Follow Us
Facebooktwitteryoutube
Promo
banner
YouTube
Promo
banner

Κορυφαία πορτοφόλια που υποστηρίζουν το Polkadot

Polkadot (DOT) είναι ένα blockchain νέας γενιάς που έχει σχεδιαστεί με την ικανότητα να επιτρέπει τη μεταφορά αξίας, δεδομένων και πληροφοριών σε πολλά blockchain μέσα σε αξιόπιστα οικοσυστήματα. Το Polkadot διαθέτει μια μοναδική αρχιτεκτονική ανταλλαγής και μετάφρασης πολλαπλών αλυσίδων που επιτρέπει σε διαφορετικά blockchain να επικοινωνούν και να συγκεντρώνουν τους υπολογιστικούς τους πόρους για αυξημένη ασφάλεια.

Από τότε που ιδρύθηκε το 2016 από τον Gavin Wood, συνιδρυτή του έργου Ethereum και την έναρξη του έργου πέρυσι, το Polkadot έχει εξελιχθεί σε κορυφαία υποψήφια στον κλάδο κρυπτογράφησης. Το νόμισμα κατατάσσεται στα κορυφαία 10 μεγαλύτερα έργα κρυπτογράφησης με βάση το ανώτατο όριο αγοράς και δεν φαίνεται να επιβραδύνεται καθώς συνεχίζει να προσθέτει νέα χαρακτηριστικά. 

Για τους ανθρώπους που θα ήθελαν να έχουν μάρκες Polkadot (DOT) στα χαρτοφυλάκια τους, τότε, υπάρχουν αρκετά κορυφαία πορτοφόλια που υποστηρίζουν το Polkadot. Αυτή η ανάρτηση παρέχει έναν ευανάγνωστο οδηγό υψηλού επιπέδου στα κορυφαία 4 πορτοφόλια Polkadot.

1. Polkawallet 

Το Polkawallet είναι ένα κινητό πορτοφόλι που έχει σχεδιαστεί ειδικά για το οικοσύστημα Polkadot, συμπεριλαμβανομένων των #Substrate, Laminar, Kusama, Acala και πιθανώς άλλων νομισμάτων που λειτουργούν εγγενώς στο Polkadot. Το Polkawallet παρέχει διαθεσιμότητα προσβασιμότητας στα διακριτικά DOT σας και σας βοηθά επίσης να διαχειρίζεστε τα διακριτικά σας ενώ συμμετέχετε επίσης στο στοίχημα και τη διακυβέρνηση όλων εντός της εφαρμογής.

Το Polkawallet είναι διαθέσιμο ως εφαρμογή iOS και Android, υπάρχει επίσης ένα αρχείο APK Android για πιο τεχνικά καταλαβαίνους χρήστες. Το Polkawallet είναι λειτουργικά ένα ζεστό πορτοφόλι, αλλά χρησιμοποιεί ένα μοναδικό μοντέλο ψυχρής υπογραφής εκτός σύνδεσης που συνδυάζει την εύκολη πρόσβαση μέσω του Διαδικτύου με ιδιωτικά κλειδιά απομονωμένα σε δίκτυο που σας επιτρέπουν να υπογράφετε συναλλαγές εκτός σύνδεσης με έναν κωδικό QR. Το καλύτερο μέρος είναι ότι οι χρήστες διατηρούν πλήρη ιδιοκτησία των ιδιωτικών τους κλειδιών και δεν χρειάζεται ποτέ να ανησυχείτε ότι τα κουπόνια Polkadot θα κλαπούν στο βαθμό που τα ιδιωτικά σας κλειδιά δεν διακυβεύονται.

Βασικά χαρακτηριστικά

Μία ματιά των πληροφοριών περιουσιακών στοιχείων: μπορείτε εύκολα να προβάλετε πληροφορίες σχετικά με τα διακριτικά DOT και να γνωρίζετε το ποσό που μεταβιβάζεται, κλειδώνεται, δεσμεύεται και δεσμεύεται με μία ματιά

Απρόσκοπτη μεταφορά & ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΕΙΣΠΡΑΞΗΣ: μπορείτε να μεταφέρετε εύκολα τα διακριτικά DOT σε οποιονδήποτε λογαριασμό στο δίκτυο. Μπορείτε να στείλετε απλά εισάγοντας τη διεύθυνση παραλήπτη ή σαρώνοντας έναν κωδικό QR. Ομοίως, η λήψη διακριτικών DOT είναι εξίσου εύκολη και μπορείτε να ελέγξετε εάν τα διακριτικά έχουν σταλεί ή ληφθεί, προβάλλοντας τα δεδομένα σε πραγματικό χρόνο στην αλυσίδα.

Ενσωματωμένη κοινωνική ανάκαμψη: Η απώλεια πρόσβασης στο κρυπτογραφικό πορτοφόλι σας μπορεί να είναι καταστροφική, καθώς είναι συχνά αδύνατο να ανακτήσετε χαμένα νομίσματα. Το Polkawallet, ωστόσο, διαθέτει ένα αξιοσημείωτο σύστημα κοινωνικής ανάκαμψης που σας επιτρέπει να χρησιμοποιήσετε έναν λογαριασμό κοινωνικής σχέσης για να επαναφέρετε χαμένα πορτοφόλια.

Φιλικό προς το χρήστη στοίχημα: Το Polkawallet έχει έναν διαισθητικό σχεδιασμό που διευκολύνει τους χρήστες, τους επικυρωτές και τους υποψηφίους να συμμετέχουν στη διαδικασία συναίνεσης. Το πορτοφόλι περιλαμβάνει επίσης απλά γραφήματα για ανάλυση επικυρωτή και απλές εντολές για σύνδεση / αποσύνδεση, αλλαγή ελεγκτή, πληρωμή ή υποψηφιότητα μεταξύ άλλων

2. Επέκταση προγράμματος περιήγησης Polkadot.JS

Για άτομα που θέλουν να αποθηκεύσουν διακριτικά DOT σε κάτι διαφορετικό από μια εφαρμογή για κινητά, η επέκταση του προγράμματος περιήγησης Polkadot.js είναι μια αξιοπρεπής εναλλακτική λύση. Η επέκταση του προγράμματος περιήγησης Polkadot.js είναι ένα ανοιχτό πορτοφόλι ανοιχτού κώδικα που σας βοηθά να αποθηκεύσετε και να αποκτήσετε πρόσβαση σε πληροφορίες που σχετίζονται με τα διακριτικά DOT σε μια διεπαφή προγράμματος περιήγησης Chrome ή Firefox. 

Ωστόσο, ως επέκταση του προγράμματος περιήγησης, δεν χρειάζεται να πλοηγηθείτε σε οποιονδήποτε ιστότοπο ή webapp, αλλά σας επιτρέπει να έχετε πρόσβαση και να διαχειρίζεστε τους λογαριασμούς σας στο Polkadot όταν αλληλεπιδράτε με το πρόγραμμα περιήγησης DApps, έτσι ώστε να μπορείτε να εισάγετε λογαριασμούς ή να υπογράφετε συγκεκριμένες συναλλαγές. Το καλύτερο μέρος είναι ότι η επέκταση μπορεί να υπογράφει συναλλαγές χωρίς να αποκαλύπτει πληροφορίες σχετικά με το χαρτοφυλάκιο DOT σας στο DApps.

 Ένας σημαντικός περιορισμός της επέκτασης προγράμματος περιήγησης Polkadot.js είναι ότι δεν προσφέρει πλήρεις δυνατότητες πορτοφολιού. Ενδέχεται να μην μπορείτε να ορίσετε επικυρωτές, να συμμετάσχετε στη διαδικασία στοιχήματος ή να εκτελέσετε σύνθετες εντολές.

3. Πορτοφόλια υλικού καθολικού

Πέρα από την αποθήκευση διακριτικών DOT σε πορτοφόλια για κινητά και τη χρήση επεκτάσεων προγράμματος περιήγησης, το Πορτοφόλι Ledger υποστηρίζει πλέον διακριτικά DOT για άτομα που θέλουν το πρόσθετο επίπεδο ασφάλειας που παρέχουν τα πορτοφόλια υλικού για την αποθήκευση κρυπτονομισμάτων. Το πορτοφόλι Ledger για την αποθήκευση διακριτικών DOT είναι ίσως η πιο ασφαλής μέθοδος για την αποθήκευση του Polkadot επειδή σας βοηθά να διατηρείτε τα κουπόνια σας σε κρύο χώρο αποθήκευσης. 

Οι συσκευές υλικού Ledger Nano X και Ledger Nano S υποστηρίζουν πλέον την εγκατάσταση της εφαρμογής Polkadot για τη διαχείριση του DOT με το πορτοφόλι ιστού Polkadot. Οι συσκευές υλικού του Ledger είναι πορτοφόλια υλικού που σας επιτρέπουν να αποθηκεύετε τα διακριτικά και τα ιδιωτικά σας κλειδιά σε ψυκτική αποθήκευση σε μια ειδική συσκευή που δεν είναι συνδεδεμένη στο Διαδίκτυο.

Μπορείτε να εγκαταστήσετε την εφαρμογή Polkadot Ledger χρησιμοποιώντας το Ledger Live’s Manager και μπορείτε να χρησιμοποιήσετε οποιοδήποτε από τα συμβατά πορτοφόλια τρίτων για τη διαχείριση των διακριτικών σας. Τα πορτοφόλια Ledger σας επιτρέπουν επίσης να εκτελείτε κάθε είδους συναλλαγές, να ποντάρετε τα διακριτικά DOT και να συμμετέχετε στη διαδικασία διακυβέρνησης.

Το σημαντικότερο σημείο πώλησης της αποθήκευσης διακριτικών DOT σε πορτοφόλια υλικού Ledger είναι η ποιότητα ασφάλειας που παρέχει ως λύση ψυχρής αποθήκευσης. Ωστόσο, με μεγάλη δύναμη έρχεται μεγάλη ευθύνη και θα πρέπει να επωφεληθείτε από τις πολλές δυνατότητες ασφαλείας και τις επιλογές ανάκτησης πορτοφολιών που παρέχει εγγενώς το Ledger. 

Το πορτοφόλι Ledger έχει μια μοναδική φράση ανάκτησης που σας επιτρέπει να ανακτήσετε την πρόσβαση στα χρήματά σας ακόμα κι αν χάσετε το πορτοφόλι. Ωστόσο, εάν χάσετε τη φράση ανάκτησης, τότε είναι πρακτικά αδύνατο να επαναφέρετε τα πορτοφόλια και όλα τα χρήματα στο πορτοφόλι χάνονται για πάντα.

4. Άφοβο πορτοφόλι 

Το Fearless Wallet, που αναπτύχθηκε από τη Soramitsu, είναι ένα άλλο εξαιρετικό πορτοφόλι για την αποθήκευση διακριτικών Polkadot. Το πορτοφόλι είναι ένα κινητό πορτοφόλι που λειτουργεί και στις πλατφόρμες iOS και Android και θα μπορούσε ενδεχομένως να ενσωματωθεί στο Polkaswap DEX. Το Fearless πορτοφόλι είναι μια εφαρμογή πορτοφολιού χωρίς προστασία που δεν αποθηκεύει τα στοιχεία του λογαριασμού σας με τους δημιουργούς. Αντίθετα, όλα τα δεδομένα που σχετίζονται με τα διακριτικά Polkadot αποθηκεύονται με έναν ιδιωτικό χώρο εφαρμογής στη συσκευή σας.

Το Fearless Wallet έχει σχεδιαστεί ειδικά για να είναι φιλικό προς τον χρήστη, ενώ παράλληλα παρέχει στον προηγούμενο εξοπλισμό τεχνικών γνώσεων. Το Fearless Wallet βρίσκεται ακόμη σε εξέλιξη και οι μελλοντικές εκδόσεις θα περιλαμβάνουν χαρακτηριστικά πονταρίσματος, διακυβέρνηση, πληρωμές και αγορές πιστωτικών καρτών. 

Χαρακτηριστικά

Δημιουργία λογαριασμών μεταξύ αλυσίδων: Με ένα πορτοφόλι χωρίς φόβο, μπορείτε να δημιουργήσετε λογαριασμούς για πρωτόκολλα Polkadot, Westend και Kusama, καθώς και άλλα δίκτυα κρυπτογράφησης που υποστηρίζουν τους αλγόριθμους sr25519, ed25519 και ECDSA. Ομοίως, μπορείτε να εισαγάγετε παλαιότερους λογαριασμούς Polkadot, Westend και Kusama στο πορτοφόλι σας χωρίς φόρμες χρησιμοποιώντας το mnemonic. Αρχείο JSON ή φράσεις σπόρου.

Βιομετρικός έλεγχος ταυτότητας: Το Fearless wallet είναι μια εφαρμογή για κινητά και σας παρέχει βελτιωμένη ασφάλεια που αξιοποιεί τις ενσωματωμένες δυνατότητες ασφαλείας της συσκευής σας. Για παράδειγμα, μπορείτε να ρυθμίσετε εξαψήφους κωδικούς PIN ή να χρησιμοποιήσετε βιομετρικό έλεγχο ταυτότητας του δακτυλικού σας αποτυπώματος ή αναγνώρισης προσώπου.

Δυναμική διαχείριση λογαριασμού: Το πορτοφόλι χωρίς φόρτο σάς επιτρέπει επίσης να δημιουργείτε και να διαχειρίζεστε πολλά πορτοφόλια Polkadot μέσα στην εφαρμογή. Μπορείτε να δημιουργήσετε πολλούς λογαριασμούς, να τους μετονομάσετε όπως θέλετε, να αναδιατάξετε ή να τους καταργήσετε. Μπορείτε επίσης να εξάγετε τους λογαριασμούς σας σε άλλα πορτοφόλια χρησιμοποιώντας φράσεις JSON, mnemonic ή seed.

Περιεκτικές λειτουργίες Πορτοφολιού: Το Fearless πορτοφόλι σας παρέχει επίσης ολοκληρωμένες λειτουργίες πορτοφολιού για να δείτε τα συνολικά υπόλοιπά σας DOT και να αναγνωρίσετε τα παγωμένα, κλειδωμένα, δεσμευμένα, εξαργυρώσιμα, δεσμευμένα και αδέσμευτα κουπόνια σας με μία ματιά. Μπορείτε επίσης να δείτε τα υπόλοιπά σας τόσο σε crypto όσο και σε fiat ισοδύναμα (USD).

Ομοίως, οι χρήστες μπορούν να στέλνουν και να λαμβάνουν διακριτικά DOT χρησιμοποιώντας τις διευθύνσεις του λογαριασμού τους ή χρησιμοποιώντας κωδικούς QR. Οι χρήστες μπορούν να δουν περίληψη και λεπτομερή προβολή του ιστορικού συναλλαγών και το πορτοφόλι εμφανίζει υπαρξιακή κατάθεση για να δείξει ότι δεν ακυρώνετε κατά λάθος τα πορτοφόλια σας.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me