ. Μπορείτε να βρείτε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με αυτό εδώ

Άλλα κρίσιμα μέτρα ασφαλείας που λαμβάνονται από το Bitbuy περιλαμβάνουν τις καθημερινές δραστηριότητες κρυπτογράφησης και τη λήψη πολλαπλών αντιγράφων ασφαλείας. Επίσης, κάθε συναλλαγή που πραγματοποιείται στο χρηματιστήριο περνά μέσω SSL για επιπλέον ασφάλεια.   

Πώς να κάνετε συναλλαγές σε διεπαφές BitBuyTrading 

Οι χρήστες του Bitbuy μπορούν να επιλέξουν από δύο διαφορετικούς τύπους συναλλαγών που είναι οι Express και Pro.

διεπαφή χρήστη bitbuy

«Εξπρές εμπόριο«Είναι για αρχάριους ενώ»Επαγγελματικό εμπόριο«Είναι για πιο προχωρημένους εμπόρους κρυπτογράφησης. Όποιος έχει λογαριασμό Bitbuy αποκτά πρόσβαση στις επιλογές συναλλαγών Express και Pro. Για τους χρήστες επιλογών Express, όλα έχουν γίνει πολύ απλά στην πλατφόρμα. Οι χρήστες αυτής της επιλογής μπορεί να είναι πιο αρχάριοι έμποροι που θέλουν να αγοράσουν κρυπτογράφηση σε λίγα δευτερόλεπτα. 

Η διαδικασία είναι επίσης απρόσκοπτη, καθώς το μόνο που χρειάζεται ο χρήστης είναι να επιλέξει το στοιχείο κρυπτογράφησης, να επιλέξει την ποσότητα και να κάνει κλικ στην αγορά ή την πώληση. Επίσης, οι συναλλαγές είναι γρήγορες, αλλά οι χρεώσεις μπορεί να είναι ελαφρώς υψηλότερες σε σύγκριση με την επιλογή Pro Trade. 

Από την άλλη πλευρά, το Pro trade απευθύνεται σε επαγγελματίες εμπόρους κρυπτογράφησης που τείνουν να αναλύουν την αγορά πριν αγοράσουν ή πουλήσουν ένα στοιχείο κρυπτογράφησης. Για το σκοπό αυτό, αυτή η ανταλλαγή συνεργάστηκε με το TradingView για να προσφέρει εργαλεία χαρτογράφησης βιομηχανικής ποιότητας για τεχνικούς αναλυτές. 

Οι χρήστες επαγγελματικών συναλλαγών έχουν επίσης πρόσβαση σε προχωρημένους τύπους παραγγελιών και η διεπαφή θα μοιάζει με οποιοδήποτε άλλο ανταλλακτικό κρυπτογράφησης όπως το Coinbase ή το Binance με βιβλία παραγγελιών, παράθυρα ιστορικού συναλλαγών κ.λπ. Για να ρίξετε μια ματιά στη δοκιμαστική σελίδα του Bitbuy Pro, κάντε κλικ στο εδώ.   

Πώς να εγγραφείτε στο Bitbuy?

Η εγγραφή με το Bitbuy είναι πολύ εύκολη και ολόκληρη η διαδικασία διαρκεί λίγα λεπτά για να ολοκληρωθεί. Ακολουθεί η διαδικασία βήμα προς βήμα της διαδικασίας εγγραφής. 

Βήμα 1: Επισκεφτείτε τον επίσημο Ιστότοπος Bitbuy.

Κάντε κλικ στην επιλογή “Εγγραφή για να ξεκινήσετε”Bitbuy

Βήμα 2: Κάντε κλικ στο «Εγγραφή εδώ» στο κάτω μέρος.  

bitbuy

Βήμα 3: Θα μπορείτε να δείτε την παρακάτω οθόνη. Εισαγάγετε τη διεύθυνση email, τον προτιμώμενο κωδικό πρόσβασης και κάντε κλικ στο «Εγγραφή». (Μπορείτε επίσης να εισαγάγετε τον κωδικό παραπομπής του Bitbuy εάν ​​σας έχει παραπέμψει κάποιος.)    

bitbuy

Βήμα 4: Στη συνέχεια, πρέπει να επισκεφθείτε το γραμματοκιβώτιό σας και να επαληθεύσετε τη διεύθυνση email σας κάνοντας κλικ στο σύνδεσμο που έχετε λάβει.  

bitbuy

Πρέπει να μπορείτε να δείτε την παρακάτω οθόνη για να επιβεβαιώσετε εάν η διεύθυνση αλληλογραφίας σας έχει επαληθευτεί.  

bitbuy

Βήμα 5: Θα ανακατευθυνθείτε στην παρακάτω σελίδα όπου πρέπει να εισαγάγετε τα διαπιστευτήριά σας και να κάνετε κλικ στην επιλογή “Σύνδεση”.  

bitbuy

Βήμα 6: Εισαγάγετε τον αριθμό του κινητού σας (μόνο οι αριθμοί της Βόρειας Αμερικής με +1 καθώς επιτρέπεται ο κωδικός) και επικυρώστε εισάγοντας το OTP. Αργότερα θα μπορείτε να αλλάξετε την τεχνική 2FA σε Επαληθευτή Google.

bitbuy

Βήμα 7: Συμπληρώστε όλα τα προσωπικά στοιχεία που αναφέρονται στο παρακάτω στιγμιότυπο οθόνης.   

bitbuy

Βήμα 8: Ορίστε τις επιλογές που ισχύουν για εσάς, δώστε τη συγκατάθεσή σας για επαλήθευση επιλέγοντας «Αποδοχή» και κάντε κλικ στο «Αίτημα επαλήθευσης».

bitbuy

Βήμα 9: Τέλος, ανεβάστε τα κατάλληλα έγγραφα και κάντε κλικ στην υποβολή. Αυτή είναι η διαδικασία επαλήθευσης KYC «μόνο για μία φορά», για να διασφαλιστεί ότι κανείς δεν θα εγγραφεί χρησιμοποιώντας το χαμένο αναγνωριστικό σας ή ότι οι χρήστες δεν θα υποστούν απάτη. Μόλις ολοκληρωθεί η επαλήθευση, θα μπορείτε να χρηματοδοτείτε τον λογαριασμό σας και να ανταλλάσσετε κρυπτογράφηση στο Bitbuy exchange.   

bitbuy

Κατάθεση και ανάληψη

Οι χρήστες μπορούν να πραγματοποιήσουν καταθέσεις και αναλήψεις στο λογαριασμό τους στο Bitbuy χρησιμοποιώντας Cryptocurrencies και το νόμισμα CAD. Οι μέθοδοι κατάθεσης περιλαμβάνουν κρυπτογράφηση, τραπεζικό έμβασμα και ηλεκτρονική μεταφορά Interac. 

Στο παρακάτω στιγμιότυπο οθόνης, μπορείτε να δείτε τα ελάχιστα και μέγιστα όρια κατάθεσης / ανάληψης για τον λογαριασμό σας στο Bitbuy. Μπορείτε επίσης να παρατηρήσετε ότι ο χρόνος επεξεργασίας είναι πολύ πιο γρήγορος όταν γίνεται μέσω της ηλεκτρονικής μεταφοράς Interac από την παραδοσιακή τραπεζική τραπεζική μεταφορά. 

Το ελάχιστο ποσό που μπορείτε να κάνετε ανάληψη είναι 50 $ και 20.000 $ με το Interac e-transfer και τραπεζικό έμβασμα, αντίστοιχα. Η πρώτη διαρκεί περίπου 24 ώρες για να ολοκληρώσει την ανάληψη, ενώ η δεύτερη μέθοδος διαρκεί περίπου 2-3 ​​εργάσιμες ημέρες.       

bitbuy

Στα παρακάτω στιγμιότυπα οθόνης, μπορείτε να βρείτε τις πληροφορίες που σχετίζονται με τις καταθέσεις και τις αναλήψεις όταν γίνονται μέσω κρυπτονομισμάτων.

bitbuy

bitbbuy

Διαπιστώσαμε ότι τα cryptos είναι ο καλύτερος τρόπος κατάθεσης και ανάληψης χρημάτων στον λογαριασμό σας στο Bitbuy, καθώς δεν υπάρχει προμήθεια κατάθεσης. Το τέλος ανάληψης είναι επίσης φθηνότερο σε σύγκριση με τις συμβατικές μεθόδους ανάληψης. Επιπλέον, ο χρόνος επεξεργασίας είναι ταχύτερος όταν γίνεται μέσω κρυπτογράφησης.    

Τέλη Bitbuy

Διαπιστώσαμε ότι η χρέωση που χρεώνεται από αυτήν την ανταλλαγή ήταν πολύ λογική και ισοδύναμη με τις υπηρεσίες που προσφέρουν. Στην πραγματικότητα, η Bitbuy χρεώνει τις φθηνότερες χρεώσεις σε σύγκριση με όλες τις άλλες ανταλλαγές στον Καναδά. Όπως αναφέρθηκε στις παραπάνω ενότητες, όλοι οι χρήστες του Bitbuy χρησιμοποιούν τις δυνατότητες Express Trade, Pro Trade και OTC.  

Η επιλογή Pro Trade είναι φθηνότερη σε σύγκριση με το Express Trade. Για την αγορά / πώληση κρυπτογράφησης χρεώνεται χρέωση κατασκευαστή 0,1% και χρέωση ανάληψης 0,2%. Συγκριτικά, χρεώνεται κατ ‘αποκοπή χρέωση 0,5% για τη χρήση της επιλογής Express για την αγορά ή την πώληση των διαθέσιμων κρυπτονομισμάτων. 

Το τέλος κατάθεσης για τραπεζική μεταφορά (0,5%) είναι φθηνότερο σε σύγκριση με την ηλεκτρονική μεταφορά Interac (1,5%). Συγκριτικά, η μέθοδος Interac e-Transfer είναι ένας τρόπος για να κάνετε γρηγορότερες καταθέσεις, ακόμα κι αν οι χρεώσεις είναι ελαφρώς υψηλότερες.

Αυτή η ανταλλαγή χρεώνει τέλος 1,5% για ανάληψη χρημάτων από τον λογαριασμό τους στο Bitbuy χρησιμοποιώντας τραπεζικές μεταφορές και ηλεκτρονικές μεταφορές Interac. Δεν χρειάζεται να πληρώσετε καμία χρέωση εάν πραγματοποιείτε συναλλαγές μέσω κρυπτογράφησης. Μπορείτε να βρείτε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις χρεώσεις Bitbuy εδώ.  

Πλεονεκτήματα Bitbuy & Μειονεκτήματα

Πλεονεκτήματα 

 • Η διεπαφή χρήστη και η εμπειρία χρήστη του Bitbuy είναι τα καλύτερα που έχουμε δει σε μια ανταλλαγή κρυπτογράφησης.
 • Αυτή η ανταλλαγή παρέχει εξαιρετική υποστήριξη πελατών με γρήγορο χρόνο απόκρισης. 
 • Μία από αυτές τις ελάχιστες ανταλλαγές με ισχυρούς κανονισμούς. Αυτό προσφέρει μέγιστη ασφάλεια για χρήματα χρηστών και αυξάνει την αξιοπιστία της ανταλλαγής. 
 • Καλά επιμελημένοι τύποι λογαριασμών (Express & Pro) καθώς εξυπηρετούν τόσο τους αρχάριους όσο και τους έμπειρους εμπόρους κρυπτογράφησης. 
 • Η συνεργασία της Bitbuy με Νόξ είναι πολύτιμο, καθώς προσφέρει ασφάλεια σε όλους τους υπάρχοντες χρήστες τους. Τα bitcoins χωρίς πρόσθετες χρεώσεις μπορούν σίγουρα να θεωρηθούν επαγγελματίες. 

Μειονεκτήματα

 • Προς το παρόν, διατίθεται μόνο σε Καναδάς πολίτες και κατοίκους.
 • Μόνο μεγάλα κρυπτονομίσματα είναι διαθέσιμα για κερδοσκοπία και συναλλαγές. 
 • Μέτρια δομή τελών. Θα μπορούσε να ήταν φθηνότερο σε μερικές περιοχές.   

Η ετυμηγορία μας

Το Bitbuy Canada είναι σίγουρα ένα από τα μοναδικά χρηματιστήρια στην αγορά. Η πρόθεσή τους να είναι οι καλύτεροι σε ό, τι είναι καλοί, παρά να κάνουν τα πάντα, ενώ προσφέρουν χαμηλότερη ποιότητα, εξηγούν τη δέσμευσή τους για τις εξαιρετικές υπηρεσίες που προσφέρουν. Οι πλατφόρμες που προσφέρονται και οι χρεώσεις που χρεώνονται από αυτήν την ανταλλαγή είναι πολύ καλά επιμελημένες για να εξυπηρετούν τόσο αρχάριους όσο και πιο έμπειρους εμπόρους. Η ευχρηστία της πλατφόρμας, η εξαιρετική ομάδα υποστήριξης και τα ισχυρά μέτρα ασφαλείας που λαμβάνονται για την προστασία των χρημάτων του πελάτη τους είναι μερικά από τα πιο αξιόλογα χαρακτηριστικά αυτής της ανταλλαγής.

Συχνές Ερωτήσεις (Συχνές ερωτήσεις)

Ε: Είμαι από τη Βραζιλία. Υπάρχει τρόπος να χρησιμοποιήσω τις υπηρεσίες που προσφέρει η Bitbuy? 

ΕΝΑ – Δυστυχώς όχι. Αυτή η ανταλλαγή αφορά μόνο πολίτες ή μόνιμους κατοίκους του Καναδά. Για να εγγραφείτε, χρειάζεστε μια μόνιμη διεύθυνση στον Καναδά και έναν αριθμό κινητού τηλεφώνου της Βόρειας Αμερικής. 

Ε – Μπορώ να χρησιμοποιήσω το PayPal ή το Skrill για τη χρηματοδότηση του λογαριασμού μου στο Bitbuy?  

ΕΝΑ – Όχι. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τραπεζικό έμβασμα Interac και Bank για να χρηματοδοτήσετε τους λογαριασμούς σας. Επίσης, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κρυπτονομίσματα για τη χρηματοδότηση του λογαριασμού σας. 

Ε – Είναι ασφαλή τα χρήματά μου όταν τα καταθέτω στο λογαριασμό μου στο Bitbuy?   

ΕΝΑ – Ναί. Είναι απολύτως ασφαλείς. Τα τελευταία επτά χρόνια, δεν υπάρχει κανένα περιστατικό παραβίασης αυτής της ανταλλαγής ή κλοπής χρημάτων πελατών. Αυτή είναι η σημασία που δίνει αυτή η ανταλλαγή στα χρήματα των πελατών της.   

Ε – Είμαι επαγγελματίας τεχνικός κρυπτογράφησης και προτιμώ να πληρώνω λιγότερα τέλη. Ποια επιλογή συναλλαγών πρέπει να επιλέξω; Express ή Pro?  

ΕΝΑ – Πρέπει σίγουρα να πάτε με την επιλογή Pro Trade καθώς θα έχετε πρόσβαση στο εργαλείο χαρτογράφησης TradingView για να αναλύσετε τις αγορές. Οι χρεώσεις σε αυτόν τον λογαριασμό είναι επίσης χαμηλότερες σε σύγκριση με τον λογαριασμό Express. Στην υγειά σας.  

Εάν διαμένετε στον Καναδά και θέλετε να μπείτε σε κρυπτογράφηση με απόλυτη ευκολία, το Bitbuy θα πρέπει να είναι η ανταλλαγή σας. Κανω ΕΓΓΡΑΦΗ Εδώ

Αποποίηση ευθυνών Το παρουσιαζόμενο περιεχόμενο μπορεί να περιλαμβάνει την προσωπική γνώμη του συγγραφέα και υπόκειται σε συνθήκες αγοράς. Κάντε την έρευνα αγοράς σας προτού επενδύσετε σε κρυπτονομίσματα. Ο συγγραφέας ή η έκδοση δεν φέρει καμία ευθύνη για την προσωπική σας οικονομική απώλεια.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me