Follow Us
Facebooktwitteryoutube
Promo
banner
YouTube
Promo
banner

Πώς να κερδίσετε χρήματα με το Bitcoin σας;

Αφού η αγορά Cryptocurrency και Bitcoin ανατινάξει το 2017, πολλοί άνθρωποι μπαίνουν σε αυτήν την αγορά για να κερδίσουν γρήγορα χρήματα. Αυτό το άρθρο σας δείχνει τους τρόπους για να κερδίσετε χρήματα με το bitcoin σας.

Στην αρχή, υπάρχει ένα απόσπασμα που λέει: “Δεν υπάρχει δωρεάν γεύμα”, ανεξάρτητα από τους τρόπους με τους οποίους αυτό το άρθρο παρέχει θα σας κοστίσει χρήματα ή χρόνο. Μπορείτε να επιλέξετε την κατάλληλη βάση για την περίπτωσή σας.

  • Μικρά κέρδη

Πρέπει να είναι ο φθηνότερος, ευκολότερος και σταθερός τρόπος για να κερδίσετε bitcoin. Ωστόσο, αυτός είναι ο πιο χρονοβόρος τρόπος. Σε γενικές γραμμές, συνεχίζετε να κάνετε μικρές εργασίες για να κερδίσετε ένα ποσό ενός διακριτικού που βασίζεται στον χρόνο που ξοδεύετε.

Υπάρχουν 2 διάσημες πλατφόρμες μικρο-κερδών, οι adbit.top και coinbulb.com. Σε αυτούς τους δύο ιστότοπους, μπορείτε να κερδίσετε bitcoin εάν κάνετε κλικ στο σύνδεσμο προς τον ιστότοπο και δείτε τον ιστότοπο για 30-60 δευτερόλεπτα, μπορείτε να κερδίσετε ένα μικρό ποσό Bitcoin. Για παράδειγμα, ακολουθήστε την παρακάτω φωτογραφία, εάν κάνετε κλικ στο “Κερδίστε 100% δωρεάν μπόνους BTC, Έως 10 BTC για εσάς στο Bexplus“Και δείτε τον ιστότοπο για 60 δευτερόλεπτα, μπορείτε να λάβετε 29 satoshis που είναι 0,00000029 Bitcoin. Ωστόσο, μετά τον υπολογισμό, Εάν προβάλλετε επανειλημμένα τον ιστότοπο σε μία ώρα, μπορείτε να λάβετε μόνο 0,00001740 που είναι περίπου 0,07 $. Δεν είμαι σίγουρος αν αξίζει τον χρόνο σας ή από την άλλη πλευρά, το τέλος ηλεκτρικής ενέργειας για να παραμείνει ο υπολογιστής σας ενεργός.

  • Για να είστε έμπορος κρυπτογράφησης

Είναι ο γρηγορότερος τρόπος για να κερδίσετε χρήματα με το Bitcoin ένας έμπορος κρυπτογράφησης. Βασικά, υπάρχει 2 κύρια μέθοδος συναλλαγών στην αγορά κρυπτογράφησης. Το ένα είναι spot spot, το άλλο είναι futures.

Οι συναλλαγές spot είναι ότι οι έμποροι αγοράζουν Bitcoin σε χαμηλή τιμή και το πωλούν μετά την άνοδο της τιμής.

Η διαπραγμάτευση μελλοντικής εκπλήρωσης είναι ένα παράγωγο προϊόν που είναι μια συμφωνία για αγορά ή πώληση ενός εμπορεύματος, ενός νομίσματος ή άλλου μέσου σε μια προκαθορισμένη τιμή σε μια καθορισμένη ώρα στο μέλλον. 

Το Spot trading είναι πιο άμεσα, το οποίο πρέπει να βρείτε στη χαμηλή τιμή του διακριτικού και περιμένετε να ανεβεί η τιμή. Οι συναλλαγές μελλοντικής εκπλήρωσης χρειάζονται περισσότερες τεχνικές συναλλαγών. Πρέπει να βρείτε όχι μόνο το κατάλληλο σημείο για να μπείτε, αλλά και να έχετε επαγγελματική εικόνα για την αγορά. Βάση στην άμεση διαπραγμάτευση, οι προθεσμιακές συναλλαγές μπορούν να κερδίσουν κέρδος από την τιμή που ανεβαίνει και πέφτει, η οποία έχει περισσότερες ευκαιρίες να κερδίσει κέρδος από την αγορά.

Για να γίνει επιτυχημένος έμπορος, πρέπει να ξοδέψει τον τεράστιο χρόνο για να καταλάβει πώς να διαπραγματεύεται και πώς να εξισορροπεί το κέρδος και τον κίνδυνο. Έχουν ικανότητες στην ανάλυση της αγοράς, στον καθορισμό αποτελεσματικών στρατηγικών.

  • Αποκτήστε την ανταλλαγή φόρμας προμήθειας παραπομπής ή άλλα ιδρύματα κρυπτογράφησης.

Πολλά χρηματιστήρια ή κρυπτογραφικά ιδρύματα έχουν έργο παραπομπής. Δίνουν ανταμοιβές σε πελάτες ή πρακτορεία για την προσέλκυση περισσότερων πελατών. Οι άνθρωποι δεν χρειάζεται να επενδύσουν χρήματα για να πάρουν προμήθεια. Οι άνθρωποι πρέπει να αφιερώσουν χρόνο για να παρουσιάσουν τις ανταλλαγές ή τα ιδρύματα στους φίλους, τους συναδέλφους ή τους θαυμαστές τους και να συγκεντρώσουν θαυμαστές με εξελιγμένες δεξιότητες μάρκετινγκ.

  • Αγοράστε προϊόντα χρηματοδότησης για να κερδίσετε ενδιαφέρον.

Δεδομένου ότι η κρυπτογράφηση μετατρέπεται σε ταύρο. Υπάρχουν πολλά προϊόντα χρηματοδότησης Crypto που έρχονται για να καλύψουν τη ζήτηση από ανθρώπους που δεν είναι καλοί στο εμπόριο αλλά δεν θέλουν να πουλήσουν το διακριτικό σε χαμηλή τιμή. Έλλειψη μεθόδων για την επέκταση του αριθμού των μαρκών τους.

Τα περισσότερα από τα χρηματοοικονομικά προϊόντα παρέχουν έναν τρόπο να κερδίζετε ενδιαφέρον για χαμηλότερο κίνδυνο. Οι άνθρωποι πρέπει μόνο να αγοράσουν τα χρηματοοικονομικά προϊόντα για να ενδιαφερθούν για μια διακανονισμένη περίοδο, όπως μια εβδομάδα, μήνα ή χρόνια. Το κανονικό επιτόκιο είναι περίπου 20% έως 40%. Αν και το ποσοστό απόδοσης είναι χαμηλό σε σύγκριση με τις συναλλαγές (για τους καλούς εμπόρους, μπορεί να έχουν την ευκαιρία να λάβουν 200% -300% αποδόσεις μέσω συναλλαγών). Αλλά είναι μια καλή συμφωνία για τους ανθρώπους που δεν κάνουν καλή διαπραγμάτευση.

Bexplus

Ωστόσο, ενδέχεται να χρειαστεί να έχουν πρόσβαση σε πολλές πλατφόρμες για να εκτελέσουν αυτές τις μεθόδους κέρδους. Η εναλλαγή διαφορετικών πλατφορμών αυξάνει το κόστος διαχείρισης. Είναι πιθανό να υπάρχει μια πλατφόρμα που να περιλαμβάνει όλες τις μεθόδους μαζί που δίνουν στους ανθρώπους να κερδίζουν ταυτόχρονα κέρδος; Εδώ θα ήθελα να σας παρουσιάσω την ανταλλαγή κρυπτογράφησης Bexplus σε εσάς.

Ανταλλαγή Bexplus

Bexplus είναι μια παγκοσμίως κορυφαία πλατφόρμα παραγώγων στην περιοχή κρυπτογράφησης, η οποία στοχεύει στην παροχή προηγμένων χρηματοοικονομικών υπηρεσιών σε παγκόσμιους επενδυτές μελλοντικών συναλλαγών χρησιμοποιώντας τεχνολογία blockchain.

Προς το παρόν, η Bexplus προσφέρει διαρκή συμβόλαια μελλοντικής διαπραγμάτευσης μελλοντικής εκπλήρωσης BTC, ETH, LTC με μόχλευση έως και 100x, ενώ περισσότερα συμβόλαια μελλοντικών altcoins θα εισαχθούν στην πλατφόρμα στο μέλλον.

Παρέχει διάφορους τρόπους στον λάτρη της κρυπτογράφησης για να κερδίσει κέρδος, ανεξάρτητα από το πώς αλλάζει η αγορά.

Μπορείτε να δείτε περισσότερες λεπτομέρειες ακολουθώντας τον σύνδεσμο:

Εμπορία

Η Bexplus προσφέρει διαρκή συμβόλαια μελλοντικών συναλλαγών BTC, ETH, LTC με μόχλευση έως 100x. Εάν επενδύσετε 1 Bitcoin για να αγοράσετε συμβόλαιο μελλοντικής εκπλήρωσης θέσης. Μπορείτε να αποκτήσετε 2 Bitcoin εάν η τιμή του Bitcoin σας αυξηθεί για 1%.

https://www.bexplus.com/en/trade

Προμήθεια παραπομπής:

Οι προσκεκλημένοι έχουν την ευκαιρία να λάβουν ανταμοιβή 10% -50% για κάθε κατάθεση από τους προσκεκλημένους.

https://www.bexplus.com/en/account/activity_show

Προϊόν χρηματοδότησης (λογαριασμός αποταμίευσης):

Το πορτοφόλι Bexplus έχει μια νέα αναβάθμιση, καταθέστε με ασφάλεια το bitcoin σας στο Bexplus για να κερδίσετε τόκους. Το επιτόκιο είναι έως 72%

https://www.bexplus.com/en/activity/interest

Υπάρχει περισσότερο μπόνους για εμπόρους:

100% μπόνους για την κατάθεσή σας

100% ΔΩΡΕΑΝ μπόνους BTC θα σταλεί σε πελάτες που καταθέτουν και ανταλλάσσουν συμβόλαια μελλοντικής εκπλήρωσης στο Bexplus. Κατάθεση 10 BTC, θα λάβετε 20 BTC πίστωση στον λογαριασμό σας.

Για περισσότερες πληροφορίες: https://www.bexplus.com/en/cash_back

Ακολουθήστε το Bexplus στο:

Bexplus

Δικτυακός τόπος: www.bexplus.com

Facebook: https://www.facebook.com/Bexplusglobal/

Τηλεγράφημα: https://t.me/bexplusexchange

Reddit: www.reddit.com/u/bexplus

Για επιχειρηματική συνεργασία: [προστασία μέσω email]

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me