Ανταλλαγή AAX: Εμπόριο κρυπτονομισμάτων Spot και Futures αποτελεσματικά εν κινήσει!

Πραγματοποιήστε συναλλαγές εν κινήσει, ανά πάσα στιγμή με μηχανή αντιστοίχισης παγκόσμιας κλάσης

Ο κόσμος της κρυπτογράφησης αναπτύσσεται ραγδαία και με αυτό έρχεται ένα ανταγωνιστικό σκηνικό παρόχων υπηρεσιών πληρωμών κρυπτογράφησης που προσφέρουν μοναδικές υπηρεσίες για να προσελκύσουν τους χρήστες στις πλατφόρμες τους. Οι ανταλλαγές κρυπτονομισμάτων βρίσκονται στο επίκεντρο της παροχής αυτών των υπηρεσιών, επομένως η εύρεση μιας καλής ανταλλαγής θα μπορούσε να κάνει το ταξίδι σας στο crypto ευκολότερο.

Αυτό το άρθρο επικεντρώνεται σε μία από τις ανταλλαγές εξέγερσης, Ανταλλαγή AAX, με στόχο να δώσει στους χρήστες του την καλύτερη πλατφόρμα για κατάθεση, ανάληψη και εμπορία ευρέος φάσματος κρυπτονομισμάτων. Επικεντρωνόμαστε στις μοναδικές δυνατότητες διαπραγμάτευσης της AAX, στις προμήθειες στην πλατφόρμα και στον αντίστοιχο κινητήρα παγκόσμιας κλάσης, που βελτιώνει την εμπειρία των χρηστών στο μέλλον και στο spot spot. Η AAX προσφέρει επίσης μια μεγάλη γκάμα ράμπας fiat-to-crypto μέσω της πλατφόρμας εξωχρηματιστηριακής (OTC) και σε συνεργασία με εξειδικευμένους παρόχους πληρωμών.

Αλλά πρώτα, ας έχουμε μια σύντομη ιστορία του AAX Exchange και του ρόλου που στοχεύει να διαδραματίσει στις συναλλαγές κρυπτογράφησης.

Ιστορία του AAX

Το Atomic Asset Exchange, ή το AAX εν συντομία, είναι ένα χρηματιστήριο κρυπτογράφησης με έδρα το Χονγκ Κονγκ που ξεκίνησε το 2019 μετά από 19 μήνες δοκιμών και ανάπτυξης. Το χρηματιστήριο, εγγεγραμμένο στη Μάλτα, προσφέρει στους πελάτες λιανικής και στους θεσμικούς πελάτες του μια πλατφόρμα «θεσμικού επιπέδου» για να ανταλλάσσει συμβόλαια μελλοντικής εκπλήρωσης κρυπτογράφησης, τιμές spot και ανταλλαγές από ομότιμους πελάτες.

Τεχνολογία LSEG

Το χρηματιστήριο έγινε το πρώτο crypto exchange που χρησιμοποίησε το Millennium Exchange ™, έναν δοκιμαστικό κινητήρα που ταιριάζει με τη μάχη που δημιουργήθηκε από την LSEG Technology, τον πάροχο τεχνολογικών λύσεων του London Stock Exchange Group.

“Ο χαμηλός λανθάνων χρόνος, η ανθεκτικότητα και η κλιμακωτή μηχανή αντιστοίχισης της Millennium Exchange παρέχουν κορυφαίες επιδόσεις και αξιοπιστία στην αγορά.” – AAX γίνεται η πρώτη ανταλλαγή κρυπτογράφησης να χρησιμοποιήσετε την τεχνολογία LSEG

Η AAX ενσωμάτωσε την πλατφόρμα LSEG, η οποία χρησιμοποιείται από πολλά κορυφαία παγκόσμια χρηματιστήρια, όπως το Χρηματιστήριο του Λονδίνου, το Borsa Italiana, το Χρηματιστήριο του Γιοχάνεσμπουργκ και το Χρηματιστήριο της Σιγκαπούρης, για να προσφέρει μια αξιόπιστη και γρήγορη πλατφόρμα συναλλαγών.

Το διακριτικό AAB

Το AAB είναι ένα εγγενές διακριτικό για την ανταλλαγή AAX που προσφέρει ανταμοιβές εσωτερικού συστήματος, συμπεριλαμβανομένης έκπτωσης 20% για έξοδα συναλλαγών. Έχουν εκδοθεί συνολικά 50 εκατομμύρια διακριτικά AAB, με το 20% αυτών να προσφέρεται στο κοινό. Παρόμοια με το Binance BNB, το χρηματιστήριο καίει τα tokens για να μειώσει την προσφορά τους (αν και το AAX το κάνει καθημερινά).

Το Exchange χρησιμοποιεί το 100% των μελλοντικών του εσόδων για να αγοράσει AAB από την αγορά και να κάψει τα κουπόνια, κάθε μέρα. Η ανταλλαγή θα επαναλάβει αυτήν τη διαδικασία έως ότου το 50% της συνολικής προσφοράς του AAB εξαντληθεί.

AAX: OTC, Futures και Spot Trading


Όπως αναφέρθηκε παραπάνω, οι έμποροι μπορούν να απολαύσουν το ευρύ φάσμα αγορών και πωλήσεων κορυφαίων κρυπτονομισμάτων, συμπεριλαμβανομένων των Bitcoin, Ethereum, Litecoin, Tron, XRP και όλο και περισσότερων εξειδικευμένων tokens χρησιμότητας, συμπεριλαμβανομένων των Kyber, 0x, LINK, BAT και πολλά άλλα.

Συναλλαγή εν κινήσει!

Η ανταλλαγή AAX διασφαλίζει την ευκολία των συναλλαγών σε οποιοδήποτε μέρος ή ώρα μέσω της μηχανής αντιστοίχισης παγκόσμιας κλάσης, Millennium Exchange και είναι διαθέσιμη σε κινητά τηλέφωνα σε καταστήματα εφαρμογών iOS και Android. Το AAX υποστηρίζει επίσης συστήματα API και στο μέλλον θα μπορεί να προσφέρει συνδεσιμότητα FIX και για θεσμικούς πελάτες.

Η ασφάλεια των κεφαλαίων είναι κορυφαία με πολυεπίπεδη συστήματα ασφαλείας, ισχυρή επιτήρηση και πλήρως ελεγχμένα συστήματα. Η ανταλλαγή είναι επίσης συμβατή με το Cryptocurrency Security Standard (CCSS).

Για να προστατεύσει τις αγορές της από χειραγώγηση, να διατηρήσει τα αποθέματα ρευστότητας καθαρά και να διασφαλίσει ότι η πλατφόρμα είναι απαλλαγμένη από κακούς παράγοντες, η AAX συνεργάζεται με τα Solidus Labs, Elliptic και Refinitiv για την παρακολούθηση της αγοράς, την παρακολούθηση και τους παγκόσμιους ελέγχους κινδύνων, αντίστοιχα.

Τέλη, καταθέσεις και αναλήψεις

Αμοιβές συναλλαγών

Όπως συμβαίνει με οποιαδήποτε άλλη ανταλλαγή κρυπτογράφησης, τα τέλη συναλλαγών προσφέρονται σε κλιμακωτά επίπεδα που προωθούν συναλλαγές υψηλής συχνότητας στο χρηματιστήριο. Τα τέλη συναλλαγών spot κυμαίνονται από 0,01% έως 0,06% για τους κατασκευαστές και 0,01% έως 0,1% για την αμοιβή του αγοραστή.

Το τέλος διαπραγμάτευσης μελλοντικής εκπλήρωσης καθορίζεται τόσο για τους κατασκευαστές της αγοράς όσο και για τους αγοραστές με τυπικό ποσοστό 0,02%.

Αναλήψεις και καταθέσεις

Δεν υπάρχει καμία χρέωση σε καταθέσεις κρυπτογράφησης ή fiat καθώς και μεταφορές εντός πλατφόρμας. Η ανταλλαγή, ωστόσο, χρεώνει τέλη ανάληψης που είναι πολύ ανταγωνιστικά σε σύγκριση με άλλα κορυφαία χρηματιστήρια όπως το Binance. Υπάρχει ένα ελάχιστο όριο ανάληψης για κάθε κρυπτογράφηση (0,001 για BTC και 0,02 για ETH) και τα τέλη ανάληψης διαφέρουν επίσης από περιουσιακό στοιχείο σε περιουσιακό στοιχείο – 0,0004 BTC για αναλήψεις bitcoin και 0,003 ETH για αναλήψεις αιθέρα.

Κατά την κυκλοφορία, η ανταλλαγή AAX δέχτηκε μόνο καταθέσεις και αναλήψεις κρυπτονομισμάτων αλλά πρόσφατα συνεργάστηκε με την EPay, Κερδίστε χρήματα, Mercuryo και άλλα για να επιτρέψετε καταθέσεις και αναλήψεις για περισσότερα από 20 διαφορετικά νομίσματα fiat.

Πρόσθετα

Διαγωνισμοί συναλλαγών

Η ανταλλαγή εκτελεί περιοδικά διαγωνισμούς κατάθεσης και συναλλαγών σε μια προσπάθεια να ανταμείψει τη δέσμευση των χρηστών τους. Από τις 13 Ιουλίου 2020, έως τις 7 Αυγούστου, η ανταλλαγή θα πραγματοποιεί μια προσφορά για να επιβραβεύσει τους πρώτους 500 πελάτες που καταθέτουν τουλάχιστον 200 $ ημερησίως με ανταμοιβή 10 USDT.

Η ανταλλαγή προσφέρει επίσης στους χρήστες την ευκαιρία να συγκεντρωθούν για να κερδίσουν έως και 20 BTC σε ένα κοινό χρηματικό έπαθλο. Μπορείτε να εγγραφείτε εδώ πριν από τις 24 Ιουλίου.

AAX φυλή

Η AAX προσφέρει επίσης ένα πρόγραμμα θυγατρικών, το AAX Tribe, το οποίο προσφέρει έως και 40% σε προμήθειες και 10% σε προμήθειες δεύτερου επιπέδου. Υπάρχουν έξι επίπεδα του προγράμματος θυγατρικών Sage, Guru, Chief, Ruler, Conqueror και Monarch.

Η πρωτοβουλία παθητικού εισοδήματος AAB Plus

Το exchange παρουσίασε το διακριτικό AAB, παρόμοιο με το εγγενές διακριτικό BNB της Binance, το οποίο παρέχει στους χρήστες την ευκαιρία να κερδίσουν παθητικό εισόδημα. Μέσω της πρωτοβουλίας AAB Plus, οι χρήστες μπορούν να κρατήσουν τα διακριτικά τους στο VaX AAX υπόσχεται ετήσιο ποσοστό απόδοσης 4,50%. Η τιμή δημιουργείται ανά λεπτό και οι χρήστες μπορούν να αποσύρουν το ποσό από το θησαυροφυλάκιο ανά πάσα στιγμή χωρίς χρέωση. Επίσης, το AAB Plus λειτουργεί με τέτοιο τρόπο ώστε εάν η τιμή του AAB μειωθεί έναντι του USDT, η σχετική απόδοση θα είναι μεγαλύτερη. Εάν, ωστόσο, αυξηθεί η τιμή του AAB, οι χρήστες θα χαρούν να γνωρίζουν ότι το ποσό που καταβάλλεται δεν θα μειωθεί.

Η ελάχιστη αξία κατάθεσης στο VaX AAX είναι 100 AAB+.

Προβολή συναλλαγών

Το AAX περιλαμβάνει επίσης μια ενσωματωμένη διεπαφή Trading View που παρέχει ένα ευρύ φάσμα γραφημάτων, γραφικών και μέσων για τη διεξαγωγή τεχνικής ανάλυσης απευθείας στην ανταλλαγή χωρίς εναλλαγή.

Σε AAX’s Crypto Trading Dojo, το οποίο βρίσκεται στο AAX Academy, οι χρήστες μπορούν να μάθουν πώς να χρησιμοποιούν καλύτερα την εφαρμογή AAX, συμπεριλαμβανομένων όλων των εργαλείων χαρτογράφησης. Το Dojo διδάσκει επιπλέον στους εμπόρους πώς να χρησιμοποιούν τεχνικούς δείκτες και ανάλυση για να τελειοποιήσουν τις συναλλαγές τους.

συμπέρασμα

Καθώς η βιομηχανία ανταλλαγής κρυπτονομισμάτων θερμαίνεται λόγω των αυξανόμενων λιανοπωλητών που έρχονται στην αγορά, η AAX παρέχει ποιοτικές υπηρεσίες που προκαλούν το status quo.

Ένα από τα καλύτερα χαρακτηριστικά της πλατφόρμας είναι η διεπαφή χρήστη και η εμπειρία. Το χρηματιστήριο χρησιμοποίησε μια κορυφαία πλατφόρμα που διευκολύνει την εναλλαγή μεταξύ λογαριασμών futures, OTC, spot και άμεσων αγορών, δίνοντας στους χρήστες μια αίσθηση αίσθησης στις συναλλαγές τους.

Συχνές ερωτήσεις

  • Τι σημαίνει το AAX Exchange?

Το AAX είναι σύντομο για το Atomic Asset Exchange.

  • Τι υπηρεσίες προσφέρει το AAX?

Όπως αναφέρθηκε παραπάνω, η AAX προσφέρει στους χρήστες μια πλατφόρμα για να ανταλλάσσουν συμβόλαια μελλοντικής εκπλήρωσης και τιμές. Η ανταλλαγή προσφέρει επίσης ένα γραφείο συναλλαγών OTC peer-to-peer.

  • Μπορώ να συνδέσω τον τραπεζικό μου λογαριασμό με AAX?

Ναι, μπορείτε να προσθέσετε μια ποικιλία μεθόδων πληρωμής, όπως τράπεζα, αλλά και PayPal, AliPay και άλλες μεθόδους στον προσωπικό σας λογαριασμό. Μέσω του OTC του AAX, οι χρήστες μπορούν στη συνέχεια να προχωρήσουν στην αγορά και την πώληση κρυπτογράφησης σε αντάλλαγμα για USD, HKD, CNY.

  • Το AAX Exchange δέχεται καταθέσεις fiat?

Ναί. Προς το παρόν, η ανταλλαγή AAX προσφέρει ράμπες fiat-to-crypto που υποστηρίζουν περισσότερα από 20 τοπικά νομίσματα.

  • Ποια είναι τα τέλη κατάθεσης fiat στο AAX?

Οι τραπεζικές μεταφορές μέσω τραπεζικού λογαριασμού (Χονγκ Κονγκ και SEPA) δεν χρεώνονται με προκαταβολή, αλλά η κατάθεση σε ηλεκτρονικό νόμισμα συγκεντρώνει τέλος κατάθεσης 5%.

Αποποίηση ευθυνών Το παρουσιαζόμενο περιεχόμενο μπορεί να περιλαμβάνει την προσωπική γνώμη του συγγραφέα και υπόκειται σε συνθήκες αγοράς. Κάντε την έρευνα αγοράς σας προτού επενδύσετε σε κρυπτονομίσματα. Ο συγγραφέας ή η έκδοση δεν φέρει καμία ευθύνη για την προσωπική σας οικονομική απώλεια.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map