Follow Us
Facebooktwitteryoutube
Promo
banner
YouTube
Promo
banner

Το Bitcoin μπορεί να διορθωθεί περαιτέρω καθώς οι θεσμικοί επενδυτές γίνονται bearish

Η αγορά βλέπει διχασμένες απόψεις για την επόμενη κίνηση του Bitcoin. Αφού έφτασε στο υψηλότερο ύψος των 42.000 $, το Bitcoin σημείωσε πωλήσεις στα 34.000 $. Αποτυγχάνει να ανακάμψει και διαπραγματεύεται περίπου 35.000 $ τώρα. 

Η τιμή του Bitcoin μειώθηκε κατά 5% την Τετάρτη, καθώς ορισμένοι Ασιάτες έμποροι επέλεξαν να πουλήσουν το Bitcoin τους λόγω ανησυχίας για τις πρόσφατες διορθώσεις του Bitcoin. Σύμφωνα με την εβδομαδιαία έκθεση ροών ψηφιακών περιουσιακών στοιχείων της CoinShares, έχουν καταγραφεί περίπου 85 εκατομμύρια δολάρια εκροών από προϊόντα θεσμικών κρυπτογράφησης, υποδεικνύοντας ότι ορισμένοι θεσμικοί επενδυτές κερδίζουν εν μέσω διορθώσεων του Bitcoin. 

Το πρόσφατο ράλι του Bitcoin κατέχει πολλά από την προσδοκία ότι η νέα διοίκηση Biden θα ενεργοποιήσει το εκτυπωτικό μηχάνημα και θα προσφέρει μεγαλύτερα πακέτα τόνωσης. Η κυβέρνηση Μπάιντεν πρότεινε πρόσφατα ένα πακέτο διάσωσης ύψους 1,9 τρισεκατομμυρίων δολαρίων. Πάνω από 400 δισεκατομμύρια δολάρια θα χρησιμοποιηθούν για την καταπολέμηση της πανδημίας, συμπεριλαμβανομένης της διάθεσης εμβολίων, ενώ άλλα 350 δισεκατομμύρια δολάρια θα διατεθούν για προϋπολογισμούς πολιτείας και τοπικής αυτοδιοίκησης. Συμφωνείται από ορισμένους ότι το Bitcoin θα μπορούσε να είναι ο νικητής μεταξύ διαφόρων περιουσιακών στοιχείων, καθώς πολλοί πιστεύουν ότι το Bitcoin είναι ένας ιδανικός αντιστάθμιση έναντι του πληθωρισμού.

Ωστόσο, η πρόσφατη ομιλία της Janet Yellen, του εκλεγμένου Προέδρου Joe Biden για τη γραμματεία του Υπουργείου Οικονομικών, έχει προκαλέσει ανησυχία ότι η κυβέρνηση Biden ενδέχεται να επιβάλει αυστηρούς περιορισμούς στα κρυπτονομίσματα. 

«Τα κρυπτονομίσματα αποτελούν ιδιαίτερη ανησυχία. Πιστεύω ότι πολλά χρησιμοποιούνται – τουλάχιστον με την έννοια της συναλλαγής – κυρίως για παράνομη χρηματοδότηση… Και νομίζω ότι πρέπει πραγματικά να εξετάσουμε τρόπους με τους οποίους μπορούμε να περιορίσουμε τη χρήση τους και να διασφαλίσουμε ότι το ξέπλυμα χρημάτων δεν θα πραγματοποιηθεί μέσω αυτών των καναλιών. “

Τα Bitcoin bulls ενθουσιάζονται από το πρόσφατο κέρδος του κρυπτονομίσματος. Ωστόσο, ορισμένοι προειδοποίησαν ότι το Bitcoin ενδέχεται να αντιμετωπίσει διορθώσεις στο εγγύς μέλλον. Οι αναλυτές της JPMorgan παρατήρησαν ότι ενδέχεται να προκύψουν μεγάλες διορθώσεις εάν το Bitcoin αποτύχει να ανακτήσει 40.000 $, καθώς οι θεσμικοί έμποροι μπορούν να επιλέξουν να εξαργυρώσουν στο τρέχον επίπεδο. 

Ανεξάρτητα από ποια κατεύθυνση ακολουθεί το Bitcoin, οι μελλοντικοί έμποροι θα μπορούσαν να επωφεληθούν από την αστάθεια του Bitcoin για να κερδίσουν κέρδη. Η διαπραγμάτευση μελλοντικής εκπλήρωσης δίνει τη δυνατότητα στους εμπόρους να κάνουν μακροχρόνιο ή σύντομο Bitcoin. Οι έμποροι μπορούν να δανειστούν μόχλευση από τα χρηματιστήρια για να αυξήσουν σημαντικά την αγοραστική τους δύναμη. Η διαπραγμάτευση μελλοντικών με μόχλευση είναι εξαιρετικά κερδοφόρα κατά τη διάρκεια της πώλησης, όπου μεγάλες ποσότητες bitcoin απορρίπτονται στην αγορά. 

Ιδρύθηκε το 2017 και εδρεύει στο Χονγκ Κονγκ, Bexplus είναι μια κορυφαία πλατφόρμα συναλλαγών παραγώγων κρυπτογράφησης που προσφέρει 100x συναλλαγές μελλοντικής εκπλήρωσης σε BTC, ETH, LTC, EOS, XRP κ.λπ. Ακολουθώντας τα επόμενα βήματα, μπορείτε να αρχίσετε να αυξάνετε τον πλούτο σας.

Εγγραφείτε 

Το Bexplus δεν απαιτεί KYC, οπότε πρέπει να ανοίξετε μόνο λογαριασμό με διεύθυνση email, σε μόλις 1 λεπτό. Μόλις ολοκληρωθεί η εγγραφή, ένας λογαριασμός συναλλαγών και ένας λογαριασμός επίδειξης με 10 BTC ανοίγουν αυτόματα.

Συναλλαγές χωρίς κίνδυνο με 10 BTC

Το Bexplus είναι μια φιλική προς το χρήστη πλατφόρμα με επίδειξη λογαριασμού. Οι έμποροι θα μπορούσαν να χρησιμοποιήσουν τον λογαριασμό επίδειξης για να βελτιώσουν τις δεξιότητές τους και να μάθουν να ελέγχουν τα συναισθήματά τους. Μέσα στο λογαριασμό επίδειξης είναι 10 BTC και είναι αναπληρώσιμα. Ο λογαριασμός επίδειξης είναι ένα sandbox για τους εμπόρους να δοκιμάσουν διαφορετικές στρατηγικές χωρίς να ανησυχούν για την απώλεια χρημάτων. 

bexplus

Κάντε κατάθεση και αξιώστε μπόνους

Δεν απαιτείται προμήθεια κατάθεσης. Οι έμποροι μπορούν να ξεκινήσουν καταθέτοντας 0,001 BTC. Το Bexplus υποστηρίζει Bitcoin, ETH και 11 άλλες καταθέσεις σε κρυπτονομίσματα, καθώς και καταθέσεις σε USD, EUR και GBP. Οι αιτήσεις ανάληψης αντιμετωπίζονται όλο το 24ωρο και χρειάζονται μόνο μία ώρα κατά τη διάρκεια της εργάσιμης ημέρας. 

Για να βελτιώσει την κερδοφορία των εμπόρων, το Bexplus προσφέρει ένα 100% μπόνους κατάθεσης σε κάθε έμπορο. Κατάθεση 1 BTC και θα λάβετε 2 BTC και έως 10 BTC είναι διαθέσιμα για κάθε κατάθεση. Το μπόνους δεν μπορεί να αποσυρθεί αλλά θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί ως περιθώριο. 

bexplus

Κερδίστε παθητικό εισόδημα με το Bexplus

Το πορτοφόλι Bexplus ενδιαφέρον προσφέρει έως και 30% ετήσιο ενδιαφέρον. Για όσους θέλουν να κάνουν hodl Bitcoin, το πορτοφόλι Bexplus είναι ένα ιδανικό μέρος για να κερδίσετε παθητικό εισόδημα. 

Ο τόκος υπολογίζεται καθημερινά και τα έσοδα της κατάθεσης θα εξοφλούνται μηνιαίως. Ο μηνιαίος τόκος υπολογίζεται ως (S * I / 365 * 30) = MI. Το S αντιπροσωπεύει το άθροισμα της κατάθεσης, σημαίνει το επιτόκιο και το MI είναι ο μηνιαίος τόκος.

Εάν καταθέσετε 10 BTC στο πορτοφόλι σας, ο μηνιαίος τόκος που θα λάβετε είναι (10 * 30% / 365 * 30) = 0,24 BTC. Ενώ οι περισσότερες πλατφόρμες δανεισμού απαιτούν από τους εμπόρους να καταθέσουν τουλάχιστον 1 BTC, οι έμποροι μπορούν να κάνουν κατάθεση ξεκινώντας από 0,05 BTC στο Bexplus.

Η πλατφόρμα Bexplus διαθέτει όλα όσα χρειάζεστε για να γίνετε επιτυχημένος έμπορος, από εκπαιδευτικό υλικό έως τον δικό σας διαχειριστή λογαριασμού. Ανεξάρτητα από το δρόμο που πηγαίνει το Bitcoin, μπορείτε πάντα να βρείτε ευκαιρίες στο Bexplus.  

Ακολουθήστε το Bexplus στο:

Δικτυακός τόπος: https://www.bexplus.com/

Τηλεγράφημα: https://t.me/bexplusexchange

Apple App Store: https://itunes.apple.com/app/id1442189260?mt=8

Google Play: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.lingxi.bexplus

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me