Χρήστη Χρηματοοικονομικής Προστασίας Δεδομένων Coin PIVX Activated SHIELD Privacy Protocol στο Mainnet 30 Ιανουαρίου 2021

2 Φεβρουαρίου 2021, Γεωργία, ΗΠΑ: Το PIVX (Protected Instant Verified Transaction), ένα ψηφιακό κρυπτογράφηση με επίκεντρο την προστασία οικονομικών δεδομένων χρήστη, ενεργοποίησε το νέο πρωτόκολλο SHIELD στο mainnet του στις 30 Ιανουαρίου 2021. Αυτή η νέα εφαρμογή του zk-SNARK Sapling in a Proof of Stake blockchain εισάγει ασύγκριτη προστασία οικονομικών δεδομένων χρηστών. 

Μια προσαρμοσμένη προηγμένη διεπαφή χρήστη που παρέχεται μέσω του πυρήνα PIVX πορτοφόλι επιτρέπει στους χρήστες να διατηρούν τα οικονομικά τους δεδομένα (ποσά, συναλλαγές, διευθύνσεις κ.λπ.) προστατευμένα μέσω του πρωτοκόλλου SHIELD. Το τελικό αποτέλεσμα; Παρέχει στους χρήστες ένα απλό, αποτελεσματικό και γρήγορο μέσο για να διασφαλίσουν ότι οποιαδήποτε συναλλαγή και οποιαδήποτε οικονομικά δεδομένα μπορούν να προστατευτούν, διασφαλίζοντας ότι αυτές οι συναλλαγές SHIELD που αποστέλλονται από τα βασικά πορτοφόλια PIVX παραμένουν ασφαλείς, ιδιωτικές και προστατευμένες. 

: Πρωτόκολλο Προστασίας Χρηματοοικονομικών Δεδομένων PIVX

Ένα από τα κύρια πλεονεκτήματα του πρωτοκόλλου SHIELD είναι η δυνατότητα αποστολής και λήψης συναλλαγών Transparent και Shield, παρέχοντας στους χρήστες την ελευθερία επιλογής σχετικά με τον τρόπο παρουσίασης των δεδομένων συναλλαγών τους στο blockchain. Μια πρόσθετη δυνατότητα που διατίθεται με συναλλαγές SHIELD είναι η λειτουργία Encrypted Memo, που επιτρέπει την ασφαλή επισύναψη πληροφοριών ή μηνύματος κειμένου, συμπεριλαμβανομένων, εάν απαιτείται, προσωπικών στοιχείων ταυτοποίησης για την ικανοποίηση των αναγκών του εμπόρου, των νόμων AML / CFT καθώς και του Κανονισμού Ταξιδιού FATF. 

Έτσι, το PIVX παρέχει σε κάθε χρήστη την ελευθερία και την επιλογή, να διατηρεί τα οικονομικά του δεδομένα προστατευμένα, παρέχοντας παράλληλα αβίαστα μέσα για τη συμμόρφωση με τους σύγχρονους οικονομικούς κανονισμούς.

: Ρυθμιστική συμμόρφωση PIVX

Ένα από τα επόμενα βήματα για το PIVX, το οποίο έχει ήδη επεξεργαστεί, είναι να επιτρέπεται στους χρήστες να ποντάρουν κέρματα που προστατεύονται χρησιμοποιώντας το SHIELD, με αποτέλεσμα ακόμη πιο βαθιά επίπεδα προστασίας ενώ συμμετέχουν σε ένα δίκτυο Proof of Stake. Σύμφωνα με το προηγούμενο πρωτόκολλο της PIVX, ο αριθμός των προστατευμένων νομισμάτων στο δίκτυο έφτασε το 25% με αποτέλεσμα τη μεγαλύτερη συγκέντρωση νομισμάτων απορρήτου στον κλάδο. 

Τώρα με την κυκλοφορία του πρωτοκόλλου SHIELD, το PIVX αναμένεται να διαθέτει ακόμη μεγαλύτερο αριθμό προστατευμένων νομισμάτων στο blockchain του, το οποίο θα αυξήσει περαιτέρω το συνολικό απόρρητο για όλους τους χρήστες του.

«Έχουμε δει μια απίστευτα θετική απάντηση στην κυκλοφορία του v5, το οποίο περιελάμβανε το SHIELD. Υπήρξε μεγάλη πρόβλεψη για ενεργοποίηση του SHIELD και είμαστε περήφανοι που το PIVX θα είναι το πρώτο έργο που θα αναπτύξει επιτυχώς το zk-SNARK Sapling στο Proof of Stake, την τελευταία ανάπτυξη blockchain που βοηθά τους χρήστες να διασφαλίσουν τα δικαιώματά τους και να προστατεύσουν τα δεδομένα τους κατά τη συναλλαγή. Σε σύνδεση.” είπε Παγκόσμιος Πρέσβης PIVX Bryan “Snappy” Doreian.  

Καθώς ο κόσμος γίνεται ολοένα και πιο ψηφιοποιημένος, με πολλά έθνη και ανθρώπους να πηδούν κατευθείαν σε ψηφιακά νομίσματα αφού προηγουμένως έχουν καταργηθεί σε τράπεζα, η απόλυτη ανάγκη για τη διατήρηση και την προστασία των δεδομένων τους, πόσο μάλλον τα οικονομικά δεδομένα όλων, είναι πάντα παρούσα. Οι τράπεζες, οι εταιρείες, ακόμη και οι κυβερνήσεις καταβάλλουν κάθε δυνατή προσπάθεια για να διασφαλίσουν ότι προσπαθούν να προστατεύσουν τα ευαίσθητα δεδομένα που μεταδίδονται μεταξύ δύο ή περισσότερων οντοτήτων, ιδίως οικονομικών δεδομένων. 

Με την έκρηξη της Ψηφιακής Εποχής Καθολικών, η πρόοδος προχώρησε προς τα εμπρός και φαινομενικά λίγη σκέψη δόθηκε στο απλό γεγονός ότι με τα δημόσια ψηφιακά καθολικά, κάθε κομμάτι οικονομικών δεδομένων γίνεται διαφανές, παρατηρήσιμο και μεταδοτικό. Αυτό περιλαμβάνει ποσά συναλλαγών, συνολικά ποσά σε υπόλοιπα και άλλα. Όχι μόνο αυτό είναι δυνητικά επικίνδυνο για τα άτομα να έχουν στη διάθεσή τους όλες τις οικονομικές τους συναλλαγές σε όλους, αλλά επίσης δηλώνει ανείπωτους φορείς επίθεσης εναντίον εταιρειών ή ακόμη και εθνικών κρατών. 

Φανταστείτε μια ομάδα περιθωριοποιημένων ηθοποιών να είναι σε θέση να εντοπίσουν όλες τις συναλλαγές χρηματοοικονομικών συναλλαγών ενός έθνους, να εντοπίσουν μοτίβα και να είναι σε θέση να λένε ότι διαταράσσουν μια αλυσίδα εφοδιασμού τροφίμων, βασισμένα απλώς στο να γνωρίζουν ότι οι κύριοι προμηθευτές, οι συναλλαγές κ.λπ. αυτού του έθνους. Ή, φανταστείτε μια εταιρεία να είναι σε θέση να παρατηρήσει τις εισροές και τις εκροές του ανταγωνιστή της σε πωλητές ή εργολάβους και να μπορεί τότε να διαταράξει αυτές τις σχέσεις.

Το να αφήσετε το οικονομικό ιστορικό ανοιχτό στο κοινό θέτει σε κίνδυνο το άτομο, τα συνδεδεμένα άτομα, τις επιχειρήσεις και άλλα. Πρωτόκολλα όπως το SHIELD ανοίγουν το δρόμο για τα νέα μας ψηφιακά σύνορα, πρωτοπορώντας τον τρόπο προσέγγισης της προστασίας των οικονομικών δεδομένων, διασφαλίζοντας παράλληλα τη συμμόρφωση με τους κανονισμούς. Αυτό επιτυγχάνεται με τα μέσα που επιτρέπουν την προστασία της ιδιωτικής ζωής των συναλλαγών ενώ ταυτόχρονα είναι σε θέση να κοινοποιούν οποιεσδήποτε απαραίτητες πληροφορίες μόνο με τον παραλήπτη που προορίζεται. 

Αυτή η λειτουργικότητα δεν μιμείται μόνο τα τρέχοντα μέσα για την ασφαλή μεταφορά χρημάτων παγκοσμίως, καθιστά αυτές τις προστασίες απορρήτου και χρηματοοικονομικών δεδομένων ακόμη πιο προσιτές στον κόσμο, και με αυτό, καθιστά την υιοθέτηση κρυπτονομισμάτων πιο ανθρώπινη.


Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τον τρόπο με τον οποίο το PIVX καθιστά το blockchain και τα κρυπτονομίσματα πιο προσιτά και πιο φιλικά προς τον χρήστη, προστατεύοντας ταυτόχρονα τις ταυτότητες και τα δεδομένα τους στο διαδίκτυο, επισκεφθείτε τη διεύθυνση Ιστοσελίδα PIVX.

Πρωτόκολλο προστασίας δεδομένων χρήστη PIVX

Ρυθμιστική συμμόρφωση PIVX 

Στοιχεία επικοινωνίας

Ονομα επαφής: Bryan «Snappy» Doreian

Email επικοινωνίας: [προστασία μέσω email]

Αποποίηση ευθυνών: Κάνετε τη δική σας έρευνα σχετικά με την προωθούμενη εταιρεία ή οποιαδήποτε από τις θυγατρικές ή τις υπηρεσίες της που αναφέρονται στο άρθρο. Το Coingape.com δεν φέρει καμία ευθύνη για τη ζημιά ή την απώλεια σας.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map