Λόγοι για τους οποίους πρέπει να επιλέξετε ένα δίκτυο διαφημίσεων Crypto

Στον ανταγωνιστικό κόσμο των επιχειρήσεων κρυπτογράφησης, είναι δύσκολο να κάνετε τον εαυτό σας αντιληπτό. Σίγουρα, μπορεί να έχετε ένα καλό προϊόν ή ιδέα, αλλά κανείς δεν θα γνωρίζει την ύπαρξή σας. Και αν κανένας από τους πιθανούς πελάτες σας δεν γνωρίζει ότι υπάρχει, πώς μπορούν να σας φέρουν πωλήσεις και κέρδη?

Όπου πηγαίνουμε με αυτό είναι ότι η διαφήμιση είναι το κλειδί για την επιτυχία μιας επιχείρησης. Χτίζει το θεμέλιο στο οποίο ανεβαίνει η επωνυμία του και εδραιώνει τη φήμη του στον κόσμο.

Δεν θα φτάσετε πουθενά εάν δεν εφαρμόσετε μια ισχυρή στρατηγική μάρκετινγκ που χρησιμοποιεί διάφορες τεχνολογίες. Υπάρχουν διαφορετικοί τύποι που τροποποιούνται για να στοχεύουν τους στόχους του διαφημιζόμενου.

Εάν μόλις ξεκινήσατε την εταιρεία κρυπτογράφησης, πιθανότατα θα αξιολογήσετε τι διαφήμιση bitcoin οι επιλογές είναι κατάλληλες για εσάς και ποιο θα σας αποφέρει τις περισσότερες αποδόσεις για τα χρήματά σας: κορυφαίο διαφημιστικό δίκτυο ή εξειδικευμένο διαφημιστικό δίκτυο?

Θα προσπαθήσουμε να σας βοηθήσουμε σε αυτό το θέμα παρουσιάζοντας μια λίστα με επιχειρήματα που υποστηρίζουν τη χρήση ενός εξειδικευμένου διαφημιστικού δικτύου.

  1. Προώθηση διαφημίσεων σε κορυφαίους ιστότοπους της βιομηχανίας

Υπάρχουν πολλοί ιστότοποι που εξυπηρετούν τη βιομηχανία κρυπτογράφησης και όλες τις θέσεις της. Παρόλο που υπάρχουν τόσες ιστοσελίδες όπως οι cryptos (πάνω από 2000), μόνο οι κορυφαίες εκατοντάδες θα σχετίζονται με την καμπάνια σας. Οι ειδικοί διαφημιζόμενοι θα προωθήσουν τις διαφημίσεις σας μόνο σε ιστότοπους που προσελκύουν την πλειονότητα του κοινού-στόχου σας.

  1. Ταχεία έγκριση διαφημίσεων

Υπάρχουν πολλές κοινωνικές πλατφόρμες που έχουν απαγορεύσει τις κρυπτογραφικές διαφημίσεις και τα περισσότερα δίκτυα διαφημίσεων πρέπει πρώτα να αξιολογήσουν το περιεχόμενο της διαφήμισής σας προτού προωθήσουν. Τα εξειδικευμένα δίκτυα παραλείπουν αυτήν τη χρονοβόρα και χρονοβόρα διαδικασία, ξεκινώντας τη διαφήμιση της καμπάνιας σας χωρίς καθυστερήσεις.

  1. Σχεδιασμός banner χωρίς επιπλέον χρέωση

Ένα δίκτυο διαφήμισης κρυπτογράφησης διαθέτει επίσης, στο πακέτο καμπάνιας του, το πλήρες σύνολο σχεδίων banner. Το να σχεδιάσετε τα πανό σας ξεχωριστά από μια άλλη ξεχωριστή υπηρεσία θα σας κοστίσει χρήματα και χρόνο. Το δίκτυο διαφημίσεων κρυπτογράφησης σας απαλλάσσει από αυτά τα προβλήματα, έχοντας ειδικούς σχεδιαστές ιστοσελίδων, δημιουργώντας τα πανό για εσάς και την καμπάνια.

  1. Κυκλοφορία υψηλού επιπέδου

Μπορείτε να είστε βέβαιοι ότι ένα εξειδικευμένο διαφημιστικό δίκτυο θα φέρει μόνο την υψηλότερη ποιότητα επισκεψιμότητας. Αυτό συμβαίνει επειδή η προώθηση των διαφημίσεών σας γίνεται μόνο στους ιστότοπους κρυπτογράφησης που επισκέπτονται περισσότερο, οι οποίοι έχουν συγκεκριμένες απαιτήσεις δημοσίευσης. Δεν θα χρειαστεί να πληρώσετε ξανά για υψηλά CPM για άχρηστη επισκεψιμότητα με δίκτυα κρυπτογράφησης.

  1. Προσαρμογή σε πραγματικό χρόνο

Η διεπαφή πελάτη ενός δικτύου διαφημίσεων κρυπτογράφησης σάς επιτρέπει να κάνετε όλες τις τροποποιήσεις που χρειάζεστε, χωρίς προβλήματα, μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα. Σε αντίθεση με τα μεγάλα δίκτυα διαφημίσεων, είστε αυτός που ελέγχει την καμπάνια σας.

  1. Αφιερωμένη υποστήριξη

Ένα μεγάλο μπόνους που συνοδεύεται από εξειδικευμένα διαφημιστικά δίκτυα είναι η υποστήριξη. Αυτές οι πλατφόρμες προσφέρουν ζωντανή υποστήριξη μέσω της οποίας ο διαφημιζόμενος μπορεί να αναπτύξει και να προσαρμόσει την καμπάνια του. Δίκτυα όπως η Coinzilla διορίζουν διαχειριστή λογαριασμού για να βοηθήσουν και να συμβουλευτούν τους διαφημιστές τους.

  1. Πολλές επιλογές διαφήμισης

Αφού επιλέξετε το δίκτυό σας διαφήμισης, θα σας παρουσιαστεί μια ποικιλία επιλογών και στρατηγικών που περιλαμβάνουν εγγενή πανό, τυπικά πανό IAB και δελτία τύπου.

Δεν πρέπει να υποτιμούμε τον αντίκτυπο που μπορεί να έχει ένα καλογραμμένο δελτίο τύπου σε έναν κορυφαίο ιστότοπο από τη βιομηχανία. Τα λόγια του μπορούν να έχουν τη δύναμη να επηρεάσουν τους πελάτες από τον ανταγωνισμό ή να μετατρέψουν νέους οπαδούς.

  1. Το Cryptocurrency έγινε αποδεκτό εδώ

Υπάρχουν πολλά εξειδικευμένα διαφημιστικά δίκτυα εκεί έξω που όχι μόνο υποστηρίζουν την πληρωμή σε fiat, αλλά και στο Bitcoin και, σε ορισμένες περιπτώσεις, ακόμη και περισσότερα κρυπτονομίσματα. Ως ιδιοκτήτης επιχείρησης κρυπτογράφησης, πιθανώς γνωρίζετε τα πλεονεκτήματα της πληρωμής με ψηφιακά νομίσματα.


  1. Βελτιστοποιημένα ποσοστά μετατροπών

Η τοποθέτηση διαφημιστικών banner αποκλειστικά στους πιο σημαντικούς ιστότοπους κρυπτογράφησης στον κλάδο θα δημιουργήσει υψηλότερα ποσοστά μετατροπών. Τα εξειδικευμένα δίκτυα διαφημίσεων το γνωρίζουν πολύ καλά και εφαρμόζουν αυτήν την αρχή για να σας προσφέρουν αυτά τα ποσοστά μετατροπής.

  1. Εξοικονομείτε χρήματα

Οι περισσότεροι θα υποστηρίξουν ότι η διαφήμιση θα σας κοστίσει πολλά χρήματα εάν θέλετε να το κάνετε σωστά. Ενώ είναι αλήθεια ότι το φθηνότερο δίκτυο θα σας προσφέρει τη φθηνότερη επισκεψιμότητα, μπορείτε ακόμα να αποκτήσετε μια καλύτερη τράπεζα για τα χρήματά σας με εξειδικευμένα δίκτυα διαφημίσεων, καθώς είναι πολύ λιγότερο ακριβά από τις διαφημιστικές εταιρείες.

Ο τεράστιος αριθμός καθιερωμένων επιχειρήσεων κρυπτογράφησης μπορεί να είναι αποθαρρυντικός για κάθε νέα επιχείρηση. Αλλά δεν χρειάζεται να απελπιστούμε. με μια καλή καμπάνια μάρκετινγκ, μπορείτε να φτάσετε σε απρόσμενα ύψη – και οι καλύτερες και πιο αποτελεσματικές καμπάνιες μάρκετινγκ είναι αυτές που δημιουργούνται από ωραία διαφημιστικά δίκτυα.

Αυτό είναι ένα δελτίο τύπου επί πληρωμή. Κάνετε τη δική σας έρευνα σχετικά με την προωθούμενη εταιρεία ή οποιαδήποτε από τις θυγατρικές ή τις υπηρεσίες της που αναφέρονται στο δελτίο τύπου. Το Coingape.com δεν φέρει καμία ευθύνη για τη ζημιά ή την απώλεια σας.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map