Κορυφαίες 5 βρύσες IOTA – Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε

Κορυφαίες 5 βρύσες IOTA

Τα κρυπτονομίσματα έχουν αγοράσει πολλές νέες έννοιες στον κόσμο που δεν είχαν δει ποτέ ούτε ακούσει προηγουμένως.

Βρύσες κρυπτογράφησης σε ένα τέτοιο εργαλείο που προσελκύει πολλούς ανθρώπους λόγω των δωρεάν προσφορών του και έχει επίσης γίνει ένας πολύ καλός τρόπος για τη διαφήμιση και την εμπορία ενός νομίσματος. Για άτομα που δεν το γνωρίζουν, οι βρύσες κρυπτογράφησης είναι ιστοσελίδες ή ιστότοποι που παρέχουν κρυπτογράφηση με αντάλλαγμα την ολοκλήρωση μικροεργασιών, όπως προβολή διαφημίσεων ή επίλυση μικρών παζλ ή captchas.

Υπήρξαν διάφοροι ιστότοποι βρύσης που έχουν γίνει διάσημοι και έχουν προσελκύσει πολλούς ανθρώπους προς αυτούς, αλλά δεν ήταν όλοι επικερδείς λόγω μιας μη προγραμματισμένης δραστηριότητας ή εργασίας σε βρύσες που δεν διέθεσαν τόσο πολύτιμα νομίσματα.

Ενώ στα πρώτα χρόνια όλες οι βρύσες επικεντρώθηκαν μόνο στα Bitcoins, τα τελευταία χρόνια πολλές βρύσες altcoin έχουν εμφανιστεί και έχουν κολλήσει πολλούς ενθουσιώδεις. Μεταξύ αυτών των altcoins, οι βρύσες της IOTA έχουν επίσης κερδίσει πολλή έλξη καθώς πολλοί άνθρωποι πιστεύουν ότι η IOTA θα μπορούσε να είναι το νόμισμα που θα μπορούσε να έχει μεγάλο άλμα τιμών στα επόμενα χρόνια.

Τι είναι το IOTA?

Το IOTA εφευρέθηκε από το Ίδρυμα IOTA, το οποίο έκανε επιτυχώς ένα ντεμπούτο στην αγορά κρυπτογράφησης γύρω στο 2015.

Ολόκληρος ο στόχος του έργου και του νομίσματος ήταν να επιτρέψει το Διαδίκτυο των πραγμάτων. Η ιδρυτική εταιρεία πίσω από το έργο, το Ίδρυμα IOTA είναι ένας μη κερδοσκοπικός οργανισμός και έχει την πλήρη ευθύνη για το πώς λειτουργεί το δίκτυο και πώς θα συνεχίσει να αναπτύσσεται στο μέλλον. Το ίδρυμα έχει επίσης την ευθύνη να κάνει οποιαδήποτε στρατηγική εταιρική σχέση που βρίσκεται στη βελτίωση του έργου. Ενώ η εξέλιξη εξελίσσεται, το έργο έχει ήδη αναπτυχθεί και έχει δημιουργήσει εξαιρετικές συνεργασίες με μεγάλες εταιρείες σε όλο τον κόσμο που περιλαμβάνουν τις Volkswagen, Samsung, Bosch και Fujitsu.

Σύμφωνα με πολλούς αναλυτές στο δρόμο, η τεχνολογία IOTA είναι αρκετά επαναστατική καθώς προσπαθεί να δημιουργήσει ένα νέο επίπεδο μεταφοράς δεδομένων και διακανονισμού συναλλαγών για το Διαδίκτυο των πραγμάτων (IoT), το οποίο η ίδια έχει χαρακτηριστεί ως το μέλλον της τεχνολογίας. Το νόμισμα βασίζεται σε μια νέα τεχνολογία κατανεμημένου καθολικού (DTL) που ονομάζεται Tangle και πιστεύεται ότι ξεπερνά τις ελλείψεις και τα αναποτελεσματικά σχεδιαστικά σφάλματα των τρεχόντων blockchains. Αυτό σημαίνει ότι δεν απαιτείται εξόρυξη αφού δεν υπάρχουν μπλοκ και μπλοκ αλυσίδες. Αντ ‘αυτού, η IOTA φέρνει έναν εξαιρετικά νέο τρόπο για την επίτευξη συναίνεσης, ο οποίος στην πραγματικότητα είναι ένα σύστημα peer to peer και πλήρως αποκεντρωμένο.

Με σκοπό την εξάλειψη του συστήματος μπλοκ, η σύγχυση του IOTA προσπαθεί να βρει λύσεις για καλύτερες επιλογές κλιμάκωσης. Στο Tangle, κάθε δημιουργός συναλλαγών πρέπει να κάνει κάποια υπολογιστική εργασία και να εγκρίνει τουλάχιστον δύο προηγούμενες συναλλαγές πριν περάσει η συναλλαγή του. Αυτό μπορεί να θεωρηθεί ως συναλλαγή στο IOTA χωρίς χρεώσεις που μπορούν να θεωρηθούν ως ανταμοιβή για τη συνεργασία και τη βοήθεια άλλων και την εξασφάλιση του δικτύου.

Το IOTA Tangle εικονογραφημένο– Το IOTA Tangle Illustrated

Γιατί η Κοινότητα είναι αισιόδοξη για το IOTA?

Το IOTA θεωρείται ότι έχει ένα λαμπρό μέλλον μεταξύ άλλων κρυπτονομισμάτων, επειδή είναι ευκολία ένα πράγμα που από μόνο του θεωρείται το μέλλον της τεχνολογίας – Το Διαδίκτυο των πραγμάτων.

Η ομάδα του έργου έχει κάνει τα σωστά μέτρα για να αποδείξει ότι θα είναι το νόμισμα του μέλλοντος. Τα θεμελιώδη βήματα που έκανε η ομάδα προσελκύοντας πραγματικά πολλούς ανθρώπους στην αγορά του IOTA και τη διατήρηση ενεργών των βρύσων της επίσης.


 • Μεγάλες Συνεργασίες: Η ομάδα IOTA έχει πολλές εξαιρετικές συνεργασίες που μπορούν να χρησιμοποιήσουν τον πραγματικό κόσμο – ένα όνειρο που τα περισσότερα κρυπτογραφικά έργα επιθυμούν. Η CISCO, η Samsung και η Volkswagen επέλεξαν το IOTA για να δοκιμάσουν την τεχνολογία του. Στην πραγματικότητα, ακόμη και η πόλη της Ταϊπέι δοκιμάζει την IOTA για να εκδώσει δελτία ταυτότητας στους πολίτες της που θα βασίζονται στο Tangle.
 • Το IoT είναι το επόμενο μεγάλο πράγμα: Το IoT είναι παντού και έτσι θα μπορούσε να είναι ο διαμεσολαβητής του το IOTA και γι ‘αυτό ο κόσμος σταματά αργά πίσω του. Αναμένεται ότι θα φτάσουν οι δαπάνες B2B για τεχνολογίες IoT, λογισμικό, εφαρμογές και λύσεις 250 δισ. Ευρώ (267 δισ. Δολάρια) έως το 2020. Και αυτό είναι το είδος της αγοράς στην οποία απευθύνεται η IOTA.
 • Ανώτερη τεχνολογία: Τη στιγμή που ακόμη και οι μεγαλύτεροι από τους μπλοκ δεν ήταν σε θέση να μείνουν μακριά από προβλήματα και αγωνίζονται, η IOTA μόλις έδωσε στον κόσμο μια λύση που μπορεί να είναι μια καλή εναλλακτική λύση. Έτσι, η IOTA δεν δίνει απλώς μια εναλλακτική τεχνολογία, αλλά κάτι που είναι πιο εμφανές και πάνω από αυτό.

Ενώ υπάρχει ακόμη πολλή δουλειά που πρέπει να γίνει από την ομάδα στο IOTA και το Tangle, αλλά υπάρχει αρκετό κρέας στο παιχνίδι που κρατά όλους να είναι δεμένοι στο νόμισμα και γι ‘αυτό πολλοί άνθρωποι συνδέονται με τις βρύσες IOTA. Ως εκ τούτου, σκεφτήκαμε να τα φέρουμε στο καλύτερο, όπου μπορείτε να έχετε δωρεάν IOTA.

Καλύτερες βρύσες IOTA

Σε μία προβολή, εδώ είναι οι καλύτερες βρύσες IOTA και τα βασικά χαρακτηριστικά τους –

Όνομα της βρύσης Κύρια χαρακτηριστικά
MineIOTA
 • Απαιτεί πολύ λίγη ή σχεδόν καθόλου εργασία από τον χρήστη.
 • Είναι πολύ απλό και εύκολο στη χρήση 
 • Η βρύση είναι ένας από τους καλύτερους πληρωτές και χωρίς περιορισμούς
 • Δεν καθυστερεί τις πληρωμές που είναι συνήθως εντός μίας ημέρας.
Βρύση IOTA
 • Βοηθά τους ανθρώπους να μάθουν και να κατανοήσουν για το IOTA και το Tangle.
 • Πρέπει να συμπληρωθεί ένα έντυπο αίτησης για ανάληψη
 • Απόσυρση μία φορά την ημέρα
 • Περιορίζει τις πιθανότητες απάτης καθώς περαιτέρω οδηγίες αποστέλλονται μέσω email για να ενεργήσουν 
IOTAFaucet Reddit
 • Διανέμει ανταμοιβές στους χρήστες όταν δημοσιεύουν στο δευτερεύον.
 • Απαιτεί πολύ λιγότερη δουλειά από τον χρήστη
 • Εξαιρετικά απλό και εύκολο στη χρήση για τους χρήστες
 • Οι βρύσες προσφέρουν καλή αμοιβή περίπου 20 IOTA ανά θέση
 • Επιτρέπει έξι αναρτήσεις ανά ημέρα όριο
IOTA Boombitcoins
 • Ο χρήστης πρέπει να εργάζεται κάθε 5 λεπτά για να λύσει ένα νέο Captcha.
 • Η βρύση είναι πολύ φιλική προς τον χρήστη 
 • Η πληρωμή της βρύσης είναι καλή και πληρώνει έως 1200 ανά ώρα
 • Μόλις ο χρήστης φτάσει τα 100.000 IOTA, μπορεί να ζητήσει ανάληψη και η πληρωμή πραγματοποιείται σε 12 ώρες 
IOTAlottery Reddit
 • Η κατανομή λαχειοφόρων αγορών είναι μόνο ένα εισιτήριο για έναν χρήστη
 • Το κόστος ανά εισιτήριο είναι +10.000 IOTA
 • Η κλήρωση λαχειοφόρων αγορών πραγματοποιείται μόνο μία φορά το μήνα 

1. MioneIOTA

Αυτός είναι ένας ιστότοπος βρύσης που κάνει τους χρήστες να ορυχείο Monero και τους πληρώνει στο IOTA. Αυτό συμβαίνει με τις περισσότερες βρύσες IOTA που ζητούν από τους χρήστες της να εξορύξουν το Monero για το IOTA, δεδομένου ότι το Monero εξακολουθεί να είναι blockchain και το IOTA δεν είναι. Αλλά αυτό που κάνει το MioneIOTA διαφορετικό απαιτεί πολύ λιγότερη δουλειά από τον χρήστη. Είναι επίσης μια από τις καλύτερες συνθήκες βρύσης που πληρώνουν είναι η δύναμη εξόρυξης που μπορεί να παρέχει το σύστημα του χρήστη. Η βρύση πληρώνει επίσης αμέσως και δεν έχει ημερήσιο όριο για αναλήψεις

2. Βρύση IOTA

Αυτή η βρύση είναι ένα πειραματικό και beta πρόγραμμα που δημιουργήθηκε με σκοπό την ανάπτυξη μιας πραγματικής βρύσης έτσι ώστε να μπορεί να διανέμει δωρεάν IOTA για διανομή και επίσης να επιτρέψει σε περισσότερους ανθρώπους να εκπαιδεύσουν και να εξοικειωθούν με το IOTA, την τεχνολογία Tangle και το πώς είναι διαφορετικό. Όντας πειραματικός, η βρύση έχει κάποιους κανόνες που είναι ελαφρώς διαφορετικοί, όπως κάθε χρήστης αναμένεται να αποσύρει μόνο αυτούς την ημέρα και να λάβει τα κέρματα, ο χρήστης πρέπει να συμπληρώσει και να υποβάλει τη φόρμα αίτησης ανάληψης. Δημοσιεύστε ποιος χρήστης θα λάβει το email σχετικά με τις οδηγίες

3. IOTAFaucet Reddit

Μια άλλη βρύση που δίνει στους χρήστες αρκετά καλή αμοιβή χωρίς πολλή δουλειά. Η διεπαφή του ιστότοπου είναι εξαιρετικά απλή και είναι πολύ εύκολη στην πλοήγηση. Η βρύση ζητά από τους χρήστες της να δημοσιεύσουν μια νέα ανάρτηση με την τρέχουσα φράση και να λάβουν τα δωρεάν κουπόνια τους. Κάθε χρήστης λαμβάνει όριο έξι αναρτήσεων ανά ημέρα. Η αμοιβή από τη βρύση είναι αρκετά καλή και για κάθε δημοσίευση, οι χρήστες λαμβάνουν έως και 20 IOTA.

4. IOTA Boombitcoins

Το Boombitcoins είναι ένας από τους ιστότοπους με τις καλύτερες πληρωμές για το IOTA και δίνει στους χρήστες την ευκαιρία να αντλήσουν περισσότερα από 100.000 IOTA με πληρωμή σε λιγότερο από 12 ώρες. Για να μεγιστοποιήσει την πληρωμή του, ένας χρήστης πρέπει να υποβάλει αξίωση 100 IOTA για 1000 φορές. Η βρύση απαιτεί από τους χρήστες να κάνουν μια προσπάθεια κάθε πέντε λεπτά και έτσι διατηρούν τον χρήστη αρκετά απασχολημένο και, στα δάχτυλα των ποδιών, κάθε πέντε λεπτά. Ακόμα και με την προσπάθεια κάθε πέντε λεπτών, η βρύση είναι αρκετά εύκολη στη χρήση και έτσι η πλοήγησή της στον ιστότοπο.

5. IOTAlottery Reddit

Αυτή η βρύση είναι χτισμένη σαν λαχειοφόρος αγορά όπου όλα εξαρτώνται από την τύχη. Αυτή η κλήρωση λαχειοφόρων αγορών πραγματοποιείται μόνο μία φορά το μήνα και σίγουρα αν ο χρήστης του αρέσει το σύστημα λαχειοφόρων αγορών και τον ενθουσιασμό του γύρω του. Ο τυχερός νικητής αυτής της λαχειοφόρου αγοράς πληρώνεται σε IOTA, τα οποία μπορούν να ανταλλαχθούν, παίρνουν μετρητά όποτε ο χρήστης θέλει. Για να συμμετάσχει ένας χρήστης και να πάρει ένα εισιτήριο για να συμμετάσχει στη λαχειοφόρο αγορά, πρέπει να καταθέσει 10000 IOTA. Αυτή η βρύση θεωρείται καλή επένδυση για τους υπευθύνους ανάληψης κινδύνων.

Ίσως σας αρέσει επίσης: Crypto Faucets 101: Is the Moon Litecoin the Best Litecoin Faucet

συμπέρασμα

Είναι πολύ ξεκάθαρο ότι το IOTA είναι ένα νόμισμα που θα μπορούσε να μείνει εδώ για λίγο και οι άνθρωποι κυνηγούν όλο και περισσότερες βρύσες καθώς θεωρούν ότι αξίζουν στον IOTA. Είναι ακόμα δύσκολο να βρεις μια καθαρή βρύση IOTA, καθώς το νόμισμα δεν είναι ελάχιστο, αλλά εξακολουθεί να σχετίζεται με όλη τη δραστηριότητα και όσο οι χρήστες παίρνουν το IOTA, είναι αρκετά καλό.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map