Crypto Faucets 101: Είναι το Moon Litecoin – το καλύτερο Litecoin;

Crypto 101: Is Moon Litecoin – Καλύτερο Litecoin

Η άνοδος της βιομηχανίας κρυπτογράφησης και του εμπορίου νομισμάτων έχει εισαγάγει τον κόσμο σε πολλές νέες ιδέες. Σε αυτά περιλαμβάνονται τα ICO, Atomic Swaps και ναι Airdrops. Ενώ καθένας από αυτούς ήταν εξίσου συναρπαστικός για να δει ο κόσμος και υπήρχε ένα πράγμα που ενθουσίασε εξίσου όλους. Εισαγάγετε τις βρύσες Crypto. Οι βρύσες Crypto από τις πρώτες μέρες τους έχουν συσχετιστεί με τις λέξεις «Free Crypto». Αν και αυτό με οποιοδήποτε τρόπο δεν είναι λάθος να το συσχετίσουμε με το Δωρεάν, πρέπει κανείς να έχει επίσης υπόψη του πόσο πραγματικά είναι δωρεάν. Μπροστά, το άρθρο θα επισκεφτεί μερικές από τις κορυφαίες βρύσες Litecoin, συμπεριλαμβανομένων των πολύ γνωστών Moon Litecoin –

Τι είναι μια βρύση Crypto?

Το Crypto Faucet είναι ένας ιστότοπος, μια εφαρμογή ή ένα λογισμικό που βοηθά ένα άτομο να δημιουργεί κρυπτονομίσματα ολοκληρώνοντας απλές εργασίες. Συνήθως, ένας χρήστης αξιώνει τα δωρεάν κέρματα από τη βρύση κάνοντας κλικ σε ένα κουμπί και ολοκληρώνοντας ένα captcha ή κάνοντας κάποιες άλλες μικρο-εργασίες. Τα κέρματα συσσωρεύονται αργά στον λογαριασμό χρηστών στον ιστότοπο μέχρι να φτάσουν το ελάχιστο όριο ανάληψης.

Αυτοί οι ιστότοποι είναι συνήθως έμποροι ή πάροχοι λύσεων μάρκετινγκ. Άλλες εταιρείες είτε συνεργάζονται μαζί τους απευθείας, είτε ο ιστότοπος λαμβάνει μόνο έναν σύνδεσμο συνεργατών, τον δημοσιεύει στην πλατφόρμα τους και επιτρέπει στους ανθρώπους να «κάνουν τη βαριά ανύψωση». Όλες οι βρύσες έχουν τη μία περίοδο απελευθέρωσης δωρεάν νομισμάτων. Ορισμένοι ιστότοποι βρύσης επιτρέπουν στους χρήστες να υποβάλλουν αξιώσεις κάθε 15 λεπτά, άλλοι κάθε ώρα και μερικές μόνο μία φορά την ημέρα. Η συχνότητα με τους χρήστες να υποβάλλουν αξιώσεις σχετίζεται με την πληρωμή.

Τι κάνει τις βρύσες κρυπτογράφησης τόσο δημοφιλείς?

Ενώ η ιδέα των freebies δεν είναι καινούργια και έχει γίνει ένα εξαιρετικό εργαλείο που χρησιμοποιείται από τους εμπόρους, οι βρύσες κρυπτογράφησης είχαν κάποια πλεονεκτήματα. Όσον αφορά τα freebies, εισάγουν στους ανθρώπους την έννοια των κρυπτονομισμάτων ως ανεξάρτητο νόμισμα. Επιτρέποντας στους ανθρώπους να κερδίζουν και να αποθηκεύουν τα δικά τους κουπόνια, οι βρύσες τους δίνουν μια πρακτική προσέγγιση έτσι ώστε όταν αγοράζουν μάρκες στο μέλλον, δεν θα έχουν κανένα πρόβλημα να τα χειριστούν. Τα κρυπτονομίσματα είναι ακόμα νέα και πολλά άτομα που ενδιαφέρονται να τα κατέχουν, δεν έχουν ιδέα για το πώς να τα αποθηκεύσουν ή να τα επενδύσουν. Οι βρύσες ανοίγουν επίσης πόρτες για αρχάριους και λειτουργούν επίσης ως πηγές σχετικών πληροφοριών Bitcoin στις οποίες οι χρήστες ενδέχεται να δυσκολεύονται να έχουν πρόσβαση διαφορετικά.

Κοινοί τύποι ανταμοιβών σε βρύσες

  1. Ανταμοιβές πίστης: Αυτές είναι οι ανταμοιβές που λαμβάνει ο χρήστης μία φορά την ημέρα για την επίσκεψη στη βρύση τουλάχιστον μία φορά την ημέρα.
  2. Ανταμοιβές παραπομπής: Αυτό έχει ρυθμιστεί για να ανταμείβει τους χρήστες για την παραπομπή νέων χρηστών στη βρύση. Για κάθε παραπομπή, οι χρήστες λαμβάνουν μια εκατοστιαία μονάδα και θα συνεχίσουν να συσσωρεύονται.
  3. Ανταμοιβές μυστηρίου: Αυτή είναι μια ανταμοιβή που εμφανίζεται απροσδόκητα, συνήθως στο κάτω μέρος της σελίδας όταν οι χρήστες προσπαθούν να διεκδικήσουν δωρεάν Bitcoin. Το περιεχόμενό της δεν αποκαλύπτεται έως ότου έρθει η ώρα για τη βρύση να την διανείμει, έτσι ώστε οι χρήστες συνήθως δεν ξέρουν τι να περιμένουν.
  4. Προσφορές ανταμοιβών: Αυτές είναι ειδικές ανταμοιβές που μπορούν να κερδίσουν οι χρήστες συμπληρώνοντας προσφορές και έρευνες από διάφορες επιλογές. Όσο περισσότερες προσφορές έχουν ολοκληρωθεί, τόσο περισσότερο μπορεί να κερδίσει ένας χρήστης.
  5. Ανταμοιβές: Αυτό είναι ένα είδος μπόνους 100% όταν η βρύση χρησιμοποιεί έναν υπολογιστή χρήστη για μια διαδικασία Proof-of-Work που εξορύσσει το Bitcoin. Υπολογίζεται με βάση την ποσότητα επεξεργασίας που έχει συνεισφέρει ο χρήστης.

Κορυφαία βρύση Litecoin – Είναι το Moon Litecoin στην πραγματικότητα το καλύτερο

Δεδομένου ότι έχει αποδειχθεί πώς λειτουργούν οι βρύσες, είναι απαραίτητο να καταλάβει κανείς ότι δεν παρέχουν όλα τα νομίσματα όλες οι βρύσες. Οι περισσότερες βρύσες είναι αφιερωμένες σε ένα cryptocurrency, αλλά πρόσφατες καινοτομίες έχουν επίσης γεννήσει βρύσες πολλαπλών κερμάτων. Ενώ υπάρχουν τόσες πολλές βρύσες διαθέσιμες, το ακόλουθο άρθρο προσπαθεί να επικεντρωθεί βρύσες Litecoin.


MoonLitecoin

Το MoonLitecoin είναι η πιο δημοφιλής βρύση Litecoin. Όποιος μπορεί να έχει χρησιμοποιήσει μια βρύση Litecoin σίγουρα θα προσγειωνόταν σε αυτήν τη βρύση τουλάχιστον όταν αυτή είναι η δημοτικότητα της. Εκτός από το ότι είναι δημοφιλές, η βρύση επιτρέπει στους χρήστες να διεκδικήσουν έως και 1.000 litoshi κάθε πέντε λεπτά. Για να αποκτήσουν οι χρήστες δωρεάν LTC πρέπει να λύσουν το captcha και λειτουργεί σε χρονόμετρο 5 λεπτών.

Ο ιστότοπος ισχυρίζεται ότι οι χρήστες μπορούν να αυξήσουν τα κέρδη τους κατά 300 τοις εκατό εκμεταλλευόμενοι τα κλιμακωτά προγράμματα μπόνους. Όλες οι πληρωμές γίνονται άμεσα και απευθείας στους μικροϋπολογιστές CoinPot των χρηστών. Η εγγραφή είναι απλή με το μόνο που απαιτείται είναι η διεύθυνση πορτοφολιού χρήστη Litecoin ή ο λογαριασμός CoinPot.

Litecoin-Faucet.com

Το Litecoin-Faucet.com παρέχει στους χρήστες υπηρεσίες βρύσες για τη δημιουργία Litecoins, επιλύοντας το captcha. Ο χρόνος της βρύσης τοποθετείται σε 240 λεπτά και επιτρέπει στους χρήστες να διεκδικήσουν δωρεάν Litecoin έως 0,00000888 LTC. Υπάρχει επίσης μια καθημερινή λαχειοφόρο αγορά όπου οι χρήστες μπορούν να κερδίσουν περισσότερα litecoins.

Και πάλι, μια δημοφιλής βρύση, ο ιστότοπος έχει περισσότερους από 100.000 χρήστες και μέχρι στιγμής έχει επεξεργαστεί σχεδόν επτά εκατομμύρια αξιώσεις. Το συνολικό ποσό που έχει πληρωθεί μέχρι σήμερα είναι πάνω από 6.000 $. Οι πληρωμές πραγματοποιούνται μέσω μικρο-πορτοφολιού διανομέα βρύσης.

Βρύση Litecoin

Ακριβώς όπως το Litecoin-Faucet.com, το Litecoin Faucet επιτρέπει στους χρήστες να κερδίζουν δωρεάν LTC επιλύοντας το captcha. Ο ιστότοπος διαθέτει κλιμακωτό σύστημα πληρωμών με έως και 2.500.000 litoshis για ανάληψη κάθε 60 λεπτά. Ο ιστότοπος διαθέτει μια ενσωμάτωση Changelly για όσους θέλουν να μετατρέψουν το Litecoin σε άλλα κρυπτονομίσματα.

Amber Litecoin

Το Amber Litecoin είναι μια δωρεάν βρύση Litecoin που επιτρέπει στους χρήστες να κερδίζουν δωρεάν LTC λύνοντας το captcha. Ένας χρήστης μπορεί να διεκδικήσει έως 3300 litoshi και ο χρονοδιακόπτης για τη βρύση είναι 5 λεπτά. Οι πληρωμές είναι αρκετά άμεσες και πραγματοποιούνται μέσω του μικρο-πορτοφολιού faucethub. Παρόλο που η Amber Litecoin έχει εγγραφεί σε άλλα περιουσιακά στοιχεία, η κατάρτισή της ήταν κυρίως βρύση Litecoin.

Litecoinfaucet.co

Το Litecoinfaucet.co είναι μια φιλική προς το χρήστη βρύση που επιτρέπει στους χρήστες να κερδίζουν έως 0,00001176 LTC κάθε ώρα. Αυτό που προσελκύει τους περισσότερους χρήστες εδώ είναι ότι η βρύση παρέχει captcha και επιλύει μικροσυσκευές μέσων που είναι αρκετά εύκολο. Όπως και άλλοι, αυτός ο ιστότοπος προσφέρει επίσης καθημερινές πληρωμές μέσω ενός μικρο-πορτοφολιού faucethub. Αυτές οι πληρωμές είναι σχεδόν στιγμιαίες.

TreasureBits

Το TreasureBits είναι μια άλλη δημοφιλής δωρεάν βρύση Litecoin που ανταμείβει τους χρήστες στο LTC για την επίλυση του captcha και της solvemedia. Ο ιστότοπος υποστηρίζει επί του παρόντος και άλλα ψηφιακά στοιχεία εκτός από το Litecoin που περιλαμβάνει bitcoin (BTC), Dogecoin (DOGE) και άλλα. Οι χρήστες μπορούν να διεκδικήσουν έως 2651 litoshi κάθε πέντε λεπτά.

Ο ιστότοπος δεν περιορίζεται σε βρύσες αλλά προσφέρει επίσης παιχνίδια, τοίχους προσφοράς και πρόσβαση σε μάρκες. Προσθέτοντας σε αυτό, οι χρήστες μπορούν επίσης να εξορύξουν LTC χρησιμοποιώντας τη λειτουργία web miner στον ιστότοπο. Οι πληρωμές πραγματοποιούνται μέσω μικρο-πορτοφολιού πλήμνης βρύσης.

Claimulike- LTC

Το Claimulike είναι μια βρύση πολλαπλών νομισμάτων η οποία και πάλι πολύ δημοφιλής στους χρήστες της Litecoin Faucet. Η βρύση επιτρέπει στους χρήστες να κερδίζουν δωρεάν litoshi λύνοντας το captcha. Η βρύση επιτρέπει αξιώσεις έως 1400 litoshi με χρονοδιακόπτη σε πέντε λεπτά. Η βρύση απαιτεί εγγραφή που βασικά περιλαμβάνει μόνο την παροχή της διεύθυνσης Litecoin στους χρήστες. Οι πληρωμές πραγματοποιούνται μέσω μικρο-πορτοφολιού διανομέα βρύσης.

ΑξίωσηLTC

Το ClaimLTC είναι επίσης μια βρύση πολλαπλών στοιχείων που ανταμείβει τους χρήστες με δωρεάν LTC για την επίλυση του captcha. Οι χρήστες μπορούν να διεκδικήσουν έως και 2071 litoshi κάθε πέντε λεπτά και όλες οι πληρωμές πραγματοποιούνται μέσω μικρο-πορτοφολιού hub faucet. Το σετ χρονοδιακόπτη για αυτήν τη βρύση είναι επίσης 5 λεπτά και φαίνεται να είναι η τέλεια επιλογή εάν ο χρήστης προτιμά βρύση πολλαπλών νομισμάτων με υψηλές αποδόσεις Litecoin.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map