PR: Γέφυρα του χάσματος μεταξύ λιανοπωλητών και Crypto με το δίκτυο επιστροφής μετρητών Fluz Fluz

Πηγαίνετε σε ένα κατάστημα, αγοράστε το προϊόν που θέλετε και επιστρέψτε μετρητά! Είναι τόσο απλό! Το Fluz Fluz είναι ένα κρυφό κόσμημα του κόσμου της κρυπτογράφησης – ένα έργο κρυπτογράφησης με πραγματική άμεση εφαρμογή σε πραγματικό κόσμο! Έχοντας αποδείξει την επιτυχία της στην Κολομβία, το Fluz Fluz θέλει να κατακτήσει την αμερικανική αγορά και θέλουμε να ξεκινήσουμε τα πράγματα με ένα χτύπημα: σε 2 σύντομες εβδομάδες, θα ξεκινήσει η ενεργοποίηση του Fluz Fluz Cash Back Premier Seat – πάρτε τις θέσεις σας στην πρώτη σειρά η παγκόσμια επανάσταση Cash Back!

Τι είναι το Fluz Fluz?

Το Fluz Fluz είναι ένα Cash Back Network ήταν κάθε χρήστης του Fluz Fluz που μπορεί να κερδίσει μια άμεση απόδοση στην αγορά του όταν ψωνίζει on-line, στο κατάστημα, αγοράζοντας ψηφιακές δωροκάρτες και επιπλέον μέσω ενός ενσωματωμένου Cash Back Network.

Η Fluz Fluz έχει ήδη μια επιτυχημένη και ενεργή επιχείρηση στην Κολομβία (με βάση 100.000 χρηστών), και αυτή τη στιγμή το Fluz Fluz επεκτείνεται και εισέρχεται στην αγορά των ΗΠΑ.

Προκειμένου να συγκεντρώσει κεφάλαια για επέκταση, η Fluz Fluz εξέδωσε τα διακριτικά FLUZ ERC-20 και τον Δεκέμβριο του 2017 είχε την εκδήλωση συγκέντρωσης χρημάτων ICO. Το όριο του στόχου των 20 εκατομμυρίων δολαρίων επιτεύχθηκε εντός δύο εβδομάδων από το δημόσιο πλήθος πωλήσεων.

Πόσοι λιανοπωλητές έχουν το Fluz Fluz και γιατί συμμετέχουν όλο και περισσότερο κάθε μέρα?

Επί του παρόντος, περισσότεροι από 300+ μεγάλοι έμποροι λιανικής και επωνυμίες έχουν ήδη εγγραφεί στο Fluz Fluz, συμπεριλαμβανομένων άλλων μεγαλοπρεπών όπως η Nike, η Uber, η Disney, μεταξύ άλλων. Ο αριθμός των συνεργατών αυξάνεται μέρα με τη μέρα! Προσφέροντας εκπτώσεις μαζικής και πολλαπλής κατηγορίας προϊόντων στους χρήστες Fluz Fluz, προσελκύουν πιστά και επαναλαμβάνουν πελάτες. Με τη σειρά τους, το κόστος απόκτησης πελατών είναι πολύ φθηνότερο από ό, τι μέσω των παραδοσιακών καναλιών DM και τώρα έχουν έναν καλό μηχανισμό για να προσελκύσουν περισσότερους χρήστες εκτός σύνδεσης και διαδικτυακά στα καταστήματά τους.

Ο πιο σημαντικός λόγος για τον οποίο οι λιανοπωλητές συμμετέχουν στο Fluz Fluz είναι ότι όλες οι προσφορές γίνονται σε νόμισμα. Τα διακριτικά FLUZ λειτουργούν κυρίως ως διαμεσολαβητές προστιθέμενης αξίας στο σύστημα. (Περισσότερα σχετικά με την πτυχή χρησιμότητας διακριτικών FLUZ στις ακόλουθες παραγράφους.)

Πώς λειτουργεί το δίκτυο επιστροφής μετρητών Fluz Fluz?

Το Fluz Fluz Cash Back Network αποτελείται από τα βασικά καθίσματα δικτύου Tier 1 και Tier 2, καθώς και τα δωρεάν σημεία από άτομα που θέλουν να χρησιμοποιήσουν την εφαρμογή Fluz Fluz. Όλοι οι νέοι χρήστες του Fluz Fluz Cash Back θα συμπληρωθούν αυτόματα ή θα προσκληθούν στη Δομή Δικτύου κάτω από αυτές τις θέσεις, και κάθε κάτοχος θέσεων θα μπορεί να κερδίσει επιπλέον επιστροφή μετρητών που δημιουργούνται από το δίκτυο μετρητών καθισμάτων του.

Στις 14 Αυγούστου, θα ξεκινήσουν οι εκδηλώσεις ενεργοποίησης των θέσεων 1 και 2 του επιπέδου δικτύου. Κάθε υποστηρικτής του Fluz Fluz που διαθέτει επί του παρόντος επαρκή ποσά διακριτικών FLUZ θα μπορεί να εξασφαλίσει μία ή περισσότερες θέσεις Core Back Network Network. Οι μόνες διαφορές μεταξύ των δύο βαθμίδων είναι οι απαραίτητες μάρκες για να διεκδικήσετε μια θέση

και δεδομένου ότι το κάθισμα της κατηγορίας 1 είναι πιο κοντά στον πυρήνα του δικτύου, θα συμπληρωθεί αυτόματα με τακτικούς χρήστες πιο γρήγορα.

Για Θέση 1 Βαθμού χρειάζεστε 20.000 μάρκες FLUZ και για Θέση Βαθμού 2, χρειάζεστε 10.000 μάρκες FLUZ. Εάν ενδιαφέρεστε να συμμετάσχετε στην εκδήλωση ενεργοποίησης του Fluz Fluz Network Seat αλλά δεν έχετε αρκετά διακριτικά FLUZ, μπορείτε να αποκτήσετε περισσότερα διακριτικά σε μία από αυτές τις ανταλλαγές:

  1. https://idex.market/eth/fluz
  2. https://www.qryptos.com/
  3. https://cobinhood.com/trade/

Τι είναι τα βοηθητικά προγράμματα διακριτικών FLUZ?


Πριν αρχίσουμε να συζητάμε για τις λειτουργίες FLUZ token Network Utility, λάβετε υπόψη την πρωταρχική λειτουργία – όλοι όσοι διαθέτουν επαρκή κατοχή διακριτικών FLUZ θα μπορούν να διεκδικήσουν θέσεις Fluz Fluz Network TIER. Πρόσθετες λειτουργίες μετά την εκδήλωση καθισμάτων περιλαμβάνουν:

Ένας τρόπος παροχής πολλών πρόσθετων βασικών λειτουργιών στο δίκτυο επιστροφής χρημάτων Fluz Fluz. Κάθε χρήστης που διαθέτει διακριτικά FLUZ θα μπορεί:

  1. Ενεργοποιήστε το DOUBLE cash back για τις αγορές τους. Ακόμη και για προηγούμενες αγορές (έως και 14 ημέρες αργότερα).
  1. Δώστε αυτά τα διακριτικά στο δίκτυο των καθισμάτων σας – σε ένα συγκεκριμένο άτομο ή σε ολόκληρο το δίκτυο. Με αυτόν τον τρόπο, ο χρήστης θα ενθαρρύνει οικονομικά αποδοτικές δαπάνες στο δίκτυό του και θα πάρει περισσότερα χρήματα πίσω στον εαυτό του.
  1. Λάβετε μέρος στη μηνιαία κλήρωση για θέσεις που δεν διεκδικήθηκαν στην αρχική μας εκδήλωση καθισμάτων, καθώς και όλα τα μετρητά που έχουν συσσωρευτεί από τότε που έγιναν ενεργά.

Με περισσότερα βοηθητικά προγράμματα θα αποκαλυφθούν σύντομα!

Πώς να ενεργοποιήσετε μια κορυφαία θέση Fluz Fluz?

Στη συνέχεια, επισκεφθείτε τη σελίδα ενεργοποίησης θέσεων για να ενεργοποιήσετε μια θέση: < https://activate.fluzfluz.com

Εγγραφείτε στο Fluz Fluz και λάβετε μέρος στην παγκόσμια επανάσταση επιστροφής χρημάτων! Μείνετε ενημερωμένοι με όλα όσα συμβαίνουν με το Fluz Fluz και ακολουθήστε την ομάδα τηλεγραφημάτων ανακοίνωσης: https://t.me/fluzfluzannouncements

Και αν έχετε οποιεσδήποτε ερωτήσεις, μπορείτε να τις ρωτήσετε στην ομάδα τηλεγραφημάτων παγκόσμιας κοινότητας: https://t.me/fluzfluzreward

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map