Η λαχεία blockchain με δυνατότητα masternode BitWin24 αποκαλύπτει τα σχέδιά της για το μέλλον

Οι λαχειοφόροι αγορές με δυνατότητα blockchain με masternodes δεν είναι μια νέα ιδέα για τον κόσμο της κρυπτογράφησης. Τα Masternodes είναι αντίγραφα σε πραγματικό χρόνο ενός δικτύου blockchain που διατηρούνται 24/7 από τους χειριστές του masternode. Εκτελούν μια ποικιλία διαφορετικών λειτουργιών, οι πιο αξιοσημείωτες από τις οποίες είναι η επικύρωση μπλοκ και η εκτέλεση συναλλαγών. Οι ιδιοκτήτες Masternode επιβραβεύονται με ένα ποσοστό της αξίας κάθε μπλοκ που επικυρώνουν και απαιτείται να διασφαλίσουν τη διαθεσιμότητα πλήρους απασχόλησης της τεχνικής υποδομής, καθώς και μια ελάχιστη ασφάλεια με τη μορφή του αντίστοιχου κρυπτονομίσματος, το οποίο συνδέει το ενδιαφέρον τους με την οικονομική σταθερότητα το δίκτυο.

Μια νέα λοταρία blockchain που χρησιμοποιεί masternodes έχει εντείνει το παιχνίδι εισάγοντας τρεις επιπλέον τρόπους για να κερδίσουν τα συμμετέχοντα τα επαναλαμβανόμενα έσοδα μακροπρόθεσμα, τοποθετώντας τον ως καινοτόμο στον τομέα των τυχερών παιχνιδιών. Το BitWin24 προσφέρει τη δυνατότητα να κερδίσετε χρήματα μέσω των masternodes, των τζακπότ της λαχειοφόρου αγοράς, των συμβολαίων πονταρίσματος, ενός συστήματος παραπομπής και ενός προγράμματος airdrop που λειτουργεί ως καταλύτης για πρώιμες επενδύσεις.

Ο δρόμος μέχρι στιγμής

Η ομάδα πίσω από το BitWin24 έχει εμπλακεί στη σκηνή κρυπτογράφησης για περισσότερα από 5 χρόνια τώρα. Μετά από χρόνια ανάπτυξης, το BitWin24 παρουσίασε την πρώτη διαχειριζόμενη ομάδα masternode στον κόσμο της κρυπτογράφησης με το πρώτο έργο GetNode. Για εκείνους που δεν είναι εξοικειωμένοι με το masternodes, αυτοί είναι κόμβοι δικτύου που διατηρούν αντίγραφα σε πραγματικό χρόνο ενός δικτύου blockchain, βοηθώντας έτσι με επικύρωση μπλοκ και συναλλαγές μεταξύ άλλων δραστηριοτήτων. Το GetNode ήταν το πρώτο έργο που συγκέντρωσε κεφάλαια από πολλούς μικρότερους επενδυτές και τα διαχειριζόταν, δίνοντάς τους τη δυνατότητα να γίνουν ιδιοκτήτες masternode και να αξιοποιήσουν μια κατά τα άλλα δύσκολη πρόσβαση στην αγορά λόγω των απαιτήσεων υψηλών επενδύσεων κεφαλαίου και τεχνικής υποδομής. Από την κυκλοφορία του GetNode, η κοινότητα των ιδιοκτητών masternode έχει αυξηθεί σε εκατοντάδες και οι κριτικές τους ήταν εξαιρετικά θετικές.

Αφού βρήκε πολλαπλά αποτελέσματα συνέργειας με την έννοια των λαχειοφόρων αγορών, η ομάδα βρήκε την ιδέα για το BitWin24, μια λαχειοφόρο αγορά που επιτρέπει τη χρήση των masternodes, προσφέροντας έναν τρόπο δημιουργίας επαναλαμβανόμενων εσόδων, ενώ υποστηρίζει την οικονομία και την απαιτούμενη τεχνική υποδομή για τις ζωτικές λειτουργίες του. Μετά από αρκετά χρόνια ανάπτυξης, το έργο ανακοινώθηκε επίσημα τον Νοέμβριο του περασμένου έτους στην υπάρχουσα πελατειακή βάση του GetNode και σε αρκετούς βασικούς επενδυτές. Λίγο αργότερα, το BitWin24 ολοκλήρωσε με επιτυχία την ιδιωτική του πώληση, συγκεντρώνοντας αρκετά χρήματα για να θέσει τα θεμέλια για την κλήρωση και να ενεργοποιήσει το πορτοφόλι BWI. Η ομάδα ξεκίνησε με την προπώληση των masternodes και του κτιρίου κοινότητας αφού υπέβαλε αίτηση για όλες τις απαραίτητες άδειες για να γίνει μια πλήρως συμβατή λαχειοφόρος αγορά σε όσο το δυνατόν περισσότερες δικαιοδοσίες, γεγονός που επιτρέπει στο BitWin24 να στοχεύει την παγκόσμια αγορά και να φτάσει σε παγκόσμια υιοθέτηση.

Τον Μάρτιο του τρέχοντος έτους, το BitWin24 ανέφερε όλους τους τρέχοντες masternodes BWI στην πλατφόρμα masternodes.online, ξεκίνησε την παγκόσμια πώληση κερμάτων και το πιο σημαντικό, ξεκίνησε το σύστημα παραπομπής WinChain και το πρόγραμμα στοιχήματος μέσω του διαδικτυακού πορτοφολιού τους. Θα θέλαμε να αναφερθούμε στα δύο, καθώς είναι μοναδικά χαρακτηριστικά που προσφέρει το έργο BitWin24. 

Το πρόγραμμα παραπομπής γνωστό ως WinChain επιτρέπει στους πρεσβευτές να φέρουν νέους παίκτες στο BitWin24 για να κερδίσουν ένα ποσοστό των μελλοντικών κερδών τους από τζάκποτ και τα έσοδα από την πώληση εισιτηρίων. Όπως υποδηλώνει το όνομα, το πρόγραμμα επιτρέπει τη σύνδεση των παραπομπών σας, πράγμα που σημαίνει ότι μπορείτε να κερδίσετε προμήθειες από τις παραπομπές που μεταφέρονται στο οικοσύστημα από τις άμεσες παραπομπές σας. Αυτό το σύστημα μπορεί να φτάσει έως και 12 επίπεδα κάτω από τη γραμμή για τις πληρωμές τζακ ποτ και 3 επίπεδα για έσοδα από τις πωλήσεις εισιτηρίων.

Το πρόγραμμα στοιχηματισμού που προσφέρεται μέσω του διαδικτυακού πορτοφολιού BitWin24 είναι ένας απλός τρόπος τόσο για τους μικρούς όσο και για τους μεγάλους επενδυτές που ανακαλύπτει εκ νέου την έννοια του “hodl”. Άτομα που θέλουν να κερδίσουν παθητικά εισόδημα χωρίς να χρειάζεται να επενδύσουν, να παίξουν τη λαχειοφόρο αγορά ή να αναζητήσουν τρόπους να φέρουν τους ανθρώπους στο BitWin24 μπορούν απλά να καταθέσουν κέρματα BWI στο πορτοφόλι. Η διαδικασία είναι αρκετά εύκολη και δεν απαιτεί ρύθμιση, προηγούμενη γνώση ή ελάχιστη επένδυση για συμμετοχή. Ο χρήστης καταθέτει ένα ποσό νομισμάτων BWI της επιλογής του για μια καθορισμένη χρονική περίοδο (για παράδειγμα 3 μήνες) και παίρνει το στοίχημά του πίσω συμπεριλαμβανομένου ενός επιπλέον 20% μετά τη λήξη της σύμβασης. 

Τι έχει προγραμματίσει το BitWin24 για το μέλλον

Το να έχεις μια ξεκάθαρη κατεύθυνση είναι το κλειδί για τη ζωή ενός σύνθετου έργου. Ο καλός προγραμματισμός είναι μία από τις θεμελιώδεις προϋποθέσεις για να επιτύχετε, ειδικά σε μια αγορά όπου ο ανταγωνισμός είναι έντονος και ο χρήστης αναμένει υψηλό βαθμό καινοτομίας και αξιοπιστίας.

Το BitWin24 έχει προγραμματίσει την πώληση εισιτηρίων για την πρώτη κλήρωση και την έναρξη της λαχειοφόρου αγοράς που θα πραγματοποιηθεί τον Αύγουστο του 2020. Λίγο αργότερα, το νόμισμα BWI θα εισαχθεί για διαπραγμάτευση σε κορυφαία χρηματιστήρια και πολλαπλά πορτοφόλια, όπως Bittrex, Binance, Kraken, Bitpanda, Poloniex , Livecoin, Bitlish και άλλα. Η ομάδα θα συνεχίσει να εργάζεται για την επέκταση του οικοσυστήματος και την ανάπτυξη περαιτέρω αγορών με στόχο να γίνει ηγέτης της αγοράς στους τομείς λαχειοφόρων αγορών και στοιχημάτων το 2021. Για το προβλέψιμο μέλλον, το BitWin24 έχει θέσει ως στόχο την ανάπτυξη ενός API για την ενσωμάτωση της BWI σε υπάρχουσες κορυφαίες λαχειοφόρες αγορές και πλατφόρμες τζόγου και την καθιέρωσή της ως παγκόσμιου νομίσματος για πληρωμές.

Ένα σημαντικό χαρακτηριστικό του BitWin24 είναι το airdrop πρόγραμμα τους, το οποίο επιβραβεύει τους επενδυτές που συνέβαλαν πριν από τα τέλη Ιουνίου του τρέχοντος έτους με το 10% όλων των μελλοντικών τζακπότ και των εσόδων από την πώληση εισιτηρίων. Το πρόγραμμα είναι ήδη ζωντανό και όλοι όσοι πληρούν τις προϋποθέσεις για συμμετοχή σε αυτό θα λαμβάνουν τις ανταμοιβές τους αυτόματα κάθε μήνα. 

Μάθετε περισσότερα για το έργο BitWin24 στο https://bitwin24.com/en/

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map