ARBI Bot: Για όλες τις συναλλαγές τριγωνικών αρμπιτράζ υψηλής συχνότητας!

Το ARBI Bot είναι ένα ρομπότ συναλλαγών τριγωνικού arbitrage υψηλής συχνότητας για κρυπτονομίσματα. Η πλατφόρμα επιτρέπει στους εμπόρους να ρυθμίζουν τους αλγορίθμους τους και να αποκομίζουν δυνητικά χωρίς κίνδυνο κέρδος σε περιπτώσεις όπου μια αγορά είναι υποτιμημένη και η άλλη υπερτιμάται.

Σύμφωνα με την Investopedia, α τριγωνικό arbitrage ορίζεται ως arbitrage ως αποτέλεσμα μιας ασυμφωνίας μεταξύ τριών ξένων νομισμάτων που συμβαίνει όταν οι συναλλαγματικές ισοτιμίες του νομίσματος δεν ταιριάζουν ακριβώς σε μία μόνο συναλλαγή. Προκειμένου να κάνουν ένα λογικό arbitrage, οι έμποροι απαιτούν αυτοματοποιημένο και προηγμένο εξοπλισμό υπολογιστών, όπως εμπορικά bots.

Εδώ είναι ARBI Bot Σε αυτό το άρθρο θα παρουσιάσουμε το ARBI Bot, πώς λειτουργεί, μερικά από τα μοναδικά χαρακτηριστικά του, λίστα υποστηριζόμενων ανταλλαγών και νομισμάτων και τέλος τα επίπεδα τιμολόγησης του bot συναλλαγών.

ARBI Bot

Όπως αναφέρθηκε παραπάνω, το ARBI Bot είναι ένα αυτοματοποιημένο ρομπότ συναλλαγών κρυπτογράφησης υψηλής συχνότητας που χρησιμοποιείται για ευκαιρίες τριγωνικού arbitrage στην αγορά κρυπτογράφησης. Το bot συναλλαγών καλύπτει τέσσερις κύριες ανταλλαγές, συμπεριλαμβανομένων των ανταλλαγών Poloniex, Yobit, OKEx και Binance.

Το ARBI Bot είναι ενσωματωμένο σε ένα προηγμένο περιβάλλον χρήστη για τον έλεγχο της εφαρμογής και των συναλλαγών και επιτρέπει την υποστήριξη εξωτερικών εργαλείων που μπορούν να χρησιμοποιηθούν για την προσθήκη περισσότερων δυνατοτήτων και λειτουργιών στο ρομπότ.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Τα τριγωνικά bots συναλλαγών arbitrage ΔΕΝ εγγυώνται κέρδος ή τόκο από τις συναλλαγές που πραγματοποιούνται. Παρά το ότι είναι αυτοματοποιημένο, το ρομπότ συναλλαγών λειτουργεί σε παραμέτρους που παρέχονται από τον χρήστη και το κέρδος συσχετίζεται με το πόσο καλά ρυθμίζονται οι παράμετροι.

Πώς λειτουργεί το ARBI Bot

Το τριγωνικό arbitrage πραγματοποιείται κυρίως σε μία μόνο ανταλλαγή (ενδοανταλλαγή) για την ελαχιστοποίηση του κόστους που συνεπάγεται η εναλλαγή πλατφορμών για τη διατήρηση της θέσης του arbitrage. Το ARBI Bot περιλαμβάνει αυτήν τη στιγμή πάνω από 8000 ζεύγη κρυπτογράφησης, επιλογή 20 νομισμάτων βάσης για συσσώρευση και 25.000+ τριγωνικούς συνδυασμούς για να επιλέξετε arbitrage από.

Το ARBI Bot διατηρεί μια επίμονη σύνδεση στο websocket με τις υποστηριζόμενες ανταλλαγές που επεξεργάζονται τα δεδομένα σε πραγματικό χρόνο. Αυτό επιτρέπει στο ρομπότ διαπραγμάτευσης να διαλέγει ευκαιρίες arbitrage και να ενεργεί αμέσως σε αυτό εάν εντοπιστεί.

Το ARBI Bot βοηθά στον αυτοματισμό της εκτέλεσης συναλλαγών, όπου ο χρήστης χρειάζεται απλώς να ρυθμίσει τις παραμέτρους των ζευγών συναλλαγών και το bot θα το εκτελέσει αυτόματα.

Υπάρχουν πολλά μέσα για το φίλτρο και τον έλεγχο των επεξεργασμένων δεδομένων όπως: Γραμμή τιμών, Πολλαπλασιαστής έντασης, DSB, Διακοπή απώλειας, Παραγγελίες πριν από το όριο.

Υποστηριζόμενες ανταλλαγές: Binance, Yobit, OKEx και Poloniex. Όλες οι αναγραφόμενες ανταλλαγές λειτουργούν πλήρως με το ARBI Bot που θα προσθέσει περισσότερες ανταλλαγές στο μέλλον.

Υποστηριζόμενα κρυπτονομίσματα: Υποστηρίζονται διάφορα κορυφαία κρυπτονομίσματα, όπως Bitcoin (BTC), Ethereum (ETH), XRP, Litecoin (LTC) και EOS, μεταξύ άλλων. Υπάρχουν πάνω από 20+ υποστηριζόμενα νομίσματα κρυπτογράφησης τα οποία μπορείτε να συσσωρεύσετε στην πλατφόρμα.


Χαρακτηριστικά του ARBI Bot

Έχοντας μάθει τις περιπλοκές του ARBI Bot και τον τρόπο λειτουργίας του, σε αυτήν την ενότητα θα συζητήσουμε τις δυνατότητες που καθιστούν το bot συναλλαγών ένα απαραίτητο crypto triangular arbitrage bot.

 • Σαρωτής Arbitrage: Η ARBI Bot σαρώνει όλα τα διαθέσιμα ζεύγη για ευκαιρίες arbitrage και πραγματοποιεί συναλλαγές από μόνη της. Η όλη διαδικασία είναι αυτοματοποιημένη που σας επιτρέπει να κάνετε συναλλαγές ενώ κοιμάστε.
 • Παρακολούθηση κερδών και τραπεζών: Η παρακολούθηση κερδών βοηθά στη διατήρηση των κερδών και των λογαριασμών σας σε έλεγχο, ενώ η τραπεζική παρακολούθηση διαχειρίζεται τα κρυπτονομίσματα σε μη συμπληρωμένες παραγγελίες, εάν υπάρχουν.
 • Φιλικό προς το χρήστη περιβάλλον εργασίας Ιστού: Το λογισμικό παρέχει μια εύκολη εργαλειοθήκη διαμόρφωσης που επιτρέπει στους χρήστες να αλλάζουν εύκολα τις ρυθμίσεις τους και να ορίζουν παραμέτρους στις συναλλαγές τους.
 • Ροή δεδομένων WebSocket: Το ARBI Bot παρέχει επίσης ροή δεδομένων σε πραγματικό χρόνο και κέντρο ειδοποιήσεων Telegram για να διασφαλίσει την ολοκλήρωση των συναλλαγών σε πραγματικό χρόνο.
 • Καθολική συσκευασία:Δεν χρειάζεται να κατεβάσετε πολλά πακέτα για κάθε λειτουργικό σύστημα. Το ARBI Bot διατίθεται σε πακέτο καθολικού που λειτουργεί τόσο σε Windows, Linux όσο και σε macOS.
 • Υποστήριξη και ενημερώσεις διάρκειας ζωής: Το ARBI Bot προσφέρει επίσης άδεια ζωής, ενημερώσεις και υποστήριξη για το λογισμικό τους σε κάθε πακέτο που αγοράσατε.

Τιμολόγηση

Το ARBI Bot προσφέρει στον χρήστη μοναδικούς σαρωτές σε πραγματικό χρόνο για να επιτρέψει ένα τριγωνικό arbitrage σε κρυπτογράφηση. Ωστόσο, οι υπηρεσίες δεν έρχονται φθηνές ή δωρεάν, καθώς στους χρήστες παρέχονται τρεις επιλογές πακέτων πληρωμής για το ARBI Bot.

1. Η μοναδική άδεια ARBI Bot

Η άδεια ARBI Bot Single προσφέρει την υποστήριξη των χρηστών σε μια ανταλλαγή της επιλογής τους και σε ένα κλειδί API για τη διαμόρφωση των τριγωνικών στρατηγικών arbitrage. Η Ενιαία Άδεια κοστίζει 350 $ για μια συνδρομή, αναβαθμίσεις και υποστήριξη για όλη τη ζωή. Χωρίς υποστήριξη Yobit.

2. Το διπλό πακέτο ARBI Bot

Το δεύτερο πακέτο τιμολόγησης είναι το ARBI Bot Double Pack που παρέχει άδεια για δύο ανταλλαγές της επιλογής σας. Η άδεια ισχύει για 2 ανταλλαγές και 1 κλειδί API ανά ανταλλαγή. Το Double Pack κοστίζει 700 $, επίσης για συνδρομή, αναβαθμίσεις και υποστήριξη για όλη τη ζωή. Χωρίς υποστήριξη ανταλλαγής Yobit.

3. Το ARBI Bot Quad Pack

Τέλος, υπάρχει μια επιλογή και για τις τέσσερις υποστηριζόμενες ανταλλαγές στο πιο προνομιακό πακέτο. Το πακέτο επιτρέπει ένα API σε κάθε ανταλλαγή. Το ARBI Bot Quad Pack κοστίζει 900 $ για μια συνδρομή και υποστήριξη για όλη τη ζωή.

συμπέρασμα

Το Triangular arbitrage είναι μια στρατηγική διαπραγμάτευσης που έχει αποκομίσει το επίκεντρο της αγοράς συναλλάγματος και τώρα κινείται σε κρυπτογράφηση. Το ARBI Bot παρέχει ένα εργαλείο διαπραγμάτευσης που αυτοματοποιεί τη σάρωση και την εκτέλεση ευκαιριών arbitrage σε τέσσερα μεγάλα χρηματιστήρια.

Θυμηθείτε, αυτή δεν είναι μια πλατφόρμα καταθέσεων ή τόκων, τα κέρδη εξαρτώνται αποκλειστικά από εσάς και τις θεμελιώδεις παραμέτρους που έχουν τεθεί.

Συχνές ερωτήσεις

 • Τι είναι το ARBI Bot?

Το ARBI είναι ένα αυτοματοποιημένο ρομπότ συναλλαγών τριγωνικών arbitrage υψηλής συχνότητας.

 • Τι είναι το τριγωνικό αρμπιτράζ?

Η τοποθέτηση συναλλαγών σε τρία νομίσματα για την εκμετάλλευση της αναποτελεσματικότητας της αγοράς για ένα θεωρητικό ελεύθερο εμπόριο ονομάζεται Triangular Arbitrage. Μια τριγωνική ευκαιρία arbitrage εμφανίζεται όταν η συναλλαγματική ισοτιμία ενός νομίσματος δεν ταιριάζει με τη συναλλαγματική ισοτιμία.

 • Μπορώ να χρησιμοποιήσω το ARBI Bot σε πολλά μηχανήματα?

Ναι, το bot συναλλαγών μπορεί να εγκατασταθεί σε όσα μηχανήματα θέλετε.

 • Ποια ανταλλαγή έχει τα περισσότερα γεγονότα arbitrage?

Τα γεγονότα arbitrage ποικίλλουν από ανταλλαγή σε ανταλλαγή με βάση τις τρέχουσες συνθήκες της αγοράς και το χρησιμοποιημένο νόμισμα βάσης. Το ARBI Bot παρέχει τη λειτουργία διαπραγμάτευσης χαρτιού που μπορεί να είναι χρήσιμη στην παρακολούθηση και τη σάρωση για πιθανές ευκαιρίες arbitrage.

 • Χρειάζομαι ξεχωριστή άδεια για κάθε ανταλλαγή στο ARBI Bot?

Ναι, κάθε ανταλλαγή απαιτεί ξεχωριστή άδεια.

 • Μπορώ να μεταφέρω ή να πουλήσω την άδεια ARBI Bot μου?

Όχι. Δεν επιτρέπονται μεταφορές και αλλαγή ιδιοκτησίας της άδειας, αλλά ο χρήστης μπορεί να αλλάξει τα κλειδιά API του ανά πάσα στιγμή.

 • Πόσα θα κερδίσω χρησιμοποιώντας το λογισμικό bot συναλλαγών?

Δεν υπάρχει καθορισμένο κέρδος ή εγγυημένη απόδοση κατά τη χρήση του ARBI Bot. Η ανταλλαγή bots αυτοματοποιεί εργασίες βάσει των παραμέτρων που παρέχονται από τον χρήστη. Τα τελικά αποτελέσματα εξαρτώνται από τις τρέχουσες συνθήκες της αγοράς, τις ενέργειες, τις δεξιότητές σας και τη διαχείριση.

Επικοινωνήστε με το ARBI Bot

Για να επικοινωνήσετε με την υποστήριξη πελατών της ARBI Bot, μπορείτε να τους στείλετε email ([προστασία μέσω email]) και θα επιστρέψουν σε 24 ώρες. Υπάρχει επίσης μια ιδιωτική ομάδα υποστήριξης Telegram. Το bot συναλλαγών διαθέτει επίσης σελίδες κοινωνικών μέσων Facebook, Τηλεγράφημα και BitcoinTalk σελίδα.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map