Follow Us
Facebooktwitteryoutube
Promo
banner
YouTube
Promo
banner

Πώς και πού να αγοράσετε Bitcoin στο Ηνωμένο Βασίλειο (TOP Exchanges Review)

Το Ηνωμένο Βασίλειο ήταν ένα έθνος με γνώσεις τεχνολογίας. Η χώρα ήταν αυτή που έδωσε στον κόσμο την ιστορική βιομηχανική επανάσταση που αλλάζει τον τρόπο λειτουργίας των πραγμάτων στη μεταποίηση. Αν και η χώρα έμεινε πίσω στη σύγχρονη τεχνολογία λίγο με την άνοδο των ΗΠΑ και της Ιαπωνίας, ξαναβρεί το έδαφος και υιοθετεί τη νεότερη ψηφιακή τεχνολογία με αρκετά ρυθμό. Και οι αριθμοί το λένε επίσης.

 • Η Tech επεκτείνεται 2,6 φορές ταχύτερα από την υπόλοιπη οικονομία του Ηνωμένου Βασιλείου, σύμφωνα με την έκθεση Tech Nation 2018.
 • Ο τομέας της ψηφιακής τεχνολογίας αξίζει σχεδόν 184 δισεκατομμύρια λίρες για την οικονομία του Ηνωμένου Βασιλείου, από 170 δισεκατομμύρια λίρες το 2016.

Το Λονδίνο σιγά-σιγά έφτασε στη δεύτερη θέση που συνδέεται περισσότερο με την τεχνολογία στον κόσμο, μετά τη Silicon Valley και είναι ακόμη καλύτερο όταν πρόκειται για το ποσοστό των πελατών στο εξωτερικό. Ενώ το Λονδίνο είναι το επίκεντρο, η ανάπτυξη της τεχνολογίας δεν περιορίζεται στα γεωγραφικά όρια της πόλης. Σύμφωνα με την ίδια έκθεση, η ανάπτυξη της τεχνολογίας εξαπλώνεται αργά στις 16 πόλεις στο Ηνωμένο Βασίλειο, οι οποίες περιλαμβάνουν πόλεις όπως το Newbury, το Reading, το Stafford, το Huntingdon κ.λπ..

Crypto και Blockchain στο Ηνωμένο Βασίλειο

Ακριβώς όπως πολλές χώρες του κόσμου, η βιομηχανία κρυπτογράφησης και μπλοκ αλυσίδας έχει αρκετά γεννηθεί στο Ηνωμένο Βασίλειο. Σύμφωνα με τον οικονομικό φύλακα της χώρας το Αρχή χρηματοοικονομικής συμπεριφοράς (FCA) Τα χρηματιστήρια με έδρα το Ηνωμένο Βασίλειο αντιπροσωπεύουν περίπου το 1% του ημερήσιου παγκόσμιου εμπορίου. Όντας ένας οικονομικός κόμβος και κέντρο για νεοσύστατες και ώριμες χρηματοοικονομικές εταιρείες, το Λονδίνο προσέλκυσε μεγάλες κρυπτογραφικές εταιρείες. Πρόσφατο έρευνα που διενεργήθηκε από τον οικονομικό φύλακα με τη βοήθεια του Kantar TNS έδωσε μερικά ενδιαφέροντα γεγονότα σχετικά με το πώς διαμορφώνεται η βιομηχανία και πώς το κοινό για την κρυπτογράφηση εξακολουθεί να είναι αρκετά γεννημένο αλλά αυξάνεται. Τον Δεκέμβριο του 2018, ο Kantar πήρε συνέντευξη από 2132 άτομα για να πάρει την άποψή τους για την τελευταία μορφή τεχνολογίας που έχει τη δυνατότητα να αλλάξει τον τρόπο λειτουργίας του κόσμου. Το εύρημα της έκθεσης έδειξε ότι επί του παρόντος ένας πολύ μικρός αριθμός που τείνει προς τα κρυπτονομίσματα που σημαίνει επίσης ότι υπάρχει ακόμη μια τεράστια αγορά για να συλλάβει. Η διαπίστωση της έκθεσης είχε ως εξής –

 • Πάνω από το 70% των ερωτηθέντων δεν έχουν ακούσει κρυπτονομίσματα ή δεν ήξεραν πώς να το ορίσουν.
 • Η αγορά κρυπτονομισμάτων δεν είναι πολύ δημοφιλής στη χώρα και ως εκ τούτου η εκτίμηση ήταν ότι μόνο το 3% του συνολικού δείγματος έχει αγοράσει κρυπτογράφηση στο παρελθόν.
 • Οι ιδιοκτήτες κρυπτογράφησης τείνουν να χρησιμοποιούν τα δικά τους χρήματα για να το αγοράσουν. Κανένας από τους ερωτηθέντες δεν ανέφερε δανεισμό χρημάτων από χρηματοοικονομικές εταιρείες ή φίλους / οικογένεια.
 • Μόνο το 8% όλων των κατόχων κρυπτογράφησης ολοκλήρωσε τη «βαθιά έρευνα» πριν από την αγορά, ενώ το 16% δεν έκανε προηγούμενη έρευνα.
 • Πάνω από 1 στους 3 δεν έχουν ελέγξει ποτέ την αξία του κρυπτονομίσματός τους από την αγορά.
 • Περίπου το 40% των κατόχων κρυπτογράφησης αναμένουν να το κρατήσουν για 3 ή περισσότερα χρόνια, ενώ οι μισοί από αυτούς αναφέρουν ότι έχουν πουλήσει ήδη μέρος ή όλα αυτά.

Ανάπτυξη κανονισμών

Ενώ οι προαναφερθέντες αριθμοί εξακολουθούν να είναι πολύ αφελείς για να δώσουν μια πλήρη εικόνα της βιομηχανίας και των δυνατοτήτων που διαθέτει στο Ηνωμένο Βασίλειο. Ο ρυθμιστής το καταλαβαίνει και αυτό και παρακολουθεί στενά τον τρόπο δημιουργίας ενός τείχους ρύθμισης γύρω από αυτό. Πολλά από αυτά περιστρέφονται ακόμη γύρω από το Brexit, καθώς αυτό θα αποφασίζει και πάλι την πορεία της ρύθμισης μόλις η Βρετανία αποχωρήσει από την Ευρωπαϊκή Ένωση.

Για να καταστήσει σαφή τη στάση του και να έχει πλήρη έλεγχο της κατάστασης του σήμερα και του αύριο, η βρετανική ρυθμιστική αρχή, ίδρυσε ένα Cryptoasset Taskforce στις αρχές του 2018 και κατέληξε σε μια έκθεση ότι το Ηνωμένο Βασίλειο πρέπει να είναι ενεργό στη ρύθμιση της κρυπτογράφησης και του blockchain για να επιτύχει ισορροπία μεταξύ της διασφάλισης της ασφάλειας και της διαφάνειας των αγορών και της διατήρησης της ηγετικής θέσης της στην χρηματοοικονομική καινοτομία.

Με μια σαφή μετρημένη προσέγγιση για την ανάπτυξη των κανονισμών του σχετικά με τα κρυπτονομίσματα, το Ηνωμένο Βασίλειο εξακολουθεί να μην διαθέτει συγκεκριμένο νόμο κρυπτογράφησης και τα κρυπτονομίσματα δεν θεωρούνται ως νόμιμο χρήμα στη χώρα. Αλλά η χώρα συνειδητοποιεί ότι θα πρέπει να αντιμετωπίσει αυτήν την τελευταία καινοτομία με μια «μοναδική ταυτότητα».

Κορυφαίες ανταλλαγές στο Ηνωμένο Βασίλειο για αγορά Bitcoin

Κατανοώντας την ευκαιρία και το ποσό της αγοράς που απομένει να συλλάβει, πολλές ανταλλαγές – παγκόσμιες και τοπικές – έχουν ανοίξει κατάστημα και βοηθούν τους Βρετανούς πολίτες να αγοράσουν bitcoin. Αυτές οι ανταλλαγές πρέπει να ακολουθήσουν μια διαδικασία εγγραφής με την FCA να διατηρεί τους «κακούς παίκτες» εκτός του κλάδου. Καθώς ο επαγρυπτικός ρυθμιστής διατηρεί τις κακές ανταλλαγές εκτός της χώρας, ας δούμε ποιες είναι οι καλύτερες αγορές / ανταλλαγές που επιτρέπουν στους Βρετανούς να αγοράσουν το bitcoin.

Νομισματική βάση

Ένα από τα μεγαλύτερα χρηματιστήρια κρυπτογράφησης στον κόσμο, είμαι επίσης ο ηγέτης εδώ στο Ηνωμένο Βασίλειο. Coinbase συνώνυμα της εμπιστοσύνης και της δικαιοσύνης στον κόσμο της κρυπτογράφησης, καθώς η ανταλλαγή είναι ασφαλής και δεν έχει ποτέ παραβιαστεί. Το Coinbase αποτελεί έναν εύκολο και γρήγορο τρόπο για τους νέους χρήστες να αγοράζουν bitcoin. Υποστηρίζει πελάτες σε περισσότερες από 30 χώρες, συμπεριλαμβανομένων των Ηνωμένων Πολιτειών, της Ευρώπης (εκτός της Γερμανίας), του Ηνωμένου Βασιλείου, της Σιγκαπούρης, του Καναδά και της Αυστραλίας και αυτή η λίστα αυξάνεται καθημερινά. Επιτρέπει στους χρήστες να αγοράζουν bitcoin με χρεωστική κάρτα, τραπεζική μεταφορά, μεταφορά SEPA και άλλα.

Πλεονεκτήματα

 • Αξιόπιστη αξιοπιστία
 • Υψηλή ρευστότητα και όρια
 • Εύκολο στη χρήση, φιλικό προς τους νεοεισερχόμενους
 • Ποικιλία επιλογών πληρωμής

Μειονεκτήματα

 • Οι αγορές μέσω τραπεζικού εμβάσματος διαρκούν περίπου 3 έως 5 ημέρες για να ολοκληρωθούν
 • Το Coinbase έχει τις εξουσίες να παρακολουθεί τις δαπάνες χρηστών του Bitcoin

ανταλλαγή coinbase για bitcoin στο Ηνωμένο Βασίλειο

Κοινμάμα

Λούνο

Το Coinmama είναι ένα από τα πιο δημοφιλή μέρη από τους οποίους οι Βρετανοί αγοράζουν το Bitcoin τους και έχει παγκόσμια ισχύ 200.000 πελατών. Επιτρέπει σε χρήστες από όλο τον κόσμο να αγοράσουν Bitcoin χρησιμοποιώντας τις χρεωστικές και πιστωτικές τους κάρτες για τις οποίες χρεώνει 6% τέλη ανά συναλλαγή. Για Ευρωπαίους πελάτες, δέχεται επίσης πληρωμές με χρήση του SEPA όπου τα τέλη συναλλαγής είναι συγκριτικά χαμηλότερα. Η πλατφόρμα Coinmama είναι αρκετά ασφαλής και οι ταχύτητες συναλλαγών είναι πιο γρήγορες. Η Coinmama υποστηρίζει επί του παρόντος BTC, ETH, ETC, BCH, LTC, ADA, QTUM, XRP και USD και EURO σε Fiats

Συν

 • Παγκόσμια παρουσία – Οι χρήστες μπορούν να αγοράσουν από οποιαδήποτε χώρα
 • Παρέχει ένα από τα υψηλότερα όρια για την αγορά bitcoin με πιστωτική κάρτα
 • Ασφαλές και αξιόπιστο

Μειονεκτήματα

 • Όσον αφορά τις χρεώσεις για αγορές χρεωστικών και πιστωτικών καρτών, το Coinmama είναι σίγουρα ένα από τα υψηλότερα.

ανταλλαγή με bitcoin

Λούνο

Συν

 • Μια αξιόπιστη ανταλλαγή που υπάρχει εδώ και πολύ καιρό
 • Οι καταθέσεις και οι αναλήψεις σε διεύθυνση email ή αριθμό κινητού είναι σχεδόν δωρεάν

Μειονεκτήματα

 • Δεν έχει υποστήριξη εξυπηρέτησης πελατών
 • Περιορισμένα χαρακτηριστικά (για χώρες εκτός της λίστας ανταλλαγής τους)

ανταλλαγή κρυπτονομισμάτων

Bittylicious

Και πάλι, μια τοπική βρετανική αγορά που έχει γίνει δημοφιλές μέρος για την αγορά Bitcoin. Δεν είναι άμεσα ανταλλαγή, καθώς δεν είναι τόπος διαπραγμάτευσης, αλλά περισσότερο πλατφόρμα ανταλλαγής P2P και δεν υπάρχουν πραγματικά κέρματα αποθηκευμένα στον κεντρικό διακομιστή. Οι πελάτες μπορούν να αγοράσουν bitcoin αμέσως μέσω του Barclays Pingit, της τραπεζικής μεταφοράς με ταχύτερη πληρωμή, Paym ή πιστωτικής / χρεωστικής κάρτας.

Συν

 • Ασφαλής και ασφαλής καθώς έχει μόνο P2P
 • Απλή διασύνδεση

Μειονεκτήματα

 • Χωρίς σαφήνεια τιμολόγησης
 • Όχι πλατφόρμα συναλλαγών
 • Υψηλή σήμανση
 • Δεν είναι εύκολο στις ΗΠΑ εκτός Ευρώπης

bittylicious bitcoin exchange Ηνωμένο Βασίλειο

Μπιπάντα

Το Bitpanda είναι ένα δημοφιλές ευρωπαϊκό χρηματιστήριο που έχει την έδρα του στην Αυστρία. Ξεκίνησε το 2014 και ισχυρίζεται ότι «σε συντονισμό με τις τοπικές αρχές», αλλά δεν παρέχεται συγκεκριμένη άδεια. Αλλά δεν έχουν υπάρξει πολλές καταγγελίες κατά της ανταλλαγής από την ίδρυσή της σχετικά με το ποια είδη ξεκαθαρίζουν την αξιοπιστία της. Το χρηματιστήριο υποστηρίζει μόνο Bitcoin, Ethereum, Dash, Bitcoin Cash και Litecoin και επιτρέπει συναλλαγές μόνο έναντι ευρώ. Έχουν υψηλά όρια πληρωμής και χαμηλές χρεώσεις σε όλο το εύρος των μεθόδων πληρωμής τους. Η Bitpanda προσφέρει στους πελάτες την επιλογή να αγοράσουν bitcoin με πιστωτική κάρτα, χρεωστική κάρτα, SOFORT, Skrill, NETELLER, giropay, eps, SEPA και Online Bank Transfer.

Συν

 • Δεν έχουν αναφερθεί σημαντικές παραβιάσεις που να το καθιστούν ασφαλές
 • Μια ποικιλία επιλογών πληρωμής για να διαλέξει ο χρήστης
 • Απλή και φιλική προς το χρήστη διεπαφή

Μειονεκτήματα

 • Άγνωστες χρεώσεις που μοιάζουν προς το παρόν με 2% βάσει του υπολογισμού
 • Λιγότερη υποστήριξη στα altcoins

bitpanda

CEX.io

Το CEX.IO ιδρύθηκε το 2013, ως πισίνα εξόρυξης. Η εταιρεία με έδρα το Λονδίνο μετατράπηκε αργότερα σε ένα πλήρες χρηματιστήριο κρυπτονομισμάτων. Η ανταλλαγή έχει την έδρα της στο Ηνωμένο Βασίλειο και είναι πάροχος πληρωμών, προκειμένου να δεχτεί χρήματα πελατών, αλλά δεν εποπτεύεται από την Αρχή Χρηματοοικονομικής Συμπεριφοράς (FCA). Διάφορα νομίσματα είναι διαθέσιμα για διαπραγμάτευση στο CEX.IO συμπεριλαμβανομένων των BTC, ETH, DASH και ZEC για EUR, USD και GBP. Το CEX.io επιτρέπει στους χρήστες να αγοράζουν bitcoin με πιστωτική κάρτα, τραπεζική μεταφορά ACH, μεταφορά SEPA, μετρητά ή AstroPay. Οι αγορές που πραγματοποιούνται με πιστωτική κάρτα σάς παρέχουν άμεση πρόσβαση στο bitcoin σας. Το CEX.io λειτουργεί στις Ηνωμένες Πολιτείες, στην Ευρώπη και σε ορισμένες χώρες της Νότιας Αμερικής.

Συν

 • Υποστήριξη για πολλές χώρες και περιοχές
 • Χαμηλό τέλος συναλλαγής 0,2%
 • Καθιερωμένη και αξιόπιστη ανταλλαγή
 • Αξιοπρεπής αριθμός κερμάτων και αγορών

Μειονεκτήματα

 • Πολλές αρνητικές κριτικές χρηστών στο Διαδίκτυο
 • Κακές επιλογές χαρτογράφησης
 • Χωρίς εξωτικά Altcoins

cex

Τοπικά Bitcoin

Ακριβώς όπως πολλές χώρες σε όλο τον κόσμο, το Localbitcoins βρίσκει επίσης τους θαυμαστές του στο Ηνωμένο Βασίλειο. Το LocalBitcoin είναι μια παγκόσμια ανταλλαγή κρυπτονομισμάτων peer-2-peer όπου οι χρήστες μπορούν να ανταλλάσσουν κρυπτονομίσματα για νομίσματα fiat και αντίστροφα μεταξύ τους. Η ανταλλαγή είναι πολύ δημοφιλής σε μέρη όπου η κυβέρνηση καταστρέφει τα κρυπτονομίσματα και τις ανταλλαγές. Η αγορά και η πώληση στο LocalBitcoin είναι κάπως πιο επικίνδυνη, καθώς θα μπορούσαν να υπάρχουν απατεώνες που προσπαθούν να προσελκύσουν γνήσιους αγοραστές και πωλητές. Παρόλο που το Local Bitcoins προσφέρει μια υπηρεσία μεσεγγύησης, η οποία κρατά προσωρινά τα νομίσματα έως ότου επιβεβαιωθεί η πληρωμή, υπάρχουν πολλά παράπονα για προβλήματα με δόλιες πληρωμές

Συν

 • Τεράστια πελατειακή βάση
 • Υπηρεσία Escrow
 • Πολλές μέθοδοι πληρωμής
 • Μπορεί να είναι ιδιωτικό, γρήγορο και εύκολο
 • Οι προσωπικές συναλλαγές δεν απαιτούν προσωπικές πληροφορίες

Μειονεκτήματα

 • Επικίνδυνος
 • Υψηλά τέλη

τοπικά bitcoin

Bitcoin.de

Το Bitcoin.de ανήκει στην Bitcoin Deutschland AG, η οποία είναι «συνδεδεμένος αντιπρόσωπος» της FIDOR Bank AG. Αυτή η συνεργασία με μια καινοτόμο τράπεζα (και ίσως το πιο σημαντικό, με υψηλή ρύθμιση) φέρνει μεγάλη σταθερότητα στην εταιρεία. Αξίζει να σημειωθεί ότι η FIDOR Bank είναι μία από τις πρώτες «τράπεζες 2,0» της Γερμανίας, εστιάζοντας κυρίως στα ψηφιακά στοιχεία. έχει επίσης συνεργασίες με τους Kraken και Ripple. Η διαπραγμάτευση στην πλατφόρμα δεν είναι άμεση (ως επί το πλείστον), σε αντίθεση με τον τρόπο με τις περισσότερες ανταλλαγές. Το Bitcoin.de δεν έχει παραβιαστεί ακόμη και πάνω από το 98% των νομισμάτων αποθηκεύονται σε ψυκτική αποθήκευση. Η ανταλλαγή προσφέρει μόνο Bitcoin και Bitcoin Cash έναντι Ευρώ. Οι χρήστες μπορούν να αγοράσουν bitcoin online από άλλους χρήστες του Bitcoin.de μέσω τραπεζικών εμβασμάτων SEPA.

Συν

 • Ασφαλές ως συνδεδεμένο σε τράπεζα
 • Ποτέ δεν έχει παραβιαστεί
 • Το Cold Storage od Assets το καθιστά πιο ασφαλές
 • Δέχεται τραπεζικές μεταφορές

Μειονεκτήματα

 • Συναλλαγές σε πραγματικό χρόνο μόνο σε κατόχους λογαριασμών της FIDOR Bank
 • Μόνο 2 στοιχεία ενεργητικού επί του παρόντος διαπραγματεύονται – BTC BCC
 • Συναλλαγές μόνο σε ευρώ
 • Κακό εργαλείο χαρτογράφησης

bitcoin.de

Χειρισμένος

Η Coned προσφέρει πολλές υπηρεσίες κρυπτογράφησης, όπως ένα δίκτυο ΑΤΜ, πράσινη εξόρυξη, υπηρεσίες πληρωμών, ηλεκτρονικό κατάστημα για πορτοφόλια υλικού και μια πλατφόρμα ανταλλαγής κρυπτονομισμάτων. Σε αυτήν την κριτική, θα επικεντρωθούμε στην ανταλλαγή κρυπτογράφησης Coned. Μαζί με το Bitcoin, το Cointend προσφέρει επίσης υποστήριξη σε ETH, DASH, ETC, LTC, XMR και Zcash. Πρόκειται σαφώς για μια ανταλλαγή που επικεντρώνεται στην ΕΕ, καθώς λειτουργεί μόνο με το ευρώ. Προς το παρόν οι χρήστες δεν είναι σε θέση να καταθέσουν σε δολάρια ΗΠΑ ή σε άλλο νόμισμα.

Συν

 • Υποστηρίζεται Fiat
 • Υποστηρίζονται πιστωτικές κάρτες, τραπεζικές μεταφορές ΕΕ
 • Καλή πλατφόρμα και μια αξιοπρεπή ποικιλία νομισμάτων

Μειονεκτήματα

 • Ευρωπαϊκό κεντρικό
 • Συναλλαγές μόνο σε ευρώ
 • Υψηλές χρεώσεις συναλλαγών
 • Η μόχλευση δεν είναι διαθέσιμη

ντυμένος

Paymium

Το Paymium ήταν το πρώτο ευρωπαϊκό χρηματιστήριο Bitcoin, που ιδρύθηκε το 2011. Παρέχει υπηρεσία ανταλλαγής EUR / BTC και συμμορφώνεται με όλους τους σχετικούς ευρωπαϊκούς κανονισμούς. Οι πελάτες μπορούν να αγοράσουν bitcoin μέσω SEPA, τραπεζικού εμβάσματος ή πιστωτικής κάρτας. Το Paymium προσφέρει ενοποίηση των υπηρεσιών πληρωμών Bitcoin για εμπόρους, κάτι που δεν προσφέρεται από πολλές ανταλλαγές. Η υπηρεσία συνοδεύεται από 0% τέλη και αυτόματη μετατροπή σε ευρώ.

Συν

 • Μεγάλη ευρωπαϊκή ανταλλαγή
 • Υποστηρίζονται πιστωτικές κάρτες
 • Καλή πλατφόρμα και περιορισμένοι μη επαληθευμένοι λογαριασμοί

Μειονεκτήματα

 • Δεν ρυθμίζεται
 • Υποστηρίζει μόνο το Bitcoin
 • Η μόχλευση δεν είναι διαθέσιμη

paymium

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me