Το οικοσύστημα Kuailian – φέρνοντας την τεχνολογία blockchain στον κόσμο

Έχουν περάσει 10 χρόνια από τη γέννηση του Bitcoin και την πρώτη χρήση του Blockchain, μιας τεχνολογίας που δεν έχει σταματήσει να εξελίσσεται και δεν είναι περίεργο. Το Blockchain έχει ανοίξει έναν τεράστιο κόσμο ευκαιριών τόσο για μεγάλες εταιρείες όσο και για μεμονωμένους χρήστες, όχι μόνο για την ανάπτυξη νέων εφαρμογών ή βελτιώσεων σε συστήματα υπολογιστών, αλλά και για τη δυνατότητα απόκτησης ανταμοιβών μέσω εξόρυξης κρυπτονομισμάτων, δημιουργώντας έτσι μια αγορά που είναι πιο ανταγωνιστική κάθε μέρα . Υπό αυτήν την έννοια, βλέπουμε ότι μεμονωμένοι χρήστες έχουν σταματήσει σταδιακά από την «παραδοσιακή» αγορά εξόρυξης κρυπτονομισμάτων και γι ‘αυτό σήμερα θέλουμε να σας παρουσιάσουμε στο Οικοσύστημα Kuailian.

Τι είναι ο Κουαλιάν?

Το Kuailian είναι ένα αποκεντρωμένο οικοσύστημα που μας προσφέρει εργαλεία για πρόσβαση στον κόσμο των κρυπτονομισμάτων με έναν απλό τρόπο (αγορά και ανταλλαγή κρυπτονομισμάτων στην κρυπτογράφηση της τράπεζας).

Εγγεγραμμένος στην Εσθονία, μια από τις πιο προηγμένες χώρες στον κόσμο, όσον αφορά το blockchain, η Kuailian φέρνει σε όλους τους χρήστες της πόρους της αγοράς με βάση την τεχνολογία blockchain, αναλαμβάνοντας τη διαχείριση όλων των συστημάτων, επιτρέποντας έτσι την πρόσβαση στις διάφορες υπηρεσίες χωρίς πρέπει να έχει εξαιρετικές γνώσεις και μεγάλες ποσότητες κρυπτονομισμάτων.

Κύρια χαρακτηριστικά του Kuailian

Σίγουρα, είναι πολύ δύσκολο να επιλέξετε ένα μόνο χαρακτηριστικό που μπορεί να ορίσει ένα οικοσύστημα όπως αυτό του Kuailian, ωστόσο, πρέπει να επισημανθεί η ειλικρίνεια και η διαφάνεια με την οποία λειτουργεί η εταιρεία και μάλιστα με υπερβολικό τρόπο, καθώς χάρη στην ίδια την τεχνολογία blockchain, μας επιτρέπει να συμβουλευτούμε τις λειτουργίες και τις κινήσεις της εταιρείας σε πραγματικό χρόνο. Αφιερώνοντας όσο χρόνο χρειάζεται, μπορείτε να παρακολουθείτε όλες τις κινήσεις και τις λειτουργίες και να βεβαιωθείτε ότι τα κρυπτονομίσματα λειτουργούν και παράγουν αποτελέσματα (θυμηθείτε ότι οι εγγραφές blockchain είναι δημόσιες και αμετάβλητες).

Επιπλέον, μπορείτε να συμβουλευτείτε τα νομικά αρχεία της εταιρείας στην Εσθονία και τις δύο άδειες που εκδίδονται από την οικονομική ρυθμιστική αρχή αυτής της χώρας.

Λειτουργία της τεχνολογίας Smart Pool και Proof of Stake

Με την εμφάνιση του Bitcoin, ξεκίνησε η Απόδειξη Εργασίας ή η απόδειξη της εξόρυξης εργασίας, όπου είναι απαραίτητο να υπάρχει ισχυρός υπολογιστικός εξοπλισμός που θα καταστεί άνευ αντικειμένου σε σύντομο χρονικό διάστημα και, επίσης, συνεπάγεται τεράστια ενεργειακή δαπάνη κάνοντάς τους να εργάζονται ακούραστα μέρα με τη μέρα. Όμως, δεν χρησιμοποιούν όλα τα κρυπτονομίσματα αυτό το σύστημα επικύρωσης, σε άλλες περιπτώσεις χρησιμοποιείται η εξόρυξη που ονομάζεται Proof of Stake ή απόδειξη συμμετοχής, όπου για την επικύρωση των λειτουργιών πρέπει να έχετε ένα προκαθορισμένο ποσό κρυπτογράφησης που λειτουργεί με αυτό το σύστημα. Κάτω από αυτήν την υπόθεση, η Kuailian μας βοηθά δημιουργώντας μεγάλες ανταλλαγές κρυπτονομισμάτων που επιτρέπουν την επικύρωση λειτουργιών και τη δημιουργία ανταμοιβών για αυτό.

Αλλά η τεχνολογική εξέλιξη δεν σταματά (και ούτε η εξέλιξη του Kuailian). Τα πιο σύγχρονα και ισχυρά δίκτυα χρησιμοποιούν νέα πρωτόκολλα συναίνεσης. Πολλοί άνθρωποι ήδη γνωρίζουν ότι το Kuailian συνεργάζεται με τους Master Nodes, οι οποίοι συνοπτικά είναι επικυρωτές λειτουργιών υψηλής απόδοσης και ένα από τα κύρια προϊόντα με τα οποία συνεργάζονται, αλλά σήμερα στο Kuailian υποστηρίζονται διαφορετικές τεχνολογίες συναίνεσης όπως:

Απόδειξη πονταρίσματος, Εκχωρημένη απόδειξη πονταρίσματος, Απόδειξη κατωφλίου πονταρίσματος, Masternodes, Μερίδιο κέρδους, Απόδειξη συμφωνίας, Απόδειξη ιστορίας, Απόδειξη εξουσίας, Tendermit, Highway, Βυζαντινή ανοχή σφαλμάτων (BFT), Non-BFT, Show, Multi- BFT BFT, Asynchronous BFT – Future Casper και Ouroboros.

Εδώ εμφανίζεται η ικανότητα του Kuailian να κάνει προσβάσιμο στους απλούς ανθρώπους κάτι που διαφορετικά θα ήταν… αδύνατο. Τόσο για τον απαραίτητο αριθμό κρυπτονομισμάτων όσο και για τις γνώσεις που απαιτούνται για την ανάπτυξή του Έτσι, η Kuailian χρησιμοποιεί μια μακροπρόθεσμη στρατηγική στοιχηματισμού 1000 ημερών και απλό τρόπο στοιχηματισμού (Stake / Unstake), η οποία θα ενσωματωθεί σύντομα.


Αυτοματισμοί σε Kuailian

Ο Kuailian έχει ομαδοποιήσει και διαιρέσει τους Κύριους κόμβους, έτσι ώστε να είναι προσβάσιμοι σε όλους, επιτρέποντας έτσι την πρόσβαση σε μέρος των ανταμοιβών που δημιουργούνται από το Smart Pool τους.

Στη συνέχεια, εξηγούμε πώς είναι η – απλή – διαδικασία εισόδου στο Kuailian.

  1. Δημιουργήστε έναν λογαριασμό Kuailian.
  2. Ολοκληρώστε το KYC (δεδομένου ότι μιλάμε για μια εταιρεία που είναι νομίμως εγγεγραμμένη στην Ευρωπαϊκή Ένωση) και πληρώστε το τέλος εγγραφής (50,95 $ που καταβλήθηκε σε Ether).
  3. Αγοράστε τα Kuais που θέλουμε, στην τιμή των 100 $ το καθένα (πληρώνεται σε Ether). Το Kuai δεν είναι διακριτικό και δεν είναι κρυπτογράφηση, είναι η μονάδα μέτρησης της ικανότητας στοιχήματος μιας άδειας λειτουργίας του λογισμικού, για 1.000 ημέρες. Όσο περισσότερες άδειες, τόσο υψηλότερες αποδόσεις.
  4. Αναφέρετε το πορτοφόλι Ethereum όπου θέλουμε να συλλέγουμε την καθημερινή κατανομή των παροχών.

Πρέπει να σημειωθεί η χρηστικότητα των Kuais. Από τη μία πλευρά, είναι προσβάσιμο σε όλους λόγω του χαμηλού κόστους του και, από την άλλη πλευρά, καταφέρνει να διοχετεύσει τα κρυπτονομίσματα των χρηστών στο Smart Pool, δηλαδή, το σύστημα που έχει αναπτύξει η Kuailian για την αυτοματοποιημένη διαχείριση των κρυπτονομισμάτων χρηστών και κύριοι κόμβοι. Έτσι, επιτυγχάνεται ότι κάθε εβδομάδα μπορούν να αναπτυχθούν νέοι Κύριοι Κόμβοι μέσω των νέων αδειών που αποκτήθηκαν τόσο από νέους όσο και από υπάρχοντες χρήστες.

Η διαχείριση όλων των συνεισφορών γίνεται από ένα σύστημα Machine Learning, του οποίου η λειτουργία δεν είναι μόνο η αυτόματη συναρμολόγηση Master Nodes, αλλά και η ανάλυση της αγοράς κρυπτογράφησης για να προσδιοριστεί ότι οι Master Nodes είναι οι πιο κερδοφόροι και με επαρκή ρευστότητα για να μπορούν να εξαγάγουν χωρίς προβλήματα τις ανταμοιβές που δημιουργούνται την ίδια στιγμή που οι ίδιοι οι Κύριοι Κόμβοι μπορούν να εκκαθαριστούν, μεταβιβάζοντας έτσι τις ανταμοιβές και τους Κύριους Κόμβους σε Bitcoin ή Ethereum

Τέλος, πρέπει να σημειωθεί ότι τα οφέλη που δημιουργούνται από τις συνεισφορές των χρηστών διανέμονται καθημερινά και αυτόματα απευθείας στο πορτοφόλι του χρήστη. Ένα μεγάλο πλεονέκτημα, δεδομένου ότι συνήθως πρέπει να ασχοληθούμε με διεπαφές που απαιτούν ένα ελάχιστο ποσό ανάληψης, καθυστερήσεις κατά την πραγματοποίηση πληρωμών με μη αυτόματο τρόπο ή ακόμη και εξαρτάται από την εξουσιοδότηση, στο τέλος, να έχετε τα δικά σας χρήματα. Η Kuailian στη σαφή δέσμευσή της για διαφάνεια, προσφέρει ένα αυτοματοποιημένο σύστημα διασποράς που αναπτύχθηκε στο δίκτυο Ethereum ή συνήθως ονομάζεται Dispersion Smart Contract, του οποίου η λειτουργία είναι να διανέμει καθημερινά και χωρίς πιθανότητα εξαπάτησης ή σφαλμάτων, τα οφέλη μεταξύ των χρηστών και το πιο σημαντικό, τα πάντα ορατό μέσω του blockchain Ethereum.

Επιπλέον: Τόσο η Smart Pool όσο και η Kuailian Bank και οι υπόλοιπες υπηρεσίες διαθέτουν ένα σύστημα συνεργασίας, με το οποίο κάθε παραπομπή που γίνεται χρήστης του Kuailian, θα αποφέρει κέρδη για αυτόν που ήταν ο οικοδεσπότης του.

Kuailian Bank και οι επόμενες καινοτομίες

Στην προσπάθειά της να δημιουργήσει ένα πλήρες οικοσύστημα, η Kuailian μπορεί να παρέχει χρηματοοικονομικές υπηρεσίες, δεδομένης της άδειας και της συνεργασίας της με διαφορετικούς συνεργάτες του τομέα. Προς το παρόν διαθέτει υπηρεσία ανταλλαγής κρυπτονομισμάτων με νομίσματα “FIAT”, αλλά σχεδιάζουν να προσθέσουν το δικό τους πορτοφόλι, χρεωστική κάρτα, τερματικά ψηφιακών πληρωμών, μεταξύ άλλων χρηματοοικονομικών υπηρεσιών.

Επιπλέον, το Smart Pool δεν σταματά να εξελίσσεται και αναπτύσσονται νέες επιλογές, όπως διαπραγμάτευση υψηλής συχνότητας (HFT) ή συστήματα διαιτησίας. όλα διαχειρίζονται από το ίδιο σύστημα Μηχανικής Μάθησης που διέπει το οικοσύστημα.

 Ένα αναπτυσσόμενο οικοσύστημα

Το Kuailian δεν είναι απλώς ένα οικονομικό οικοσύστημα, αλλά προχωρά πολύ περισσότερο, όπως συμβαίνει και με την τεχνολογία blockchain. Ο κύριος στόχος της Kuailian είναι να φέρει πιο κοντά τους υπάρχοντες πόρους της αγοράς που βασίζονται στην τεχνολογία blockchain, να τους κάνει πιο αποτελεσματικούς, πιο διαφανείς και με μια εμπειρία χρήστη που δεν έχει ξαναδεί ποτέ, χάρη στην τεχνολογία blockchain. Πολύ σύντομα θα ενσωματωθεί στο σύστημα Kuailian Travel, μια υπηρεσία εκτός του «χρηματοοικονομικού» τομέα, αλλά αυτό θα σηματοδοτήσει αναμφίβολα πριν και μετά στην ταξιδιωτική αγορά, καθιστώντας την Kuailian ένα σημείο αναφοράς στον κόσμο του blockchain.

συμπέρασμα

Αν ψάχνετε για μια εταιρεία που κάνει την είσοδό σας στον κόσμο των blockchain και των κρυπτονομισμάτων πιο προσβάσιμη και κοντά … Η Kuailian είναι ο καλύτερος σύμμαχός σας.

Επίσημοι σύνδεσμοι

  1. Ιστός: https://kuailiandp.com/
  2. Επίσημο Instagram: https://www.instagram.com/kuailiandpofficial/
  3. Επίσημο μέλος του Enterprise Ethereum Alliance: https://entethalliance.org/members/#k

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map