Η λίστα ελέγχου σας πριν ξεκινήσετε τις συναλλαγές σε κρυπτονομίσματα

Έτοιμοι να ξεκινήσετε τις συναλλαγές?

Ψάχνετε για την καλύτερη ανταλλαγή κρυπτονομισμάτων που ταιριάζει στις ανάγκες σας; Είστε λίγο σίγουροι για το ποια ανταλλαγή θα είναι καλύτερη για εσάς; Η γνώση του τρόπου αγοράς bitcoin, Ether, Litecoin ή άλλων κρυπτονομισμάτων είναι ένα σημαντικό και ουσιαστικό πρώτο βήμα στην αγορά ψηφιακού νομίσματος. Εφόσον πιθανότατα θα επενδύσετε σε bitcoin και στη συνέχεια θα το χρησιμοποιήσετε για να αγοράσετε άλλα νομίσματα, ακολουθούν μερικές γρήγορες συμβουλές που μπορεί να σας βοηθήσουν.

Που μένεις?

Πρώτα, εξερευνήστε ποιες ανταλλαγές λειτουργούν σε ποια μέρη του κόσμου. Ορισμένες είναι διαθέσιμες μόνο σε κατοίκους ορισμένων περιοχών ή χωρών και ενδέχεται να έχουν εξαιρέσεις. Λάβετε αυτό υπόψη κατά την επιλογή του δικού σας. Δεν υπάρχει λόγος να κάνετε εμπόριο σε μια αγορά όπου δεν ζείτε. Και η εξυπηρέτηση πελατών μπορεί να είναι ένα ζήτημα εάν οι χειριστές της ανταλλαγής δεν είναι εγγενείς στη γλώσσα σας.

Πώς μοιάζει η αγορά?

Στη συνέχεια, θα θελήσετε να κάνετε λίγη έρευνα για την αγορά. Ποια νομίσματα αυξάνονται; Ποια πέφτουν; Ρωτήστε και κάντε κάποια ανάγνωση. Αυτό θα σας βοηθήσει να προσδιορίσετε ποια κρυπτονομίσματα θέλετε να αγοράσετε ή να ανταλλάξετε. Η γνώση του νομίσματος που θέλετε είναι πολύ σημαντική. Να γιατί:

Τι θέλετε να αγοράσετε?

Ορισμένες ανταλλαγές αφορούν μόνο bitcoin, Ether και Ripple. Αν αυτό είναι το μόνο που ψάχνετε, ίσως αυτή είναι η ανταλλαγή που θέλετε. Ή ενδιαφέρεστε για πιο κερδοσκοπικές επενδύσεις; Όπως η μυριάδα των νέων altcoins. Εάν ναι, θα θέλατε να διερευνήσετε μια ανταλλαγή που επιτρέπει την αγορά και την εμπορία μιας ευρύτερης ποικιλίας νομισμάτων.

Ποια είναι τα τέλη;?

Τα υπερβολικά τέλη θα είναι ένα σημαντικό σημάδι ότι η ανταλλαγή που εξετάζετε δεν είναι κατάλληλη για εσάς. Αγοράστε! Με περισσότερες από 125 διαφορετικές ανταλλαγές σε όλο τον κόσμο από τις 16 Δεκεμβρίου 2017, θα θελήσετε να κάνετε την εργασία σας.

Πώς θα πληρώνετε?

Θα επιλέξετε επίσης μια ανταλλαγή βάσει του τρόπου πληρωμής σας. Ώστε να αναρωτηθείτε. χρησιμοποιείτε PayPal, τραπεζικό έμβασμα ή μετρητά; Ψάχνετε για ανταλλαγή που σας επιτρέπει να αντιστοιχίσετε τον τραπεζικό λογαριασμό, την πιστωτική ή τη χρεωστική σας κάρτα; Αυτά είναι όλα τα πράγματα που πρέπει να προσέξετε όταν διαβάζετε σχετικά με τις ανταλλαγές που είναι διαθέσιμες στην περιοχή σας

Τι γίνεται με την ασφάλεια?

Η ασφάλεια είναι επίσης πρωταρχικής σημασίας κατά την επιλογή ανταλλαγής. Δεν θέλετε να κάνετε μια αγορά μόνο για να μάθετε ότι η ανταλλαγή έχει παραβιαστεί και ότι τα στοιχεία σας έχουν κλαπεί. Επομένως, εξετάστε παράγοντες όπως τα πρότυπα ασφαλείας που χρησιμοποιεί κάθε ανταλλαγή, δηλαδή HTTP / HTTPS, έλεγχος ταυτότητας δύο παραγόντων και επιλογές για το Authy ή το Google Authenticator αντί για SMS.


Μπορώ να πάρω το χρόνο μου?

Επιλέξτε με σύνεση, αυτά είναι τα χρήματά σας και το μέλλον σας. Δεν χρειάζεται λοιπόν να βιαστείτε. Ωστόσο, καθώς οι αγορές αυξάνονται όσο πιο γρήγορα παίρνετε μια απόφαση τόσο καλύτερη είναι η θέση σας να κάνετε επενδύσεις. Τα περισσότερα χρηματιστήρια σάς επιτρέπουν να αγοράσετε altcoins χρησιμοποιώντας bitcoin ή αιθέρα. Και ολόκληρος ο σκοπός μιας ανταλλαγής είναι να σας επιτρέψει να κάνετε μια μεγάλη ποικιλία συναλλαγών από το ένα νόμισμα στο άλλο.

Μην στρες.

Διασκεδάστε λοιπόν και απολαύστε αυτήν την αναδυόμενη αγορά! Θα γίνετε μέρος μιας παγκόσμιας επιχείρησης που αλλάζει το πρόσωπο της χρηματοδότησης και του νομίσματος όπως το γνωρίζουμε. Και η απόφασή σας για το ποια ανταλλαγή επιλέγετε θα είναι μια σταγόνα στον κάδο που γεμίζει σαν ωκεανός καθώς μιλάμε. Αν και μικρή από άποψη παγκόσμιας όψης, η απόφασή σας είναι σημαντική για εσάς.

Προστασία απάτης.

Αυτή μπορεί να είναι η κατάλληλη στιγμή για να αναφέρουμε την απάτη. Η ανταλλαγή σας πρέπει να εφαρμόζει και να τηρεί πρότυπα που ταιριάζουν στις ανάγκες σας. Εάν η ανωνυμία είναι σημαντική για εσάς, ελέγξτε πώς χειρίζεται τις πιθανές ανταλλαγές σας τα πρότυπα Γνωρίστε τον πελάτη σας (KYC), όπως ορίζονται από την αντίστοιχη κυβέρνησή τους. Το Coingape.com είναι καλές πηγές για φόρουμ σχετικά με αυτούς τους παράγοντες.

Κριτικές?

Επιπλέον, μπορείτε πάντα να βασίζεστε σε ικανοποιημένους ή δυσαρεστημένους πελάτες για να γράψετε είτε λαμπερές είτε ενοχλητικές κριτικές. Επομένως, θα θέλατε να ελέγξετε αυτά που χρειάζεται. Ακριβώς όπως οι μεγάλοι παίκτες στο εμπόριο όπως η Amazon και η Alibaba προσφέρουν κριτικές προϊόντων, το ίδιο κάνουν και οι καλές ανταλλαγές να δημοσιεύουν αυτές τις κριτικές καθώς και τις οδηγίες του KYC. Η διαφάνεια, τελικά είναι πραγματικά αυτό που ψάχνετε.

Η εμπιστοσύνη είναι σημαντική.

Αυτά είναι τα χρήματά σας. Και μια καλή ανταλλαγή θα σεβαστεί το γεγονός ότι τους εμπιστεύεστε με την οικονομική σας ευημερία. Ψάξτε λοιπόν το άνοιγμα, την ευκολία λειτουργίας και την αίσθηση ότι δεν υπάρχει τίποτα περίπλοκο για το πώς λειτουργούν. Πρέπει να είστε σε θέση να τους εμπιστευτείτε.

Σκέψη μακροπρόθεσμα.

Θα χαρούμε να το κάνατε, όταν, μετά από χρόνια δουλειάς, τα προσωπικά σας στοιχεία παραμένουν ασφαλή και το παροιμιαίο αυγό φωλιάς σας μεγαλώνει ευτυχώς ενώ παρακολουθείτε από την άνεση του σπιτιού ή του γραφείου σας. Ένας άλλος παράγοντας είναι πόσο εύκολη είναι η χρήση της ανταλλαγής σε κινητή συσκευή. Κοιτάξτε την ανταλλαγή στο τηλέφωνό σας, καθώς και στον οικιακό υπολογιστή σας, εάν κάνετε συναλλαγές ενώ βρίσκεστε εν κινήσει.

Αυτό που είναι στον κόσμο είναι ένα βιβλίο παραγγελιών?

Τέλος, οι περισσότερες ανταλλαγές με μεγάλο όγκο συναλλαγών δημοσιεύουν το βιβλίο παραγγελιών τους. Αυτή είναι απλώς μια λίστα εντολών αγοράς και πώλησης που προσφέρονται στο χρηματιστήριο. Ένας υψηλός όγκος σε αυτόν τον τομέα είναι ένα νεκρό δώρο που οι άνθρωποι χρησιμοποιούν την ανταλλαγή και ότι, όσον αφορά τη ρευστότητα, η ανταλλαγή είναι σε καλή κατάσταση.

Τι γίνεται αν δεν έχουν ένα (ακόμα;)

Δεν έχουν όλες οι ανταλλαγές ένα. Τούτου λεχθέντος, παρόλο που αυτός ο παράγοντας είναι σημαντικός για να καθοριστεί εάν μια ανταλλαγή ρέει ή όχι, λάβετε υπόψη ότι οι νέες ανταλλαγές συμβαίνουν συνεχώς, και το καλύτερο μπορεί να είναι ακόμη να έρθει.

Μεγάλο εναντίον Μικρό

Εάν μια ανταλλαγή δεν δημοσιεύει ένα βιβλίο παραγγελιών, αυτό δεν σημαίνει ότι αυτομάτως είναι αναμφισβήτητη ή παράνομη, απλώς ενδέχεται να μην έχει ενσωματωθεί ακόμη αυτή η λειτουργικότητα στη βάση δεδομένων του ιστότοπου ή / και να έχει μικρότερο όγκο από ορισμένους από τους μεγαλύτερους παίκτες.

Μην ξεχάσετε να προσθέσετε όλο το κόστος.

Θυμηθείτε, τα τέλη που χρεώνουν οι συναλλαγές ανά συναλλαγή θα είναι ένας σημαντικός παράγοντας στην απόφασή σας. Αυτές οι χρεώσεις, ειδικά αν είστε έμπορος μεγάλου όγκου θα αυξηθούν πολύ γρήγορα. Λοιπόν, κάντε τις συναλλαγές σας με σύνεση και επιλέξτε μια ανταλλαγή που ταιριάζει στις συγκεκριμένες ανάγκες και τις προσωπικές σας προτιμήσεις.

Ποιο είναι το χρονικό σας πλαίσιο?

Εάν ο χρόνος είναι ένας παράγοντας, ελέγξτε τις προθεσμίες για το πόσο γρήγορα θα λάβετε τα bitcoin σας, τα Ether, τα Litecoins ή άλλα κρυπτονομίσματα μετά την αγορά του. Αναμένεται κάποια καθυστέρηση, ανάλογα με την κίνηση του δικτύου. Ωστόσο, εάν η ανταλλαγή, κατά κανόνα, συγκρατεί τις συναλλαγές σας για μεγαλύτερες χρονικές περιόδους από ό, τι είναι απαραίτητο προτού πάρετε τα χρήματά σας, τότε σίγουρα δεν είναι η σωστή για εσάς.

Προσθέτοντας τα όλα.

Θυμηθείτε, πρόκειται για το πού ζείτε, πώς θα πληρώσετε για το νόμισμα που αγοράζετε / ανταλλάσσετε, τα τέλη που προτίθεστε να πραγματοποιήσετε ανά συναλλαγή και τα σχετικά μέτρα ασφαλείας και την επαλήθευση ταυτότητας που εφαρμόζει κάθε ανταλλαγή. Βεβαιωθείτε ότι η ανταλλαγή δίνει προτεραιότητα στους πελάτες τους. Θυμηθείτε, αυτά είναι τα χρήματά σας και δεν πρέπει να έχετε μόνο τις συναλλαγματικές σας συναλλαγές μέσω του blockchain αλλά και τα προσωπικά σας στοιχεία προστατευμένα.

Blockchain?

Αυτή είναι η ομορφιά της κρυπτογράφησης. Βασισμένο σε πολύ ισχυρή κρυπτογράφηση και κρυπτογραφία, το blockchain είναι μια πολύ συναρπαστική νέα μορφή όχι μόνο αποθήκευσης δεδομένων, αλλά είναι ένα άθραυστο καθολικό. Και με αυτό έρχεται η ηρεμία του να γνωρίζουμε ότι όταν κάτι κλειδωθεί στο μπλοκ, είναι εκεί για πάντα. Ελπίζουμε ότι αυτό θα σας βοηθήσει με την απόφασή σας για το ποια ανταλλαγή είναι κατάλληλη για εσάς. Καλή τύχη και καλό κυνήγι!

Πείτε μας τις σκέψεις σας για το bitcoin το 2018 στα παρακάτω σχόλια ή γράψτε μας στο [προστασία μέσω email]

Το περιεχόμενο που παρουσιάζεται μπορεί να περιλαμβάνει προσωπική γνώμη του συγγραφέα και υπόκειται σε συνθήκες αγοράς. Κάντε την έρευνα αγοράς σας προτού επενδύσετε σε κρυπτονομίσματα. Ο συγγραφέας ή η έκδοση δεν φέρει καμία ευθύνη για την προσωπική σας οικονομική απώλεια.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map