Οι κυρίαρχες πλατφόρμες συναλλαγών χρεώνουν τους εμπόρους έως και 13 φορές περισσότερο από το CPH Crypto

 Οι πρόσφατοι υπολογισμοί τεκμηριώνουν σαφώς ότι οι κυρίαρχες πλατφόρμες συναλλαγών κρυπτογράφησης είναι έως και 13 φορές ακριβότερες για χρήση από ενεργούς εμπόρους κρυπτογράφησης από τις νέες Σκανδιναβική ανταλλαγή CPH Crypto.  

16 Δεκεμβρίου 2020, Κοπεγχάγη, Δανία – Κάθε swing trader, day trader και scalper στην αγορά κρυπτογράφησης γνωρίζει τη σημασία των τελών διαπραγμάτευσης και πώς αυτά τα τέλη συχνά καθιστούν εξαιρετικά δύσκολο να ακολουθήσουν στρατηγικές συναλλαγών που βασίζονται σε συναλλαγές υψηλής συχνότητας. Είναι συνήθως γνωστό στους εμπόρους ότι το κόστος απλώς σκοτώνει το κέρδος. 

Η έλλειψη ανταγωνισμού και η διαφάνεια εμποδίζουν τους εμπόρους να κερδίσουν. Το πρόβλημα είναι απλό: Μέχρι τώρα, ο ανταγωνισμός για τα τέλη στην αγορά συναλλαγών κρυπτογράφησης ήταν σχεδόν απουσία και οι κυρίαρχες πλατφόρμες συναλλαγών μπόρεσαν να χρεώσουν υπερβολικά τέλη συναλλαγών και να ξεφύγουν από αδιαφανείς δομές τιμολόγησης, γεγονός που το έκανε εξαιρετικά δύσκολο για τους πελάτες να καταλάβουν τι πραγματικά πληρώνουν συνολικά για τις υπηρεσίες που χρησιμοποιούν.  

Ο λόγος για το πρόβλημα είναι η ανωριμότητα στην κρυπτογράφηση. Πηγαίνοντας πίσω είκοσι χρόνια, η παραδοσιακή αγορά μετοχών, ομολόγων και συναλλάγματος βρισκόταν στο ίδιο στάδιο ανάπτυξης με τη σημερινή αγορά κρυπτογράφησης και παρόμοια με την αγορά κρυπτογράφησης, στην παραδοσιακή αγορά κυριαρχούν λίγα πολύ μεγάλα παίκτες που ήταν σε θέση να χρεώσουν υψηλές τιμές λόγω έλλειψης ανταγωνισμού και διαφάνειας.  

Άμεση διακοπή των δομών αμοιβών 

«Τελικά νέοι παίκτες μπήκαν στην αγορά και άρχισαν να διαταράσσουν τα μοντέλα τιμολόγησης των κυρίαρχων παικτών και να μειώσουν τις τιμές. Και σήμερα, τα τέλη συναλλαγών στα παραδοσιακά 

τα προϊόντα είναι μόνο κλάσματα του επιπέδου που βλέπουμε στην τρέχουσα κρυπτογράφηση, ” 

λέει Διευθύνων Σύμβουλος Jan Andersen, CPH Crypto, και συνεχίζει: 

«Η ομάδα μας το γνωρίζει αυτό γιατί έχουμε τις ρίζες μας στον παλιό κόσμο των συναλλαγών. Και η δηλωμένη αποστολή μας είναι να διαταράξουμε τους κυρίαρχους παίκτες κρυπτογράφησης προσφέροντας στους πελάτες μας τέλη που είναι πολύ χαμηλότερα από τα τέλη αυτών των παικτών. Η ιστορία προφανώς επαναλαμβάνεται, μόνο αυτή τη φορά οι έμποροι δεν πρέπει να περιμένουν είκοσι χρόνια πριν τα τέλη να μειωθούν σε λογικό επίπεδο. Η CPH Crypto αποφάσισε να μειώσει αμέσως τα τέλη. ” 

Προσέξτε για κρυφές χρεώσεις 

Για να αποκτήσετε μια πλήρη εικόνα των τελικών συναλλαγών ενός συγκεκριμένου μεσίτη ή ανταλλαγής, πρέπει να λάβετε υπόψη τόσο τις προμήθειες όσο και τις διανομές. Οι έμποροι τείνουν να ξεχνούν τον αντίκτυπο του spread στο συνολικό κόστος, παρόλο που το spread είναι συχνά όπου κρύβεται το σημαντικότερο μέρος των συνολικών τελών, ειδικά όταν διαπραγματεύονται σε λεγόμενους μεσίτες ή ανταλλαγές χωρίς προμήθειες.  

Συνήθως, αυτοί οι μεσίτες / ανταλλαγές τείνουν να αντισταθμίζουν την έλλειψη προμήθειας αυξάνοντας σημαντικά τη διαφορά – τη διαφορά μεταξύ της τιμής προσφοράς και της τιμής πώλησης – που τους επιτρέπει να κερδίσουν το περιθώριό τους στο spread. Επιπλέον, οι έμποροι δεν πρέπει να ξεχνούν ότι τα υψηλά τέλη για τη διαχείριση χρημάτων – όπως καταθέσεις και ανάληψη – προστίθενται επίσης στο συνολικό κόστος.  

Ακραίες διαφορές τιμών έως 1.249% 

Για να αποδειχθούν οι ακραίες διαφορές μεταξύ των τελών CPH Crypto και τέσσερις παγκοσμίως κυρίαρχες πλατφόρμες συναλλαγών, η CPH Crypto πραγματοποίησε μια γραμμή σύγκρισης τιμών με βάση συγκεκριμένα παραδείγματα. Τέσσερις μεγάλες πλατφόρμες είναι Binance, Kraken, Coinbase Pro και eToro, και τα παραδείγματα βασίζονται σε έναν μήνα όγκου συναλλαγών κρυπτογράφησης αντίστοιχα 1.000 USD, 10.000 USD, 200.000 USD και 500.000 USD. Συνοπτικά, τα αποτελέσματα των συγκρίσεων είναι:  


Με 1.000 USD ανά μήνα  

 • Φθηνότερη πλατφόρμα: CPH Crypto με συνολικές χρεώσεις: 0,6 USD 
 • Πιο ακριβή πλατφόρμα: Coinbase Pro με συνολικές χρεώσεις: 5,0 USD 
 • Διαφορά 4,4 USD / 733% 

Με 10.000 USD ανά μήνα 

 • Φθηνότερη πλατφόρμα: CPH Crypto με συνολικά τέλη: 6 USD 
 • Πιο ακριβή πλατφόρμα: eToro με συνολικά τέλη: 37,5 USD 
 • Διαφορά: 31,5 USD / 525% 

Με 200.000 USD ανά μήνα

 • Φθηνότερη πλατφόρμα: CPH Crypto με συνολικά τέλη: 79 USD 
 • Πιο ακριβή πλατφόρμα: eToro με συνολικά τέλη: 750 USD 
 • Διαφορά: 671 USD / 849% 

Με 500.000 USD ανά μήνα

 • Φθηνότερη πλατφόρμα: CPH Crypto με συνολικά τέλη: 139 USD 
 • Πιο ακριβή πλατφόρμα: eToro με συνολικά τέλη: 1.875 USD 
 • Διαφορά 1.736 USD / 1.249% 

(Οι αριθμοί συλλέχθηκαν το 2ο τρίμηνο του 2020. Βλέπε αυτή η σελίδα Για περισσότερες πληροφορίες)

Σταθερή χρέωση “Όλα σε ένα”. Απεριόριστη συναλλαγή για 39 USD / μήνα 

Σύμφωνα με τη φιλοσοφία της CPH Crypto, οι έμποροι θα πρέπει να επικεντρώνονται μόνο στη στρατηγική τους και όχι στο κόστος όταν πραγματοποιούν συναλλαγές. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο το CPH Crypto έρχεται σε αντίθεση με την τάση των υψηλών τελών διαπραγμάτευσης στην αγορά κρυπτογράφησης και προσφέρει μια σταθερή προμήθεια “all-in-one” βαθιάς έκπτωσης μόνο 39 USD / μήνα για απεριόριστες συναλλαγές ή προμήθεια μόνο 0,04%. ανά συναλλαγή για μία συναλλαγή.   

Για να μάθετε περισσότερα, επισκεφθείτε τον ιστότοπο CPH Crypto: https://cphcrypto.com/

Στοιχεία επικοινωνίας πολυμέσων

Ονομα επαφής: Γιαν Άντερσεν

Αριθμός επαφής: +45 4060 3239

Email επικοινωνίας: [προστασία μέσω email]

Το CPH Crypto είναι η πηγή αυτού του περιεχομένου. Αυτό το Δελτίο Τύπου είναι μόνο για ενημερωτικούς σκοπούς. Οι πληροφορίες δεν αποτελούν επενδυτικές συμβουλές ή προσφορά για επένδυση. Το εικονικό νόμισμα δεν είναι νόμιμο χρήμα, δεν υποστηρίζεται από την κυβέρνηση και οι λογαριασμοί και τα υπόλοιπα αξίας δεν υπόκεινται σε προστασία των καταναλωτών. Τα κρυπτονομίσματα και τα διακριτικά είναι εξαιρετικά ασταθή. Δεν υπάρχει καμία εγγύηση σταθερής τιμής ή καθόλου αξίας. 

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map