Πώς μπορούμε να κάνουμε τη Διαφήμιση στο Διαδίκτυο για τους χρήστες;

Είναι σχεδόν αδύνατο να περιηγηθείτε στο Διαδίκτυο χωρίς να βλέπετε διαφημίσεις. Από προσεκτικά στοχευμένες διαφημίσεις που ακολουθούν χρήστες μέσω προγραμμάτων παρακολούθησης cookie, έως γενικές διαφημίσεις σε υπηρεσίες ροής βίντεο όπως το YouTube, πολλοί βρίσκουν την πλοήγηση στον Ιστό με την τρέχουσα μορφή του ενοχλητική και αποσπά την προσοχή. 

Σύμφωνα με μερικές εκτιμήσεις, ο μέσος χρήστης που σερφάρει στον Ιστό εκτίθεται σε τεράστιες 5.000 διαφημίσεις την ημέρα. Αυτό προκάλεσε σχεδόν το ένα τέταρτο χρηστών ιστού για να στραφούν σε προγράμματα αποκλεισμού διαφημίσεων, πρόσθετα που βασίζονται σε προγράμματα περιήγησης που εμποδίζουν την εμφάνιση διαφημίσεων, για καθαρότερη εμπειρία περιήγησης. 

Ακόμα και εκείνοι που δεν έχουν αρκετή τεχνολογία για να χρησιμοποιήσουν ένα πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων μπορούν πάντα να εγκαταλείψουν μια ιστοσελίδα εάν αισθάνονται ότι είναι υπερφορτωμένες με διαφημίσεις και για εκείνους τους χρήστες που δεν επιτρέπεται να χρησιμοποιούν ιστότοπους, εκτός εάν απενεργοποιήσουν τους αποκλειστές διαφημίσεων, πάνω από το 70% απλώς εγκαταλείπουν τον ιστότοπο.  

Ωστόσο, για τη διαφημιστική βιομηχανία, οι αποκλειστές διαφημίσεων και η αποστροφή των διαφημίσεων είναι ανησυχητική τάση. Μέχρι το τέλος του τρέχοντος έτους, εκτιμάται ότι 35 δισεκατομμύρια δολάρια σε έσοδα διαφήμισης θα χαθούν στους αποκλειστές διαφημίσεων. Όχι μόνο οι διαφημίσεις βοηθούν στην προώθηση της αναγνωρισιμότητας της επωνυμίας για φυσικές εταιρείες, αλλά είναι επίσης ζωτικής σημασίας για την επιτυχία πολλών διαδικτυακών επιχειρήσεων. 

Ευτυχώς, υπάρχει μια λύση. Πολλοί χρήστες δεν κουράζονται καθόλου τις διαφημίσεις, απλά κουράζονται να εμφανίζονται άσχετες ή ενοχλητικές διαφημίσεις. Γι ‘αυτό εταιρείες όπως Καλές διαφημίσεις χρησιμοποιούν τεχνολογία blockchain για να κάνουν την προβολή διαφημίσεων πιο φιλική προς τον χρήστη. Ας το διερευνήσουμε λεπτομερώς. 

Χρήση blockchain για βελτίωση των διαφημίσεων

Οι παραδοσιακές πλατφόρμες προβολής διαφημίσεων, όπως το Google Adwords, παρακολουθούν συνήθως τους χρήστες του Διαδικτύου μέσω των διαδικτυακών ταξιδιών τους και τους προβάλλουν διαφημίσεις βάσει του προηγούμενου ιστορικού περιήγησής τους. Ωστόσο, αυτές οι διαφημίσεις ενδέχεται να μην σχετίζονται με τον ιστότοπο στον οποίο βρίσκονται επί του παρόντος, γεγονός που τις κάνει συχνά να φαίνονται ενοχλητικές και εκτός τόπου. 

Αντ ‘αυτού, το Kind Ads είναι μια εφαρμογή blockchain που διαταράσσει τον τρόπο λειτουργίας των παραδοσιακών πλατφορμών διαφημίσεων, διευκολύνοντας τους εκδότες και τους διαφημιζόμενους να συνεργαστούν και να συνεργαστούν. Διακριτικό καλών διαφημίσεων, ‘ΕΙΔΟΣ’, βρίσκεται στο επίκεντρο της νέας πλατφόρμας, δημιουργώντας ένα μοντέλο εσόδων βάσει κινήτρων για εκδότες και χρήστες.

 Μία από τις βασικές δυνατότητες της πλατφόρμας Kind Ads είναι η πύλη Kind Ads, όπου οι εκδότες μπορούν να απαριθμήσουν λεπτομέρειες για τον ιστότοπό τους, είναι εξειδικευμένες, επίπεδα επισκεψιμότητας και κοινό-στόχο. Αυτό καθιστά ευκολότερο από ποτέ για τους διαφημιζόμενους να επιλέξουν σχετικούς εκδότες για την τοποθέτηση των διαφημίσεών τους, κάτι που όχι μόνο αυξάνει τις μετατροπές, αλλά επίσης κάνει τους χρήστες λιγότερο πιθανό να αισθάνονται βομβαρδισμένοι από άσχετο περιεχόμενο. 

Ενώ οι παραδοσιακές πλατφόρμες διαφημίσεων χρεώνουν στους διαφημιζόμενους υψηλές προμήθειες, το Kind Ads χρησιμοποιεί μια δομή αίσθησης που αντλείται από το διακριτικό KIND. Ως αποτέλεσμα, οι προϋπολογισμοί μάρκετινγκ των διαφημιζόμενων διαρκούν πολύ περισσότερο από τον μέσο όρο, επιτρέποντας στις ομάδες μάρκετινγκ να είναι πιο επιλεκτικές όταν τοποθετούν διαφημίσεις. 

Οι καλές διαφημίσεις διανέμουν επίσης το 75% των εσόδων τους πίσω στον εκδότη, κάτι που όχι μόνο αυξάνει την πιθανότητα οι εκδότες να χρησιμοποιούν την πλατφόρμα, αλλά επίσης προάγει έντιμες και δίκαιες πρακτικές δημοσίευσης. Οι εκδότες πληρώνονται μηνιαίως μόλις συμπληρωθεί το ελάχιστο ποσό πληρωμής. 

Για να διευκολύνουν τους διαφημιζόμενους να βρίσκουν ποιοτικούς εκδότες, οι οποίοι θα προβάλλουν διαφημίσεις σε σχετικό κοινό, οι εκδότες κατατάσσονται στην πλατφόρμα Kind Ads κατά σύστημα βαθμολογίας. Αυτό το σύστημα, που υποστηρίζεται από ένα υποκείμενο πρωτόκολλο blockchain, είναι αμετάβλητο και αποκεντρωμένο, γεγονός που καθιστά αδύνατη την παραβίαση των αξιολογήσεων του εκδότη.

Επιπλέον, χρησιμοποιώντας εξωτερικές πηγές δεδομένων, το Kind Ads μπορεί να εμφανίζει στους διαφημιζόμενους σχετικές πληροφορίες σχετικά με εκδότες, όπως δεδομένα του Google Analytics, την αρχή τομέα του ιστότοπου, τις προβολές σελίδας και άλλα. 

Όλες αυτές οι λειτουργίες διασφαλίζουν ότι οι διαφημιζόμενοι δεν λαμβάνουν μόνο την καλύτερη σχέση ποιότητας / τιμής μέσω των Είδη διαφημίσεων, αλλά τοποθετούν επίσης διαφημίσεις μπροστά από πελάτες που είναι πιο πιθανό να προσελκύσουν και να μετατρέψουν. 


Τα οφέλη για τους διαφημιζόμενους και τους εκδότες είναι σαφή, αλλά τι υπάρχει για τον τελικό χρήστη – το άτομο στο οποίο διαφημίζονται?

Πώς ωφελεί ο Kind Ads τον μέσο χρήστη του διαδικτύου? 

Αντί για ένα περιβάλλον διαφήμισης όπου ένας χρήστης βομβαρδίζεται από άσχετες διαφημίσεις, το οικοσύστημα Kind Ads περιλαμβάνει στην πραγματικότητα τον τελικό χρήστη και δημιουργεί αξία για αυτούς. 

Ανά πάσα στιγμή, οι χρήστες της πλατφόρμας Kind Ads μπορούν να επιλέξουν να ενεργοποιήσουν τις διαφημίσεις ή να προσαρμόσουν ποιες διαφημίσεις εμφανίζονται, προκειμένου να κερδίσουν διακριτικά για κάθε διαφήμιση που προβάλλονται. Εάν ένας χρήστης επιλέξει να δει όλες τις διαθέσιμες διαφημίσεις, θα κερδίσει τα περισσότερα διακριτικά, με το ποσό του διακριτικού να μειώνεται καθώς ο χρήστης περιορίζει την έκθεση των διαφημίσεών του. 

Πρόκειται για μια τεράστια αλλαγή στον τρόπο προβολής διαφημίσεων σε χρήστες ιστού, οι οποίοι στο παρελθόν είτε ήταν δεσμευμένο κοινό για άσχετο περιεχόμενο, είτε αναγκάστηκαν να χρησιμοποιούν αποκλεισμούς διαφημίσεων για να περιορίσουν την έκθεσή τους σε διαφημίσεις. Αντ ‘αυτού, το Kind Ads παρέχει μια πλατφόρμα όπου οι χρήστες μπορούν να δημιουργήσουν έσοδα από την προσοχή τους. 

Οι καλές διαφημίσεις δεν είναι μόνο για διαφημίσεις στη σελίδα. Η πλατφόρμα έχει σχέδια να επικεντρωθεί σε άλλα κορυφαία κανάλια, όπως ειδοποιήσεις push και καμπάνιες email – με υπάρχουσες ενοποιήσεις με κορυφαίες πλατφόρμες όπως το MailChimp. 

Ως προγράμματα περιήγησης ιστού, η προσοχή μας δεν ήταν ποτέ πιο πολύτιμη για τους διαφημιζόμενους, αλλά δεν ήταν ποτέ πιο δύσκολο να ληφθεί. Τώρα, με λύσεις όπως η πλατφόρμα Kind Ads, η δημιουργία εσόδων από την περιήγησή μας στον ιστό και η λήψη κινήτρων για την προβολή διαφημίσεων θα μπορούσε να καθορίσει το διαφημιστικό τοπίο του μέλλοντος.  

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map