Το DGH Venture Studio του Tim draper υποστηρίζει το Kalamint μαζί με την Amesten Capital, μια πλατφόρμα NFT που βασίζεται στην Tezos

Λος Άντζελες & Μπανγκαλόρ – 18 Φεβρουαρίου 2021 – Το στούντιο και το ταμείο blockchain με έδρα το Λος Άντζελες, Ντράπτερ Γκόρεν Χολμ σήμερα ανακοινώνει την υποστήριξη της πλατφόρμας NFT με βάση το Tezos Καλαμίντ μαζί με Amesten Capital που ξεκινά σήμερα. Αυτό όχι μόνο σηματοδοτεί την πρώτη επένδυση του Draper Goren Holm στον χώρο της ψηφιακής τέχνης, αλλά και την πρώτη τους επένδυση σε μια εκκίνηση με έδρα την Ινδία.

Τα μη Fungible Tokens (NFTs) είναι εμπορικές ψηφιακές αναπαραστάσεις τέχνης στο blockchain. Τα NFT έχουν δει τεράστια έλξη από την κοινότητα κρυπτογράφησης και πέρα ​​από το τελευταίο έτος, καθώς οι καλλιτέχνες έχουν υιοθετήσει την τεχνολογία ενδυνάμωσης. Οι πωλήσεις NFT κατά μέσο όρο ξεπερνούν τα 50 εκατομμύρια δολάρια ανά μήνα.

Η έναρξη και η επένδυση του Kalamint οδηγούν σε μια τέλεια στιγμή καθώς βλέπουμε εκρηκτική ανάπτυξη στον τομέα NFT. Με τις πλατφόρμες που βασίζονται στο Ethereum να συγκεντρώνουν τεράστιο όγκο, το μεγαλύτερο εμπόδιο στην υιοθέτηση είναι τα τέλη φυσικού αερίου Ethereum που είναι κατά μέσο όρο 3.000 πιο ακριβά από ό, τι στο Tezos. Η νομισματοκοπία στο Tezos έχει αποδειχθεί ότι είναι μια οικονομικά αποδοτική εναλλακτική λύση έναντι του συντριπτικού δικτύου και χρησιμεύει ως ένας προσιτός τρόπος για περισσότερα δημιουργικά με γνώμονα τον προϋπολογισμό να αξιοποιήσουν τη δύναμη πίσω από τα NFT χωρίς να σπάσουν την τράπεζα. 

Το μεγάλο ντεμπούτο του Kalamint ξεκινά σήμερα με μια συλλογή από τον MAIKEUL, έναν σύγχρονο καλλιτέχνη από το Παρίσι της Γαλλίας με φόντο το σχεδιασμό που εκθέτει τα έργα του σε γκαλερί σε όλο τον κόσμο. Αύριο, 19 Φεβρουαρίου, το Kalamint θα ανοίξει σε περισσότερους από 50 καλλιτέχνες, ένα μικρό μέρος από αυτούς που έχουν κάνει αίτηση μέχρι τώρα, για να κόψουν και να πουλήσουν το έργο τους στην αγορά. Η Kalamint δέχεται επί του παρόντος αιτήσεις καλλιτέχνη εδώ.

Σαχίν Τζέιν, Ο ιδρυτικός συνεργάτης της Amesten Capital πρόσθεσε ότι:

«Με την άνθηση του τεχνολογικού οικοσυστήματος της Ινδίας, είμαι πεπεισμένος ότι σύντομα θα γίνει το επίκεντρο για την αποστολή ποιοτικών προϊόντων blockchain. Είμαστε ευτυχείς που ο Draper Goren Holm ως συν-επενδυτής με την Amesten Capital, “

«Αυτό δεν θα ενισχύσει μόνο το Kalamint, αλλά και ολόκληρο το οικοσύστημα blockchain με την απαραίτητη ώθηση. Πιστεύουμε ότι κατευθυνόμαστε προς τη σωστή κατεύθυνση και το καλύτερο στον κόσμο έρχεται σε εμάς. Είμαστε πραγματικά ευλογημένοι και ανυπομονούμε να συνεργαστούμε στενά με τη DGH σε αυτό το συναρπαστικό ταξίδι. “

Άλον Γκόρεν, Ο ιδρυτής της Draper Goren Holm είπε ότι:

«Είμαστε πολύ ενθουσιασμένοι που ανακοινώνουμε αυτήν την επένδυση από το Venture Studio μας στην ομάδα του Kalamint, καθώς και τον πρώτο μας έλεγχο στην Ινδία μαζί με το Amesten Capital – το κορυφαίο κεφάλαιο blockchain DeFi και NFT στην Ινδία»,

«Το όραμά μας είναι ένα αποκεντρωμένο, χωρίς σύνορα και κατανεμημένο μέλλον στο οποίο καλλιτέχνες, επιχειρηματίες και όλοι μπορούν να συναλλάσσονται ελεύθερα, ανεξάρτητα από το πού βρίσκονται στον κόσμο. Το δίκτυο Tezos το επιτρέπει και πιστεύουμε ότι είναι καθήκον μας να ενισχύσουμε αυτές τις ευκαιρίες. “

Χοσέφ Χολμ, Ο ιδρυτής συνεργάτης του Draper Goren Holm, πρόσθεσε,

«Η Sandeep και ολόκληρη η ομάδα στο Kalamint δημιούργησαν μια εντυπωσιακή λύση την κατάλληλη στιγμή, καθώς οι νεοεισερχόμενοι Ethereum μαθαίνουν περισσότερα για το δίκτυο και δυσκολεύονται να δικαιολογήσουν το υψηλό αέριο και τους κινδύνους αποτυχημένων συναλλαγών στο δίκτυο Ethereum. Ενώ εμείς οι ντόπιοι της κρυπτογράφησης μπορούν να δαγκώσουν τη σφαίρα και να αντέξουν με ένα κορεσμένο δίκτυο, αυτό θα καταπνίξει τη μαζική υιοθέτηση των νεοεισερχόμενων στην αγορά και η Kalamint βρίσκεται σε ιδανική θέση για να αποτυπώσει αυτή τη χρέωση. “

Sandeep Sangli, Ο Διευθύνων Σύμβουλος της Kalamint, είπε,

«Είμαστε τόσο ενθουσιασμένοι που έχουμε τον Draper Goren Holm. Με την ομάδα τους να επενδύει ενεργά στην ανάπτυξη και ανάπτυξη ολόκληρου του οικοσυστήματος της Tezos, δεν θα μπορούσαμε να σκεφτούμε μια καλύτερη ομάδα επενδυτών για να συνεργαστούμε παρά με αυτούς ».


«Η Amesten Capital υποστηρίζει επιθετικά τις νεοσύστατες εταιρείες που βασίζονται στην Ινδία από το προηγούμενο έτος και η υποστήριξή τους ήταν καθοριστική για την οικοδόμηση του Kalamint από το μηδέν, προσβλέπουμε στη συνεχή υποστήριξή τους καθώς επεκτείνουμε περαιτέρω».

Σχετικά με το Amesten Capital:

Το Amesten capital είναι ένα ταμείο επένδυσης σπόρων που εστιάζεται στην επιτάχυνση και την επώαση των νεοσύστατων αρχικών σταδίων, ειδικά στο ινδικό οικοσύστημα blockchain. Οι εταιρείες χαρτοφυλακίου περιλαμβάνουν Nord Finance, NFT alley, Fusible, Easyfi network, MahaDAO, Oddz Finance, Delta exchange, Fab box και άλλα. 

Σχετικά με τον Draper Goren Holm:

Ο Draper Goren Holm, μια συνεργασία μεταξύ των Tim Draper, Alon Goren και Josef Holm, είναι ένα στούντιο επιχειρηματικών δραστηριοτήτων που επικεντρώνεται στην επιτάχυνση και την επώαση αρχικών σταδίων blockchain και fintech startups, ενώ παράλληλα παράγει κορυφαίες εκδηλώσεις blockchain και cryptocurrency, Security Token Summit και LA Blockchain Summit . Οι εταιρείες χαρτοφυλακίου περιλαμβάνουν τις Tezos Stable Technologies, Totle, Ownera, Innovesta, LunarCrush, Degens, Giftz, Vertalo, Coinsquad, CasperLabs, Element Zero και άλλα.

Αποποίηση ευθυνών: Κάνετε τη δική σας έρευνα σχετικά με την προωθούμενη εταιρεία ή οποιαδήποτε από τις θυγατρικές ή τις υπηρεσίες της που αναφέρονται στο άρθρο. Το Coingape.com δεν φέρει καμία ευθύνη για τη ζημιά ή την απώλεια σας.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map