Follow Us
Facebooktwitteryoutube
Promo
banner
YouTube
Promo
banner

Τι είναι το Trading Leverage Bitcoin και πώς να κερδίσετε κέρδη;

Προτού καταλάβετε τι είναι η συναλλαγή μόχλευσης bitcoin, αξίζει να γνωρίζετε τι είναι η συναλλαγή μελλοντικής εκπλήρωσης bitcoin. Τα συμβόλαια μελλοντικής εκπλήρωσης, που ονομάζονται επίσης συμβόλαια μελλοντικής εκπλήρωσης, είναι μια συμφωνία για την αγορά ή πώληση φυσικού περιουσιακού στοιχείου, όπως νόμισμα, εμπόρευμα κ.λπ.. 

Όσον αφορά τα συμβόλαια μελλοντικής εκπλήρωσης bitcoin, το συμβόλαιο θα βασίζεται στην τιμή του Bitcoin και οι έμποροι μπορούν να υπολογίσουν την τιμή του bitcoin στο μέλλον θέτοντας σε θέση ή κλείνοντας θέσεις. Η διαπραγμάτευση μελλοντικής εκπλήρωσης Bitcoin επιτρέπει στους εμπόρους να κερδίζουν τα κέρδη τους, ανεξάρτητα από το να υποθέσουμε ότι η τιμή του bitcoin αυξάνεται ή μειώνεται. Και οι έμποροι μπορούν να αποκομίσουν μεγάλα κέρδη ακόμη και σε μια ταραχώδη αγορά. Σε αντίθεση με το παραδοσιακό συμβόλαιο μελλοντικής εκπλήρωσης, ένα διαρκές συμβόλαιο είναι ένα καινοτόμο παράγωγο προϊόν που δεν έχει ημερομηνία λήξης. Με άλλα λόγια, οι έμποροι μπορούν να διατηρήσουν μια θέση για όσο διάστημα θέλουν αν δεν αναγκάζονται να εκκαθαριστούν. 

Συνήθως, η συναλλαγή μελλοντικής εκπλήρωσης bitcoin χρησιμοποιείται με μόχλευση, η οποία μπορεί να διευρύνει την αγοραστική δύναμη ενός εμπόρου και να πολλαπλασιάσει τα κέρδη του δανεισμού 10x, 25x ή ακόμη και 100x μόχλευση από χρηματιστήρια. Αυτό ονομάζεται leverage trading, για να επενδύσετε μικρά αλλά να κερδίσετε περισσότερα κέρδη.

Για παράδειγμα, χρησιμοποιείτε 1 BTC για να ανοίξετε μια σύμβαση όταν η τιμή του bitcoin είναι 10.000 $. Με τη χρήση μόχλευσης 100x, το συμβόλαιό σας θα αξίζει 100 BTC.  

Στην αγορά ταύρων, όταν η τιμή αυξάνεται στα 11.000 $ και έχετε μακρά BTC στις συναλλαγές μελλοντικής εκπλήρωσης, θα λάβετε:

100 BTC * (11.000 $ – 10.000 $) / 11.000 $ = 9,1 BTC

Στην αγορά αρκούδων όταν η τιμή πέσει στα 9.000 δολάρια και μειώσετε το BTC στις συναλλαγές μελλοντικής εκπλήρωσης, θα λάβετε:

100 BTC * (10.000 $ – 9.000 $) / 9.000 $ = 11 BTC

Ωστόσο, η διαπραγμάτευση μόχλευσης αυξάνει το δυναμικό για κέρδη καθώς και κίνδυνο. Είναι σημαντικό να παρακολουθείτε τις ανοιχτές θέσεις προκειμένου να αποφύγετε απώλειες μεγάλης κλίμακας. Μπορείτε να ορίσετε ένα κέρδος, να σταματήσετε ή να χρησιμοποιήσετε άλλα εργαλεία διαχείρισης κινδύνου για να εγγυηθείτε τα κέρδη που έχετε και να μειώσετε τους κινδύνους που ενδέχεται να υποστείτε. 

Πώς να κερδίσετε τα κέρδη σας με χαμηλότερο κίνδυνο?

  • Προγραμματίστε το εμπόριο και ανταλλάξτε το σχέδιό σας

Υπάρχουν δύο βασικά εργαλεία διαχείρισης κινδύνου για τους εμπόρους να σχεδιάσουν μπροστά όταν διαπραγματεύονται, Stop-loss (S / L) και take-profit (T / P). Οι επιτυχημένοι έμποροι γνωρίζουν τη σημασία του σχεδιασμού, ενώ οι αποτυχημένοι έμποροι συχνά εισέρχονται στην αγορά χωρίς να έχουν ιδέα για το πότε να πουλήσουν με κέρδος ή ζημία. Οι προχωρημένοι έμποροι γνωρίζουν σε τι τιμή είναι διατεθειμένοι να αγοράσουν και να πουλήσουν. Και τείνουν να εξετάζουν τις προκύπτουσες αποδόσεις έναντι της πιθανότητας της αγοράς bitcoin να επιτύχουν τους στόχους τους. Εάν η προσαρμοσμένη απόδοση είναι αρκετά υψηλή, εκτελούν την ανταλλαγή.

Αντίθετα, ανώριμο έμποροι Συχνά μπαίνετε σε μια συναλλαγή χωρίς να έχετε ιδέα για τα σημεία στα οποία θα πουλήσουν για να κερδίσουν κέρδος ή να σταματήσουν μια απώλεια, αλλά οδηγούν από συναισθήματα που αναλαμβάνουν και κατευθύνουν τις συναλλαγές τους. Οι απώλειες συχνά δελεάζουν τους εμπόρους να κρατούν και να ελπίζουν να κερδίσουν τα χρήματά τους πίσω, ενώ τα κέρδη μπορούν να παρασύρουν τους ανθρώπους να κρατήσουν παράλογα για ακόμη περισσότερα κέρδη.

  • Ανταλλάξτε με μια μικρή επένδυση 

Ποτέ μην βάζετε τα αυγά σας σε ένα καλάθι απλά σημαίνει να μην τοποθετείτε όλα τα χρήματά σας σε μια θέση. Ρυθμίζετε τον εαυτό σας για μια μεγάλη απώλεια εάν βάλετε όλα τα χρήματά σας σε μια θέση. Να θυμάστε πάντα να διαιρείτε τις επενδύσεις σας. Αυτό όχι μόνο σας βοηθά να διαχειριστείτε τον κίνδυνο, αλλά σας δίνει επίσης την ευκαιρία να κλείσετε μια θέση όταν διαπιστώσετε ότι κάνετε εικασίες προς τη λάθος κατεύθυνση της αγοράς.

Πού να ξεκινήσετε την πρακτική και τις συναλλαγές σας?

Bexplus, μια κορυφαία πλατφόρμα συναλλαγών παραγώγων κρυπτογράφησης τόσο για αρχάριους όσο και για βετεράνους, προσφέρει 100x συναλλαγές μελλοντικής εκπλήρωσης με συμβόλαια διαρκείας σε BTC, ETH, LTC, EOS, XRP κ.λπ. Με μια διαισθητική διεπαφή και προσομοιωτή συναλλαγών, οι χρήστες μπορούν να εξοικειωθούν με την αγορά futures και εξασκήστε τις στρατηγικές τους πριν ξεκινήσετε τις συναλλαγές σε πραγματικό χρόνο. 

  • Πραγματοποιήστε συναλλαγές με 10 BTC στον λογαριασμό επίδειξης

Μόλις εγγραφείτε επιτυχώς με τη διεύθυνση email και τον κωδικό επαλήθευσης, ένας λογαριασμός συναλλαγών και έναν δοκιμαστικό λογαριασμό θα δημιουργηθεί αυτόματα. Το 10 BTC βρίσκεται στο λογαριασμό επίδειξης και μπορείτε να αρχίσετε να ασκείστε όποτε θέλετε. Όπως το παλιό ρητό, η πρακτική κάνει τέλεια, συνιστάται σε κάθε έμπορο να χρησιμοποιεί τον προσομοιωτή συναλλαγών πριν ξεκινήσετε.

Το Bexplus εκτελεί μια δραστηριότητα για τους χρήστες να κερδίσουν περισσότερα κέρδη επεκτείνοντας τα χρήματά τους. Μετά την κατάθεση 1 BTC, 2 BTC θα πιστωθούν στον λογαριασμό σας. Το μπόνους δεν μπορεί να αποσυρθεί αλλά το κέρδος που δημιουργείται μπορεί να αποσυρθεί. Ένα μπόνους κατάθεσης 100% που είναι έτοιμο για εσάς.

Εάν κρατάτε bitcoin αλλά θέλετε να εξασκηθείτε πρώτα με έναν προσομοιωτή συναλλαγών, μπορείτε εν τω μεταξύ να κερδίσετε πραγματικά κέρδη. Το Bexplus παρέχει στους χρήστες του ένα πορτοφόλι χωρίς κίνδυνο για να το απολαύσουν έως και 30% ετήσιος τόκος. Όλα τα BTC που είναι αποθηκευμένα στο πορτοφόλι είναι εξαιρετικά ασφαλή και προστατευμένα. Και το σύστημά μας θα υπολογίζει αυτόματα τα χθεσινά σας έσοδα σε καθημερινή βάση και τα χθεσινά έσοδα από τα κέρδη θα εξοφληθούν την πρώτη ημέρα του επόμενου μήνα.

Ακολουθήστε το Bexplus στο:

Δικτυακός τόπος: Ανταλλαγή Bitcoin – Μόχλευση 100x

Τηλεγράφημα: Επικοινωνήστε με το @bexplusofficial

Apple App Store: Bexplus – Κέρδος από Cryptos στο App Store

Google Play: Συναλλαγές Bitcoin & Margin Trading – Bexplus App

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me