Κορυφαία 10 ευκολότερα κρυπτονομίσματα στο δικό μου (2019 ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ)

Ο κόσμος των κρυπτονομισμάτων άνοιξε πολλές πόρτες για τους ανθρώπους να βγάλουν λεφτά και ένα από αυτά είναι σίγουρα η εξόρυξη κρυπτογράφησης. Για όσους δεν γνωρίζουν την εξόρυξη κρυπτογράφησης, εξ ορισμού, είναι μια διαδικασία επαλήθευσης και προσθήκης συναλλαγών στο ψηφιακό καθολικό ενός συγκεκριμένου blockchain για το οποίο ο ανθρακωρύχος λαμβάνει αντίστοιχα κρυπτονομίσματα ως ανταμοιβές.

Η διαδικασία εξόρυξης δεν είναι πραγματικά εύκολη καθώς πολλοί ανθρακωρύχοι ανταγωνίζονται μεταξύ τους για την επίλυση πολύπλοκων και δύσκολων μαθηματικών εξισώσεων με συναρτήσεις κατακερματισμού που έχουν κρυπτογραφικό χαρακτήρα και συνδέονται με ένα μπλοκ που κρατά τα δεδομένα μιας συγκεκριμένης συναλλαγής.

Και καθώς όλο και περισσότεροι ανθρακωρύχοι έρχονται μαζί στο ορυχείο, η δυσκολία της εξόρυξης αυξήθηκε και αργά και σταθερά έγινε πιο δύσκολη. Ενώ πολλά κρυπτονομίσματα, συμπεριλαμβανομένου του bitcoin, γίνονται πιο δύσκολα στην εξόρυξη, εξακολουθούν να υπάρχουν πολλά από αυτά τα οποία είναι ευκολότερα στην εξόρυξη.

Για να το καταλάβετε καλύτερα, είναι απαραίτητο να εξετάσετε παράγοντες που καθιστούν το κρυπτογράφηση εύκολο και χρήσιμο.

Τι είναι το Hashrate δικτύου?

Όσον αφορά έναν απλό τεχνολογικό ορισμό, ένας ρυθμός κατακερματισμού μπορεί να οριστεί ως η ταχύτητα με την οποία λειτουργεί μια συγκεκριμένη μηχανή εξόρυξης. Στον κόσμο των κρυπτονομισμάτων, ο ρυθμός κατακερματισμού είναι η ταχύτητα με την οποία η μηχανή εξόρυξης κάνει χιλιάδες ή και εκατομμύρια εικασίες ανά δευτερόλεπτο για να βρει τις σωστές απαντήσεις για την επίλυση του μπλοκ.

Το ποσοστό κατακερματισμού είναι ένας κρίσιμος παράγοντας στην εξόρυξη κρυπτογράφησης, διότι επηρεάζει άμεσα την κερδοφορία των ανθρακωρύχων. Η σχέση μεταξύ τους είναι σαν εάν σε μια δεδομένη χρονική στιγμή η δυσκολία του Bitcoin ή οποιουδήποτε άλλου κρυπτογραφικού δικτύου αυξάνεται, ο ρυθμός κατακερματισμού αυξάνεται και κατά συνέπεια, ο ανθρακωρύχος κερδίζει την κρυπτογράφηση και τα τέλη συναλλαγής. Ο αριθμός των ανθρακωρύχων στο δίκτυο αυξάνει τη δυσκολία, καθώς ο ανθρακωρύχος πρέπει να υπολογίσει περισσότερες εικασίες ανά δευτερόλεπτο, επαναφέροντας έτσι τον κύκλο σε ρυθμούς κατακερματισμού.

Ένας άλλος τρόπος να το δούμε είναι, εάν οι ανθρακωρύχοι πρόκειται να παράγουν και να επαληθεύσουν μπλοκ που δεν έχουν καμία συναλλακτική αξία και να λάβουν το κέρμα ανταμοιβής γι ‘αυτό, οι τιμές των νομισμάτων θα μειωθούν και καθώς η παραγωγή μπλοκ είναι μια αργή διαδικασία. Οι συναλλαγές στο συγκεκριμένο blockchain θα σταματήσουν, υποτιμώντας έτσι την τιμή του νομίσματος για άλλη μια φορά. Εκεί αρχίζουν να αυξάνονται τα επίπεδα δυσκολίας.

Τι είναι η Δυσκολία Μεταλλείων?

Εάν κάποιος προσπαθήσει να αναζητήσει τον απλούστερο ορισμό της δυσκολίας εξόρυξης, θα συνειδητοποιούσε ότι ο όρος είναι δίκαιος την πολυπλοκότητα που εμπλέκεται στην επίλυση του μαθηματικού προβλήματος που αντιμετωπίζουν τα ορυχεία κατά τη δημιουργία ενός μπλοκ. Αυτή η δυσκολία αλλάζει συνήθως με την πάροδο του χρόνου και, στις περισσότερες περιπτώσεις, γίνεται δύσκολη. Επίσης, πολλά εξαρτώνται από το hashrate του δικτύου στο οποίο εξορύσσεται ο ανθρακωρύχος.

Εάν υπάρχουν πάρα πολλοί ανθρακωρύχοι, η δυσκολία εξόρυξης που πέφτει η κρυπτογράφηση και από την άλλη πλευρά εάν υπάρχουν πολλοί ανθρακωρύχοι, η δυσκολία εξόρυξης αυτών των νομισμάτων αρχίζει να αυξάνεται, καθιστώντας ακόμη πιο δύσκολο για έναν συγκεκριμένο ανθρακωρύχο να κολλήσει ή ακόμα και να βρω αυτό το μπλοκ. Καθένας από τους ανθρακωρύχους βγαίνει εξόρυξη ή μαζεύει όσο το δυνατόν περισσότερα νομίσματα. Ως εκ τούτου, είναι σημαντικό να γνωρίζουμε πόση ανταμοιβή είναι σε δολάρια ΗΠΑ, ώστε να μπορεί κανείς να μετρήσει την προσπάθεια των ανθρακωρύχων. Συνδέεται άμεσα με την τιμή στην οποία διαπραγματεύεται η κρυπτογράφηση, εάν η τιμή της κρυπτογράφησης αυξάνεται στο χρηματιστήριο κρυπτογράφησης, η αξία της ανταμοιβής μπλοκ αυξάνεται επίσης σε δολάρια ΗΠΑ.

Το μέτρο που χρησιμοποιείται για τον προσδιορισμό της δυσκολίας στην εξόρυξη είναι σε κατακερματισμούς (το χαμηλότερο είναι terahashes – TH), το οποίο σημαίνει τη μονάδα εργασίας που εκτελείται και το μέτρο για τη βαθμολόγηση του hashrate του δικτύου ή του nethash του δικτύου (που σημαίνει τον αριθμό των ανθρακωρύχων) βρίσκεται στη μονάδα κατακερματισμός ανά δευτερόλεπτο (TH / s).


Η δυσκολία του δικτύου προσαρμόζεται από μόνη της και είναι πάντα ευθυγραμμισμένη στον τύπο δυσκολία / nethash = χρόνος αποκλεισμού (https://www.investopedia.com/terms/b/block-time-cryptocurrency.asp)

Με τους ορισμούς που ισχύουν, καταλαβαίνουμε ότι τα νομίσματα που έχουν χαμηλότερο hashrate είναι προκλητικά αυτά που είναι ευκολότερα στην εξόρυξη. Για να λάβουμε το τελευταίο hashrate για καθένα από τα νομίσματα, εξετάσαμε δύο συγκεντρωτικά δεδομένα και κύριους ιστότοπους εξόρυξης κρυπτονομισμάτων, δηλαδή WhatToMine.com και CoinWarz.com. Τα δεδομένα και στους δύο ιστότοπους ήταν αρκετά ασυνεπή και ως εκ τούτου επιλέξαμε να επιλέξουμε τα καλύτερα κέρματα μεταξύ των δύο που έδειξαν τη χαμηλότερη διαφορά. Αυτά εξαιρούσαν τον αλγόριθμο NiceHash και νομίσματα που δεν είχαν δεδομένα hashrate.

Ο κατάλογος των εύχρηστων νομισμάτων έχει ως εξής (όπως στις 17-08-2019)

Deutsche eMark (DEM)

Βασικά στατιστικά στοιχεία εξόρυξης

 • Ικανότητα δικτύου: 326,81 MH / s
 • Ανταμοιβή Block: 50.00
 • Μπλοκ: 2.423.280
 • Χρόνος αποκλεισμού: 2.00 λεπτά
 • Έσοδα / Κέρδη ανά ημέρα: 0,84 $ / (2,85 $)

ο Deutsche eMark είναι ένα ψηφιακό νόμισμα που αποκεντρώνεται και προγραμματίζεται χρησιμοποιώντας αλγόριθμους που είναι κρυπτογραφικοί. Το νόμισμα πήρε το όνομά του από το Deutsche Mark που ήταν το δημοφιλές νόμισμα της Δυτικής Γερμανίας. Το eMark, όπως και πολλοί από τους συνεργάτες του, χρησιμοποιεί το κατανεμημένο καθολικό και το δίκτυο blockchain καθιστώντας τις συναλλαγές γρήγορες, ασφαλείς και πλήρως αποκεντρωμένες.

Monero (XMR)

Βασικά στατιστικά στοιχεία εξόρυξης

 • Ικανότητα δικτύου: 327,55 MH / s
 • Block Reward: 4.86930501
 • Μπλοκ: 1.902.321
 • Χρόνος αποκλεισμού: 2.00 λεπτά
 • Έσοδα / Κέρδη ανά ημέρα: 3,23 $ / 0,98 $

Μονόρο υπήρξε αγαπημένος επενδυτής, καθώς ήταν ένα από τα πρώτα νομίσματα που δημιουργήθηκαν γύρω από την αρχή της ιδιωτικής ζωής των συναλλαγών. Τα περισσότερα κυρίαρχα περιουσιακά στοιχεία κρυπτογράφησης, συμπεριλαμβανομένου του Bitcoin και του Ethereum, βασίστηκαν σε διαφανή blockchain, πράγμα που σημαίνει ότι οι συναλλαγές που πραγματοποιούνται σε αυτά είναι ανοιχτά επαληθεύσιμες μπορούν να εντοπιστούν από οποιονδήποτε επιθυμεί να τα εντοπίσει όπως κυβερνήσεις και αρχές. Επιπλέον, εάν κάποιος παρακολουθεί συνεχώς τη δραστηριότητα συναλλαγών κάθε πορτοφολιού, υπάρχει πάντα η πιθανότητα να βρει την πραγματική ταυτότητα του κατόχου του πορτοφολιού. Αυτό δεν μπορεί να γίνει στο Monero, καθώς χρησιμοποιεί κρυπτογραφική τεχνολογία που προστατεύει τις διευθύνσεις του αποστολέα και του παραλήπτη, μαζί με άλλες λεπτομέρειες συναλλαγής.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει: 10 καλύτερα πορτοφόλια Monero [XMR] με κριτική (Έκδοση 2019)

ZCash (ZEC)

Βασικά στατιστικά στοιχεία εξόρυξης

 • Ικανότητα δικτύου: 4,44 GH / s
 • Block Reward: 10.000080
 • Μπλοκ: 586,487
 • Χρόνος αποκλεισμού: 2.50 λεπτά
 • Έσοδα / Κέρδη ανά ημέρα: 3,17 $ / 1,68 $

Zcash, όπως το Monero επικεντρώνεται στην προστασία της ιδιωτικής ζωής. Το Zcash προσφέρει δύο τύπους διευθύνσεων: διαφανείς διευθύνσεις που είναι δημόσια ορατές στο blockchain Zcash και θωρακισμένες διευθύνσεις που είναι πιο ιδιωτικές, καθώς το απόρρητο είναι ο πυλώνας στον οποίο βασίζεται η αρχιτεκτονική του Zcah. Δεν υπάρχει κεντρική βάση δεδομένων που να σχετίζεται με το Zcash και ως εκ τούτου δεν υπάρχει φόβος για κανένα σημείο αποτυχίας ή πιθανότητες παραβίασης. Διαχειρίζεται από μια ποικιλία υπολογιστών και δικτύων συστήματος, είναι σχεδόν αδύνατο για τις αρχές να το ελέγξουν ή να το κλείσουν. Όπως και η Monero, οι συναλλαγές Zcash πραγματοποιούνται επίσης χωρίς να αποκαλύπτεται ο αποστολέας, ο παραλήπτης ή το ποσό που πραγματοποιήθηκε.

Feathercoin (FTC)

Βασικά στατιστικά στοιχεία εξόρυξης

 • Ικανότητα δικτύου: 5,22 GH / s
 • Block Reward: 40,00
 • Μπλοκ: 2.788.198
 • Χρόνος αποκλεισμού: 1.00 λεπτά
 • Έσοδα / Κέρδη ανά ημέρα: 0,10 $ / (0,86 $)

Το όνομα Feathercoin δόθηκε στο νόμισμα από τους ιδρυτές καθώς οραματίστηκαν να αναπτύξουν ένα σύμβολο που ήταν ελαφρύτερο από το φως. Αυτή η ελαφρότητα και η καταλληλότητα του νομίσματος οδηγούν συνήθως σε πληρωμές featherlight που καθιστούν ταχύτερη επαλήθευση και επεξεργασία μπλοκ (συνήθως κοντά σε ένα μπλοκ κάθε λεπτό). Το κέρμα έχει αρκετά μεγάλη προμήθεια 336 εκατομμυρίων νομισμάτων (210 εκατομμύρια κυκλοφορούν επί του παρόντος). Πολλοί αναλυτές στο δρόμο συγκρίνουν το Feathercoin με μια προηγμένη και τροποποιημένη έκδοση του Bitcoin που πιστεύεται ότι είχε αρχικά διακλαδώσει τον πηγαίο κώδικα της Litecoin. Οι χρήστες του Feathercoin έχουν εύκολη πρόσβαση σε δύο πορτοφόλια (FeathercoinCore και Electrum) που λειτουργούν ακριβώς σύμφωνα με το Bitcoin Wallets, αλλά η διαφορά τους είναι ελαφρύτερη και πολύ ταχύτερη στην επεξεργασία μπλοκ. Εκτός από τα δύο πορτοφόλια για επιτραπέζιους υπολογιστές, το Feathercoin βρίσκει υποστήριξη από μια ποικιλία από πορτοφόλια για κινητά, καθιστώντας το ένα αρκετά κοινό νόμισμα.

Διαβάστε επίσης: Litecoin [LTC] Πρόβλεψη τιμής για το 2019/2020/2025

Einsteinium (EMC2)

Βασικά στατιστικά στοιχεία εξόρυξης

 • Ικανότητα δικτύου: 79,42 GH / s
 • Block Reward: 2.00
 • Μπλοκ: 2.456.664
 • Χρόνος αποκλεισμού: 1.00 λεπτά
 • Έσοδα / Κέρδη ανά ημέρα: 1,54 $ / (2,06 $)

Αϊντινίνιο είναι ένα ψηφιακό νόμισμα που αναπτύχθηκε με σκοπό τη χρηματοδότηση τεχνολογικών, επιστημονικών και ανθρωπιστικών έργων. Το νόμισμα λειτουργεί επίσης ως πηγή χρηματοδότησης και κυκλοφορεί χρησιμοποιώντας μια απόδειξη υπολογισμού της εργασίας όπως το Bitcoin. Έτσι, σε όλη την πρακτικότητα, το Einsteinium λειτουργεί πολύ παρόμοιο με το Bitcoin που είναι συνδεδεμένο με ένα φιλανθρωπικό ταμείο. Η εταιρεία πίσω από το EMC2, το Einsteinium Foundation είναι το πρώτο δίκτυο ανοιχτού κώδικα που βασίζεται σε blockchain και συνδέεται με τη συλλογή κεφαλαίων για επιστημονικές και τεχνολογικές επιχειρήσεις που επικεντρώνονται στη βελτίωση και ανάπτυξη της επιστήμης και της καινοτομίας.

StartCoin (ΕΚΚΙΝΗΣΗ)

Βασικά στατιστικά στοιχεία εξόρυξης

 • Ικανότητα δικτύου: 105,68 GH / s
 • Block Reward: 5.00
 • Μπλοκ: 2.033.754
 • Χρόνος αποκλεισμού: 1.00 λεπτά
 • Έσοδα / Κέρδη ανά ημέρα: 0,02 $ / (3,58 $)

StartCOIN, Ομοίως με το EMC2, βοηθά επίσης στην υποστήριξη και την προώθηση του crowdfunding (με βασική εστίαση στις φιλανθρωπικές) πρωτοβουλίες. Εκτός από τη συγκέντρωση χρημάτων, το νόμισμα λειτουργεί επίσης ως ανταμοιβή για τους κατόχους όταν μοιράζονται και υποστηρίζουν έργα crowdfunded. Το νόμισμα και το έργο ξεκίνησαν τον Ιούλιο του 2014 και διαγράφηκαν από τη διαφορά Litecoin επειδή δεν χρησιμοποιεί τον αλγόριθμο Scrypt του Litecoin. Υπάρχει ένα ανώτατο όριο για τη συνολική προσφορά νομισμάτων που ανέρχεται σε 84 εκατομμύρια δολάρια ΗΠΑ με μια επιβράβευση κατά το ήμισυ κάθε χρόνο.

GameCredits (ΠΑΙΧΝΙΔΙ)

Βασικά στατιστικά στοιχεία εξόρυξης

 • Ικανότητα δικτύου: 203,95 GH / s
 • Block Reward: 12.50
 • Μπλοκ: 2.461.344
 • Χρόνος αποκλεισμού: 1,50 λεπτά
 • Έσοδα / Κέρδη ανά ημέρα: 1,94 $ / (1,66 $)

Πιστώσεις παιχνιδιού (GAME) κυκλοφόρησε το 2014 με έμφαση στη βιομηχανία τυχερών παιχνιδιών που επέτρεψε στους κατόχους να το χρησιμοποιούν για online αγορές ψηφιακών αγαθών και υπηρεσιών παιχνιδιών. Η εταιρεία πίσω από το νόμισμα, η GameCredits Inc. ιδρύθηκε στη Σερβία το 2016 και τώρα έχει μια ομάδα 100 ατόμων που βρίσκονται σε πέντε χώρες. Ένα νόμισμα που θέτει τις βάσεις του στο Bitcoin, το GameCredits αντλεί πολλή έμπνευση από αυτό. Η εξόρυξη του κρυπτονομίσματος χρησιμοποιεί τον αλγόριθμο Scrypt σύμφωνα με την αρχή PoW (proof-of-work).

Florincoin (FLO)

Βασικά στατιστικά στοιχεία εξόρυξης

 • Ικανότητα δικτύου: 390,92 GH / s
 • Ανταμοιβή Block: 6.25
 • Μπλοκ: 3.596.760
 • Χρόνος αποκλεισμού: 40.00 δευτερόλεπτα
 • Έσοδα / Κέρδη ανά ημέρα: 1,65 $ / (1,95 $)

FlorinCoin εισάγεται ως πλατφόρμα που χρησιμοποιείται δημιουργώντας πλήρως αποκεντρωμένες εφαρμογές. Το νόμισμα εξασφαλίζει την απόδοση ολόκληρου του δικτύου Florin και βοηθά στη διατήρηση υψηλής ταχύτητας επεξεργασίας συναλλαγών με χρόνο σχηματισμού μπλοκ 40 δευτερολέπτων. Ο κύριος διαφοροποιητής αυτού του έργου ήταν η δυνατότητα προσθήκης σχολίων έως 528 χαρακτήρων σε κάθε συναλλαγή. Το μεγαλύτερο μέρος του FlorinCoin βασίζεται στον ανοιχτό κώδικα του Bitcoin, αλλά με απάτη από τη Litecoin.

Verge (XVG)

Βασικά στατιστικά στοιχεία εξόρυξης

 • Ικανότητα δικτύου: 755,13 GH / s
 • Block Reward: 730.00
 • Μπλοκ: 3.369.191
 • Χρόνος αποκλεισμού: 30.00 δευτερόλεπτα
 • Έσοδα / Κέρδη ανά ημέρα: 1,67 $ / (1,93 $)

Χείλος είναι μια βελτιωμένη έκδοση του αρχικού blockchain Bitcoin που προβλέπει την επίτευξη της αποστολής της να παρέχει σε ιδιώτες και επιχειρήσεις έναν γρήγορο, αποτελεσματικό και αποκεντρωμένο τρόπο πραγματοποίησης άμεσων συναλλαγών με το πλεονέκτημα της ιδιωτικής ζωής. Ο απώτερος στόχος του νομίσματος είναι να φέρει κρυπτονομίσματα στους ανθρώπους να το χρησιμοποιούν καθημερινά. Με το Verge Currency, οι επιχειρήσεις και τα άτομα έχουν πρόσβαση σε ευέλικτες επιλογές για αποστολή και λήψη πληρωμών.

Vertcoin (VTC)

Βασικά στατιστικά στοιχεία εξόρυξης

 • Ικανότητα δικτύου: 778,68 GH / s
 • Block Reward: 25.00
 • Μπλοκ: 1.192.732
 • Χρόνος αποκλεισμού: 2.50 λεπτά
 • Έσοδα / Κέρδη ανά ημέρα:

Ο σχεδιασμός του Vertcoin Το blockchain δημιουργήθηκε με τέτοιο τρόπο ώστε η εξορυκτική δύναμη να μην ενοποιηθεί. Αυτή ήταν η προσπάθεια του προγραμματιστή του νομίσματος να διατηρεί το νόμισμα εντελώς αποκεντρωμένο ανά πάσα στιγμή. Μετά τη φροντίδα της αποκέντρωσης, οι ιδρυτές το διαπίστωσαν ότι το νόμισμα ήταν εύκολα διαθέσιμο και θα έκανε το κρυπτονόμισμα εξόρυξης εύκολο για όλους. Πολύ παρόμοιο με το Litecoin, ο συναίνεσος αλγόριθμος της Vertcoin είναι πολύ ανθεκτικός σε VTC ASIC. Σε αντίθεση με πολλά άλλα altcoins που υπάρχουν σήμερα, το Vertcoin δεν είχε ποτέ μπόνους ICO, airdrop ή pre-mining. Αυτό επίσης σχεδιάστηκε για έναν λόγο, ώστε να μην παρέχει αδικαιολόγητο πλεονέκτημα σε μια ομάδα ή άτομα παρέχοντάς τους πρόσβαση στο Vertcoin πριν από το κοινό γενικότερα.

συμπέρασμα

Ενώ αυτά τα νομίσματα είναι εύκολο στην εξόρυξη, είναι απαραίτητο για έναν νέο ανθρακωρύχο να σημειώσει έναν άλλο παράγοντα που μπορεί να αλλάξει τα πράγματα για αυτά, όπως η χρήση πισινών. Η ευκολότερη κρυπτογράφηση είναι επίσης συνάρτηση του τρόπου με τον οποίο χρεώνονται τα χρηματικά ποσά. Το να συμμετέχετε στην πισίνα αυξάνει τη συχνότητα των πληρωμών για όλους όσοι συμμετέχουν στην ομάδα. Διατηρώντας όλα τα πράγματα υπό έλεγχο, ο ανθρακωρύχος χρειάζεται σίγουρα τους καλύτερους πόρους στη διάθεσή του για να διευκολύνει πραγματικά την εξόρυξη κρυπτονομισμάτων.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map