Τι κάνει το Bexplus τον προορισμό για αρχάριους;

Με το Bitcoin να κερδίζει περισσότερη δημοτικότητα σε όλο τον κόσμο, οι συναλλαγές Bitcoin έχουν προσελκύσει εκατομμύρια εμπόρους. Ως αποτέλεσμα, δεκάδες ανταλλαγές κρυπτογράφησης έχουν εμφανιστεί σαν μανιτάρια τα τελευταία χρόνια και ο ανταγωνισμός είναι πράγματι έντονος. Αν και επικεντρώνονται στις συναλλαγές κρυπτογράφησης, αυτές που επιβιώνουν από τον ανταγωνισμό έχουν όλα τα ειδικά χαρακτηριστικά τους. Σήμερα, θα σας παρουσιάσω σε ένα από τα πιο φιλικά προς το χρήστη ανταλλακτικά κρυπτογράφησης που έχω συναντήσει. 

Τι είναι το Bexplus 

Ιδρύθηκε το 2017, Bexplus είναι εγγεγραμμένο στο Saint Vincent και τις Γρεναδίνες. Οι έμποροι μπορούν να ανταλλάσσουν διαρκή συμβόλαια σε BTC, ETH, LTC, EOS και ERP με 100x μόχλευση. Τόσο οι αρχάριοι παίκτες όσο και οι βετεράνοι μπορούν να απολαύσουν εύκολες συναλλαγές στο Bexplus. 

100x μόχλευση για να επωφεληθείτε από τα σκαμπανεβάσματα της κρυπτογράφησης

Η Bexplus προσφέρει μόχλευση 100x, το υψηλότερο επίπεδο στον κλάδο. Σε σύγκριση με το spot trading, με το ίδιο ποσό αρχικού κεφαλαίου, οι έμποροι σε 100x leverage trading θα μπορούσαν να ανοίξουν μια θέση 100 φορές μεγαλύτερη, πολλαπλασιάζοντας έτσι το κέρδος 100 φορές. 

Οι έμποροι μπορούν να κάνουν μακροπρόθεσμη ή σύντομη κρυπτογράφηση στο Bexplus. Σε μια τέτοια ευμετάβλητη αγορά, όσο μεγαλύτερη είναι η μεταβολή των τιμών, τόσο περισσότερα κέρδη μπορούν να πάρουν οι έμποροι. Οι έμποροι μπορούν να χρησιμοποιήσουν το stop-loss και το take-profit για να διαχειριστούν καλύτερα τη θέση τους. 

Επίδειξη λογαριασμού για εξάσκηση όσο θέλετε

Ένα από τα χαρακτηριστικά που ξεχωρίζουν το Bexplus είναι ο προσομοιωτής συναλλαγών. Κατά την εγγραφή, οι χρήστες λαμβάνουν έναν δοκιμαστικό λογαριασμό με 10 BTC. Μπορούν να δοκιμάσουν τις λειτουργίες της πλατφόρμας και να δοκιμάσουν στρατηγικές. Για τους αρχάριους παίκτες, αυτή είναι μια απαραίτητη λειτουργία για να μάθουν να ανταλλάσσουν συναλλαγές χωρίς να αναλαμβάνουν κανένα κίνδυνο. 

Έχω δοκιμάσει το Bybit και το BitMEX και διαπίστωσα ότι λείπουν κάπως σε αυτό το τμήμα. Σε αυτές τις δύο ανταλλαγές, οι χρήστες μπορούν να χρησιμοποιήσουν τη μηχανή testnet για να μάθουν. Αλλά δυσκολεύτηκα να τα βρω και έπρεπε να τα ψάξω στη μηχανή αναζήτησης και διαπίστωσα ότι χρειάζονταν ξεχωριστή εγγραφή για πρόσβαση. Τότε ανακάλυψα ότι για να χρησιμοποιήσω τον κινητήρα testnet, πρέπει να αγοράσω άχρηστα Testnet Bitcoins από άλλα κανάλια. Αν και αυτά τα Testnet Bitcoins είναι δωρεάν, εξακολουθώ να βρίσκω όλη τη διαδικασία αρκετά κουραστική και ενοχλητική. 

Τακτοποιημένη και εύχρηστη διεπαφή

Το Bexplus διαθέτει μία από τις πιο συνοπτικές διεπαφές στον κλάδο, πράγμα που σημαίνει ότι δεν θα χαθείτε εύκολα σε διαφορετικές λειτουργίες και θα πατήσετε το λάθος πλήκτρο. Μερικές από τις πλατφόρμες που χρησιμοποίησα θα συμπίεζαν διαφορετικά είδη δεικτών και πινάκων στη διεπαφή και θα φαινόταν «καθυστερημένη» και ξεπερασμένη. Όλες οι λειτουργίες του Bexplus ενσωματώνονται σε μία σελίδα. Οι έμποροι θα μπορούσαν να δουν όλες τις πληροφορίες με μια ματιά χωρίς να χρειάζεται να μετακινηθούν στις σελίδες. 

Στην αριστερή πλευρά υπάρχουν μια ποικιλία τεχνικών εργαλείων, συμπεριλαμβανομένων δεικτών και εργαλείων σχεδίασης γραμμών. Μπορείτε να αναλύσετε την τάση και να τραβήξετε στιγμιότυπα οθόνης για μελλοντική αναφορά. Κάτω δεξιά βρίσκονται οι πληροφορίες του λογαριασμού σας, ώστε να μπορείτε να παρακολουθείτε το υπόλοιπό σας και να αποφεύγετε την εκκαθάριση. 


Εξυπηρέτηση πελατών και καθοδήγηση

Πιστεύω ειλικρινά ότι η Bexplus έχει την καλύτερη υποστήριξη πελατών μεταξύ των ανταλλαγών που έχω δοκιμάσει. Έχω επικοινωνήσει μαζί τους μέσω διαφορετικών καναλιών, όπως email και ζωντανή συνομιλία και όλοι με βοήθησαν πολύ έγκαιρα και επαγγελματικά. Και αν δεν επικοινωνήσω μαζί τους, θα διατηρούσαν την απόστασή τους και θα σεβόταν το απόρρητό μου. Δεν θα με ενοχλούν ούτε θα στέλνουν μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στο email μου, καθώς τηρούν την πολιτική τους χωρίς KYC. Το Bexplus είναι γνωστό για την εξαιρετική του εξυπηρέτηση και νομίζω ότι πρέπει να είναι ένας βασικός λόγος για τον οποίο πρέπει να το επιλέξετε από το BitMEX, το οποίο έχει εμπλακεί σε αρκετά σκάνδαλα τα τελευταία χρόνια. 

Εκτός αυτού, το Bexplus παρέχει σαφή καθοδήγηση στους χρήστες. Μπορείτε να μεταβείτε στο ιστολόγιό του για ανάλυση επενδύσεων και ενημερώσεις ειδήσεων. Επιπλέον, εάν γίνετε VIP πελάτης, θα σας αναθέσει τον διαχειριστή του λογαριασμού σας. 

Εκκαθάριση προτύπου προμήθειας

Η δομή των χρεώσεων Bexplus είναι πολύ σαφής. Χρεώνουν 0,075% για το άνοιγμα και το κλείσιμο συμβάσεων BTC / USDT. Εκτός από αυτό, θα χρεωθείτε με τόκο διανυκτέρευσης 0,1% της αξίας της σύμβασης για την κατοχή θέσης στο GMT 0:00. Εάν το κλείσετε πριν από τις 0:00 GMT, δεν χρειάζεται να πληρώσετε τον τόκο. Σε πολλές ανταλλαγές όπως το BitMEX, θα χρεώνουν τέλος χρηματοδότησης κάθε 8 ώρες.

Υπολογιστής P / L

Το Bexplus είναι εξοπλισμένο με αριθμομηχανή P / L, το οποίο βρήκα πολύ χρήσιμο. Πριν ανοίξω ένα συμβόλαιο, μπορώ να υπολογίσω το εκτιμώμενο κέρδος / ζημία και το τέλος σε αυτό. Έτσι μπορώ να μπω στο εμπόριο με καθαρότερο κεφάλι. 

Υψηλή ρευστότητα

Η Bexplus συγκεντρώνει τα δεδομένα από 5 κορυφαίες ανταλλαγές για να παρέχει την πιο ακριβή και καλύτερη δυνατή τιμή στους εμπόρους. Οι παραγγελίες εκτελούνται άμεσα με μικρό κίνδυνο ολίσθησης και υπερφόρτωσης. Ο κινητήρας Bexplus δεν έχει σταματήσει ποτέ κατά τη διάρκεια μεγάλης αστάθειας.

Υποστήριξη για κινητά

Οι ισχυρές εφαρμογές Bexplus σάς βοηθούν να ανταλλάξετε κρυπτογράφηση εν κινήσει. Είναι διαθέσιμο στο IOS & Android (Google Play). και τα δεδομένα κοινοποιούνται εύκολα σε διαφορετικές συσκευές.

Η εφαρμογή για κινητά περιλαμβάνει όλες τις λειτουργίες του αντίστοιχου υπολογιστή. Μπορείτε να διαχειριστείτε τον λογαριασμό σας, να κάνετε καταθέσεις, να κάνετε ανάληψη χρημάτων και ούτω καθεξής. Μπορείτε να ορίσετε μια ειδοποίηση 24/7 για να σας ενημερώσουμε για μεγάλες μεταβολές τιμών.

Αυτό που μου αρέσει περισσότερο σε αυτήν την εφαρμογή είναι η καθαρή του μορφή, ένα χαρακτηριστικό που μοιράζεται με τον Ιστό Bexplus. Όλες οι απαραίτητες πληροφορίες αναφέρονται με σαφήνεια και μπορώ εύκολα να εντοπίσω διαφορετικές καρτέλες. 

Μπόνους κατάθεσης 100%

Το Bexplus προσφέρει στους χρήστες ένα μπόνους κατάθεσης 100% σε κάθε κατάθεση, το οποίο είναι αρκετά γενναιόδωρο κατά τη γνώμη μου. Ακόμα και οι έμποροι με αρκετά χρόνια εμπειρίας θα χάσουν χρήματα από καιρό σε καιρό, πόσο μάλλον για αρχάριους. Έτσι, τα επιπλέον κεφάλαια μπορούν να αυξήσουν τις πιθανότητες κέρδους. Εκτός αυτού, περισσότερα χρήματα ως περιθώριο θα μειώσουν τις πιθανότητες αναγκαστικής εκκαθάρισης.

Εν κατακλείδι, νομίζω Bexplus έχει το περιθώριο βελτίωσης, όπως τα περιορισμένα ζεύγη συναλλαγών και ότι οι έμποροι μπορούν να επιλέξουν μόνο τη μόχλευση 100x. Αλλά θα συνιστούσα το Bexplus σε αρχάριους ή σε όσους αναζητούν περισσότερη χειρολαβή στο δρόμο. Κατά τη διάρκεια της εμπορικής μου εμπειρίας στο Bexplus, έχω την αίσθηση ότι φροντίζουν πραγματικά τους πελάτες τους και ακόμη και αν καταθέσετε μόνο λίγα δολάρια, θα εξακολουθήσουν να ανταποκρίνονται στα προβλήματά σας με γρήγορο και επαγγελματικό τρόπο.  

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map