Follow Us
Facebooktwitteryoutube
Promo
banner
YouTube
Promo
banner

Anycoin Direct Review: Ανταλλάξτε γρήγορα, εύκολα και με ασφάλεια

Αγορά & Πουλήστε Cryptocurrency Εύκολη, γρήγορη και ασφαλή!

Πολλές ανταλλαγές κρυπτονομισμάτων έχουν λεγεώνες ανθρώπων που δεν τους αρέσουν οι υπηρεσίες τους. Μερικοί άνθρωποι μισούν την εξυπηρέτηση πελατών τους. Άλλοι δεν είναι ικανοποιημένοι με τα τέλη που χρεώνονται ή την ταχύτητα εκτέλεσης των συναλλαγών. Αλλά αυτό δεν ισχύει για την εταιρεία που πρόκειται να εξετάσουμε παρακάτω: 

Anycoin Direct εδρεύει στην Ολλανδία και στοχεύει πρωτίστως άτομα στην Ευρώπη και για το λόγο αυτό, διευκολύνει τις πληρωμές από όλες σχεδόν τις μεθόδους που είναι δημοφιλείς στην Ευρώπη, συμπεριλαμβανομένων πιστωτικών καρτών.

Αλλά δεν είναι μόνο αυτό…

Το Anycoin Direct είναι απίστευτα γρήγορο. Αυτός είναι ένας από τους λόγους για τους οποίους είναι τόσο δημοφιλές. Σε αντίθεση με ορισμένους από τους ανταγωνιστές του, αυτή η ανταλλαγή ολοκληρώνει τις συναλλαγές αμέσως. Έτσι, όταν στέλνετε μια πληρωμή στον τραπεζικό λογαριασμό της εταιρείας, λαμβάνετε κρυπτογράφηση αμέσως.

Συνεχίστε να διαβάζετε για να ανακαλύψετε περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με την ανταλλαγή κρυπτογράφησης.  

Anycoin Direct: Μια επισκόπηση

Όπως αναφέρθηκε, η κύρια ομάδα στόχων του Anycoin Direct είναι Ευρωπαίοι χρήστες. Η αποστολή της, σύμφωνα με τον CTO Julian Van der Wijst, είναι να κάνει το εμπόριο κρυπτονομισμάτων τόσο απλό όσο η αγορά ενός μπλουζιού στο διαδίκτυο.

Και ειλικρινά, φαίνεται να έχει καρφώσει αυτήν την αποστολή. Διαθέτει έναν όμορφα σχεδιασμένο ιστότοπο και μια διεπαφή που το καθιστά εκπληκτικά απλό να αγοράζει ή να πωλεί crypto. Το μόνο που χρειάζεστε είναι να εγγραφείτε για λογαριασμό, να προσθέσετε χρήματα σε αυτόν και να λάβετε Bitcoin ή altcoin σε αντάλλαγμα. Μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση στον ιστότοπο στην αγγλική, ολλανδική, γερμανική, ισπανική, γαλλική και ιταλική γλώσσα σύμφωνα με τη δική σας ευκολία. 

Για περισσότερες πληροφορίες, παρακολουθήστε το σύντομο βίντεο. Σας καθοδηγεί στη διαδικασία δημιουργίας λογαριασμού, πώς να αγοράσετε Bitcoin και μια συλλογή όλων όσων μπορείτε να περιμένετε από την εταιρεία σε λιγότερο από δύο λεπτά.

Ποια cryptos μπορείτε να ανταλλάξετε?

Στο Anycoin Direct, μπορείτε να ανταλλάξετε ένα ευρύ φάσμα δημοφιλών κρυπτονομισμάτων γρήγορα και εύκολα. Περιλαμβάνουν:

 • Bitcoin
 • Αιθέριο
 •  Κυματισμός
 •  Litecoin
 •  ΙΩΤΑ
 • ΝΕΟ
 •  Cardano
 •  Stellar Lumens
 •  EOS
 •  Μονόρο
 •  Bitcoin μετρητά
 • Dogecoin
 •  Παύλα
 • ZCash
 • OmiseGO
 • Κλασικό Ethereum

Είναι ενδιαφέρον ότι η πλατφόρμα ανταλλαγής διαθέτει ένα μοναδικό σύστημα επιλογής νομισμάτων για υποστήριξη. Ακριβώς, παραθέτει κρυπτογραφίες με ένα υγιές τεχνικό σύστημα, έναν αξιοπρεπή όγκο, αποδεδειγμένη χρηστικότητα και μια ενεργή κοινότητα. Ως αποτέλεσμα, μπορείτε να είστε σίγουροι ότι όλα τα altcoins σε αυτήν την πλατφόρμα έχουν δημιουργηθεί και μπορούν να ανταλλάσσονται χωρίς ενόχληση.

Ποιες μεθόδους πληρωμής μπορείτε να χρησιμοποιήσετε?

Ως εταιρεία που θέλει να αγοράσετε κρυπτογράφηση τόσο γρήγορα όσο παραγγέλνετε ένα μπλουζάκι στο διαδίκτυο, περιμένετε βολικές τραπεζικές επιλογές. Ευτυχώς, αυτό ισχύει για το Anycoin Direct. Μπορείτε να αγοράσετε bitcoin χρησιμοποιώντας το SEPA με χρέωση περίπου 1-2% + 0,50 €. Ή μπορείτε να χρησιμοποιήσετε οποιαδήποτε από αυτές τις επιλογές:

 • Giropay
 • Πιστωτικές κάρτες
 • Mybank
 • ιδανικός
 • eps
 • Sofort
 • Trustpay
 • Mistercash

Όσον αφορά τις αναλήψεις, μπορείτε να πουλήσετε το crypto σας με μετρητά και θα μεταφερθεί στον τραπεζικό σας λογαριασμό SEPA. Φυσικά, λαμβάνετε τα χρήματα τόσο γρήγορα όσο λαμβάνετε το crypto σας κατά τη διάρκεια των καταθέσεων.

Βήματα για την ανταλλαγή κρυπτογράφησης στο Anycoin Direct

Μπορείτε να αγοράσετε και να πουλήσετε cryptos στο Anycoin Direct σε λίγα βήματα. Δείτε πώς λειτουργεί.

 • Δημιουργία λογαριασμού

Επισκεφθείτε το Anycoindirect.eu και κάντε κλικ στο «Εγγραφή» για να εγγραφείτε. Καταχωρίστε μια διεύθυνση email και συμπληρώστε έναν κωδικό captcha εικόνας. Στη συνέχεια, θα λάβετε ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου με κωδικό για επαλήθευση. Στη συνέχεια, δώστε το όνομά σας, επιλέξτε έναν ασφαλή κωδικό πρόσβασης και επιβεβαιώστε τον αριθμό τηλεφώνου σας (προαιρετικό). Θα συνδεθείτε στο λογαριασμό σας αμέσως.

 • Ρυθμίστε το Crypto Wallet

Πριν αγοράσετε το Bitcoin, βεβαιωθείτε ότι έχετε ένα πορτοφόλι BTC. Εκεί θα σταλεί το crypto σας. Το Anycoin Direct είναι απίστευτα γρήγορο, οπότε θέλετε να έχετε ένα πορτοφόλι που λειτουργεί τη στιγμή που θα επιλέξετε να αγοράσετε κάποια κρυπτογράφηση.

 • Αγορά Cryptos

Η επιλογή “αγορά” είναι το πρώτο πράγμα στο μενού του Anycoin Direct. Κάντε κλικ σε αυτό και επιλέξτε τι κρυπτονομίσματα θέλετε να αγοράσετε. Επιλέξτε το ποσό των Ευρώ που θέλετε να δαπανήσετε και η πλατφόρμα θα σας πει πόσα Bitcoin ή altcoin θα λάβετε.

Μετά από αυτό, εισαγάγετε τη διεύθυνση παραλαβής σας. Και πάλι, αυτό είναι το πορτοφόλι κρυπτογράφησής σας όπου μπορείτε να περιμένετε να λάβετε κρυπτογράφηση.

 • Πουλήστε τα Cryptos σας

Υποθέτοντας ότι αγοράζετε Bitcoin και εκτιμάται μετά από μερικές ημέρες. Μπορείτε να πουλήσετε τα κέρματα στο Anycoin Direct και να λάβετε μετρητά αμέσως. Η διαδικασία είναι απλή. Επισκεφτείτε την ενότητα “πώληση” και επιλέξτε τι θέλετε να πουλήσετε.

Στη συνέχεια, εισαγάγετε τον τραπεζικό σας λογαριασμό. Επιλέξτε πόσα Bitcoin θέλετε να πουλήσετε, δείτε τις αναμενόμενες χρεώσεις και επιβεβαιώστε την παραγγελία επιταγής.

Επόμενο είναι να μεταφέρετε τα Bitcoin και τα altcoins σας σε μια διεύθυνση που παρέχεται από το Anycoin Direct. Μόλις επιβεβαιωθεί, ο ιστότοπος συναλλαγών θα μεταφέρει την αντίστοιχη χρηματική αξία στον τραπεζικό σας λογαριασμό.

Εάν ανησυχείτε για την ασφάλεια?

Το Anycoin Direct είναι ένα καθιερωμένο χρηματιστήριο κρυπτογράφησης που ιδρύθηκε το 2013 στο Veghel της Ολλανδίας. Χρησιμοποιεί κρυπτογράφηση SSL και πολλά περισσότερα μέτρα ασφαλείας για την ασφάλεια των δεδομένων των πελατών.

Επειδή δεν διατηρεί τα κρυπτονομίσματά σας, δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για τυχόν παραβίαση του Anycoin Direct. Κρατάτε τα Bitcoin σας στο πορτοφόλι που έχετε επιλέξει, οπότε δεν υπάρχει πιθανότητα να χάσετε τα νομίσματα στο χρηματιστήριο.

Λεπτομερείς οδηγοί

Οι νέοι χρήστες κρυπτογράφησης δεν χρειάζεται να κάνουν συναλλαγές τυφλά. Το Anycoin Direct διαθέτει πολλούς οδηγούς Bitcoin, συμπεριλαμβανομένου του τρόπου αγοράς και πώλησης. Το πιο ενδιαφέρον είναι ότι αυτοί οι οδηγοί είναι διαθέσιμοι και για πολλά άλλα κρυπτονομίσματα. Κάντε κλικ ΕΔΩ για να δείτε την πλήρη λίστα και δείτε το πληροφορίες καρτέλες.

Για περισσότερες πληροφορίες, δείτε αυτό οδηγός bitcoin ή πώς να χρησιμοποιήσετε το Anycoin Direct εδώ

Εξυπηρέτηση πελατών

Το Anycoin Direct είναι υπερήφανο που είναι ένα από τα πρώτα ανταλλακτικά κρυπτογράφησης που παρέχουν εξυπηρέτηση πελατών μέσω ζωντανών chatbots. Προσφέρει ακόμα βοήθεια χρησιμοποιώντας αυτό το κανάλι. Ωστόσο, μπορείτε επίσης να τραβήξετε ένα email μέσω [προστασία μέσω email] ή επισκεφθείτε τη σελίδα F.A.Q για να λάβετε απαντήσεις σε Συχνές Ερωτήσεις.

Εάν οι κριτικές τους στο Trustpilot είναι κάτι που πρέπει να περάσει, το Anycoin Direct φαίνεται να είναι πρωταθλητής εξαιρετικής υποστήριξης πελατών. Έχουν βαθμολογία 9/10 από πάνω από 10.000 κριτικές. Αυτό είναι εκπληκτικό. 

Το ιστολόγιο Anycoin Direct

Το Anycoin Direct ιστολόγιο είναι μια έγκυρη, ενημερωτική πλατφόρμα για να ενημερώνεστε για τη βιομηχανία blockchain. Ενημερώνεται κάθε εβδομάδα και μπορείτε να επιλέξετε αυτά τα άρθρα απευθείας στο πλαίσιο του email σας χωρίς προβλήματα. Είναι επίσης ένας πόρος μάθησης. Έτσι, εάν είστε νέοι στο crypto, σας συνιστούμε να ξεκινήσετε μεταβαίνοντας στο ιστολόγιο.

Επιπλέον πληροφορίες

Το Anycoin Direct δεν παρέχει μόχλευση για εμπόρους. Αλλά αυτό οφείλεται στο πώς λειτουργεί. Δεν διαθέτει διεπαφή Meta 4 Trading. Αντ ‘αυτού, είναι ένα απλό εργαλείο που σας βοηθά να ανταλλάξετε μετρητά με κρυπτογράφηση ή αντίστροφα χωρίς άγχος.

Όσον αφορά τις χρεώσεις, η εταιρεία χρεώνει το 1-2% του ποσού της παραγγελίας σας συν ένα σταθερό 0,50 €. Είναι με κάθε τρόπο χαμηλή χρέωση. Ωστόσο, προσέξτε, θα επιβαρυνθείτε επίσης με χρεώσεις από μεθόδους πληρωμής και χρεώσεις για ανθρακωρύχους.

Αξίζει επίσης να σημειωθεί ότι το Anycoin Direct διαθέτει σύστημα κλιμακωτών λογαριασμών. Το πρώτο επίπεδο δεν απαιτεί επαλήθευση και σας επιτρέπει να αγοράσετε κρυπτογράφηση αξίας 10 έως 100 €. Τα όριά σας αυξάνονται με κάθε επίπεδο.

Περίληψη

Το Anycoin Direct είναι ένα χρηματιστήριο κρυπτογράφησης με βάση την Ολλανδία που κυκλοφόρησε το 2013. Είναι ένας από τους καλύτερους ιστότοπους διαπραγμάτευσης εκεί έξω, οπότε αξίζει να το δείτε. Τα τέλη τους είναι απίστευτα χαμηλά. Η αγορά και η πώληση κρυπτογράφησης είναι απλή και η εξυπηρέτηση πελατών τους είναι εξαιρετική.

Ανακαλύψτε περισσότερα για το τι λένε οι πελάτες τους Trustpilot.

Αποποίηση ευθυνών Το παρουσιαζόμενο περιεχόμενο μπορεί να περιλαμβάνει την προσωπική γνώμη του συγγραφέα και υπόκειται σε συνθήκες αγοράς. Κάντε την έρευνα αγοράς σας προτού επενδύσετε σε κρυπτονομίσματα. Ο συγγραφέας ή η έκδοση δεν φέρει καμία ευθύνη για την προσωπική σας οικονομική απώλεια.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me