Follow Us
Facebooktwitteryoutube
Promo
banner
YouTube
Promo
banner

PR: Παρουσιάζοντας το Prime Program συνεργατών XBT με 4 επίπεδα ανταμοιβής παραπομπής

Prime XBT, μια νέα πλατφόρμα συναλλαγών κρυπτογράφησης 4ης γενιάς, που κυκλοφόρησε νωρίτερα αυτό το μήνα για να φέρει το πιο ισχυρό σύνολο εργαλείων λειτουργικότητας για εμπόρους στην αγορά.  

Εκτός από την εντυπωσιακή σουίτα χαρακτηριστικών της πλατφόρμας και τις κερδοφόρες δυνατότητες διαπραγμάτευσης, η Prime XBT ανακοίνωσε πρόσφατα το μοναδικό και προσοδοφόρο πρόγραμμα συνεργατών συνεργατών για να κερδίσει εκτός συναλλαγών.  

Με την εισαγωγή των φίλων σας στο PrimeXBT, θα ανταμειφθείτε με μια προμήθεια παραπομπής από τη δραστηριότητα συναλλαγών τους για όλη τη ζωή. Αλλά οι ανταμοιβές πηγαίνουν βαθύτερα από αυτό, κερδίζοντας προμήθεια όχι μόνο από τις άμεσες παραπομπές σας, αλλά από τις παραπομπές 2ης, 3ης και 4ης βαθμίδας.

Το μοναδικό πρόγραμμα θυγατρικών 4 επιπέδων παρουσιάζει επίσης τη σπάνια ευκαιρία να οικοδομήσουμε μια πλήρως κερδοφόρα επιχείρηση καμία αρχική επένδυση.  

Ποιος είναι επιλέξιμος?

Οποιοσδήποτε μπορεί να συμμετάσχει στο πρόγραμμα θυγατρικών της PrimeXBT, ανεξάρτητα από το εάν ανταλλάσσουν κρυπτογράφηση προσωπικά ή όχι. Τα πιθανά κέρδη που θα γίνουν από το σύστημα ανταμοιβών παραπομπής είναι τόσο σημαντικά που θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί ως πρωτεύουσα ροή εσόδων, χωρίς να χρειάζεται να ανταλλάξει ένα λεπτό.

Πώς λειτουργεί?

Η Prime XBT πληρώνει στους συνεργαζόμενους συνεργάτες ένα ποσοστό των προμηθειών συναλλαγών της παραπομπής τους, σε σχέση με το επίπεδο παραπομπής.   

4 Επίπεδα Ανταμοιβών:

Επίπεδο 1 – Άμεσες παραπομπές: Καθαρό 20% όλων των προμηθειών.

Επίπεδο 2 – Αναφέρεται από το Επίπεδο 1: Καθαρό 15% όλων των προμηθειών προμήθειας.

Επίπεδο 3 – Αναφέρεται από το Επίπεδο 2: Καθαρό 10% όλων των προμηθειών προμήθειας.

Επίπεδο 4 – Αναφέρεται από το Επίπεδο 3: Καθαρό 5% όλων των προμηθειών προμήθειας.

Αυτό που είναι σημαντικό να σημειωθεί είναι ότι τα τέλη προμήθειας της Prime XBT είναι τα χαμηλότερα μεταξύ των ανταγωνιστικών πλατφορμών συναλλαγών κρυπτογράφησης (μόνο 0,05%), αλλά εξακολουθεί να πληρώνει τις θυγατρικές της 10 φορές μεγαλύτερες ανταμοιβές για τον ίδιο ακριβώς όγκο συναλλαγών.  

Πώς μπορούν τα χαμηλότερα τέλη προμήθειας να αποφέρουν 10 φορές μεγαλύτερα κέρδη από παραπομπές?

Ας υποθέσουμε ότι ένας έμπορος καταθέτει 1.000 $ για διαπραγμάτευση σε ένα τυπικό χρηματιστήριο κρυπτογράφησης, το οποίο λαμβάνει προμήθεια 0,25%, που ισοδυναμεί με συνολική προμήθεια 2,50 $. Στην καλύτερη περίπτωση, ένας συνεργάτης συνεργατών μπορεί να κερδίσει έως και 40% αυτής της προμήθειας, για να κερδίσει κέρδος 1 $.

Συγκριτικά, εάν τα ίδια $ 1.000 για συναλλαγές γίνουν με 100x μόχλευση στο PrimeXBT: η θέση αξίζει 100.000 $, επομένως η προμήθεια μόλις 0,05% για την εκτέλεση της συναλλαγής 100.000 $ γίνεται 50 $. Και βλέποντας ως παραπομπή πρώτου επιπέδου θα αποδώσει το 20% αυτής της προμήθειας, ο συνεργάτης θα έχει καθαρό κέρδος 10 $ (10 φορές περισσότερα).

Επιπλέον, αυτό δεν λαμβάνει καν υπόψη τα 4 επίπεδα παραπομπών, τα οποία στη συνέχεια επεκτείνουν την ευκαιρία για κέρδη από τις παραπομπές 2ης, 3ης και 4ης βαθμίδας με προμήθειες 15%, 10% και 5% αντίστοιχα.

Προφανώς όσο πιο άμεσες παραπομπές μέσα σε ένα δίκτυο, τόσο πιο γρήγορα θα αυξηθεί και τόσο μεγαλύτερα θα είναι τα συνολικά κέρδη.  

prime xbt

Πόσα μπορείτε να κερδίσετε;?

Το ποσό του κέρδους που μπορείτε δυνητικά να κερδίσετε από το πρόγραμμα συνεργατών Prime XBT περιορίζεται μόνο στο δίκτυό σας και τη δραστηριότητα συναλλαγών τους. Ωστόσο, εάν ληφθεί υπόψη η μόχλευση 100x, δεν απαιτείται τόσο μεγάλος όγκος συναλλαγών για να δείτε σημαντικά κέρδη όσο και με άλλα προγράμματα παραπομπής ανταγωνιστών.

Ακολουθεί ένα παράδειγμα υπολογισμού πληρωμών για το ακόλουθο σενάριο:

Ας υποθέσουμε ότι προτείνατε το PrimeXBT σε 5 άτομα και καθένα από αυτά έκανε το ίδιο (αναφέρεται 5 ακόμη άτομα) και ούτω καθεξής στο 4ο επίπεδο. Εάν κάθε αναφερόμενος χρήστης καταθέσει ένα χαμηλό ποσό 1.000 $ στον λογαριασμό συναλλαγών του με μόχλευση 100x, θα κερδίσετε 2.425 $. Μπορείτε να δείτε τη λεπτομερή ανάλυση αυτού του υπολογισμού στον παρακάτω πίνακα.

Και τότε θα πρέπει να σκεφτείτε, ότι αν μπορείτε να κερδίσετε 2.425 $ από την αναφορά μόνο 5 ατόμων, φανταστείτε πόσα εσείς θα μπορούσε κερδίστε παραπέμποντας ένα απεριόριστο ποσό περισσότερους που ενδέχεται να κάνουν συναλλαγές με μεγαλύτερο όγκο.  

Με το Prime XBT να δικαιολογεί ήδη πολύ θεμελιωμένη διαφημιστική εκστρατεία, δεν πρέπει να είναι δύσκολο έργο να κερδίσετε το ενδιαφέρον των καταλαβαίνων κρυπτογράφων προκειμένου να αναπτύξετε την παραπομπή.  

Επιπλέον, η πλατφόρμα είναι μόνο νέα, πράγμα που σημαίνει ότι υπάρχει μια χρυσή ευκαιρία να είναι η πρώτη που καλεί τις μάζες να συμμετάσχουν και να επωφεληθούν από την εμπορική τους δραστηριότητα για τη ζωή ως κλίμακα πλατφόρμας.

Πώς μπορείτε να αναπτύξετε το επιχειρηματικό σας δίκτυο παραπομπής?

  1. Μοιραστείτε τον σύνδεσμο παραπομπής σας μέσω κοινωνικών μέσων, σχετικών κοινοτικών φόρουμ και δικτύων, όπως Facebook, Twitter, Instagram, Bitcointalk, Reddit, Telegram κ.λπ..
  2. Δημιουργήστε ένα άρθρο ή μια ανάρτηση ιστολογίου σχετικά με το PrimeXBT, τα οφέλη και τις δυνατότητές του – κοινοποιώντας τον σύνδεσμο παραπομπής.
  3. Δημιουργήστε ένα βίντεο στο YouTube ή το Vimeo που ελέγχει την πλατφόρμα – μοιραστείτε τον σύνδεσμο παραπομπής σας.
  4. Γίνετε δημιουργικοί και σκεφτείτε έξω από το κουτί – περιορίζεστε μόνο από τη φαντασία σας!

Πως να ξεκινήσεις?

Είναι εύκολο και είναι δωρεάν. Απλώς εγγραφείτε για να λάβετε τον μοναδικό κωδικό παραπομπής και να αποκτήσετε δίκτυο – διαδώστε τη λέξη και εμπνεύστε τους συμμετέχοντες στην αγορά να συμμετάσχουν.

Γιατί να αναφέρετε το PrimeXBT?

Το προηγμένο χαρακτηριστικό-σουίτα και οι κερδοφόρες δυνατότητες συναλλαγών που προσφέρει η Prime XBT είναι δευτερεύοντες, ως το μόνο τερματικό συναλλαγών κρυπτογράφησης που προσφέρει μόχλευση έως και 100x και τη δυνατότητα διαπραγμάτευσης και των δύο και σύντομη σε όλα τα κορυφαία 6 κρυπτονομικά στοιχεία: BTC, ETH, XRP, EOS, LTC και BCH.  

Η πλατφόρμα διαθέτει ένα απλοϊκό, εξελιγμένο και εξαιρετικά προσαρμόσιμο περιβάλλον εργασίας με προαιρετική υποστήριξη πολλαπλών οθονών, άμεση εκτέλεση παραγγελιών στην καλύτερη δυνατή τιμή αγοράς συγκεντρώνοντας ρευστότητα από 12 διαφορετικούς κορυφαίους παρόχους. Με όλα αυτά και πολύ περισσότερο, Η PrimeXBT βρίσκεται σε ιδανική θέση για να γίνει η προτιμώμενη πλατφόρμα συναλλαγών κρυπτογράφησης υψηλής μόχλευσης το 2019.   

.  ..

Για να ξεκινήσετε τη θυγατρική σας επιχείρηση και να επωφεληθείτε από το πολύτιμο προϊόν και την επιτυχία της PrimeXBT καθώς κλιμακώνεται, μεταβείτε στη διεύθυνση https://PrimeXBT.com/referral/.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me