Follow Us
Facebooktwitteryoutube
Promo
banner
YouTube
Promo
banner

Bexplus – Μια ανταλλαγή συμβολαίων μελλοντικής εκπλήρωσης με βάση Bitcoin για επαγγελματίες και αρχάριους

Ιδρύθηκε στα τέλη του 2017 και εγγράφηκε στο Saint Vincent και τις Γρεναδίνες, Bexplus έχει επικεντρωθεί σε 100x μελλοντικές συναλλαγές με μόχλευση για εκατομμύρια εμπόρους κρυπτογράφησης σε όλο τον κόσμο. Επί του παρόντος, η Bexplus έχει γραφεία στο Χονγκ Κονγκ, τη Σιγκαπούρη, τη Βραζιλία, τις ΗΠΑ και το Ηνωμένο Βασίλειο και συνεχίζει να επεκτείνεται συνεχώς σε όλο τον κόσμο.

Το Bexplus φημίζεται για το εύχρηστο εργαλείο διαπραγμάτευσης 100x για να βοηθήσει τους εμπόρους κρυπτογράφησης να βρουν κέρδη και στις δύο κατευθύνσεις των αλλαγών των τιμών κρυπτογράφησης, είτε ανεβαίνουν είτε προς τα κάτω, είτε στην αγορά ταύρων είτε στην αγορά αρκούδων.

Εκτός από την υπηρεσία διαπραγμάτευσης, το Bexplus παρέχει επίσης ένα σύστημα πορτοφολιών για να είναι μια λύση για τους εμπόρους να αποθηκεύουν το bitcoin τους όταν δεν κάνουν συναλλαγές. Το πορτοφόλι Bexplus προσφέρει ετήσιο επιτόκιο έως και 30% για τα αποθηκευμένα περιουσιακά στοιχεία.

Χαρακτηριστικό του πορτοφολιού Bexplus:

Μηχανισμός ψυχρού πορτοφολιού & Αντι-χάκερ

Bexplus εκτελεί μηχανισμούς αποθήκευσης ψυχρού πορτοφολιού για την αποθήκευση των κρυπτογράφων σας. Μόλις το Bexplus επιβεβαιώσει ότι θα λάβει το μπόνους σας, το bitcoin κρυπτογραφείται με πολλαπλές υπογραφές και αποθηκεύεται σε ένα σύστημα πορτοφολιών εκτός σύνδεσης και διαχωρίζεται από τις συναλλαγές και τις δραστηριότητες αποθήκευσης, μόνο όταν μια εφαρμογή ανάληψης μπορεί να μετακινήσει τα cryptos σας για να μεταφερθούν στον προορισμό ανάληψης . Σε περίπτωση που οι διακομιστές Bexplus είναι εκτός λειτουργίας ή έχουν παραβιαστεί (αν και δεν συνέβη ποτέ), οι εισβολείς δεν έχουν πρόσβαση στα κλειδιά για να αποσύρουν τα bitcoin που έχουν αποθηκευτεί με κρύο πορτοφόλι καθώς διαχειρίζονται εκτός σύνδεσης και απομονώνονται από τους διακομιστές Bexplus. 

Προστασία 2FA

Οι χρήστες του Bexplus μπορούν να δεσμεύσουν μια ρύθμιση 2FA στο δικό τους Google Authenticator, το οποίο παρέχει μόνο δικαιώματα από τα δικά τους κινητά τηλέφωνα.

Χωρίς προμήθεια κατάθεσης & Γρήγορη απόσυρση

Η Bexplus δεν χρεώνει τίποτα για την κατάθεση. Εάν οι χρήστες θέλουν να αποσύρουν τα χρήματα, η εφαρμογή θα υποβληθεί σε επεξεργασία και θα γίνει από 30 λεπτά έως 12 ώρες. Εάν ο χρήστης επιβεβαιώσει αμέσως τη διεύθυνση ανάληψης bitcoin, η πληρωμή μπορεί να είναι τόσο γρήγορη όσο 5 λεπτά.

Χωρίς επαληθεύσεις (KYC)

Το Bexplus εκτελεί λειτουργία επικοινωνίας χαμηλής διαταραχής Το Bexplus δεν ζητά προσωπικά στοιχεία όταν εγγραφείτε και χρησιμοποιείτε άλλες υπηρεσίες στον ιστότοπο / την εφαρμογή. Εάν ζητάτε βοήθεια μέσω του Telegram, το Bexplus δεν θα σας στείλει απότομα έως ότου είστε καλά προετοιμασμένοι να στείλετε μήνυμα στο Bexplus.

Φιλικό προς κινητά για Android & iOS

Το Bexplus δημιουργεί μια εμπειρία συναλλαγών για κινητά που είναι ομαλή, απλή και επαγγελματική όπως είναι στην ιστοσελίδα. Αναζήτηση Bexplus για λήψη στο Google Play ή Apple Appstore για τις επίσημες εφαρμογές για κινητά.

Εύκολη μεταφορά μεταξύ συναλλαγών & Οικονομία

Η bull market μπορεί να εμφανιστεί σε οποιοδήποτε δευτερόλεπτο, το πορτοφόλι Bexplus σάς επιτρέπει να μεταφέρετε τα χρήματα στον λογαριασμό συναλλαγών για να πάρετε το σήμα αμέσως, είναι χωρίς καθυστέρηση και διαδικασία stop-to-check από το σύστημα.

Πώς να κερδίσετε επιτόκιο 30% με το πορτοφόλι Bexplus

Μπορώ να πάρω τα ενδιαφέροντα χωρίς να κάνω τίποτα και να αποσυρθώ?

Ναι, όλοι οι νέοι πελάτες μπορούν να λάβουν τα ενδιαφέροντα με τις παραπάνω τιμές για τον πρώτο μήνα τους. Αναμένεται να διατηρήσετε ως Ενεργός Χρήστης για να επεκτείνετε το ποσοστό αναμονής. Μια ενεργή ετικέτα χρήστη μπορεί να επιτευχθεί με διαπραγμάτευση που ισούται με το 10% των αποταμιεύσεων στο χρηματιστήριο Bexplus futures. Για παράδειγμα, ένας χρήστης που αποθηκεύει 10 BTC στο πορτοφόλι χρειάζεται μόνο να ανταλλάξει 1 BTC στο ανταλλακτικό για να παραμείνει ενεργός. Περιττό να πούμε ότι η εύρεση τουλάχιστον ενός σήματος για διαπραγμάτευση για κέρδη κάθε μήνα πρέπει να επιτυγχάνεται εύκολα για πολλούς εμπόρους bitcoin. Κάνε εγγραφή τώρα >>>

Τι θα κάνω εάν δεν γνωρίζω 100% συναλλαγές μόχλευσης?

Μετά την εγγραφή, θα λάβετε έναν δοκιμαστικό λογαριασμό με 10 BTC κεφάλαια στο εσωτερικό για να σας εξοικειωθούν με τη διεπαφή Bexplus και να σχεδιάσετε τη στρατηγική συναλλαγών σας όταν δεν κάνετε πραγματικές συναλλαγές.

Μπορώ να αποθηκεύσω άλλο νόμισμα που δεν είναι Bitcoin; Π.χ. ETH, XRP, EOS, USD, EUR, GBP κ.λπ..

Το Bexplus εγκαθίσταται σε bitcoin, αλλά δέχεται πολλά είδη mainstream κρυπτονομισμάτων και χρήματα για κατάθεση, μπορείτε να βρείτε μια πύλη για να ανταλλάξετε το νόμισμά σας με το bitcoin για συναλλαγές ή αποθήκευση στο Bexplus.

Πώς μπορεί το επιτόκιο να είναι τόσο υψηλό?

Το Bexplus, το οποίο λειτουργεί από βετεράνους και ειδικούς της blockchain, βρίσκει το σημείο ισορροπίας μεταξύ συναλλαγών και αποταμιεύσεων και διατηρεί μια υγιή οικονομική κατάσταση από την ανακοίνωση της υπηρεσίας πορτοφολιού πριν από ένα χρόνο. Αυτή η προσφορά δεν θα θεωρείται μόνιμη προσφορά, παρακαλούμε να λάβετε τις τρέχουσες τιμές στον ιστότοπο ως πρότυπα εκτέλεσης. Μπορεί να αλλάξει κάποια μέρα με προηγούμενη ειδοποίηση.

Ενδιαφέρεστε για Bexplus? Δημιουργήστε έναν λογαριασμό σε 30 δευτερόλεπτα τώρα>>>

Βρείτε περισσότερα για το Bexplus: 

Δικτυακός τόπος: www.bexplus.com

Κινητές συναλλαγές (Android): https://play.google.com/store/apps/details?id=com.lingxi.bexplus

Συναλλαγές για κινητά (iOS): https://apps.apple.com/us/app/bexplus-profit-from-cryptos/id1442189260

Facebook: https://www.facebook.com/Bexplusglobal

Τηλεγράφημα: https://t.me/bexplusexchange

Κελάδημα: https://twitter.com/bexplusexchange

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me