PR: Cache Κάνοντας το Blockchain να χρησιμοποιείται για προγραμματιστές και επιχειρήσεις

Η ανάπτυξη του blockchain θεωρείται πολύπλοκο και μπερδεμένο όταν δεν θα έπρεπε. Όμως, στο στάδιο της εκκίνησής του, είναι δύσκολο για τους προγραμματιστές να δημιουργήσουν εφαρμογές που μπορούν να επιτύχουν περαιτέρω μαζική υιοθέτηση στο μέλλον.

Εδώ είναι που Κρύπτη έρχεται στην εικόνα. Με σκοπό να “η ανάπτυξη Blockchain δεν πρέπει να είναι επιστήμη πυραύλων”, εργάζεται σε πολλά προϊόντα και υπηρεσίες που μπορείτε να έχετε και να εκτελείτε σε blockchain μέσα σε λίγα λεπτά.

Γνωρίστε την προσωρινή μνήμη: Ενεργοποιήστε το blockchain σε λίγα λεπτά

Το Cache είναι μια σειρά έργων και ένα διακριτικό που εργάζεται για την κατασκευή εργαλείων για να κάνει το blockchain εύκολο και χρησιμοποιήσιμο για προγραμματιστές και επιχειρήσεις.

“Το Cache είναι ένα διακριτικό και μια σειρά έργων που στοχεύουν στην ενδυνάμωση των προγραμματιστών, των νεοσύστατων επιχειρήσεων και των προϊόντων για εύκολη υιοθέτηση ισχυρών δυνατοτήτων blockchain όπως στοιχεία ενεργητικού, διακριτικά, αποκέντρωση, διαχείριση ταυτότητας και πολλά άλλα. Εν κατακλείδι, πιστεύουμε ότι για να έχουμε έναν πιο αποκεντρωμένο κόσμο, πρέπει να κάνουμε την ανάπτυξη, τα εργαλεία και την εμπειρία των χρηστών γύρω από το blockchain ως εύκολη επιλογή. “

Χτισμένη στο NEM blockchain, η ομάδα ορίζει την τεχνολογία πίσω από το έργο της ως «Η Cache λειτουργεί και ζει μέσα στην πλατφόρμα NEM blockchain. Η NEM λειτουργεί ασφαλή, RESTful API που επιτρέπουν στους προγραμματιστές να δημιουργούν μοναδικές, φιλικές προς το χρήστη λύσεις στην κορυφή της πλατφόρμας. Για να στείλετε Cache ή να πραγματοποιήσετε συναλλαγές Cache, ένας χρήστης θα πληρώσει μια ονομαστική χρέωση συναλλαγής στο XEM cryptocurrency. Σε αντίθεση με το Ethereum, οι χρεώσεις στο blockchain NEM δεν είναι μεταβλητές, αξιόπιστες και χαμηλού κόστους. “

Τιμή διακριτικού κρυφής μνήμης & μια σταθερή ομάδα

Όσον αφορά το διακριτικό Cache, έχει σχεδιαστεί με έμφαση στην ενσωμάτωση προγραμματιστών, επιχειρήσεων, ιστότοπων και εταιρειών. Η εταιρεία θα το επιτύχει μέσω 3 κύριων προϊόντων, δηλαδή Blockstart, Cacheout και Devslopes.

Το Cache είναι το βοηθητικό διακριτικό που θα τροφοδοτεί το Blockstart, μια πλατφόρμα προγραμματιστή που παρέχει τα εργαλεία για την εφαρμογή και την κατασκευή εφαρμογών blockchain με ευκολία. Το Blockstart θα επιτρέψει στους προγραμματιστές και τις επιχειρήσεις να αρχίσουν να βασίζονται σε ένα δίκτυο blockchain σε λίγα λεπτά και θα επιβαρύνονται με χρεώσεις Cache. Προκειμένου να υποστηρίξει την ανάπτυξη αυτής της πλατφόρμας προγραμματιστών, το Cacheout δημιουργήθηκε για να είναι ένα οικοσύστημα, ιστότοπος και πλατφόρμα σχεδιασμένη να δημιουργεί ποιοτικές ερωτήσεις και απαντήσεις για προγραμματισμό και τεχνολογικές ερωτήσεις σχετικές με μέλη της κοινότητας Blockstart. Το Devslopes θα έχει εκπαίδευση για προγραμματιστές όπου υπάρχει πρόσβαση σε αποκλειστικό περιεχόμενο μέσω της προσωρινής μνήμης και θα συνεχίσει να λειτουργεί ως επωαστήρας για επερχόμενα σούπερ σταρ blockchain.

Το έργο έχει μια σταθερή ομάδα 9 στη θέση τους, κατασκευάζουν εφαρμογές που απευθύνονται σε καταναλωτές και προγραμματιστές από το 2015 και έχουν διδάξει σε 300.000 μαθητές παγκοσμίως πώς να κωδικοποιούν στο Devslopes. Όλα τα μέλη της ομάδας ήταν πρώην μαθητές του Devslopes και οι πλατφόρμες τους κατασκευάζονται για να καθοδηγούνται από τη χρήση και τη δραστηριότητα των προγραμματιστών και θα χρησιμοποιηθούν εκτενώς από την υπάρχουσα κοινότητα Devslopes.

Η ομάδα λέει,

«Κάνουμε τα περίπλοκα πράγματα απλά. Αυτό το κάνουμε τώρα για το blockchain. ”

Το ιστορικό της ομάδας, ένα ιστορικό καθορισμού και επίτευξης στόχων και δημιουργία προϊόντων και υπηρεσιών που είναι εύχρηστα και κατανοητά, είναι τα πλεονεκτήματα αυτού του έργου. Η προσωρινή μνήμη είναι ήδη σε κυκλοφορία και μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την αγορά μαθημάτων στο www.devslopes.com. Επί του παρόντος, η ομάδα συνεργάζεται με την Pearson Vue και την Blockchain Training Alliance για να βοηθήσει στην παραγωγή εξετάσεων και πιστοποιήσεων που σχετίζονται με το Blockchain παγκοσμίως.

Τα μελλοντικά σχέδια της Cache


Η πλατφόρμα και τα συστήματα Devslopes είναι ζωντανά και επιτυχημένα τα τελευταία 2 χρόνια, υποστηρίζοντας και χτίζοντας τη βάση χρηστών τους. Επιπλέον, το Blockstart κατασκευάζεται επί του παρόντος και το Cacheout βρίσκεται στα αρχικά στάδια της ανάπτυξης προϊόντων.

Όσον αφορά τα μελλοντικά σχέδια, η ομάδα λέει:

«Θα συνεχίσουμε ταυτόχρονα να δημιουργούμε και να κυκλοφορούμε το δημόσιο δίκτυο blockchain, όπου οι προγραμματιστές μπορούν να δημιουργήσουν προϊόντα και υπηρεσίες με χρέωση Cache. Λίγο μετά θα ξεκινήσουμε την ανάπτυξη του Cacheout και θα συνεχίσουμε να αναπτύσσουμε και να παράγουμε περιεχόμενο για το Devslopes Μάθετε να Κωδικοποιείτε για τη δημιουργία μολύβδου Blockstart και Cacheout. ”

Σε πρόσφατο ανάρτηση, η ομάδα σημείωσε ότι λόγω της μοναδικής χρήσης του διακριτικού Cache εντός της κοινότητας προγραμματιστών Blockstart, το διακριτικό θα είναι μονωμένο από την τάση τιμών της «ταχύτητας token» που μαστίζει πολλές πλατφόρμες blockchain. Το μερίδιο προγραμματιστή στο διακριτικό Cache είναι ουσιαστικά καταθέσεις για δημιουργία εντός του οικοσυστήματος Blockstart. Αυτό το μερίδιο υποστηρίζει το οικοσύστημα και ελαχιστοποιεί την απογοητευτική οικονομική και τεχνολογική επιβάρυνση της ανάπτυξης blockchain.

Η Cache άρχισε να δημιουργεί SDK για iOS, Android και Unity για να ενεργοποιήσει τους προγραμματιστές, καθώς και να αναπτύξει το MVP για Blockstart (B2B) όπου οι επιχειρήσεις και οι νεοσύστατες επιχειρήσεις λειτουργούν σε δικά τους δίκτυα blockchain μέσα σε λίγα λεπτά. Η προσωρινή μνήμη δημιουργήθηκε από την αρχή για να υποστηρίξει και να γιορτάσει τους προγραμματιστές και αυτός ο εστιασμένος σκοπός είχε ως αποτέλεσμα ένα ισχυρό σύνολο τεχνολογιών που θα ενδυναμώσουν την ανάπτυξη της επόμενης γενιάς αποκεντρωμένου λογισμικού.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map