Follow Us
Facebooktwitteryoutube
Promo
banner
YouTube
Promo
banner

Ετήσια έκθεση 2020: Rise of Crypto Banking Services και μελέτη περίπτωσης Nexo

Το πρώτο τρίμηνο του 2020, ολόκληρη η αγορά κρυπτογράφησης σημείωσε τεράστια πτώση καθώς το Bitcoin έπεσε στα επίπεδα των 3500 δολαρίων. Τούτου λεχθέντος, οι επόμενοι μήνες έδωσαν ανάκτηση σχήματος V στο Bitcoin, το οποίο μπορεί να αποδοθεί στο μισό του κρυπτονομίσματος. Η ανάκαμψη ήταν ένα εξαιρετικό σημάδι των προοπτικών της καθώς η αγορά κρυπτογράφησης ξεπέρασε το χρηματιστήριο.

[lwptoc]

Αύξηση του Cryptocurrency Banking εν μέσω της πανδημίας Covid-19

Σχεδόν κάθε χρηματοπιστωτική αγορά επλήγη από την πανδημία Covid-19. Εν τω μεταξύ, η νεοσυσταθείσα τραπεζική αγορά κρυπτογράφησης σημείωσε απότομη ανάπτυξη μετά τη σταθερότητα του 2019, χάρη στην πανδημία.

Οι εντυπωσιακές αποδόσεις προσέλκυσαν επενδυτές και διαχειριστές πλούτου. Με το crypto να είναι προσβάσιμο σε σχεδόν όλους με σύνδεση στο Διαδίκτυο και λίγα εφεδρικά μετρητά, πολλοί άνθρωποι το έδειξαν ότι είναι ικανό να εξερευνήσει το crypto, δημιουργώντας έτσι τη ζήτηση για χαρακτηριστικά crypto banking.

Κορυφαίοι κάτοχοι Bitcoin - Θεσμικοί επενδυτέςΠηγή: kevinbrooks.com, Κορυφαίοι κάτοχοι Bitcoin- Θεσμικοί επενδυτές

Η ανάπτυξη της κρυπτογραφικής τραπεζικής, συμπεριλαμβανομένου του δανεισμού και του δανεισμού, γνώρισε άνοδο του χόκεϊ καθώς οι χρήστες κρυπτογράφησης στράφηκαν προς σταθερά νομίσματα για να σταθμεύσουν τα περιουσιακά τους στοιχεία κατά τη διάρκεια των αβέβαιων χρόνων. Όταν ήμασταν στα μισά του 2020, όλες οι αγορές συγκεντρώθηκαν, με πολλές να κάνουν τα υψηλά όλων των εποχών. Ωστόσο, η τραπεζική αγορά κρυπτογράφησης παρέμεινε εκτός λειτουργίας.

«Για παράδειγμα, η οικονομία των ΗΠΑ που ανακάμπτει αργά, δυσκολεύτηκε για μεγάλους γίγαντες όπως η JP Morgan Chase να παράγουν ταχεία ανάπτυξη δανείων. για να μην αναφέρουμε ότι τα επιτόκια είναι κοντά στα χαμηλά όλων των εποχών. Ταυτόχρονα, στην κρυπτογραφική τραπεζική αγορά, οι δανειστές κρυπτογράφησης όπως το NEXO άνθισαν ».

Σύμφωνα με ένα άρθρο του Leeor Shimron, ενός συγγραφέα από Φορμπς,

«Δίνοντας έμφαση στην ανάπτυξη και τις δυνατότητες του τραπεζικού συστήματος crypto, οι πλατφόρμες δανεισμού κρυπτογράφησης θα αποτελούσαν ζωτικό εργαλείο στη μελλοντική εξελισσόμενη τεχνολογία.

Οι τράπεζες Crypto επιτρέπουν στους χρήστες να κερδίσουν έως και 10% APY στα στοιβαγμένα περιουσιακά τους στοιχεία, σε σύγκριση με το 0,1% των τόκων για κατοχή περιουσιακών στοιχείων σε παραδοσιακές χρηματοοικονομικές εταιρείες. Αυτά τα ελκυστικά επιτόκια έχουν κάνει τους επενδυτές να στραφούν προς το δίκτυο κρυπτογράφησης από εμπορικές τράπεζες κατά τη διάρκεια αυτής της φάσης συστολής λόγω του COVID-19.

Γιατί το Crypto Banking είναι το μέλλον των παραδοσιακών τραπεζών?

Τα τελευταία χρόνια, τα αποκεντρωμένα συστήματα έχουν δημιουργήσει έντονο ανταγωνισμό για τις κεντρικές τράπεζες όσον αφορά τα οφέλη και την ασφάλεια των χρηστών. Οι πλατφόρμες δανεισμού Crypto αλλάζουν το τραπεζικό παιχνίδι, με τα αποτελέσματα να είναι αρκετά εμφανή. 

  • Απαίτηση Crypto λόγω του Covid-19

Ενώ το Covid-19 έχει μειώσει την ανάπτυξη πολλών βιομηχανιών, λειτούργησε ως καταλύτης για την αυξημένη ζήτηση σε κρυπτογραφικές τραπεζικές εφαρμογές. Ο δανεισμός Crypto είχε μια αδύναμη ανάπτυξη κατά την κυκλοφορία του. Το μόνο που χρειαζόταν ήταν μια ώθηση, για να κατανοήσουν οι άνθρωποι τις δυνατότητές του – που προήλθε από την απροσδόκητη πανδημία. 

Για παράδειγμα, κατά τους τελευταίους μήνες του 2020, το crypto θεωρήθηκε ασφαλιστικό έναντι οικονομικών επιπτώσεων, προσελκύοντας σημαντικούς θεσμικούς επενδυτές. Ως αποτέλεσμα, τα οφέλη της τραπεζικής κρυπτογράφησης φτάνουν στο κοινό.

  • Η άνοδος του Crypto στα αναπτυσσόμενα έθνη

Εκτός από τη σημαντική αύξηση του όγκου στις ανεπτυγμένες αγορές, το κρυπτοσύστημα αναπτύσσεται ραγδαία στις αναδυόμενες αγορές. Ένα οριστικό παράδειγμα είναι η Αφρική, όπου η αύξηση της χρήσης κρυπτογράφησης ήταν πέρα ​​από τις προσδοκίες. 

ΕΝΑrcane ΈρευναΗ μελέτη, με τη βοήθεια της κρυπτογραφικής ανταλλαγής Luno, ισχυρίστηκε ότι,

Η Αφρική είναι η πιο υποσχόμενη περιοχή για την ενσωμάτωση της κρυπτογράφησης λόγω του υψηλού πληθωρισμού, των ασταθών νομισμάτων, της κακής παραδοσιακής τραπεζικής υποδομής και ενός αξιοπρεπούς τμήματος του πληθυσμού στον κόσμο της τεχνολογίας. 

Ομοίως, τα cryptos ρίχνουν θετική ατμόσφαιρα σε αγορές όπως το Μεξικό και η Ινδία. Με την ανάπτυξη των ψηφιακών νομισμάτων σε αυτά τα έθνη, οι ειδικοί πιστεύουν ότι το crypto banking θα φέρει επανάσταση στο παραδοσιακό τραπεζικό σύστημα το επόμενο έτος..

Πώς μπορεί το Crypto Lending να διαταράξει την πιστωτική αγορά?

Ένα μέρος του κρυπτοσυστήματος περιλαμβάνει την ταχέως αναπτυσσόμενη πιστωτική αγορά που έχει τη δυνατότητα να διαταράξει τον υπάρχοντα χώρο δανεισμού με ένα τεράστιο περιθώριο.

Μια στατιστική έκθεση της CredMark που εκδόθηκε τον Δεκέμβριο του 2019 έδειξε ότι η αγορά πιστωτικών κρυπτονομισμάτων παρέδωσε περισσότερα από 6,4 δισεκατομμύρια δολάρια ΗΠΑ σε επεξεργασία έως τον Σεπτέμβριο του 2019. 

Επιπλέον, από την εμφάνισή του το 2018, η συνολική ασφάλεια που εκδόθηκε για τα δάνεια κρυπτογράφησης έφτασε τα 10,5 δισεκατομμύρια. Με παρόμοια περιστατικά που λαμβάνονται υπόψη, οι αναλυτές κρυπτογράφησης προβλέπουν επεξεργασία πίστωσης αξίας άνω των 25 δισεκατομμυρίων που υποβλήθηκε σε επεξεργασία έως το τέλος του 2022.

Οι κεντρικές τράπεζες στις ανεπτυγμένες χώρες έχουν μειώσει σημαντικά τα επιτόκια, ενώ ορισμένες χώρες δεν προσφέρουν ενδιαφέρον για αρνητικό επιτόκιο. 

Επιπλέον, το ποσοστό πληθωρισμού είναι υψηλότερο από το επιτόκιο στην πλειονότητα των αναπτυσσόμενων και ανεπτυγμένων χωρών. δεν υπάρχει πραγματική αύξηση της αξίας. Αυτό οδήγησε την αγορά DeFi σε μεγάλα ύψη, καθώς οι χρήστες προσελκύονται από την υπόσχεση για πολύ καλύτερα επιτόκια από ό, τι με τις παραδοσιακές τράπεζες για δανεισμό και δανεισμό.

Πηγή: DeFi Pulse

Όπως μπορεί να εξακριβωθεί από το διάγραμμα, ο δανεισμός κρυπτογράφησης σημείωσε εκθετική άνοδο το 2020 – το έτος οικονομικής πτώσης – που δείχνει σαφώς το ενδιαφέρον και την πίστη των χρηστών στην αγορά πιστωτικών κρυπτονομισμάτων. Στατιστικά, η συνολική τιμή που κλειδώθηκε αυξήθηκε 23 φορές στο τέλος του έτους, σε χρονικό διάστημα μόλις έξι μηνών.

Εκτός από τους επενδυτές κρυπτογράφησης, όταν το ευρύ κοινό αρχίζει να χρησιμοποιεί περιουσιακά στοιχεία κρυπτογράφησης για πρόσβαση στη χρηματοδότηση δανείων, η παγκόσμια πιστωτική αγορά θα μπορούσε να γίνει ευάλωτη σε διαταραχές.

nexo

Μελέτη περίπτωσης – Πώς συμβάλλει η Nexo στην επανάσταση του δανεισμού Crypto

  • Πώς λειτουργεί το Nexo? 

Nexo είναι μια από τις πλατφόρμες που έφεραν κάποια σοβαρή χρησιμότητα στα ψηφιακά περιουσιακά στοιχεία που κατέχουν επενδυτές κρυπτογράφησης σε όλο τον κόσμο. Χρησιμοποιώντας το Nexo, οι κάτοχοι κρυπτογράφησης μπορούν να δανείζονται νομίσματα fiat από το Nexo’s Instant Crypto Credit Lines ™ στοιχήματος των κρυπτογράφων τους ως εγγύηση. 

Αυτό που είναι μοναδικό στις υπηρεσίες δανεισμού της Nexo είναι ότι διαφέρουν από ένα τυπικό δάνειο, όπου ένας χρήστης συνήθως αποσύρει ένα σταθερό ποσό πίστωσης και είναι υποχρεωμένος να το αποπληρώσει εντός καθορισμένης χρονικής περιόδου. Με το Nexo, όταν ένας πελάτης προσθέσει κρυπτογράφηση στον λογαριασμό του, ένα πιστωτικό όριο καθίσταται άμεσα διαθέσιμο σε αυτόν. 

Η διεπαφή χρήστη της πλατφόρμας Nexo είναι απλή και πολύ εύκολη στην πλοήγηση. Οι χρήστες μπορούν να επιλέξουν μεταξύ της χρήσης της έκδοσης της επιφάνειας εργασίας της πλατφόρμας στο platform.nexo.io ή της λήψης του εγγενούς κινητού Εφαρμογή Nexo Wallet. Η απλή παρακάτω εικόνα εξηγεί πώς λειτουργεί ο δανεισμός και ο δανεισμός στην πλατφόρμα Nexo. 

Πώς να χρησιμοποιήσετε το NEXO      Πώς να χρησιμοποιήσετε το NEXO?

Ελπίζουμε ότι η παραπάνω εικόνα σάς έδωσε μια σαφή ιδέα για το πώς λειτουργεί η πλατφόρμα Nexo. Λεπτομερέστερη εξήγηση σχετικά με τις παραπάνω πληροφορίες μπορείτε να βρείτε στο Αυτό το βίντεο

  • Άλλα χαρακτηριστικά της πλατφόρμας Nexo

Ένα από τα κύρια πλεονεκτήματα της χρήσης της πλατφόρμας Nexo είναι ότι δίνει στους χρήστες τη δυνατότητα να δημιουργούν έσοδα από κρυπτογραφικά στοιχεία χωρίς να χρειάζεται να τα πουλήσουν. Πριν από μερικά χρόνια, ο μόνος τρόπος με τον οποίο οι άνθρωποι μπορούσαν να επωφεληθούν από τα cryptos τους ήταν να τα πουλήσουν σε υψηλότερη τιμή από αυτό που τους αγόρασαν. Αλλά πλατφόρμες όπως το Nexo έχουν αλλάξει το παιχνίδι και τώρα οι κάτοχοι κρυπτογράφησης μπορούν να αξιοποιήσουν στο έπακρο τα περιουσιακά τους στοιχεία. Μερικά από τα αξιοσημείωτα χαρακτηριστικά της πλατφόρμας Nexo βρίσκονται στην παρακάτω εικόνα. 

Χαρακτηριστικά NEXOΧαρακτηριστικά NEXO

Οι χρήστες Nexo κερδίζουν επίσης υψηλές αποδόσεις με το Nexo μέσω αυτών Κερδίστε Κρυπτο & Fiat σουίτα. Η σουίτα Earn προσφέρει έως και 12% τόκους σε όλα τα αδρανή στοιχεία στο Πορτοφόλι Nexo ενός χρήστη με πληρωμές τόκων καθημερινά!

nexo

  • Τι διαφοροποιεί το Nexo από άλλες πλατφόρμες δανεισμού Crypto?

Χωρίς χρέωση – Δεν υπάρχουν πλατφόρμες που δεν χρεώνουν τέλη. Μερικοί από τους ανταγωνιστές της χρεώνουν υψηλές χρεώσεις, όπως προμήθειες συναλλάγματος, τέλη εκκαθάρισης, τέλη εκκίνησης, προμήθειες κατάθεσης / ανάληψης κ.λπ. Η πολιτική #ZeroFess της Nexo καταργεί όλες αυτές τις χρεώσεις.

Δυναμικές πιστωτικές γραμμές Crypto – Όταν χρησιμοποιείτε το Nexo, εάν η αξία των εξασφαλισμένων περιουσιακών στοιχείων σας εκτιμηθεί, το όριο των πιστωτικών σας ορίων αυξάνεται αναλογικά. Αυτή είναι μια εξαιρετική προσφορά, ειδικά στην αγορά κρυπτογράφησης, επειδή η αξία της κρυπτογράφησης εκτιμάται και υποτιμάται πολύ γρήγορα.     

Αξιοπιστία – Η Nexo έχει επεξεργαστεί πάνω από 5 δισεκατομμύρια δολάρια από την κυκλοφορία της το 2018. Επί του παρόντος, αυτή η εταιρεία διαχειρίζεται περιουσιακά στοιχεία crypto / fiat αξίας περίπου 4 δισεκατομμυρίων δολαρίων για περισσότερους από ένα εκατομμύριο χρήστες σε όλο τον κόσμο. Επίσης, η ομάδα πίσω από αυτήν την εταιρεία έχει 13 χρόνια εμπειρίας στο χώρο της Fintech. Αυτό μιλάει πολλά για την αξιοπιστία και την αξιοπιστία αυτής της εταιρείας.   

Το κουπόνι NEXO – Το NEXO είναι το διακριτικό βοηθητικό πρόγραμμα της εταιρείας με πολλές περιπτώσεις χρήσης στην πλατφόρμα Nexo. Θεωρείται το πρώτο διακριτικό που υποστηρίζει περιουσιακά στοιχεία και πληρώνει μερίσματα στον κόσμο. Οι χρήστες δικαιούνται να λάβουν το 30% των κερδών της εταιρείας με τη μορφή μερισμάτων. Περισσότερα από 9,5 εκατομμύρια δολάρια έχουν μοιραστεί με κατόχους διακριτικών NEXO μέσω μερισμάτων. 

Αυτά είναι τώρα για το θέμα της τραπεζικής κρυπτογράφησης και πώς Nexo έχει συμβάλει σε αυτόν τον κλάδο. Ελπίζουμε να βρείτε το άρθρο ενημερωτικό. Σε περίπτωση που έχετε απορίες, ενημερώστε μας στα παρακάτω σχόλια. 

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me