Το Peer to Peer Crypto Exchange, Paxful, είναι τώρα η μεγαλύτερη αγορά P2P στην Ινδία!

Καθώς η υιοθέτηση κρυπτονομισμάτων αυξάνεται σε αναπτυσσόμενες χώρες, η ανάγκη ανταλλαγής από ομοτίμους γίνεται πιο εμφανής προκειμένου να διευκολυνθεί η αγορά και η πώληση Bitcoin, Ethereum και Litecoin κ.λπ. Paxful, ένα από τα μεγαλύτερα χρηματιστήρια P2P στον κόσμο, στοχεύει στην παροχή των καλύτερων υπηρεσιών σε χρήστες σε μια προσπάθεια ενίσχυσης της υιοθέτησης κρυπτογράφησης σε αναπτυσσόμενες χώρες στον κόσμο στη Λατινική Αμερική, την Αφρική και την Ασία.

Η Paxful είναι η κορυφαία ανταλλαγή Bitcoin peer to peer, που ξεκίνησε το 2014 ως EasyBitz, επιτρέποντας στους χρήστες να αγοράζουν και να πωλούν BTC χρησιμοποιώντας διάφορες μεθόδους πληρωμής, όπως τραπεζικές και τραπεζικές μεταφορές, Paypal, Venmo, MPESA, Apple δωροκάρτες κ.λπ..

Ευχάριστη ανταλλαγή κρυπτογράφησης στις αναπτυσσόμενες χώρες

Τα περιουσιακά στοιχεία κρυπτονομισμάτων γίνονται περιουσιακά στοιχεία για πολλούς επενδυτές ως περιουσιακά στοιχεία ασφαλούς καταφυγής ή ως περιουσιακό στοιχείο διαφοροποίησης στο χαρτοφυλάκιό τους. Επιπλέον, οι επενδυτές σε αναπτυσσόμενες χώρες αγοράζουν Bitcoin (BTC) και παρόμοια περιουσιακά στοιχεία για να μειώσουν το κόστος αποστολής εμβασμάτων στο εξωτερικό και ως αντιστάθμιση των υπερπληθωριστικών νομισμάτων σε όλο τον κόσμο.

Οι ανταλλαγές κρυπτογράφησης P2P με επικεφαλής την Paxful, και ένας από τους ανταγωνιστές της LocalBitcoins, επικεντρώνονται κυρίως στον ανεπτυγμένο κόσμο, επιτρέποντας στους μη τραπεζικούς πολίτες να αγοράζουν και να πωλούν BTC εύκολα και αποτελεσματικά από ομοτίμους τοπικά. Ειδικότερα, η Ινδία παρατηρεί τεράστια αύξηση στα κρυπτονομίσματα και το ενδιαφέρον blockchain, καθώς οι συνολικοί εβδομαδιαίοι όγκοι που διαπραγματεύονται στο Paxful έφτασαν στο υψηλό όλων των εποχών την περασμένη εβδομάδα.

Αύξηση της υιοθέτησης κρυπτονομισμάτων στην Ινδία

Η συνολική ανάπτυξη της κρυπτογράφησης και της τεχνολογίας blockchain στην Ινδία δεν ήταν τίποτα άλλο παρά αξιοσημείωτη από τις ρυθμίσεις, τις τεχνολογικές και τις πτυχές της αγοράς.

Το 2018, η μεγαλύτερη κεντρική τράπεζα της δημοκρατίας στον κόσμο, η Reserve Bank of India (RBI), θέσπισε μια γενική απαγόρευση των κρυπτονομισμάτων με δρακόντειες ποινές. Οι άστοχοι νόμοι που τίθενται για τις αγορές κρυπτογράφησης χρησιμοποιώντας τραπεζικές χρεωστικές ή πιστωτικές κάρτες και τραπεζικά εμβάσματα θέτουν πολλούς χρήστες στην Ινδία προς ανταλλαγές P2P.

Παρά το Ανώτατο Δικαστήριο της Ινδίας να αποφανθεί ότι η κίνηση είναι αντισυνταγματική και άρση της απαγόρευσης RBI, η οποία άνοιξε τη χώρα στην άνοδο των κεντρικών ανταλλαγών Bitcoin, οι ανταλλαγές P2P συνεχίζουν να ευδοκιμούν στη χώρα.

Συνολικοί εβδομαδιαίοι όγκοι διαπραγματεύθηκαν στο Paxful το 2020 μέχρι τώρα.

Ο Paxful ηγείται της χρέωσης έχοντας ολοκληρώσει πάνω από 18,81 εκατομμύρια δολάρια σε συναλλαγές BTC στην πλατφόρμα από τις αρχές του 2020.

Η Paxful σημειώνει υψηλό ρεκόρ σε εβδομαδιαίες πωλήσεις στην Ινδία

Σύμφωνα με τα διαγράμματα που παρέχονται από ΧρήσιμοTulips.org, Η Paxful είναι πλέον η μεγαλύτερη ανταλλαγή κρυπτονομισμάτων peer to peer στην Ινδία μετά από μια μεγαλοπρεπή άνοδο το 2020. Τους τελευταίους εννέα μήνες, το χρηματιστήριο P2P έχει αυξηθεί από ένα μονοψήφιο μερίδιο αγοράς σε έναν ηγέτη στον κυρίαρχο ανταγωνιστή, το LocalBitcoins , και άλλοι ηγέτες της αγοράς στην Ινδία.


Η Ινδία είναι η δεύτερη μεγαλύτερη αγορά Bitcoin P2P στην περιοχή Ασίας / Ειρηνικού, ακολουθώντας μόνο την Κίνα, καθώς η γρήγορη διείσδυση της Paxful στη χώρα τη θέτει σε ένα δρόμο για να προκαλέσει την Κίνα.

Τοπικά Bitcoins vs Paxful ανάπτυξη από το 2015

Στις πρώτες 21 εβδομάδες του 2020, το χρηματιστήριο κατέγραψε τουλάχιστον 1 εκατομμύριο δολάρια σε εβδομαδιαίες ποσότητες 34 τοις εκατό του χρόνου. Από τις αρχές Μαΐου, οι εβδομαδιαίοι όγκοι Bitcoin που διαπραγματεύτηκαν έχουν διογκωθεί με τρεις διαδοχικές υψηλές εποχές – την εβδομάδα που έληξε στις 17 Μαΐου – καταγράφοντας συνολικά 1,521 εκατομμύρια δολάρια.

Η ανταλλαγή προσφέρει στους χρήστες έναν γρήγορο τρόπο ανταλλαγής των ινδικών ρουπιών τους σε Bitcoin και αντίστροφα συνδέοντας διαφορετικούς αγοραστές και πωλητές σε μια αγορά ρευστών. Πώς μπορείτε λοιπόν να συμμετάσχετε στο κίνημα Paxful και να αγοράσετε και να πουλήσετε εύκολα BTC στο INR?

Πώς να αγοράσετε και να πουλήσετε BTC στο Paxful

Εάν δεν έχετε λογαριασμό στο Paxful, θα πρέπει να “Δημιουργήσετε έναν λογαριασμό” και στη συνέχεια να συνδεθείτε στον λογαριασμό σας. Ακολουθήστε τις παρακάτω οδηγίες.

  1. Πηγαίνετε στον επίσημο Paxful ιστότοπος.
  2. Επιλέξτε “Αγορά Bitcoin” ή “Πώληση Bitcoin” στα κουμπιά που παρέχονται στην επάνω καρτέλα.

  1. Επιλέξτε “Ινδική ρουπία” και αναζητήστε τις καλύτερες προσφορές και επιλογές πληρωμής που παρέχονται από τους χρήστες στη σελίδα που προκύπτει.

Σημείωση: Μην ξεχνάτε να ελέγχετε προσεκτικά τη φήμη του πωλητή ή του αγοραστή πριν ξεκινήσετε τη συναλλαγή, να κοιτάξετε προσεκτικά κάθε λεπτομέρεια και να βεβαιωθείτε ότι ο προμηθευτής σας είναι διαθέσιμος.

  1. Επιλέξτε την προτιμώμενη προσφορά σας και ορίστε το ποσό που θέλετε να αγοράσετε.
  2. Εάν είστε ικανοποιημένοι με τους όρους που παρέχονται, κάντε κλικ στο κουμπί “Συμφωνώ με τους όρους και αγορά Bitcoin τώρα”.
  3. Η σελίδα που προκύπτει θα παρέχει ένα κουτί συνομιλίας μεταξύ του αγοραστή και του πωλητή για κοινή χρήση λεπτομερειών.
  4. Μόλις στείλετε την πληρωμή, κάντε κλικ στο κουμπί “ΠΛΗΡΩΘΕΙ” για να λάβετε τα Bitcoin.

Ωστόσο, η ανταλλαγή θέτει όριο στους όγκους που μπορείτε να πραγματοποιήσετε συναλλαγές εάν δεν επαληθευτεί. Επαληθεύστε το email και το αναγνωριστικό σας για να αυξήσετε τα όρια συναλλαγών.

συμπέρασμα

Η ανάπτυξη της Paxful στην κοινότητα κρυπτογράφησης της Ινδίας και οι εκατοντάδες επιλογές πληρωμής της προσφέρουν στην ανταλλαγή ένα άγριο ανταγωνιστικό πλεονέκτημα έναντι του ανταγωνισμού. Οι γρήγορες και φτηνές δυνατότητες αγοράς και πώλησης για να κάνουν το Paxful το ιδανικό ανταλλακτικό P2P για να αποκτήσετε ένα κομμάτι Bitcoin στην Ινδία!

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map