Follow Us
Facebooktwitteryoutube
Promo
banner
YouTube
Promo
banner

Το Sportsbet.io λανσάρει αποκλειστική εμπειρία βίντεο VR με υποστήριξη Cryptocurrency 360 ° για να επαναπροσδιορίσει την οικιακή αθλητική ψυχαγωγία

10 Φεβρουαρίου 2021, Ταλίν, Εσθονία: Στο πλαίσιο των συνεργασιών τους με την Southampton FC, αθλητικό βιβλίο cryptocurrency Sportsbet.io έχουν δημιουργήσει μια νέα εμπειρία VIP που χρησιμοποιεί την τεχνολογία εικονικής πραγματικότητας (VR) για να αναδημιουργήσει τη μαγεία του matchday, στο σπίτι. Οι θεατές μπορούν πλέον να παρακολουθούν πλήρη βίντεο 360 ° αποκλειστικού περιεχομένου ποδοσφαίρου απευθείας από τις κινητές συσκευές τους, ως μέρος της καινοτόμου νέας πρωτοβουλίας. 

Επαναπροσδιορισμός VR με Cryptocurrency

Η δημιουργική ιδέα στοχεύει στη μόχλευση Sportsbet.ioΤα δικαιώματα του αγώνα με τους Αγίους για να προσελκύσουν τους οπαδούς του ποδοσφαίρου και να τους εκπαιδεύσουν σχετικά με την κρυπτογράφηση. Στο πλαίσιο της πρωτοβουλίας, στους συμμετέχοντες επηρεαστές παρέχεται μια τιμή Bitcoin που μπορούν να χρησιμοποιήσουν για να δημιουργήσουν τη δική τους μοναδική εμπειρία VIP, όπως μια περιοδεία σταδίου με έναν θρύλο κλαμπ ή μια θέση στην πρώτη γραμμή στο χώρο της προπόνησης.

Το Sportsbet.io χρησιμοποιεί τις ποδοσφαιρικές του συνεργασίες για να επαναπροσδιορίσει την εμπειρία των θαυμαστών συνδυάζοντας τεχνολογία αιχμής με την τεχνογνωσία τους σε κρυπτονομίσματα, παρέχοντας αποκλειστικές εμπειρίες που ανταμείβουν τους μεγάλους παγκόσμιους θαυμαστές της Southampton και τους πελάτες Sportsbet.io. Η πρωτοβουλία είναι μια επίδειξη του Sportsbet.ioΗ συνεχής προσπάθεια για καινοτομία και το sportsbook πιστεύει ότι ο ρόλος της κρυπτογράφησης στον αθλητισμό θα αυξηθεί μόνο.

Παραδόθηκε η πρώτη εμπειρία εικονικής πραγματικότητας Δεκέμβριος 2020 μπροστά από το εντός έδρας αγώνα της Southampton FC εναντίον της Μάντσεστερ Σίτι, και παρουσίασε μια περιοδεία στο γήπεδο της Σεντ Μέρι με τους θρύλους των Αγίων Μπάναλι και Μάθιου Λε Τίσερ, καθώς και ένα masterclass πέναλτι με τον Le Tissier Απαιτείται περισσότερη δραστηριότητα καθ ‘όλη τη διάρκεια του 2021, με τη δυνατότητα να επεκτείνει περαιτέρω τις εμπειρίες που προσφέρονται στις χορηγίες των συλλόγων τους.

Tim Heath, ιδρυτής του Coingaming Group, δηλωθείς: 

«Πιστεύουμε ότι η κρυπτογράφηση έχει μεγάλο μέλλον στο ποδόσφαιρο και είμαστε ακριβώς πίσω από αυτό. Παράλληλα με τις εμπειρίες των θαυμαστών, είδαμε την πρώτη μεταφορά Bitcoin να πραγματοποιείται όπου ένας ποδοσφαιριστής αγοράστηκε με κρυπτογράφηση και υπογράφηκε για την DUX Internacional de Madrid, και νωρίτερα φέτος ο επαγγελματίας ποδοσφαιριστής της NFL Russell Okung είπε ότι παίρνει το μισθό του στο Bitcoin. Είναι πιθανό να δούμε περισσότερα από τα ίδια – από τα κλαμπ που βρίσκουν νέους τρόπους για να αλληλεπιδράσουν με τους θαυμαστές σε μια ημέρα αγώνα μέχρι τον τρόπο με τον οποίο γίνεται η επιχείρηση στην κορυφή του παιχνιδιού. “

Φέρνοντας το σπίτι του παιχνιδιού

Η πρωτοβουλία αναπτύχθηκε από το πρακτορείο δημοσίων σχέσεων του Sportsbet.io Ασφάλεια ηλεκτρική ως απάντηση στην πανδημία Covid-19, που λειτουργεί ως ψηφιακή λύση για την ενεργοποίηση των δικαιωμάτων του αγώνα σε ένα κλειστό περιβάλλον. Η παραγωγή του ζωντανού περιεχομένου 360 και η συναρπαστική αφήγηση παραδόθηκε από το βραβευμένο VR & Πρακτορείο AR Ταινίες της Ανατολικής Πόλης

Το περιεχόμενο παραδίδεται σε επηρεαστές χρησιμοποιώντας το ακουστικό Pico neo2 έως Pico Διαδραστικό, που ειδικεύονται στην παροχή λύσεων εικονικής πραγματικότητας για επιχειρήσεις στο ΗΠΑ, Καναδάς, Ευρώπη, Αφρική και Ασία. Το μοναδικό περιεχόμενο βίντεο 360 ° είναι διαθέσιμο στο επίσημο κανάλι Sportsbet YouTube και δεν απαιτεί ακουστικά VR ή πρόσθετη τεχνολογία για προβολή. 

Ο Διευθύνων Σύμβουλος του Southampton Football Club, David Thomas, σχολίασε: 

«Ως σύλλογος, η ψηφιακή μας προσέγγιση πάντα αναζητούσε τον επαναπροσδιορισμό του status-quo και είμαστε ενθουσιασμένοι με τις κοινές αξίες μεταξύ μας και της ομάδας Sportsbet.io. Το έργο που βρίσκεται σε εξέλιξη είναι χαρά να συμμετάσχετε και θέλουμε να διασφαλίσουμε ότι όσοι από τους θαυμαστές μας βιώνουν τη νοσταλγία της Αγίας Μαρίας όσο το δυνατόν περισσότερο. Δεν μπορούμε να περιμένουμε την πλήρη επιστροφή των οπαδών μας, αλλά στο μεταξύ, το Sportsbet.io βρήκε έναν καινοτόμο τρόπο για να διασφαλίσει ότι το κλαμπ και οι θαυμαστές μας θα μπορούν να παραμείνουν συνδεδεμένοι. “

Η Sportsbet είναι από καιρό γνωστή ως πρωτοπόρος για την κρυπτογράφηση και την πιθανή χρήση της στον αθλητικό κλάδο. Από τη μακροχρόνια υποστήριξη για την υιοθέτηση κρυπτονομισμάτων έως τη συνεργασία της με ομάδες της Premier League Σαουθάμπτον FC και Άρσεναλ, Η Sportsbet υπήρξε ηγέτης στην εκπαίδευση της κρυπτογράφησης μέσω του αθλητισμού. Με αυτήν τη νέα τεχνολογία VR αιχμής, οι θεατές μπορούν να συνεχίσουν το ταξίδι Sportsbet μέσω του νέου πλήρους περιεχομένου 360 ° που διατίθεται στο Το κανάλι YouTube του Sportsbet.io.

Σχετικά με το Sportsbet.io

Ιδρύθηκε το 2016 ως μέρος της Coingaming Group, Sportsbet.io είναι το κορυφαίο αθλητικό βιβλίο Bitcoin. Το Sportsbet.io έχει επαναπροσδιορίσει τον διαδικτυακό χώρο στοιχημάτων συνδυάζοντας τεχνολογία αιχμής, με τεχνογνωσία κρυπτογράφησης και πάθος να προσφέρει στους παίκτες της την απόλυτη διασκεδαστική, γρήγορη και δίκαιη εμπειρία παιχνιδιού. 

Το Sportsbet.io παρέχει ένα ευρύ φάσμα στοιχηματικών ενεργειών σε όλα τα μεγάλα αθλήματα και eSports, προσφέροντας στους παίκτες περισσότερα από 350.000 αγώνες πριν από τον αγώνα ετησίως και περιεκτικό περιεχόμενο εντός παιχνιδιού. Ως το πρώτο crypto sportsbook που εισήγαγε τη ροή σε όλα τα μεγάλα αθλήματα, καθώς και μια λειτουργία εξαργύρωσης, το Sportsbet.io αναγνωρίζεται ως ηγέτης τόσο στο διαδικτυακό αθλητικό στοίχημα όσο και εντός της κοινότητας κρυπτογράφησης. Το Sportsbet.io υπερηφανεύεται για την ασφαλή και αξιόπιστη του υπηρεσία στοιχημάτων, με χρόνους ανάληψης περίπου 1,5 λεπτά μεταξύ των ταχύτερων στον κλάδο. 

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το Sportsbet.io, επισκεφθείτεhttps://sportsbet.io/

Μάθετε περισσότερα για το Coingaminghttp://coingaming.io/

Δείτε το πλήρες περιεχόμενο 360 ° στο κανάλι YouTube του Sportsbet.io – https://youtube.com/c/Sportsbet-io

Στοιχεία επικοινωνίας πολυμέσων

Ονομα επαφής: Bitcoin PR Buzz Press Team

Email επικοινωνίας: [προστασία μέσω email]

Το Sportsbet είναι η πηγή αυτού του περιεχομένου. Αυτό το Δελτίο Τύπου είναι μόνο για ενημερωτικούς σκοπούς. Το εικονικό νόμισμα δεν αποτελεί νόμιμο χρήμα, δεν υποστηρίζεται από την κυβέρνηση και οι λογαριασμοί και τα υπόλοιπα αξίας δεν υπόκεινται σε προστασία των καταναλωτών. Τα κρυπτονομίσματα και τα διακριτικά είναι εξαιρετικά ασταθή. Δεν υπάρχει καμία εγγύηση σταθερής τιμής ή καθόλου αξίας.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me