Το MXC Exchange αλλάζει το μέλλον της βιομηχανίας κρυπτονομισμάτων μέσω της ανάπτυξης συμμόρφωσης

Πριν από την τρελή βιασύνη στις αγορές κρυπτογράφησης που είδε το Bitcoin (BTC) να ξεπεράσει την υψηλότερη τιμή του για να ορίσει νέα υψηλά όλων των εποχών, $ 23.800, καθώς τη στιγμή της γραφής, ένα δημοφιλές θέμα ξεκίνησε στο διάστημα – συμμόρφωση με την ασφάλεια. Σε όλη τη διάρκεια του έτους, πολλά χρηματιστήρια κρυπτονομισμάτων σε όλο τον κόσμο, όπως το BitMEX, έχουν στοχευτεί από χρηματοοικονομικές ρυθμιστικές αρχές λόγω κακής συμμόρφωσης και ρυθμίσεων ασφαλείας.

Η άσχημη πλευρά της συμμόρφωσης KYC / AML

Στις αρχές Οκτωβρίου, το BitMEX, μια πλατφόρμα διαπραγμάτευσης περιουσιακών στοιχείων κρυπτογράφησης, μήνυσε από το Υπουργείο Δικαιοσύνης των Η.Π.Α. και την Επιτροπή Εμπορίου Συναλλαγών μελλοντικών Συναλλαγών (CFTC) των ΗΠΑ για παραβίαση του νόμου περί τραπεζικού απορρήτου. Λίγο μετά την επιβεβαίωση ότι όλα τα χρήματα των χρηστών είναι ασφαλή στο χρηματιστήριο, ακολούθησε μια τεράστια εκροή Bitcoins το επόμενο δεκαπενθήμερο με 46.200 BTC και 10.600 BTC αποσύρθηκαν από την ανταλλαγή στις 2 Οκτωβρίου και 7 Οκτωβρίου αντίστοιχα.

Μετά από μια μακρά ιστορία, πολλά ανώτερα στελέχη της BitMEX, συμπεριλαμβανομένου του Διευθύνοντος Συμβούλου της, Arthur Hayes τέθηκαν σε αναστολή και απολύθηκαν εγκάρδια από τους ρόλους τους στην ανταλλαγή. Ως ένα από τα μεγαλύτερα διαρκή ανταλλαγή Bitcoin, οι χρήστες, οι ρυθμιστικές αρχές και οι αρχές σε όλο τον κόσμο εξετάζουν όλο και πιο προσεκτικά τις ανταλλαγές κρυπτογράφησης και την προσήλωσή τους στην ασφάλεια και τη συμμόρφωση με τους κανονισμούς.

Είτε στις Ηνωμένες Πολιτείες, στην Ιαπωνία, στο Ηνωμένο Βασίλειο ή σε άλλες σημαντικές αγορές κρυπτονομικών περιουσιακών στοιχείων, η συνέπεια των ρυθμιστικών αρχών έγκειται στην αυστηρή συμμόρφωση με τις απαιτήσεις της KYC και στην αποφυγή της παροχής παράνομων καναλιών νομιμοποίησης εσόδων από παράνομες δραστηριότητες και χρηματοδότησης της τρομοκρατίας..

Ένας νέος τρόπος για να εξετάσουμε τη συμμόρφωση

Η τεχνολογία και η καινοτομία θα πάνε πάντα πιο γρήγορα από τους ισχύοντες νόμους και ως εκ τούτου η ανάγκη εναρμόνισης. Οι πάροχοι υπηρεσιών κρυπτονομισμάτων καινοτομούν πάντα νέους τρόπους για να δημιουργήσουν μια αγορά συναλλαγών με τρόπο φιλικό προς τη συμμόρφωση σε μια προσπάθεια να διατηρηθούν εντός του κριτηρίου των ρυθμιστικών αρχών και να επιτρέψουν σε μια ευρύτερη αγορά να ανταλλάσσει και να χρησιμοποιεί κρυπτονομίσματα.

Για παράδειγμα, Ανταλλαγή MXC, ένα από τα 10 κορυφαία χρηματιστήρια μελλοντικής εκπλήρωσης Κοίνκεκο βαθμολογίες, είναι γνωστή για την αυστηρή συμμόρφωσή της με τους παγκόσμιους κανονισμούς KYC // AML για να παρέχει μια ομαλή και απρόσκοπτη εμπειρία στους χρήστες τους.

«Η συμμόρφωση και η ασφάλεια είναι το κλειδί για μια σταθερή και λειτουργική ανταλλαγή κρυπτονομισμάτων. Η μεγαλύτερη δοκιμή που αντιμετωπίζει η αγορά περιουσιακών στοιχείων κρυπτογράφησης το 2020 δεν είναι η δοκιμή αγοράς αλλά πώς να διεξαχθεί η λειτουργία της συμμόρφωσης ασφαλείας σε όλο τον κόσμο », δήλωσε ο Alex Zha, Διευθυντής Παγκόσμιων Επιχειρήσεων στο MXC exchange.

Ξεκίνησε το 2018, η MXC απέκτησε μια σειρά αδειών, συμπεριλαμβανομένης της άδειας MTR της Εσθονίας, της άδειας US Money Service Business, της Αυστραλιανής άδειας συμμόρφωσης, της καναδικής άδειας MSB και της ελβετικής άδειας συμμόρφωσης. Η απόκτηση τοπικών αδειών για τη συμμόρφωση των λειτουργιών κρυπτογράφησης στοιχείων στην πλατφόρμα της επέτρεψε μια ευρύτερη βάση αγοράς για το MXC Exchange σε αυτές τις χώρες.

Με έναν αριθμό ρυθμιστικών αρχών να αναπνέουν τους λαιμούς του MXC Exchange, οι χρήστες αισθάνονται ασφαλείς συναλλαγές στην πλατφόρμα, με όγκο σχεδόν 1 δισεκατομμυρίου δολαρίων καθημερινά.

Δύο μπιζέλια σε μια ομάδα: Ασφάλεια και συμμόρφωση

Είναι πολύ δύσκολο να υπάρχει μια κατάλληλη ανταλλαγή κρυπτονομισμάτων εάν αποτύχει είτε η συμμόρφωση είτε η ασφάλεια. Αυτό ήταν ένα μεγάλο πρόβλημα στον μαζικό κόσμο αποκεντρωμένης χρηματοδότησης (DeFi), όπου παρά τις αποκεντρωμένες ανταλλαγές (DEX) που περιβάλλουν το εμπόδιο συμμόρφωσης, η ασφάλεια απέτυχε ξανά και ξανά τις εφαρμογές.

Οι κεντρικές ανταλλαγές δεν έχουν αποδώσει καλύτερα με κρυπτονομίσματα αξίας δισεκατομμυρίων δολαρίων που έχουν κλαπεί σε παραβιάσεις σε όλα τα χρηματιστήρια. Ωστόσο, ορισμένες ανταλλαγές όπως τα Coinbase, Gate.io και MXC Exchange έχουν λάβει επιπλέον μέτρα για να διασφαλίσουν τα μέγιστα πρωτόκολλα ασφαλείας στις πλατφόρμες τους. Το τελευταίο περιλαμβάνει πενταμελείς εταιρείες προστασίας ασφάλειας για να ασφαλίσουν τα περιουσιακά στοιχεία των χρηστών – KnownSec, SlowMist Technology, Palmim Technology, Beosin και Chainsguard.


Μέχρι σήμερα, το MXC Exchange δεν έχει χάσει ούτε ένα νόμισμα σε ένα hack ασφαλείας στην πλατφόρμα τους. Τέτοια εντυπωσιακά ιστορικά ασφαλείας έχουν θέσει το χρηματιστήριο ψηλά στην κατάταξη του Coingecko’s Cybersecurity Score με συνολική βαθμολογία 9,5. Αυτό το καθιστά υψηλότερο στην ασφάλεια από τα γνωστά χρηματιστήρια όπως το Binance, το Huobi, το Gemini και το Coinbase Pro.

MXCΕικόνα: Βαθμολογία Coingecko Cybersecurity Score

Για να ενισχύσει τη συμμόρφωση, την ασφάλεια και τις υπηρεσίες τους στους πελάτες τους, η MXC Exchange ανακοίνωσε επίσης μια συνεργασία με την BlockRating, μια εταιρεία που ειδικεύεται στην αξιολόγηση ψηφιακών στοιχείων, ομάδων, έργων και ανταλλαγών. Η συνεργασία στοχεύει στην αύξηση της διαφάνειας στο κρυπτοσύστημα, ένα ανακοίνωση διαβάζει.

Έλεγχοι τρίτων

Εκτός από την ύπαρξη ισχυρών πρωτοκόλλων ασφαλείας, οι πάροχοι υπηρεσιών κρυπτογράφησης απαιτείται επίσης να διενεργούν συνεχείς ελέγχους κώδικα για να εντοπίσουν τυχόν σφάλματα ή προβλήματα. Οι έλεγχοι ασφαλείας βελτιώνουν τη συμμόρφωση και τη συνολική ασφάλεια μιας πλατφόρμας. Η CertiK, μια έξυπνη εταιρεία ελέγχου συμβολαίων έχει δει τα μερίδιά της να αυξάνονται με την αύξηση της ζήτησης για υπηρεσίες ελέγχου τρίτων σε προϊόντα DeFi το 2020.

Η MXC Exchange εκμεταλλεύτηκε τις πιθανότητές της με το “Copper Leakage Bonus” στο SlowMist Zone, μια τρίτη εταιρεία ασφαλείας ως συνεργάτης ελέγχου. Η εταιρεία ειδικεύεται στην ασφάλεια απειλών και στην κλοπή κλοπής, διασφαλίζοντας ότι η ανταλλαγή λειτουργεί με ασφάλεια ανά πάσα στιγμή.

Αποχωρισμός

Η συμμόρφωση και η ασφάλεια είναι οι ακρογωνιαίοι λίθοι κάθε καλής ανταλλαγής που συμβολίζεται από την τρελή ανάπτυξη του MXC Exchange. Τα υψηλά πρότυπα συμμόρφωσης προς τις απαιτήσεις KYC / AML είναι το κλειδί για την αποφυγή περιπτώσεων νομιμοποίησης εσόδων από παράνομες δραστηριότητες και παραβίασης του νόμου περί απορρήτου της τράπεζας σε ανταλλαγή. Επιπλέον, οι ανταλλαγές κρυπτονομισμάτων έχουν περισσότερες πιθανότητες επέκτασης σε άλλες τοπικές αγορές σε πολλά έθνη, εάν ακολουθούν υψηλά πρότυπα συμμόρφωσης και ασφάλειας.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map