PR: λαμβάνει το ARK Mobile Wallet

Ένα από τα σημαντικότερα γεγονότα στον κόσμο της κρυπτογράφησης ήταν η κυκλοφορία του ARK mobile wallet. Εδώ είναι όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για αυτό το μοναδικό πορτοφόλι για κινητά.

πορτοφόλι κιβωτίων

Η ARK κυκλοφόρησε το πολυαναμενόμενο πορτοφόλι ARK για κινητά που μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την ψηφοφορία ενός αντιπροσώπου, την αποστολή ή τη λήψη του υπολοίπου ή για τον απλό έλεγχο του υπολοίπου. Πριν από λίγο καιρό ανακοίνωσε τη συνεργασία της με κορυφαία αποκεντρωμένη εφαρμογή συναλλαγών Blockport που είναι η τεχνολογική ραχοκοκαλιά πίσω από το Κινητό πορτοφόλι ARK.

πορτοφόλι κιβωτίων

Συνεργασία με το Blockport

ark + blockport

Το Blockport είναι ένα ισχυρό, χωρίς σφάλματα παιχνίδι που αλλάζει αποκεντρωμένη ανταλλαγή που αποτελεί τη βάση για το κινητό πορτοφόλι ARK. Εξαλείφει τις εγγενείς αβεβαιότητες που αντιμετωπίζουν τα συμβατικά χρηματιστήρια και κάνει το εμπόριο εξαιρετικά εύκολο με συμβατικά νομίσματα όπως το ευρώ. Αυτό εποπτεύεται άμεσα από όχι λιγότερο από CFO Lars Rensing του ARK. Αναμένετε περισσότερη τεχνολογική μόχλευση των καναλιών Blockport όπως με τη μορφή πορτοφολιού για κινητά στο μέλλον.

Κύρια χαρακτηριστικά

Με αυτήν την εφαρμογή πορτοφολιού για κινητά kickass μπορείτε να κάνετε πολλά πράγματα με μία εφαρμογή. Μπορείτε να εισαγάγετε μια υπάρχουσα φράση πρόσβασης απλώς με τη δυνατότητα QR ή να γράψετε ή να επικολλήσετε τη φράση πρόσβασης. Μπορείτε να δημιουργήσετε μια νέα φράση πρόσβασης, μπορείτε να ορίσετε έναν κωδικό PIN για να περιορίσετε την πρόσβαση στο προφίλ και να το διατηρήσετε ασφαλές. Σας παρέχει όλους τους βασικούς τύπους συναλλαγών όπως αποστολή, λήψη, ψηφοφορία, κατάργηση της ψηφοφορίας εκπροσώπου. Η εφαρμογή μπορεί να συνδεθεί τόσο στο mainnet όσο και στο devnet και σας δίνει τη δυνατότητα να συνδεθείτε στα διαφορετικά προφίλ για διευθύνσεις ARK ή δίκτυα. Μπορείτε να προσθέσετε νέες επαφές και να ξεκινήσετε να κάνετε συναλλαγές μαζί τους εύκολα. Υπάρχει μια επιλογή για έλεγχο του συνολικού υπολοίπου από όλες τις διευθύνσεις ARK. Μια άλλη εξαιρετική δυνατότητα που παρέχει είναι η δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας του πορτοφολιού σας, το Pin σας είναι το μόνο που χρειάζεται για την αποκρυπτογράφηση των δεδομένων σας και την πρόσβαση σε αυτά. Μπορείτε να αλλάξετε την καρφίτσα σας όποτε θέλετε. Τέλος, εάν ανησυχείτε και για κάποιο λόγο θέλετε να διαγράψετε όλα τα δεδομένα – μπορείτε να το κάνετε με την επιλογή καθαρών δεδομένων. Σας δείχνει τις τρέχουσες τιμές της αγοράς με μια αναφορά για τις εβδομαδιαίες κινήσεις. Επίσης, σας δίνει την επισκόπηση της κατάστασης του δικτύου με την επιλογή να αλλάξετε και τον ομότιμο. Υποστηρίζει την εμφάνιση των δεδομένων σε διάφορα νομίσματα FIAT.

Προσεχείς δυνατότητες

Επιπλέον, αυτή είναι μόνο η βασική κυκλοφορία. Κατά τις επόμενες περιόδους, το κινητό πορτοφόλι ARK θα έχει περισσότερες δυνατότητες στις οποίες περιλαμβάνεται ένα σκοτεινό θέμα, η υποστήριξη του Ledger Nano S μέσω του καλωδίου ή του προσαρμογέα On The Go. Στοχεύει επίσης να προσθέσει προσαρμοσμένους τύπους δικτύου στον χρήστη όπου ο χρήστης μπορεί να προσθέσει τη δική του αλυσίδα με βάση το ARK, για παράδειγμα Kapu, Blockpool κ.λπ. με την ίδια διεύθυνση IP. Ο πείρος που χρησιμοποιείται για τον έλεγχο της πρόσβασης θα αντικατασταθεί προαιρετικά με την επιλογή ταυτότητας δακτυλικών αποτυπωμάτων. Θα σας στείλει ειδοποιήσεις για κάθε συναλλαγή που κάνετε. Θα σας δώσει δυνατότητες στη δική σας τοπική γλώσσα και όχι μόνο στα Αγγλικά και ο χρήστης θα μπορεί να αποθηκεύσει τη φράση πρόσβασης που δημιουργείται στο pdf. Αυτές οι δυνατότητες σε συνδυασμό θα κερδίσουν οποιαδήποτε άλλη εφαρμογή πορτοφολιού για κινητά.

Ο κωδικός εφαρμογής πορτοφολιού


Δεν χρειάζεται επίσης να συγχρονίσετε την εφαρμογή σας, απλώς ανοίξτε την εφαρμογή και ξεκινήστε την επιχείρησή σας. Πρόκειται για μια υβριδική εφαρμογή που έχει τον ίδιο κωδικό για iPhone και Android για να βοηθήσει στη συντονισμένη ανάπτυξη που έχει δημιουργηθεί χρησιμοποιώντας το Iconic framework και το δικό του API Typescript της ARK που σας επιτρέπει να αλληλεπιδράτε με το δίκτυο ARK χρησιμοποιώντας το κινητό σας τηλέφωνο από οπουδήποτε, οποτεδήποτε.

Πώς θα πάρει η ομάδα σφάλματα?

Επίσης, το πορτοφόλι για κινητά κυκλοφόρησε μόλις στην έκδοση Beta και μπορεί να έχει κάποια σφάλματα προς το παρόν, να το έχετε μαζί μας ενώ τα καταργούμε γρήγορα. Ενημερώστε μας για τυχόν σφάλματα που εντοπίζετε στο Github και θα το φροντίσουμε από εκεί.

Πώς να διατηρήσετε το πορτοφόλι σας ασφαλές?

Τέλος, μην ξεχάσετε να αποθηκεύσετε τη φράση πρόσβασης που δημιουργήσατε σε ένα χαρτί ή μια συσκευή USB και να τις δοκιμάσετε με μικρές καταθέσεις προτού πραγματοποιήσετε μεγάλες συναλλαγές. Μην ξεχνάτε ότι οι φράσεις πρόσβασης είναι δική σας ευθύνη, οπότε μην τις χάσετε.

Ενημερώστε μας για τις σκέψεις σας σχετικά με το bitcoin το 2018 στα παρακάτω σχόλια ή γράψτε μας στο [email protected]

Το περιεχόμενο που παρουσιάζεται μπορεί να περιλαμβάνει προσωπική γνώμη του συγγραφέα και υπόκειται σε συνθήκες αγοράς. Κάντε την έρευνα αγοράς σας προτού επενδύσετε σε κρυπτονομίσματα. Ο συγγραφέας ή η έκδοση δεν φέρει καμία ευθύνη για την προσωπική σας οικονομική απώλεια.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map