Follow Us
Facebooktwitteryoutube
Promo
banner
YouTube
Promo
banner

PR: Διαφορά μεταξύ παραδοσιακών χρημάτων, DICE και άλλων κρυπτονομισμάτων

Με την τεχνολογία να εισέρχεται στη σύγχρονη οικονομία, συνεχίζουμε να βρίσκουμε τρόπους για να μετατρέψουμε τα παραδοσιακά νομίσματα σε ψηφιακά. Bitcoin το 2009, για πρώτη φορά, εισήγαγε τον πηγαίο κώδικα που επέφερε μια επανάσταση στη βιομηχανία μικροπληρωμών. Ενώ το πλαστικό χρήμα με τη μορφή χρεωστικών / πιστωτικών καρτών και ψηφιακών πορτοφολιών έχει υιοθετηθεί ευρέως, τα κρυπτονομίσματα δέχθηκαν την κύρια αποδοχή καθώς προσέφεραν μια οικονομική και γρήγορη λύση για τη μεταφορά χρημάτων σε ολόκληρο τον κόσμο. Παρόλο που ο χώρος κρυπτογράφησης είδε αρκετά ψηφιακά νομίσματα να προσπαθούν να λύσουν διαφορετικά προβλήματα, η τεχνολογία τους αντιμετώπισε αρκετές ανεπάρκειες που εμπόδισαν την πιθανότητα υιοθέτησης τέτοιων μαρκών παγκοσμίως.

Το DICE Money, ένα κρυπτογράφηση νέας εποχής, εισάγει μια ψηφιακή οικονομία που δεν λειτουργεί σε μια παραδοσιακή πλατφόρμα blockchain, αλλά ταυτόχρονα διατηρεί τα χαρακτηριστικά και τα οφέλη των κρυπτονομισμάτων. Εξαλείφοντας τα μειονεκτήματα από το υπάρχον μοντέλο ICO για τη συγκέντρωση χρημάτων, το DICE προσφέρει ένα αυτο-υποστηριζόμενο μοντέλο όπου οι χρήστες δίνουν ψηφιακά μάρκες για να υποστηρίξουν άτομα, επιχειρήσεις ή / και κοινωνικές οργανώσεις να συγκεντρώσουν χρήματα. Υπάρχει ακόμη θόρυβος σχετικά με το νόμισμα fiat και τα ψηφιακά κουπόνια, οπότε, ας αποκωδικοποιήσουμε πώς διαφέρουν αυτά τα καταστήματα αξίας και διερευνήσουμε περαιτέρω πώς ξεχωρίζει το DICE Money ενώ ενσωματώνει τις καλύτερες δυνατότητες και των δύο.

Διαφορά μεταξύ παραδοσιακών χρημάτων και άλλων κρυπτονομισμάτων

Παραδοσιακά χρήματα

Με απλούς όρους, τα χρήματα μπορούν να χρησιμοποιηθούν για την αγορά αγαθών ή υπηρεσιών και επίσης να αποθηκευτούν ή να επενδυθούν. Είναι σε θέση να εκτελέσει όλες αυτές τις λειτουργίες λόγω των ασήμαντων αρετών του, όπως «αποθήκευση αξίας», «μέσο ανταλλαγής», «μονάδα λογαριασμού» και «πρότυπο αναβολής πληρωμής».

Επιπλέον, πάντα υποστηριζόταν από μια κεντρική αρχή με τον εφοδιασμό της να καθορίζεται από αυτήν την οντότητα υψηλής ισχύος. Μπορεί να λάβει μία από τις ακόλουθες μορφές-

Πραγματικό νόμισμα

Ενσώματα ή άυλα περιουσιακά στοιχεία που έχουν εγγενή αξία, για παράδειγμα, χρυσός, χαλκός, ασήμι, μετοχές. Αυτά τα περιουσιακά στοιχεία έχουν αξία βάσει συγκεκριμένων μεθόδων μέτρησης και ποσοστών.

Νόμισμα Fiat

Η πιο συχνά χρησιμοποιούμενη μορφή χρήματος είναι το fiat. Σε αντίθεση με το πραγματικό νόμισμα, δεν υποστηρίζεται από ένα ενσώματο ή άυλο περιουσιακό στοιχείο και είναι συνήθως ένα χαρτονόμισμα ή ένα μη πολύτιμο μεταλλικό νόμισμα. Παράγει αξία καθώς οι κυβερνήσεις το δηλώνουν ως νόμιμο χρήμα για να γίνουν αποδεκτοί ως τρόπος πληρωμής «για όλα τα χρέη δημόσια και ιδιωτικά». Παραδείγματα περιλαμβάνουν USD, EUR, GBP και JPY μεταξύ πολλών άλλων νομισμάτων. Τέτοιο νόμισμα κυκλοφορεί συνήθως σε μια συγκεκριμένη εθνική οικονομία και ρυθμίζεται από μια κεντρική τράπεζα για να ενεργεί ως γραμμάτιο που εκδίδεται από τις αντίστοιχες κυβερνητικές αρχές.

Ψηφιακό νόμισμα

Τα ψηφιακά νομίσματα είναι παρόμοια με το νόμισμα fiat, και η κρίσιμη διαφορά είναι ότι ενώ τα νομίσματα fiat είναι απτά, τα ψηφιακά νομίσματα είναι άυλα και έχουν ψηφιακή ύπαρξη. Στα παραδείγματα περιλαμβάνονται τα χρήματα με τη μορφή χρεωστικών / πιστωτικών καρτών, ψηφιακών πορτοφολιών όπως το Paypal και τα παρόμοια.

Κρυπτονομίσματα

Κρυπτονομίσματα είναι ψηφιακά στοιχεία και έχουν αποκτήσει δημοτικότητα τον τελευταίο καιρό με παραδείγματα που περιλαμβάνουν Bitcoin, Ethereum, Litecoin, Bitcoin Cash, Ripple. Έχουν σχεδιαστεί για να χρησιμοποιούνται ως μέσο ανταλλαγής και τελικά αντικαθιστούν τα παραδοσιακά χρήματα. Δεν υπάρχει κεντρική αρχή που ελέγχει τα κρυπτονομίσματα. Αντ ‘αυτού, ασφαλίζονται με κρυπτογραφικούς αλγόριθμους σε ένα κατανεμημένο καθολικό. Η τεχνολογία που ενισχύει τέτοια νομίσματα είναι blockchain – μια βάση δεδομένων δημόσιας χρηματοοικονομικής συναλλαγής.

Χρήματα με ζάρια– Ενσωμάτωση των καλύτερων δυνατοτήτων των παραδοσιακών χρημάτων και των κρυπτονομισμάτων:

Το DICE Money είναι ένα κρυπτογράφηση νέας εποχής που αναπτύχθηκε για να ενσωματώσει τις καλύτερες δυνατότητες τόσο των κρυπτονομισμάτων όσο και του νομίσματος fiat. Παρόμοια με τα κρυπτονομίσματα, τα διακριτικά DICE αποκτώνται (ή δημιουργούνται) χωρίς κεντρική αρχή ή αξιόπιστα τρίτα μέρη. Επιπλέον, τα κουπόνια DICE μπορούν να χρησιμοποιηθούν για την αγορά αγαθών ή υπηρεσιών ή ακόμη και για δωρεά για κοινωνικούς σκοπούς ή για μεταφορά σε φίλους και συγγενείς. Όπως τα κρυπτονομίσματα, η πλατφόρμα DICE είναι επίσης αποκεντρωμένη. Ωστόσο, διαφέρει με την αποδοτικότητα, ταχύτερη και λιγότερο δαπανηρή χρησιμοποιώντας πολλαπλά καθολικά, αντί για ένα μόνο καθολικό.

Παρόμοιο με ένα νόμισμα fiat, οι κάτοχοι της πλατφόρμας μπορούν να πραγματοποιούν συναλλαγές με μάρκες DICE ακόμη και εκτός σύνδεσης, απρόσκοπτα στα καταστήματα που δέχονται τέτοια ψηφιακά στοιχεία.

Με παρόμοια χαρακτηριστικά που ενσωματώνουν το παραδοσιακό χρήμα και τα ψηφιακά κρυπτονομίσματα, το DICE ξεχωρίζει από τα συμβατικά κρυπτονομίσματα για διάφορους λόγους. Σε αντίθεση με τα κρυπτονομίσματα που απαιτούν την αποθήκευση εξειδικευμένου πορτοφολιού, τα διακριτικά DICE δεν χρειάζονται τέτοια πορτοφόλια και μπορούν να αποθηκευτούν στο διαδίκτυο με τη μορφή δυαδικού αρχείου, email ή εκτός σύνδεσης ως έντυπη σημείωση ή μονάδα flash USB.

Επιπλέον, για πρώτη φορά στην κρυπτογράφηση, το DICE επιτρέπει στους χρήστες να εξορύσσουν τα κουπόνια DICE εκτός σύνδεσης, επιτρέποντας πολλές συναρπαστικές ευκαιρίες fintech. Με την εξόρυξη εκτός σύνδεσης, οι χρήστες θα έχουν ανανεωμένη ασφάλεια με ασφαλέστερες επιλογές χωρίς να φοβούνται την κρυπτογράφηση, όπου κάποιος άλλος χρησιμοποιεί κρυφά τους πόρους σας για να εξορύξει κρυπτονομίσματα.

Κατάλληλο για υιοθεσία χωρίς σοκ ως τα καθημερινά χρήματα, οι χρήστες μπορούν να συμμετέχουν στην επαναστατική πλατφόρμα που απλοποιεί την άντληση κεφαλαίων πιο οικονομικά, ενώ προσφέρει μια πύλη για εκατομμύρια να συνδεθούν κοινωνικά στην πλατφόρμα. Συνδυάζοντας τις καλύτερες δυνατότητες κρυπτογράφησης και παραδοσιακών νομισμάτων. ΖΑΡΙΑ έχει τη δυνατότητα να εξελιχθεί ως ένα παγκοσμίως αποδεκτό ψηφιακό νόμισμα που προστατεύεται από κρυπτογραφία.

Για να μάθετε περισσότερα για το DICE ή πώς μπορεί να βοηθήσει την επιχείρησή σας να συγκεντρώσει χρήματα επισκεφτείτε τη δική τους δικτυακός τόπος ή μπορείτε να διαβάσετε τη Λευκή Βίβλο εδώ.

Επικοινωνία μέσων:

Όνομα: Dilip Chandar

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ:    [προστασία μέσω email]

Ιστοσελίδα: www.dice.money

Τηλεγράφημα: https://t.me/DICEMoney

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me