Follow Us
Facebooktwitteryoutube
Promo
banner
YouTube
Promo
banner

Tether Gold (XAUT) Τώρα διατίθεται για αγορά μέσω Simplex χρησιμοποιώντας πιστωτικές & χρεωστικές κάρτες, στο δίκτυο Celsius

Από σήμερα, οποιοσδήποτε χρησιμοποιεί δίκτυο Celsius μπορεί να αγοράσει XAUt στην εφαρμογή με μόλις 50 $! Αγοράστε το κορυφαίο χρυσό κουπόνι στον κόσμο, Tether Gold, χρησιμοποιώντας οποιαδήποτε χρεωστική ή πιστωτική κάρτα και μην πληρώνετε ασφάλιστρα. Στη συνέχεια, κερδίζετε 4% σε χρυσό κάθε χρόνο διατηρώντας το XAUt που αγοράσατε με τον Κελσίου

Νέα Υόρκη, 28 Μαΐου 2020 – Πλατφόρμα δανεισμού Crypto Δίκτυο Κελσίου ανακοίνωσε την προσθήκη του Tether Gold (XAUT), ένα ψηφιακό στοιχείο που υποστηρίζεται πλήρως από φυσικό χρυσό που διατηρείται στην Ελβετία. Οι χρήστες του Celsius μπορούν πλέον να αγοράσουν Tether Gold, χρησιμοποιώντας χρεωστικές και πιστωτικές κάρτες, χάρη στη συνεργασία της πλατφόρμας με τον ηγέτη της υποδομής fiat Απλός.

Ξεκίνησε νωρίτερα φέτος, το Tether Gold έγινε γρήγορα το κορυφαίο χρυσό μάρκα στον κόσμο, με ένα XAUT να αντιπροσωπεύει μία τροχιά ουγγιά χρυσού σε μια γραμμή παράδοσης χρυσού στο Λονδίνο. Τα κουπόνια XAUT μπορούν να μεταφερθούν σε οποιαδήποτε διεύθυνση στην αλυσίδα από το πορτοφόλι του κατόχου, με συγκεκριμένες ράβδους χρυσού που σχετίζονται με κάθε διεύθυνση στην αλυσίδα όπου διατηρείται το XAUT.

Το Celsius Network πρόσθεσε το Tether Gold σε μια εποχή που οι επενδυτές θέλουν να αντισταθμίσουν την απειλή του αυξανόμενου πληθωρισμού του δολαρίου, με τις κεντρικές τράπεζες να έχουν δημιουργήσει πακέτα νομισματικών κινήτρων συνολικού ύψους άνω των 20 δισεκατομμυρίων δολαρίων μετά την τρέχουσα πανδημία. Ο χρυσός θεωρείται από καιρό το πιο αξιόπιστο, μη συσχετιζόμενο περιουσιακό στοιχείο χωρίς πληθωρισμό λόγω της κατάστασης του σκληρού χρήματος. Η Tether Gold έχει σήμερα κεφαλαιοποίηση 88 εκατομμυρίων δολαρίων.

Η δυνατότητα αγοράς Tether Gold με παγκόσμιες πιστωτικές και χρεωστικές κάρτες μέσω της Simplex είναι αποκλειστική για το Celsius Network και καταργεί το εμπόδιο πρόσβασης στους επενδυτές που επιδιώκουν την έκθεση σε χρυσό χωρίς να το διατηρήσουν. Το Holding Tether Gold είναι μια ελκυστική πρόταση για τους χρήστες, καθώς μπορούν να διατηρήσουν την ιδιοκτησία του φυσικού χρυσού χωρίς να χρειάζεται να περάσουν από εμπόρους χρυσού, να πληρώσουν για ασφάλιση ή να ασχοληθούν με την ασφάλεια.

«Είμαστε ενθουσιασμένοι που μπορούμε να παρέχουμε πρόσβαση στις μάζες για να αγοράσουμε ένα σημαντικό περιουσιακό στοιχείο όπως το Tether Gold», είπε Alex Mashinsky, Διευθύνων Σύμβουλος του Celsius Network. «Τα μέλη του Celsius ζητούν ένα χρυσό διακριτικό με βάση το blockchain εδώ και αρκετό καιρό, και η συνεργασία μας με τη Simplex καθιστά ακόμη πιο εύκολο να αγοράσετε, να αποθηκεύσετε και να κερδίσετε υψηλή απόδοση σε ένα μέρος.»

.

«Το Simplex είναι πάντα ενθουσιασμένο για να επεκτείνει τις προσφορές μας – ως ηγέτης της αγοράς προσπαθούμε συνεχώς να αυξήσουμε την προσβασιμότητα σε περιουσιακά στοιχεία και πλατφόρμες. Είμαστε στην ευχάριστη θέση να επιτρέψουμε στους χρήστες του Celsius να αγοράσουν Tether Gold με μόλις 50 $ μέσω της κορυφαίας λύσης onramp, επιτρέποντας σε όλους τους χρήστες μεγαλύτερη ευελιξία »- δήλωσε ο Nimrod Lehavi, Διευθύνων Σύμβουλος και συνιδρυτής της Simplex.

Ξεκίνησε το 2018, το Celsius Network ξεπέρασε πρόσφατα 100.000 ενεργούς χρήστες και ανακοίνωσε ότι θα προσφέρει στους δανειολήπτες δάνεια USD και stablecoin έναντι των περιουσιακών στοιχείων κρυπτογράφησής τους με μόλις 1% Απρίλιο ως μέρος των προσπαθειών ανακούφισης Covid-19. Η πλατφόρμα θα προσφέρει τώρα δάνεια εναντίον της Gold για να επεκτείνει την αποστολή Celsius είναι να παρέχει δίκαιες και διαφανείς χρηματοοικονομικές υπηρεσίες σε ψηφιακούς κατόχους περιουσιακών στοιχείων παγκοσμίως και έχει δημιουργήσει δάνεια αξίας άνω των 8,2 δισεκατομμυρίων δολαρίων.

Εκτός από την υποστήριξη Tether Gold, το δίκτυο Celsius και το Simplex σε αγορές εφαρμογών BTC, BCH, ETH, LTC, XRP και πολλά άλλα κορυφαία κρυπτονομίσματα. Το εγγενές διακριτικό CEL του, εν τω μεταξύ, δίνει στα μέλη του Celsius αποκλειστική πρόσβαση στις καλύτερες χρηματοοικονομικές υπηρεσίες για ψηφιακά στοιχεία. 

Μετά την ολοκλήρωση αυτή, το Κελσίου-ντόπιος CEL Το διακριτικό θα είναι επίσης διαθέσιμο για αγορά μέσω πιστωτικής / χρεωστικής κάρτας μέσω της υποδομής Simplex. Τα μέλη του Κελσίου μπορούν να κερδίσουν ενδιαφέρον για το CEL σε 25 διαφορετικά εικονικά κρυπτονομίσματα με ποσοστό έως και 30%. Μπορούν επίσης να ολοκληρώσουν τις πληρωμές τόκων δανείου σε μάρκες CEL με έκπτωση έως και 30% λιγότερο από την πληρωμή σε crypto ή fiat.  

Σχετικά με το δίκτυο Celsius

Το Celsius Network αντιμετωπίζει τις οικονομικές ανάγκες των σημερινών καταναλωτών παγκοσμίως μέσω δανείων υψηλού επιτοκίου και χαμηλού κόστους προσβάσιμων μέσω μιας εφαρμογής για κινητά. Με βάση την πεποίθηση ότι οι χρηματοοικονομικές υπηρεσίες πρέπει να κάνουν μόνο ό, τι είναι προς το καλύτερο συμφέρον της κοινότητας των καταθετών, το Celsius είναι μια πλατφόρμα αγοράς με βάση το blockchain όπου η ιδιότητα μέλους παρέχει πρόσβαση σε επιμελημένες χρηματοοικονομικές υπηρεσίες που δεν είναι διαθέσιμες μέσω παραδοσιακών χρηματοπιστωτικών ιδρυμάτων. Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε το www.celsius.network.

Σχετικά με το Simplex

Το Simplex είναι ένα χρηματοπιστωτικό ίδρυμα με άδεια ΕΕ που γεφυρώνει τους κλάδους κρυπτογράφησης και fiat με την επεξεργασία πληρωμών με πιστωτική κάρτα, επιτρέποντας στους χρήστες να αγοράζουν crypto με την πιστωτική τους κάρτα (onramp), καθώς και να μετατρέπονται σε fiat (offramp). Χρησιμοποιείται από περισσότερους από 140 συνεργάτες, συμπεριλαμβανομένων κορυφαίων κρυπτονομισμάτων και νομισμάτων, η λύση της Simplex επιτρέπει στους εμπόρους να επικεντρωθούν στην επιχειρηματική τους ανάπτυξη προσφέροντας εγγύηση μηδενικού κινδύνου 100% σε περίπτωση αντιστροφής χρέωσης απάτης. Η λύση Simplex, υποστηριζόμενη από την υπερσύγχρονη τεχνητή νοημοσύνη, αποκλείει τους ψευδείς χρήστες και επιτρέπει στους νόμιμους χρήστες να ολοκληρώνουν τις πληρωμές με ευκολία. Για να μάθετε περισσότερα, επισκεφτείτε το www.simplex.com

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me