Οι καλύτερες εφαρμογές παρακολούθησης & διαχείρισης χαρτοφυλακίου Crypto το 2021 [ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ]

Το Cryptocurrency γίνεται αργά δημοφιλές ως επενδυτικό περιουσιακό στοιχείο και όλο και περισσότεροι άνθρωποι προσελκύονται σε αυτό. Ενώ υπόσχονται υψηλές αποδόσεις μακροπρόθεσμα, η επένδυση σε κρυπτογράφηση δεν είναι σίγουρα ένα παιχνίδι της εβδομάδας με καρδιά, καθώς το περιουσιακό στοιχείο είναι η επενδυτική αστάθεια και ο κίνδυνος. Και η τρελή ανοδική 2017 και μετά οι απότομες πτώσεις του 2018 έδωσαν σε πολλούς επενδυτές ένα φόβο από τη ζωή τους. Ενώ πολλοί κερδοσκόποι που είχαν εισέλθει στην αγορά το 2017 με την απληστία να βγάλουν γρήγορα χρήματα, απομακρύνθηκαν, ενώ αυτοί που παραμένουν είναι μακροπρόθεσμοι επενδυτές. Και πάντα αναζητούν εργαλεία που μπορούν να τα κρατήσουν στο παιχνίδι και να πάρουν σοφές αποφάσεις. Και για να λάβουν αυτές τις σοφές αποφάσεις οι επενδυτές πρέπει να τους εξοπλίσουν με τα καλύτερα εργαλεία εκεί έξω και ένα από αυτά τα εργαλεία είναι ένας καλός ιχνηλάτης χαρτοφυλακίου κρυπτογράφησης & εφαρμογές διαχείρισης, τις οποίες πρόκειται να αναθεωρήσουμε σήμερα.

Διαβάστε επίσης: 5 λάθη που συνήθως κάνουν οι έμποροι κρυπτονομισμάτων

Άνοδος των Altcoins

Το 2017 δεν ήταν μόνο το έτος της αύξησης των τιμών, αλλά αγόρασε επίσης πολλά altcoins στο παιχνίδι. Αυτά υποδιαιρέθηκαν σε Utility Tokens, Security Coins, Privacy Coins κ.λπ. αλλά τελικά επέκτειναν την αγορά altcoin καθιστώντας δύσκολο για τον επενδυτή να επιλέξει και να κρατήσει αυτό που θα μπορούσε να δώσει τις περισσότερες αποδόσεις. Σήμερα υπάρχουν χιλιάδες altcoins και ο αριθμός αυξάνεται αργά και σταθερά καθημερινά.

Μια προσέγγιση χαρτοφυλακίου στην Crypto Investing

Κάθε άτομο που έχει διαπραγματευτεί οποιεσδήποτε αγορές γνωρίζει τη δύναμη να έχει μια προσέγγιση χαρτοφυλακίου. Μια προσέγγιση χαρτοφυλακίου θεωρείται η βάση της μακροπρόθεσμης, επιτυχημένης διαχείρισης χρημάτων.

Αν πάμε να ορίσουμε, η προσέγγιση του χαρτοφυλακίου βασίζεται στη δημιουργία ενός προσαρμοσμένου επενδυτικού χαρτοφυλακίου που αντικατοπτρίζει τις επενδυτικές ανάγκες σε όλα τα στάδια της ζωής. Πολλοί άνθρωποι απαιτούν εμπειρογνωμοσύνη ως προς το πώς θα πρέπει να δημιουργήσει ένα χαρτοφυλάκιο σε κρυπτονομίσματα, οι έμπειροι στο δρόμο προτείνουν έναν κανόνα αντίχειρα για μια μακροπρόθεσμη επένδυση σε κρυπτογράφηση. Σύμφωνα με πολλούς, κάθε κέρμα που παραλαμβάνεται σε ένα χαρτοφυλάκιο πρέπει να έχει την επίδραση αυτών των χαρακτηριστικών.

 • Μερίδιο αγοράς: Το μερίδιο αγοράς μπορεί να οριστεί ως το ποσοστό της κεφαλαιοποίησης της αγοράς που έχει ένα κρυπτογράφηση. Ένα μεγάλο μερίδιο αγοράς συνήθως δείχνει κυριαρχία.
 • Τιμή χρησιμότητας: Όταν καθορίζετε εάν ένα κρυπτογράφηση θα είναι εδώ μέσα σε λίγα χρόνια από τώρα πρέπει να ρωτήσετε και να βρείτε απαντήσεις σε ερωτήσεις όπως – Είναι χρήσιμο το κρυπτογράφηση; Διαθέτει αγορά χρηστών; Αυτές οι ερωτήσεις είναι σημαντικές επειδή είναι τα πιο χρήσιμα κρυπτονομίσματα που είναι πιθανό να υιοθετηθούν ευρέως.
 • Όγκος συναλλαγών: Προκειμένου να προσδιοριστεί εάν ένα κρυπτογράφηση χρησιμοποιείται πραγματικά, μπορεί κανείς να ρίξει μια ματιά στον όγκο συναλλαγών του. Αυτός ο δείκτης μιλά επίσης για τη μακροπρόθεσμη χρήση του νομίσματος.
 • Νέα της αγοράς: Τα νέα της αγοράς επηρεάζουν την τιμή του κρυπτονομίσματος κάποιου και θα έχουν αναδρομική επίδραση στο χαρτοφυλάκιο, επομένως είναι επιτακτική ανάγκη να είστε έτοιμοι να αντιδράσετε. Συνολικά, κάποιος πρέπει να ενημερώνεται με τα νέα της αγοράς που αφορούν κρυπτονομίσματα, ώστε να μπορεί να λαμβάνει ενημερωμένες επενδυτικές αποφάσεις.

Αν κάποιος εφαρμόσει αυτά τα φίλτρα στον πλήρη κατάλογο των κερμάτων, μπορεί να βρεθεί περιτριγυρισμένος από πολλές προτάσεις νομισμάτων και έτσι πρέπει να το πλησιάζουμε διαφοροποιώντας την επένδυσή του.

Η ανάγκη για ιχνηλάτες χαρτοφυλακίου Crypto

Με τα ιδρύματα που μετακινούνται στο παιχνίδι κρυπτογράφησης, η προτεινόμενη διαχείριση χαρτοφυλακίου «κρυπτογράφησης» θα αυξάνεται και πολλοί άνθρωποι θα κρατούν πολλά κέρματα ως μέρος του χαρτοφυλακίου τους όπου ακολουθούν την προσέγγιση χαρτοφυλακίου ή όχι.

Η παρακολούθηση αυτών των συμμετοχών σε μια ποικιλία νομισμάτων γίνεται σιγά-σιγά μια πρόκληση για τους ανθρώπους και με τα μεταβαλλόμενα σενάρια αυτό θα αυξηθεί. Αυτό είναι όπου πολλοί παίκτες προσπαθούν να δημιουργήσουν ιχνηλάτες χαρτοφυλακίου χρησιμοποιώντας τεχνολογία όπως αυτή που διατίθεται σε μετοχές και σε άλλες κατηγορίες περιουσιακών στοιχείων.

Διαβάστε επίσης: Κορυφαίες εφαρμογές συγκεντρωτικών ειδήσεων Cryptocurrency


Τι είναι το Crypto Portfolio Tracker?

Το Crypto portfolio tracker είναι ένα πρόγραμμα ή υπηρεσία που επιτρέπει στους επενδυτές, τους χρήστες και τους εμπόρους να εντοπίζουν τις κινήσεις τιμών των περιουσιακών στοιχείων που κατέχουν ως μέρος των μεμονωμένων συμμετοχών τους. Αυτό το πρόγραμμα παρέχει στον χρήστη την εικόνα για το πώς τοποθετείται και συγκεντρώνεται η τρέχουσα κατανομή του μαζί με τους μακροπρόθεσμους οικονομικούς του στόχους και αποφάσεις. Αυτό παρέχει επίσης μια ιδέα στον επενδυτή για το πώς έχουν τα χαρτοφυλάκιά τους σε σχέση με την υπόλοιπη αγορά.

Ο επενδυτής πρέπει να προσθέσει χαρτοφυλάκια από τους λογαριασμούς συναλλαγών ή επενδύσεών του για αυτόματη εισαγωγή ή δημιουργία χειροκίνητων χαρτοφυλακίων για να δοκιμάσει συγκεκριμένες στρατηγικές. Κάνοντας αυτό, πρέπει πάντα να έχετε κατά νου ότι οι ιχνηλάτες είναι μια καλή λύση για την παρακολούθηση του χαρτοφυλακίου τους σε οποιαδήποτε δεδομένη χρονική στιγμή, αλλά το να ελέγχετε τακτικά το χαρτοφυλάκιο μπορεί να οδηγήσει σε υπερβολική διαπραγμάτευση. Αλλά αν κάποιος θέλει να διατηρήσει την κατανομή των περιουσιακών σας στοιχείων στη σωστή διαδρομή, ένας ιχνηλάτης χαρτοφυλακίου είναι ένας απλός και αποτελεσματικός τρόπος παρακολούθησης του.

Τα περισσότερα ανταλλακτικά κρυπτογράφησης έχουν κάποιο είδος εργαλείου παρακολούθησης και έρευνας, αλλά μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μόνο λογαριασμούς που σχετίζονται με αυτό το ανταλλαγή. Ως εκ τούτου, πολλοί ιχνηλάτες τρίτων έχουν εισέλθει στο χώρο κρυπτογράφησης στην παρεχόμενη προσαρμοσμένη λύση στους επενδυτές κρυπτογράφησης για να παρακολουθούν το χαρτοφυλάκιό τους.

Ποιότητες ενός Great Crypto Portfolio Tracker

Οι καταπληκτικοί ιχνηλάτες χαρτοφυλακίου έχουν μια μεγάλη ομάδα επενδυτικών πληροφοριών και δεικτών πληροφοριών που επιτρέπουν στους χρήστες να αντλούν και να παρέχουν εξαιρετικά και εύχρηστα ερευνητικά εργαλεία. Ενώ είναι μια πολύ προσωπική επιλογή ποιο πρόγραμμα ταιριάζει σε ποιον, σύμφωνα με τις επιθυμίες του, υπάρχουν ορισμένα τυποποιημένα κριτήρια που ισχύουν για πολλούς και μας βοηθούν να σχεδιάσουμε τους καλύτερους ιχνηλάτες. Αυτά περιλαμβάνουν-

 • Κόστος: Ενώ οι περισσότεροι ιχνηλάτες χαρτοφυλακίου κρυπτογράφησης έχουν μια δωρεάν επιλογή για να ξεκινήσουν, μερικά από τα καλά διαθέτουν πρόσθετα που μπορούν να αγοραστούν για να βελτιώσουν την εμπειρία. Συνιστάται στους αρχάριους να χρησιμοποιούν τη δωρεάν μέθοδο και να ελέγχουν τους ιχνηλάτες πριν πάρουν κάτι προηγμένο και ακριβό.
 • Υψηλός αριθμός ανιχνεύσιμων στοιχείων: Τι καλό είναι ένας ιχνηλάτης χαρτοφυλακίου εάν ένας επενδυτής δεν μπορεί να παρακολουθήσει το πλήρες χαρτοφυλάκιο ψηφιακών στοιχείων; Ένας καλός ιχνηλάτης θα σας επιτρέψει να ακολουθήσετε όλους τους τύπους και το μέγεθος των κερμάτων, των κουπονιών και ακόμη και των προστιθέμενων νομισμάτων.
 • Ταχύτητα: Ο χρόνος είναι ένα πολύτιμο συστατικό στο crypto trading. Ένα λεπτό εδώ και εκεί και ο επενδυτής μπορεί να βρεθεί σε μια θέση που μπορεί να μην θέλει να είναι. Ως εκ τούτου, είναι προφανές ότι θα ήθελε έναν ιχνηλάτη που φορτώνει γρήγορα στο τηλέφωνο ή τον φορητό του υπολογιστή και επίσης ενημερώνει γρήγορα τις τιμές. Ένας ανιχνευτής χαρτοφυλακίου κρυπτογράφησης πρέπει να είναι σε θέση να δημοσιεύει τιμές σε πραγματικό χρόνο (ή κοντά σε αυτό) καθώς οι επενδυτές ή οι έμποροι δεν μπορείτε να κάνετε συναλλαγές εάν καθυστερήσουν οι τιμές.
 • Φιλική προς το χρήστη διεπαφή: Ένας ανιχνευτής χαρτοφυλακίου κρυπτογράφησης πρέπει να είναι εύχρηστος και αρκετά απλός ώστε οι χρήστες κάθε ηλικιακής ομάδας να μπορούν να προσαρμοστούν σε αυτό και να το λειτουργούν άψογα.

Καλύτερες εφαρμογές Crypto Portfolio Tracker: 

1. Coinstats

Το Coinstats είναι και πάλι μια δημοφιλής εφαρμογή που είναι διαθέσιμη για iOS, Mac OS και Android. Ενώ η διεπαφή χρήστη της εφαρμογής βασίζεται σε λίγο από τη βελτίωση, έχει κάποια εξαιρετική λειτουργικότητα στο πλάι της. Η εφαρμογή υποστηρίζει και παρέχει λεπτομέρειες για 1800 νομίσματα, με ζωντανές τιμές από περισσότερα από 80 χρηματιστήρια. Η αυτοματοποιημένη λειτουργικότητα εισαγωγής χαρτοφυλακίου ανταλλαγής είναι διαθέσιμη για εντυπωσιακές ανταλλαγές 30+. Ο συλλέκτης ειδήσεων παρακολουθεί ένα ευρύ φάσμα πηγών (40+), συμπεριλαμβανομένων των Reddit και Twitter για κάθε νόμισμα. Οι ρυθμίσεις ειδοποίησης Coinstats είναι επίσης ένας διαφοροποιητής, με τη δυνατότητα λήψης ειδοποιήσεων με βάση όχι μόνο την τιμή αλλά και το όριο αγοράς και τον όγκο.

Ενώ η εφαρμογή είναι διαθέσιμη δωρεάν, έχει μια έκδοση Pro με τιμή 27,99 £ ετησίως, η οποία επιτρέπει πολλαπλά χαρτοφυλάκια και αυτόματες ειδοποιήσεις για αλλαγές τιμών.

Πλεονεκτήματα:

 • Καλή ολοκλήρωση ανταλλαγών
 • Ενημερώσεις ειδήσεων
 • Ειδοποίηση ειδοποιήσεων τιμών

Μειονεκτήματα:

 • Ο λογαριασμός Pro καταργεί την καλύτερη δυνατότητα
 • Η διεπαφή χρειάζεται λίγο καθαρισμό.

Παρακολούθηση χαρτοφυλακίου CoinStats

2. Χαρτοφυλάκιο

Το Blockfolio είναι μια αυτοαποκαλούμενη «πιο δημοφιλής εφαρμογή διαχείρισης χαρτοφυλακίου Bitcoin και Cryptocurrency στον κόσμο» Ενώ υποστηρίζεται σε iOS και Android για κινητά, η εφαρμογή σίγουρα καταλήγει στο γεγονός ότι δεν διαθέτει την ίδια έκδοση για υπολογιστές.

Διαθέτει εντυπωσιακές δυνατότητες χαρτογράφησης και υποστήριξη για 207 ανταλλαγές, χωρίς αμφιβολία να βρίσκεται σε εξέλιξη. Ένα άλλο μειονέκτημα για την εφαρμογή είναι ότι χάνει κάποια κοινά ζεύγη συναλλαγών, όπως το USDT. Άλλες βασικές δυνατότητες της εφαρμογής που παρέχει άμεσες ειδοποιήσεις όταν χτυπά ένα συγκεκριμένο επίπεδο τιμών. Επίσης βρίσκεται στην εφαρμογή είναι μια καρτέλα συγκεντρωτικών ειδήσεων που παρέχει έναν χρήσιμο τρόπο για να παρακολουθείτε τα τελευταία γεγονότα. Η τελευταία προσθήκη είναι η ενημερωμένη λειτουργία σήματος που παρέχει άμεσες ενημερώσεις από τις ομάδες ανάπτυξης των ομάδων χαρτοφυλακίου σας, αν και μερικοί μπορεί να θεωρήσουν ότι αυτές οι ειδοποιήσεις είναι λίγο αποσπά την προσοχή.

Πλεονεκτήματα:

 • Καταπληκτικό εργαλείο χαρτογράφησης
 • Η καρτέλα ειδήσεων λειτουργεί ως πρόσθετο πλεονέκτημα
 • Ειδοποίηση ειδοποιήσεων τιμών

Μειονεκτήματα:

 • Η εφαρμογή Desktop δεν αποτελεί τεράστιο μειονέκτημα
 • Λείπει η υποστήριξη ανταλλαγής και η πρόσβαση API

Blockfolio - ιχνηλάτης χαρτοφυλακίου crypto

3. Crypto Pro

Το Crypto Pro είναι μια εφαρμογή παρακολούθησης χαρτοφυλακίου cryptocurrency all-in-one. Οι χρήστες μπορούν να διαβάσουν τις ειδήσεις, να ορίσουν ειδοποιήσεις τιμών, να παρακολουθήσουν χαρτοφυλάκια και να δουν τα πιο πρόσφατα αποσπάσματα για cryptos και πολύτιμα μέταλλα. Η εφαρμογή είναι διαθέσιμη σε όλες τις συσκευές Apple (iPhone, iPad, Mac και Apple Watch) και οι χρήστες μπορούν να συγχρονίσουν με ασφάλεια και απρόσκοπτα τα δεδομένα τους.

Η εφαρμογή επικεντρώνεται στην προστασία της ιδιωτικής ζωής καθώς δεν συλλέγει προσωπικά στοιχεία ούτε παρακολουθεί τους χρήστες της με οποιονδήποτε τρόπο. Διατίθεται με χαρακτηριστικά όπως συντομεύσεις Siri, προσαρμόσιμα widget, αριθμομηχανή κρυπτογράφησης, εισαγωγή token ERC-20 και πολλά άλλα.

Το Crypto Pro είναι δωρεάν για λήψη, αλλά κοστίζει 7,99 $ το μήνα ή 47,99 $ ετησίως για premium χαρακτηριστικά όπως απεριόριστες συνδέσεις API ανταλλαγής.

Πλεονεκτήματα:

 • Ζωντανές τιμές
 • Απεριόριστα χαρτοφυλάκια
 • Συνδέσεις ανταλλαγής και πορτοφολιών
 • Προηγμένα γραφήματα με δείκτες

Μειονεκτήματα:

 • Δεν υπάρχει ακόμη έκδοση Android.

Παρακολούθηση χαρτοφυλακίου Crypto ProΕφαρμογή παρακολούθησης χαρτοφυλακίου Crypto Pro

4. Δέλτα

Η Delta είναι μια από τις πιο γνωστές εφαρμογές χαρτοφυλακίου κρυπτογράφησης που διατίθεται ευρέως σε πλατφόρμες για φορητούς υπολογιστές (macOS, Windows και Linux) και iOS / Android. Η εφαρμογή είναι πολύ καθαρή με μετριοπαθή περιγραφή ως «ο καλύτερος ιχνηλάτης Bitcoin, ICO και Cryptocurrency. Παντού.” Αυτό που ξεχωρίζει ξεκάθαρα για το Delta είναι ότι παρακολουθεί μια τεράστια σειρά από μάρκες (2000+) για να υποστηρίξει τον ισχυρισμό του ότι διαθέτει τη μεγαλύτερη βιβλιοθήκη υποστηριζόμενων νομισμάτων. Διαθέτει υποστήριξη ανταλλαγής (175+), λειτουργικότητα σύνδεσης API (σε 13 ανταλλαγές) και φιλική προς το χρήστη διεπαφή. Ενώ η συνολική εμπειρία είναι πολύ συναρπαστική, ο ιχνηλάτης στερείται κάποιων μάλλον περιορισμένων επιλογών χαρτογράφησης και ειδοποίησης.

Πλεονεκτήματα:

 • Μεγάλη γκάμα διακριτικών και ανταλλαγών
 • Αυτόνομη εφαρμογή για επιτραπέζιους υπολογιστές
 • Παρακολούθηση τελών συναλλαγών
 • Πολλαπλή υποστήριξη χαρτοφυλακίου

Μειονεκτήματα:

 • Περιορισμένη χαρτογράφηση
 • Απεριόριστες συνδέσεις API ανταλλαγής που περιορίζονται στην έκδοση Pro

Delta - ιχνηλάτης χαρτοφυλακίουDelta – εφαρμογή παρακολούθησης χαρτοφυλακίου

5. CoinGecko

Η άνοδος των προϊόντων αποκεντρωμένης χρηματοδότησης (DeFi) έχει επίσης δει αντίστοιχη αύξηση των προϊόντων που προσφέρονται από έναν από τους μεγαλύτερους ιστότοπους συγκέντρωσης δεδομένων κρυπτογράφησης, το Coingecko. Η πλατφόρμα επιτρέπει στους χρήστες να δημιουργούν τα προσαρμοσμένα χαρτοφυλάκια τους προσθέτοντας μάρκες DeFi και ομάδες ρευστότητας στο πρόγραμμα παρακολούθησης χαρτοφυλακίου της. 

Πλεονεκτήματα

 • Προσφέρει τεράστιες επιλογές διακριτικών DeFi και άλλων κρυπτονομισμάτων.
 • Εύκολη πλοήγηση. 

Μειονεκτήματα

 • Μη αυτόματη επιλογή των αγαπημένων σας νομισμάτων. 

Εφαρμογή Coingecko

6. Cryptocompare

Ένας από τους πιο δημοφιλείς ιστότοπους που παρέχει πλήρεις πληροφορίες και διαθέτει έναν εξαιρετικό ιχνηλάτη χαρτοφυλακίου είναι το Cryptocompare. Ο ιστότοπος είναι ένας επαγγελματικός και εστιασμένος κόμβος κατάλληλος για οργανισμούς και άτομα. Ενώ αυτή τη στιγμή, η εφαρμογή είναι διαθέσιμη στον ιστότοπο και στα τηλέφωνα Android, υπάρχει ακόμα σιωπή στις εκδόσεις IOS. Η ομάδα πίσω από την εφαρμογή δούλεψε πολύ καλά στη διεπαφή, καθιστώντας την πολύ εντυπωσιακή, εμφανίζοντας τεράστιο όγκο δεδομένων για κάθε στοιχείο. Καθώς το CryptoCompare παρέχει βελτιωμένη εικόνα μέσω ειδήσεων, άρθρων και δημοσιεύσεων φόρουμ, συνιστάται ιδιαίτερα στην κοινότητα κρυπτογράφησης. Ο ιστότοπος έχει επίσης μια συνάρτηση χρονοδιαγράμματος που δείχνει τη διαδρομή κάθε νομίσματος και τα βασικά ορόσημα που έχει επιτύχει μαζί με τις πληροφορίες κοινωνικών μέσων.

Πλεονεκτήματα:

 • Διατίθεται τεράστια ποσότητα πληροφοριών
 • Καλύπτονται σχεδόν 5000 νομίσματα και αντίστοιχα 240.000 ζεύγη συναλλαγών
 • Καθιερωμένη πλατφόρμα με ισχυρές ενημερώσεις.

Μειονεκτήματα:

 • Χωρίς εφαρμογή iOS

Παρακολούθηση CryptoCompare Portfolio

7. Κυτογραφία

Αυτή είναι μια από τις πιο πρόσφατες εφαρμογές παρακολούθησης χαρτοφυλακίου Crypto στην αγορά, προσφέροντας μεγάλο αριθμό λειτουργιών στους χρήστες. Το Kryptographe προσφέρει στους χρήστες μια καθαρή και εύκολη πλοήγηση πλατφόρμας που δείχνει τα κέρδη, τις απώλειες και τις ποσοστιαίες αλλαγές στο χαρτοφυλάκιό σας. Επιτρέπει επίσης στην ενσωμάτωση πορτοφολιών κινητών και υλικών να διευκολύνει τη διαχείριση και τον έλεγχο της λίστας των στοιχείων σας. 

Σας επιτρέπει επίσης να βλέπετε άλλους επενδυτές με κορυφαία απόδοση στην πλατφόρμα και και ποσοστιαία απόδοση έναντι άλλων επενδυτών. Η λήψη του βασικού χαρακτηριστικού είναι δωρεάν, αλλά τα premium και χρυσά πακέτα κοστίζουν 4,99 $ και 6,99 $ μηνιαίως. 

Πλεονεκτήματα 

 • Φιλικό προς το χρήστη και μοναδικό περιβάλλον εργασίας χρήστη.
 • Παρέχει μια ενότητα ειδήσεων για να παρακολουθείτε τα τρέχοντα συμβάντα.
 • Διατίθεται σε πολλές γλώσσες.

Μειονεκτήματα

 • Τα premium χαρακτηριστικά είναι λίγο ακριβά. 
 • Έλλειψη αυτόματης προσθήκης κρυπτογράφησης στο χαρτοφυλάκιό σας. 

ΚρυπτογραφίαKryptographe – Crypto Portfolio tracker

8. Διευθυντής νομισμάτων

Το Coinmanager είναι μια εφαρμογή που όχι μόνο παρακολουθεί το χαρτοφυλάκιο, αλλά παρέχει επίσης τη λειτουργία arbitrage που παρακολουθεί τη διαφορά τιμών μεταξύ των ανταλλαγών. Η εφαρμογή διαθέτει συνδέσμους API προς Binance, Bittrex, Bithumb και Coinone, επιτρέποντας τις συναλλαγές απευθείας μέσω της εφαρμογής. Η εφαρμογή είναι διαθέσιμη σε εκδόσεις iOS και Android και προσφέρει μερικές εντυπωσιακές και μοναδικές δυνατότητες. Η χαρτογράφηση, για παράδειγμα, υποστηρίζεται από την κορυφαία εμπορική προβολή του κλάδου.

Πλεονεκτήματα:

 • Χαρτογράφηση με βάση το Tradingview
 • Συνάρτηση Arbitrage
 • Συναλλαγές εντός εφαρμογής

Μειονεκτήματα:

 • Χωρίς κοινωνικές συνδέσεις
 • Δύσκολη διεπαφή και χρειάζεται λίγος χρόνος για να το κυριαρχήσει ο χρήστης

Coinmanager crypto portfolio trackerΕφαρμογή παρακολούθησης χαρτοφυλακίου Coinmanager crypto

9. Cryptopanic.com

Το Cryptopanic είναι ένα ισχυρό εργαλείο συγκέντρωσης ειδήσεων που προσφέρει επίσης δυνατότητες χαρτοφυλακίου και ειδοποιήσεων. Είναι διαθέσιμο τόσο σε πλατφόρμα iOS όσο και σε Android, καθώς διαθέτει εκπληκτική έκδοση για επιτραπέζιους υπολογιστές. Η έκδοση Pro του tracker διατίθεται στα 99 USD, η οποία παρέχει ειδοποιήσεις άμεσων νομισμάτων και δίνει επίσης τη δυνατότητα στον χρήστη να προσαρμόζει τη σελίδα ειδήσεών του προσθέτοντας τις δικές του ειδήσεις και απενεργοποιώντας τις προεπιλεγμένες πηγές ειδήσεων Ενώ οι δυνατότητες χαρτογράφησης – που παρέχονται από το Coinmarketcap.com – είναι σχετικά περιορισμένες, οι περισσότεροι χρήστες θα έρχονται στο Cryptopanic για την ικανότητά του να εμφανίζει τις τελευταίες ειδήσεις με κέρμα. Αυτό είναι κάτι που κάνει πολύ, πολύ καλά.

Πλεονεκτήματα:

 • Εξαιρετική διεπαφή για νέα
 • Η επιλογή pro επιτρέπει εξαιρετική προσαρμογή και λειτουργίες ειδοποιήσεων

Μειονεκτήματα:

 • Το στοιχείο παρακολούθησης χαρτοφυλακίου στερείται λειτουργικότητας σε σύγκριση με άλλες εφαρμογές

Παρακολούθηση χαρτοφυλακίου CryptoPanic CryptoΠαρακολούθηση χαρτοφυλακίου CryptoPanic Crypto

10. Altpocket

Το Altpocket είναι μια από τις εφαρμογές του που ξεχωρίζει λόγω της ικανότητάς του να συνδυάζει μια ενεργή κοινότητα και λίστες ICO μαζί με τη λειτουργικότητα ενός tracker χαρτοφυλακίου. Το tracker έχει μια ελκυστική έκδοση ιστού, ενώ οι εφαρμογές του για Android και iOS δεν έχουν ακόμη κυκλοφορήσει. Η εφαρμογή ανακοίνωσε ότι θα ξεκινήσει επίσης τα φόρουμ και η δυνατότητα ψηφοφορίας για τις δημοσκοπήσεις θα προσελκύσει όσους αναζητούν μοναδικές απόψεις και διορατικότητα.

Πλεονεκτήματα:

 • Λειτουργικότητα κοινότητας
 • Γοητευτικό περιβάλλον εργασίας επιφάνειας εργασίας

Μειονεκτήματα:

 • Οι αυτόματες εισαγωγές περιορίζονται προς το παρόν στα Bittrex, Binance, Coinbase και Poloniex
 • Δεν υπάρχουν εφαρμογές για κινητά ακόμα.

Παρακολούθηση Crypto PortfolioΠαρακολούθηση Crypto Portfolio

11. Εφαρμογή Binance

Εφαρμογή Binance

Το Binance είναι ένα από τα κορυφαία χρηματιστήρια κρυπτογράφησης στον κόσμο με τους μεγαλύτερους ημερήσιους όγκους που διαπραγματεύονται σε ζεύγη κρυπτογράφησης. Δεδομένης της μεγάλης βάσης χρηστών, η Binance δημιούργησε ένα απρόσκοπτο και αισθητικά ευχάριστο tracker χαρτοφυλακίου για να βοηθήσει τους χρήστες να παρακολουθούν εύκολα τα κρυπτογραφικά τους στοιχεία. 

Η ανταλλαγή είναι κατάλληλη για βραχυπρόθεσμους εμπόρους για να διατηρήσουν τα χαρτοφυλάκια τους, αλλά δεν συνιστάται να διατηρείτε το μακροπρόθεσμο χαρτοφυλάκιό σας σε ανταλλαγές – καθώς αποθηκεύουν τα χρήματά σας σε ένα ζεστό πορτοφόλι, επιρρεπείς σε απόπειρες χακαρίσματος. 

Πλεονεκτήματα

 • Δωρεάν χρήση.
 • Ένα αισθητικά ευχάριστο περιβάλλον εργασίας χρήστη.
 • Κατάλληλο για συχνές επιχειρήσεις. 

Μειονεκτήματα 

 • Χαμηλά επίπεδα ασφάλειας.
 • Χρησιμοποιεί μόνο τις τιμές συναλλάγματος.

Σημείωση: Εάν χάσαμε κανένα Crypto Portfolio Tracker & Εφαρμογές διαχείρισης, στείλτε μας email στη διεύθυνση [προστασία μέσω email] για να το καταγράψετε.

Αποποίηση ευθυνών Το παρουσιαζόμενο περιεχόμενο μπορεί να περιλαμβάνει την προσωπική γνώμη του συγγραφέα και υπόκειται σε συνθήκες αγοράς. Κάντε την έρευνα αγοράς σας προτού επενδύσετε σε κρυπτονομίσματα. Ο συγγραφέας ή η έκδοση δεν φέρει καμία ευθύνη για την προσωπική σας οικονομική απώλεια.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map